|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - avgust - september 2014 + zm...
3.9.2014 10:40:49   
*Aura
Pozdravljene punce,

mene pa ni bilo že dolgo na forumu, saj imam za sabo že 3 neuspele ICSI postopke in enega zamrznjenčka, pa sem nekak kar padla v depresijo. No, v prvem postopku sem zanosila in splavila v 7 tednu user posted image .
Sedaj čakam, da mi iz LJ dajo datum za prevzem zdravil, saj naj bi šla po 2 zamrznjenčka-če preživita...
V bistvu pri nama mož ima slabši spermiogram, ampak dejansko vedno pridelava blastociste, ki se potem pri meni ne ugnezdijo. Na terapije pa reagiram zelo dobro, imam po 10-15 jajčec, ampak zastonj, če se potem nobena blastocista ne vgnezdi.
Ima katera podobne izkušnje? Mi lahko katera svetuje?

Za vsak odziv se zahvaljujem.

(odgovor članu pejko)
Neposredna povezava do sporočila: 251
3.9.2014 11:12:17   
Rawa
Perla user posted image Želim vama sanjsko hiško in vse dobro user posted image

Aura, si si že brala forum Neplodnost na MedOver? Tam obstaja tema z naslovom 9 negativnih postopkov, kjer punce nekaj govorijo o NaturalKiller celicah in kakšne vse preiskave morajo storiti za to - sicer je debata o klinikah v tujini, amapk mogoče boš pa našla kaj zase.

Pejko: http://www.beachbody.com/product/fitness_programs/focus-t25-workout.do user posted image

Miškolinka, super za punkcijo user posted image Si me kar malo pomirila user posted image

(odgovor članu *Aura)
Neposredna povezava do sporočila: 252
3.9.2014 12:59:36   
limonca*
*Aura, ti bom dala nasvet (jaz sem tista, ki je odprla temo na MONu).. Glede na to, da so za teboj šele 3 postopki, 4 ETji, pa 1x si bila noseča, si na dobri, dobri poti, da boš spet noseča in se bo vse super izteklo. To, da imaš blastociste je super in verjemi, da ena bo prava! Res, boš videla. Mogoče poskusi začet kak dan pred ETjem z aspirinom 100 (baby aspirin) - pazi, da bo 100,da ne bi 500 jemala!!! To je samo za malo večjo prekrvavitev maternice.. škodit nima kaj. ;)

(odgovor članu Rawa)
Neposredna povezava do sporočila: 253
3.9.2014 13:03:38   
*Aura
Rawa,

ful ti hvala, sem prebrala. Hmmm...bomo videli.

(odgovor članu Rawa)
Neposredna povezava do sporočila: 254
3.9.2014 14:55:34   
*Aura
Limonca,

hvala ti lepa za spodbudne besede!!! Ja, bom poskusila tudi z aspirinom.

(odgovor članu *Aura)
Neposredna povezava do sporočila: 255
3.9.2014 14:56:16   
pejko
Perlaaauser posted image user posted image user posted image ...a res ni možno, da je še eden ostal??

Aura, dobrodošla.
Miškolinka user posted image user posted image in sreečno!!

(odgovor članu *Aura)
Neposredna povezava do sporočila: 256
3.9.2014 18:39:44   
*miškolinka*
rawa, res ni bilo nobene panike, zbode malo, kot pri jemanju krvi, aspiracije pa sploh nisem čutila...tako da kar pogumno user posted image aja, pa ni mi reš postopka delal...

pejko, tebi pa hvala za vse napotke glede punkcije user posted image še malo pa imaš UZ, ne?

aura, dobrodošla med nami in srečno s pingvičkomuser posted image

(odgovor članu pejko)
Neposredna povezava do sporočila: 257
4.9.2014 10:48:33   
*Aura
Drage sotrpinke,

najlepša vam hvala za dobrodošlico user posted image .
No, ravnokar so mi sporočili iz Lj klinike, da naj jih pokličem ob naslednji menstruaciji, ker v septembru nimajo še skalibriranih aparatur za prevzem zamrznjenčkov ?????user posted image .
Ufff.... A se spomne katera...ko pokličeš za prevzem zdravil za stimulacijo (z zamrznjenčki) greš v cel postopek še isti mesec ali moraš čakat novo menstruacijo, da se začneš špikat od 2 dnev dalje? Jaz se več nič ne spomnem.....tema....

Močno navijam za vseuser posted image user posted image user posted image user posted image ...naj vam ta dež prinese same user posted image user posted image !!!

(odgovor članu *miškolinka*)
Neposredna povezava do sporočila: 258
4.9.2014 12:44:43   
*miškolinka*
aura, žal ne vem, ker je to moj prvi postopek in nimam izkušenj z zmrznjenčki...

mogoče katera ve glede estime: jemljem jo zjutraj ob 6h, transfer pa imam ob 9h. Ali si lahko 3 ure pred transferjem vstavim estimo, ali to kaj ovira postopek? user posted image

(odgovor članu *Aura)
Neposredna povezava do sporočila: 259
4.9.2014 14:05:46   
*Aura
Miškolinka,

meni so na vseh 4 transferjih rekle sestre naj si jo na dan transferja (zjutraj) ne vstavljam...potem pa spet normalno popoldan in zvečer. Zapacka maternični vrat.....
Potem pa jo jemat do konca...do testa.....in če je pozitiven še dalje ter postopoma zmanjšat dozo. (Takrat, ko sem nesrečno splavila sem po pozitivnem krvnem testu na kliniki vzemala 3 x na po eno tableto-vaginalno. Prej sem pa do testa 3 x dve tableti).

Neposredna povezava do sporočila: 260
4.9.2014 15:00:11   
pejko
Čau, punce. Hvala, miškolinka, ampak žal imam spet samo 3 folikle, od tega samo en "lep"...sem takooooo razočarana, dozo imam po moje 5x večjo kot prejšnjič, rezultat isti :( :( :(

Vsaj da bi bila kakšna celica not...

Sunprincess, kje pa si ti??

(odgovor članu *Aura)
Neposredna povezava do sporočila: 261
4.9.2014 15:43:39   
*miškolinka*
aura, hvala za napotke!!

pejko, držim pesti za jajčke!! Lahko da bojo tokrat polni, ne obupaj!!
a pa že imaš datum punkcije, ali ti je dal šuse še za nekaj dni? ker meni je podaljšal, da so še malo zrasli. Kakšen pa imaš AMH?

(odgovor članu pejko)
Neposredna povezava do sporočila: 262
4.9.2014 17:07:45   
maychiee
Pozdravljene borke! user posted image
Mene pa zanima glede estime... A se katero drugo kaj crvici v spodnjem delu ali to samo mene? Ker vec nevem ali me bolijo jajcniki ali crevesja ali kaj... user posted image nimam pojma vec ....
Lp

Neposredna povezava do sporočila: 263
4.9.2014 20:58:31   
*miškolinka*
aura, sem se pozanimala, in na dan transferja je obvezno treba vstavit estimo...in potem nadaljevat na osem ur...

maychiee, dobrodošla user posted image jaz nimam nobenih problemov z estimo, zaenkrat...koliko časa pa jo že jemlješ?

(odgovor članu maychiee)
Neposredna povezava do sporočila: 264
5.9.2014 9:04:24   
maychiee
*miškolinka*
Jemljem jo od ponedeljka zvečer! Sicer nam so rekli, da ni potrebno na 8ur ter da naj si pac razdelimo da bo 3x na dan. user posted image
Jutri bi naj imela prenos zarodka user posted image ... Danes se vse jemljem tako zlahka.. Bomo videli ce bom sploh lahko spala zvecer od navdusenja. Ampak! Se trudim cim manj razmisljat o tem user posted image ...
Lp

Neposredna povezava do sporočila: 265
5.9.2014 11:40:22   
ely85
zivjo punce,ze dolgo casa razmisljam ce bi sploh pisala na forum ampak vidim da ste tukaj vse punce zelo prijazne in na zalost tudi v isti situaciji kot jaz....sem prvic v postopku sedaj in imam par vprasanj....z mojim se ze trudiva vsega skupaj 4 leta...po 2 letih sem zanosila ampak izvenmatericno ki pa se ni dobro koncalo z mojimi jajcevodi....enega so mi odstranili drugi je pa prevec poskodovan....zanima me pa naslednje....imela sva ze konzilij rekli so da imam hitri postopek....in naj poklicem ob prvi M....kaj sledi po tem ko me narocijo?kdaj in ce dobim inekcije?hvala za odgovore in lep dan se naprej user posted image

(odgovor članu maychiee)
Neposredna povezava do sporočila: 266
5.9.2014 12:33:51   
*miškolinka*
evo, transfer je za nama...v varstvo sem dobila eno lepo oplojeno celico user posted image kok sva pa vesela, že cel dan se nama smeji user posted image
oplodili sta se nama sicer obe, vendar le ena se je lepo razvila...staviva na tole user posted image zdej pa tistih dolgih 14 dni user posted image
transfer nič ne boli, tudi čutila nisem nič...

maychiee, srečno na transferju jutri user posted image jaz sem si estimo dajala na 12 ur, po transferju pa je potrebno dajati na 8 ur..takšna so navodila...

ely85, dobrodošla user posted image še ena nova ''sošolka'' user posted image
midva sploh nisva šla preko konzilija, in bila zelo hitro obravnavana...2.dan mestruacije prideš na pregled in prve injekcije oz. eno, odvisno od vrste zdravil in načina zdravljenja. potem dobiš datum UZ (čez kakšen teden), da ti preverijo, kakšni so folikelčki (število in velikost); lahko da podaljšaš špikanje in sledi še en UZ, nato sledi STOP injekcija, da zaustavi rast foliklov...čez dva dni punkcija (to takoj povejo koliko celic si pridelala), in nato 3. dan transfer (odvisno od klinike). Kje pa si, če ni skrivnost? Midva sva pri dr. Rešu. Srečnoooo user posted image

(odgovor članu ely85)
Neposredna povezava do sporočila: 267
5.9.2014 13:32:14   
ely85
misolinka hvala za informacije user posted image mi2 sva v leoniscu pri dr.voglerju,vendar ga sedaj ni bilo in nas je prevzela dr Barbara Pozlep....no ravno sem doklicala kliniko ker naj bi se narocila pri prvi m in mi je samo rekla naj v pon.poklicem da me bojo tako ali tako narocili sele pri 2 user posted image cestitke za uspesno oploditev user posted image upam da kaj kmalu pridem tudi jaz do te faze user posted image ze dolgo casa imam obcutek kot da se nikamor ne premaknemo user posted image vedno neko prelaganje...lep dan vama zelim in seveda da cimprej zagledata user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 268
5.9.2014 14:53:53   
*Aura
Miškolinka,

????...pa kako, meni so izrecno vsakič rekli, da ne (zjutraj)...sem pa bila na LJ kliniki. Mogoče so kaj spremenili..... Zdaj pa mi je prav hudo, da sem ti slabo svetovala, ampak oprosti, tako je bilo v vsakem mojem 4 x prenosu.

Neposredna povezava do sporočila: 269
5.9.2014 14:55:06   
maychiee
*miškolinka*
Wauuuu user posted image ! Jaz sem tako vesela se zate, da bom jutri verjetno pocila od veselja ko bo transfer za menoj user posted image .. Samo teh 14dni se bo tudi meni vleklo.. Ampak! Kot pravijo - cim manj razmisljat, se zamotit in bo vse kul! user posted image .

(odgovor članu ely85)
Neposredna povezava do sporočila: 270
5.9.2014 15:00:21   
*Aura
Maychiee in Miškolinki močno držim pesti, da bo uspelo!!!

estima: meni pa je povzročala zaspanost pa malo vrtoglavice.....

(odgovor članu *Aura)
Neposredna povezava do sporočila: 271
5.9.2014 16:40:43   
*miškolinka*
hvala punce za vse želje in pestke user posted image

ely85...verjamem, da je mučno tole čakanje user posted image tudi nama se je za en mesec zavleklo, ker so ugotovili, da nima samo moj problema, ampak tudi jaz user posted image no, zdaj, ko sva prišla do takele obetavne stopnje, sem kar pozabila na vse neprijetnosti...

aura, prav nič se ne rabiš opravičevati..pri vas na LJ kliniki je bilo pač tako...očitno vsak po svoje dela...jaz sem se za vsak slučaj pozanimala pri svojem zdravniku, ker njega pa res ne bi rada razhudila user posted image

maychiee, srečno jutri user posted image potem bova pa skupaj odštevali te doooolge dneve user posted image

(odgovor članu *Aura)
Neposredna povezava do sporočila: 272
5.9.2014 17:21:43   
maychiee
Seveda! user posted image Se javim jutri takoj po transferju... Drzim
Pesti user posted image ....

Neposredna povezava do sporočila: 273
5.9.2014 20:54:55   
pejko
Miskolinka, hvala...amh imam nizek, 0,77,zato tudi tak rezultat po moje. Bom šla raje na klomifen, ker sem imela isto 2 folikla.
Tebi pa user posted image user posted image in user posted image user posted image
da gre čim prej mimo teh 14 dni in seveda na koncu leeep plusek :)

maychee, srečno za ju3!!!

(odgovor članu maychiee)
Neposredna povezava do sporočila: 274
5.9.2014 20:57:57   
Tammyv
Jaz sem imela danes transfer in so mi vstavili dve pikici.6 pa nama jih bodo zamrznili.

(odgovor članu maychiee)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?