|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm...
1.9.2014 10:08:36   
Tammyv
Rawa drzim pesti da bo vse ok.Pa tudi za vse ostale, da cimprej zagledamo plusek.

(odgovor članu Tammyv)
Neposredna povezava do sporočila: 226
1.9.2014 10:10:19   
perla*
Rawa žal ne vem glede cist. Krvnega testa pri Rešu ni. Le navodilo, da 14. dan narediš CB. In sporočiš v vsakem primeru.
Naj se ti željena punkcija uresniči in naj vse dobro mine user posted image

Tammyv bravo za punkcijo!
Mene je bolelo 2 dni, potem pa je vse izginilo user posted image
Koliko jajčec si imela? No, pa saj sploh ni važno. Važno, da je 1 pravi!
Držim pesti in navijam!

(odgovor članu Tammyv)
Neposredna povezava do sporočila: 227
1.9.2014 10:11:00   
pejko
Ajoj, Rawa user posted image user posted image

Kdaj ti je videl ciste? Lahko bodo same počile?!
Jaz jih sicer nisem imela, sem pa 2 dni pred punkcijo začela fullll krvavet.
Kateri dan si se začela špikat?

user posted image user posted image

Perla, če ti zmanjka, si lepo vabljena k meni, da kaj pospraviš :) :)

(odgovor članu Rawa)
Neposredna povezava do sporočila: 228
1.9.2014 10:16:20   
pejko
Tammyv, user posted image user posted image in sreeečno dalje!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pejko)
Neposredna povezava do sporočila: 229
1.9.2014 10:19:57   
Rawa
Tammyv, pa je mimo user posted image Srečno na transferju in še naprej....

Perla, vabljena tudi v mojo omaro user posted image

Pejko, si kljub krvavitvi imela punkcijo? Danes je moj 10. dan cikla, špikat sem se začela pa na 2. dan.

(odgovor članu pejko)
Neposredna povezava do sporočila: 230
1.9.2014 10:25:52   
pejko
Ja, sem jo imela vseeno. Sem ga takrat tudi klicala, ker sm krvavela samo mi je rekel, da itak nima kaj. Sem šla na punkcijo,sam nisem mela celic.

(odgovor članu Rawa)
Neposredna povezava do sporočila: 231
1.9.2014 14:43:38   
Tammyv
Perla rekel mi je da je bilo 8 jajcec.

(odgovor članu pejko)
Neposredna povezava do sporočila: 232
1.9.2014 20:40:28   
*miškolinka*
Perla, tudi jaz mislim, da moraš še malček počakati, te pa še kako razumem, da si neučakana...močno držim pestke, da bo 14 dni dan plusek user posted image

pejko, katera zdravila ti jemlješ? ti je zdaj povečal dozo istih zdravil ali ti jih je zamenjal? upam, da dobiš lepe pooolne foliklčke tokrat user posted image

rawa, a ciste so posledica zdravil? želim ti, da se vseeno prideš do punkcije user posted image , tammyv tebi pa uspešen transfer in še kakšnega pingvinčka za vsak slučaj user posted image

jaz sem si pa ravno dala stopko in sedaj čakam sredo user posted image

(odgovor članu Tammyv)
Neposredna povezava do sporočila: 233
1.9.2014 21:50:04   
Anonimen
ojoj, kaj je sedaj to v stari porodnišnici.....še vedno ne naročajo in vsak teden drugače rečejo user posted image
Mogoče ima katera info, kdaj naj bi vsi postopki štartali?

Držim pestke za vse in user posted image

(odgovor članu *miškolinka*)
  Neposredna povezava do sporočila: 234
1.9.2014 21:52:25   
Anonimen
aja še to...za ciste-meni so jo na punkciji spunktirali....nič hudega, čutiš enako kot punkcijo in ne ovira postopka, če folikelčki lepo rastejo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 235
1.9.2014 23:45:57   
Adelle
Punce pozdravljene... midva imava 10.9 konzilij v Lj, koncno se stvar nekam premika po tem ko sva zamenjala Resa. Zdej sva pa ful zagreta za obisk bioenergetika... imate kake izkusnje, kaka mnenja? Ne vem, premisljujem...

Aja, pa se to, kolk hitr si v postopku po konziliju?

Hvala pa srecno vsem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 236
2.9.2014 7:47:38   
Tammyv
Punce tiste, ki ste ze imele punkcijo, koliko casa ste se imele bolecine?Jaz sem imela punkcijo v nedeljo in dans me se vedno malo boli, sicer je na trenutke ok, pol pa spet cutimbolecino.

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 237
2.9.2014 9:20:17   
perla*

IZVIRNO SPOROČILO: Tammyv

Punce tiste, ki ste ze imele punkcijo, koliko casa ste se imele bolecine?Jaz sem imela punkcijo v nedeljo in dans me se vedno malo boli, sicer je na trenutke ok, pol pa spet cutimbolecino.

Jaz sem čutila 2-3 dni. Tako, da pomoje si lahko brez panike.

(odgovor članu Tammyv)
Neposredna povezava do sporočila: 238
2.9.2014 9:22:06   
perla*

IZVIRNO SPOROČILO: Adelle

Punce pozdravljene... midva imava 10.9 konzilij v Lj, koncno se stvar nekam premika po tem ko sva zamenjala Resa. Zdej sva pa ful zagreta za obisk bioenergetika... imate kake izkusnje, kaka mnenja? Ne vem, premisljujem...

Aja, pa se to, kolk hitr si v postopku po konziliju?

Hvala pa srecno vsem!

Adelle, zakaj sta zamenjala Reša?
O bioenergetikih sem začela tudi jaz razmišljati...ampak dvomim v vse skupaj. Mogoče Domančič?

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 239
2.9.2014 9:59:02   
perla*
Sem klicala Reša. Pravi, da naj počakam še 2 dni. Je pa velika verjetnost, da ni nič.
Zmrznjenčkov nimava. V nov postopek pravi, da vsaj novembra.

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 240
2.9.2014 10:34:38   
Rawa
Miškolinka, srečno v sredo user posted image

Perla, ni še vse izgubljeno, mogoče pa se še pojavi druga črtica. A krvavitev še imaš?

Anonimna, hvala za upanje user posted image Se stanje umirja, imam 2 večji cisti, poleg pa ene 7 14-16mm foliklov user posted image Sicer so bolj počasni, ampak punkcija menda bo konec tedna user posted image Kako dolgo pa je trajala tvoja punkcija, ko so ti še folikle punktirali?

Srečno vsem user posted image

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 241
2.9.2014 11:04:48   
perla*
Rawa hvala. Krvavitev je še, skoz bolj sveža.
Super za punkcijo konec tedna. Ne traja dolgo veš, gre kar hitro. Pri meni je bilo ogromno foliklov pa je vse skupaj trajalo manj kot pol ure. Srečno!

Jaz sem že predihala malo bolj vse skupaj. Obrnila nov list. Prijavila sem se na pilates in jogo, da bom hodila 2 x na teden. Da bo manj razmišljanja in bolj oblikovano telo user posted image

(odgovor članu Rawa)
Neposredna povezava do sporočila: 242
2.9.2014 11:46:30   
Rawa
Perla, super za pilates in jogo. Jaz pa doma treniram, poznaš Focus T25? user posted image Sicer sem ga čez poletje opustila, sem bila rajši zunaj, ampak glede na vreme bom kmalu nazaj, če ne bo nič z nosečnostjo. Za oblikovano telo in spočite učke....je tu Focus T25 user posted image

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 243
2.9.2014 12:35:07   
Adelle
Perla, dolga zgodba je zakaj menjava Resa, ampak na kratko povedano: 2 postopka pri njemu, odnos do naju katastrofalen, odgovori na vprasanja katastrofa (ce sinupas kej vprasat seveda), veliko je naju zalil, zmerjal, pa se potrudil se ni kot bi se moral pri preiskavah. Skratka, jaz rabim v teh trenutkih zdravnika ki me bo razumel, brez da mi dela dodatne skrbi po nepotrebnem, pa rabim ZDRAVNIKA, ne pa cloveka kateremu moram jaz govorit na kake preiskave naj me poslje... verjamem da je strokovnjak, ki obvlada to podrocje, vendar nazalost se to bolj pokaze pri samoplacniskih postopkih.

(odgovor članu Rawa)
Neposredna povezava do sporočila: 244
2.9.2014 19:24:27   
pejko
Hei, punce, vsakič ko mam jaz ful dela, se vi ful razpisete user posted image

V glavnem, miskolinka, jaz imam menopur in dipherine... mi je čisto menjal in fulll povečal. 1. sem imela elonvo in puregon...in sreeeeečno za jutri, naj čim prej mine, imej vlozek sabo in vodo in protibočeinske tablete :) Jaz sem vzela eno zjutraj pred in eno po punkciji in je blo čisto ok.

Tammy, jaz nisem imela nekih bolečin, berem pa da je zelo različno. Pazi, da piješ dovolj in da redno hodiš na vodo.

Perla, joga je baje res kul! Jaz tudi razmišljam :)
Rawa, Focus T25 ?!?! Kaj je to?
Adelle, sreeečno v novem postopku user posted image

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 245
2.9.2014 20:10:46   
Anonimen
Pozdravljene punce!user posted image
Nekaj časa sem oklevala, sedaj pa sem se odločila da tudi jaz podelim z vami moje izkušnje.
Torej, za mano je uspešna punkcija (01.09.) in sedaj čakam na prenos zarodkauser posted image . Moram priznati, da sem kar se tiče vseh stvari zelo občutljiva ter pod stresom, ko sem morala na punkcijo pa naenkrat nič ... Nič stresa, nič straha - kot da bi to delala že stotič pa je pravzaprav moj prviuser posted image . Ne morem dojet, da se vbistvu bliža dan, ko bo končno user posted image dolga pot, ki je za mano, upam da zaključena. Vse te preiskave, pa UZ, pa jemanje krvi, pa pogovor, pa spet UZ user posted image so mi pobrale kar nekaj moči in živcev. Ampak vse, da bi le bilo uspešno in bi kmalu tudi mi imeli user posted image . Po punkciji nisem imela bolečin. Sem pa morala tisti dan še dosti stvari uredit in verjamete ali ne na koncu nisem mogla več niti hoditi kaj šele da bi se usedla. Danes mi je že bolje ampak še vedno ni popolnoma brez bolečin. Še posebej ko grem na stranišče, pa ne vem ali je to od vsega tega skupaj ali je vzrok kje drugje? .
No, predviden prenos zarodka je 06.09. ampak je možno seveda, da naju pokličejo prej. Upam na najboljše. In pa še nekaj .. Ali imaš še vedno možnost vstavit 2 zarodka? Jaz sem razmišljala v tej smeri ampak moj se še nekako ne more odločiti :) .
Vsem tukaj želim veliko sreče in čiiiimprej čimveč plusekov user posted image
Lp

(odgovor članu pejko)
  Neposredna povezava do sporočila: 246
2.9.2014 21:03:02   
pejko
Anonimna, dobrodošla in sreeečno!!!
Glede dveh, ne vem. Po moje je odvisno od starosti pa tudi malo od klinike.
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 247
3.9.2014 8:18:02   
perla*
Drage moje "sošolke"! user posted image

Še zadnji moj post za nekaj časa...krvavitev je takšna, da ne morem rečt, da je M. So pa prisotni tudi "koščki", kot ob menstruaciji. Danes sem 13. dan po transferju in sem prenehala z Estimo. Testa niti delala ne bom.
Vsaj do novembra bom pustila stvari na miru. Mogoče bova takrat šla v nov postopek, verjetnost pa je majhna, ker bo moj odsoten.
Pozornost moram sedaj preusmeriti na druga področja. Odločila sva se, da bova gradila hišo. In zima bo za urejanje vseh papirjev kratka. Tako, da bo dela zame dovolj in upam, da mi bo to pomagalo odmisliti. Sem se pa odločila, da grem na bioresonanco. Naprej pa samo po občutkih in bomo videli kaj bo čas prinesel. Nič več z glavo skozi zid.

Vsem puncam vam želim, da bo jesen plodna kot je najbolj lahko! V mislih bom upala in navijala za vas. Se bom pa probala čim manjkrat priklopit na forum. Tukaj sem izvedela veliko informacij, ki jih sicer ne bi. Ampak če želim malo razbremenit glavo in dušo, se moram odmaknit. Ostanite v pomoč in spodbudo ena drugi! Vse dobro vam želim user posted image

(odgovor članu pejko)
Neposredna povezava do sporočila: 248
3.9.2014 9:44:57   
*miškolinka*
Adelle in Anonimna dobrodošli!! user posted image

evo, punkcija je za mano, bolečina je bila malenkostna...moj strah je bil pretiran user posted image tako hitro je bilo konec, da je moj vso predstavo zamudil user posted image
od štirih foliklov sta bila samo dva polna in tako sva v varstvo dala dve jajčeci, ki upava, da se bosta lepo oplodili user posted image
v petek imava transfer, upava na najboljše!

držim pestke za vse vas, ki ste in še boste v postopku user posted image

in hvala ker ste moje navijačice user posted image

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 249
3.9.2014 9:54:05   
*miškolinka*
Perla, tebi pa želim, da se čimprej pocajtaš in se polna upanja vrneš nazaj med nas user posted image
hvala ti, ker si odprla to temo in nam s tem olajšala postopke...

drži se & smo na vezi...lepo si uredita domek user posted image

pozdravčki

(odgovor članu *miškolinka*)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?