|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznje...
6.2.2014 11:35:05   
jona klara
monsy- samo do punkcije se pije

oreh- hvala, sem prebrala, kake srečnice ste bile v decembru

nika ana- kako si kaj? hvala za lepe žekje, enako jaz privoščim tebi iz srca en debel plus .Mene je zjutraj fajn kot pred M, tako, da nimam več veliko upanja, špika nič.Kaj pa ti kaj čutiš' SREČNO TI ŽELIM, MENI JE LANI PRITEKLO 9 DA TO JE JUTRI, BOMO VIDELI....

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 551
6.2.2014 11:39:18   
monsy
aspera na koncu sem se odločila da spijem naklofen in je bilo zadosti. priznam da me je malček bolj bolela punkcija kot prvič, a samo levi jajčnik user posted image

jona klara jaz sem prvič tudi že 9.dan (transfer 5.dan) dobila user posted image
Upam da pri tebi ne bo tako, saj veš znaki za user posted image in user posted image so si full podobni!!!!! Dokler se ne ulije je vedno upanje,...

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 552
6.2.2014 11:49:22   
jona klara
MONSY- hvala, tebi pa tudi srečno v postopku

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 553
6.2.2014 12:08:40   
aspera
jona klara, ne še obupovat user posted image . Jaz sem bila tudi 99%-no prepričana, da bom dobila user posted image , ker sem imela par dni iste znake, pa je potem ni bilo.

Neposredna povezava do sporočila: 554
6.2.2014 12:09:49   
cebelica12
punce

danes belina, včeraj minimalno rjavega izcedka, nevem več kaj je to, špikanje v jajčniki, bolečine v križu-kakor pri M.joške nič ne bolijo....
ali naj obupam ali ne, nevem več...
transfer je šele nekaj dni nazaj (1.2.)...
najbolj mi je hudo to da so mi vsavili res dve lepi blastocisti, v prejšnjih pa po en zarodek.

kako je kaj pri vas, kako se držite

vsem en velik OBJEM

Neposredna povezava do sporočila: 555
6.2.2014 12:10:16   
NikaAnna
ojla. jaz sem taaaako nestrpna! se prepricujem, kar bo pac bo, ampak vsak dan manj je do krvnega user posted image samo upam, da ne pride M. jona klara ti si rekla, da v ponedeljek delas test, ce ne dobis M, ne? v sredo pa imava krvnega - je tako al sem jaz kaj zamesala?

Dobrodosle nove (stare) borke. naj bo tale februar cimbolj uspesen! user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil NikaAnna -- 6.2.2014 12:13:43 >

''Out of difficulties grow miracles.''

Neposredna povezava do sporočila: 556
6.2.2014 12:10:22   
monsy
jona klara hvala!! sej veš mi stare borke moramo še bolj držat skupi!! user posted image

vesica, nikaanna kako ste,...pridno grejete pikice? počutje? :)

Daisy B srečno ju3 na ET, držim pestke da te pričakata obe celici!!

aspera sem vesela zate da si se tako hitro odločila za nov postopek. Res si pogumna punca user posted image

vsem novim srečno v postopku!!!!!user posted image

Meni je že dolgčas bit doma, pa sem šele od včeraj na bolovanju,...sploh nevem kaj bi delala,..kao moram počivat ker se bojim hiperce!!! Prvič sem jo imela ker sem 2.dan po punkciji že veselo pohajkovala okrog, tokrat sem se pa odločila da se ne bom hecala in bom rajši na kavču filme gledala.
...pa tak lep sonček je danes, 12 stopinj, jst bi šla kar laufat malo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 557
6.2.2014 12:14:52   
NikaAnna
ojla. jaz sem taaaako nestrpna! se prepricujem, kar bo pac bo, ampak vsak dan manj je do krvnega, jaz pa bolj in bolj nestrpna in vsako najmanjso pikico na hlackah proucujem user posted image (katastrofa sem postala hahah) samo upam, da ne pride M. jona klara ti si rekla, da v ponedeljek delas test, ce ne dobis M, ne? v sredo pa imava krvnega - je tako al sem jaz kaj zamesala?

Dobrodosle nove (stare) borke. naj bo tale februar cimbolj uspesen! user posted image user posted image

jaz smotka sem nekaj stisnila, in zdaj imam dva posta - se opravicujem user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil NikaAnna -- 6.2.2014 12:16:05 >

''Out of difficulties grow miracles.''

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 558
6.2.2014 13:37:56   
*kimi*
držim pesti da vam rata.user posted image  upam, da boste potem tudi vedržale pesti zame :). jaz sem trenutno na Estrofemu (3x 1 tabl. na dan). 14.2. pa prvi UZ. sem v lj, mi lahko katera pove koliko časa približno se potem hodi na ultrazvoke pri zamrznjenčkih?

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 559
6.2.2014 13:45:25   
cebelica12
kimi- jaz se pri zamrznjenčku šla na uz dvakrat (v mariboru) in potem na transfer

(odgovor članu *kimi*)
Neposredna povezava do sporočila: 560
6.2.2014 13:55:48   
Luna28

Zdravo,
po nekaj letih se vam pridružujem in vas bom počasi "spoznala". Ne glede na vse, pa vam vsem že sedaj želim, da z neskončnim upanjem in zaupanjem pridete/pridemo do tega, kar si najbolj želimo!

Jaz imam jutri punkcijo. Mi prosim poveste, če je 1 tbl ketonala dovolj, da mi bo olajšan postopek? Oz. sem mislila, da vzamem eno zvečer in eno zjutraj....
In itak, da me je strah....user posted image
A je treba potem kar počivat? kako je z dvigovanjem?

Res hvala hvala za nasvet!

Bo še katera jutri zjutraj v PO?

(odgovor članu cebelica12)
Neposredna povezava do sporočila: 561
6.2.2014 14:04:03   
monsy
Dobrodošla Luna user posted image

...po moje bo dovolj! Meni je sestra u Po rekla naj spijem eno pred punkcijo in eno takoj ko pridem domov!!
Pa sem bila učeraj prou fajnuser posted image Pol pa 3 dni bolniške, priporočeno počivanje, nič vzdigovanja!!!

(odgovor članu Luna28)
Neposredna povezava do sporočila: 562
6.2.2014 14:30:07   
jona klara
Luna-welcomeuser posted image

Monsy- ja res je treba je skupaj drzati.sedaj se ti bodo sele dnevi vlekli, po et pa neskoncno, meni se ze mesa, sem ze vsega sita, ce ne bi bil zadnji postopek bi si rekla,briga me ze, tako mi pa res ni vseeno in sem v takem strahu, da zgledam ue v obraz cist zmuckana.

Nikica- jaz bom test delala verjetno v ponedeljek, ce do tja pridem, se mi zdi, d a vedno ko se zacnem meniti o testih mi pritece.Krvnega pa jaz nimam, ker Res spara s tem, tako, da uradno imam test v sredo, ce bo plus ga poklicem za datum za uz, joj no to so sanje.SEm pa ze cist nora od vsega, res nimam dobrega obcutka v sebi, kar je slabo, ampak tako je, naj me preseneti, pa tebe tudi plusek seveda, tako malo je treba in se nam zivljenje cist spremeni, drugace pa po starih tirnicah dalje.

Objemi in pike poke za sreco

Cebelica_ srecno, ti imas super znake za +

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 563
6.2.2014 14:47:44   
*kimi*
hvala cebelica12. upam da bo pri meni tudi dovolj samo 2x. Imam pco pa nevem ali ima to kakšno vezo ali ne. zate pa držimo pesti in sigurno boš zagledala user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 564
6.2.2014 15:10:02   
pejko
Lepo pozdravljene punce!
Hvala za vse odgovore, ampak zgleda da ne bom (še) članica te skupine. Danes sem bila pri dr Rešu na UV in ker sem dobro reagirala na klomifen (imam 2 folika, 18 in 16) je rekel, da če ne zanosim, naj ostanem še par mescov na klomifenu ... a spermiogram od mojega pa slabši ko prejšnjič ... hmm

Kakorkoli, želim vam res veliko sreče, tudi jaz po 3eh letih vem kako mučno je študirat vse te znake itd....

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *kimi*)
Neposredna povezava do sporočila: 565
6.2.2014 15:12:37   
cebelica12
punčke moje, kok sem jaz vesela ko takole vidim kok ena drugo bodrimo, spodbujamo, ker je le tako lažje odštevati dneve do testa.
hvala vsem ki mi dajete upanje da lahko zagledam user posted image saj se mi zdi da so to lahko le sanje zame, je tudi za mano kar trnova pot.
kimi-tudi jaz imam pcos. NE OBUPAJ, USPELO BO!!!
1.postopek sem pridelala 4 celice, transferja ni bilo, nulti seme
2.postopek 8 celic, 1 vstavljena na 3 dan, 1 zamrznjenček (tudi vstavljen)
3.postopek 11 celic 2 blastocisti vstavleni, 2 pingvinčka so zamrznili.
vmes 2 insiminaciji, ena s transferjem, druga ne.

jaz pravim, V TRETJE MORA ITI :))))

punce moje, za vse vas navijam in vam pošiljam velzga lupčka :*

(odgovor članu *kimi*)
Neposredna povezava do sporočila: 566
6.2.2014 15:33:30   
vesica
no tako da vam še jaz povem user posted image

Ker sem včeraj imela zelo močne bolečine v trebuhu in nisem mogla niti hodit niti hlač zapret sem se zelo ustrašila in danes na vse zgodaj odšla kupit testek user posted image ker sem se tako močno prepričevala da bom zmogla potrpeti do 13 žal nisem,ker sem se malce ustrašila in si rekla če že nisem da vsaj vem pred krvnim - rezultat user posted image zelo zelo rahla črtica jaz sem bila prepričana da ni to nič ampak mi je sestra potrdila da je in da je tudi ona imela takšno ko je zanosila s sinčkom - mogoče je res mogoče je tudi res prehitro ali je lažno pozitiven ampak zdaj sem vsaj še vedno optimistična za naprej da pa le je mogoče da se kaj dogaja user posted image sem pa 8 dan od transferja .

Neposredna povezava do sporočila: 567
6.2.2014 15:48:36   
vesica
NikaAnna - kako si ti kako se počutiš ? še malo in bomo izvedeli na čemu smo , držim močno pesti .

monsy
- danes sem kot nova včeraj pa kot vidiš po zgornjem posu sem bila katastrofalno :) ti si v redu ? te še kaj boli ?

(odgovor članu vesica)
Neposredna povezava do sporočila: 568
6.2.2014 16:03:09   
cebelica12
prosim če mi lahko katera pove, ali vam tudi po vseh teh hormonih ful izpadajo lasje?

(odgovor članu vesica)
Neposredna povezava do sporočila: 569
6.2.2014 16:05:25   
vesica
cebelica12 - meni so že preden sem začela jemati vse te hormone zelo odpadale tako da zdaj bistvene razlike ali več ali manj nisem niti opazila se mi zdi to pri meni že normalno,bi mi že bilo čudno če bi mi manj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 570
6.2.2014 16:06:51   
vesica
moj mož, ki je v frizerskih vodah bi mi rekel da je to normalno glede na moje duševno stanje(skrbi,tempo življena, itd .. ) . user posted image

(odgovor članu vesica)
Neposredna povezava do sporočila: 571
6.2.2014 16:22:52   
cebelica12
vesica-pa je to v večjih količinah ali samo malo las

(odgovor članu vesica)
Neposredna povezava do sporočila: 572
6.2.2014 16:35:58   
vesica
Pri meni je kar velik šop las . Ko si šamponiram mi jih odpade ful ter pri česanju nebi niti govorila . Mogoče je pa tudi odvisno od vsake posameznice misli pa da hormončki tudi imajo vpliv na to .

Neposredna povezava do sporočila: 573
6.2.2014 17:58:43   
monsy
vesica jaz sem ok, čakam tisto soboto zjutraj user posted image
upam da ti je testek pravilno pokazal, ponovi ju3 zjutraj še enkrat in javi. Naj se ti črtica odebeli še bolj user posted image

cebelica, meni so v 1.postopku full lase odpadale, pa se je pol po 2 mesecih umirilo stanje.
No zdej v tem postopku pa se mi zdi da sem tko napihnjena ku krava. pa celulita mam za izvoz user posted image
a ga kira rabi malo? user posted image

(odgovor članu vesica)
Neposredna povezava do sporočila: 574
6.2.2014 18:21:56   
vesica
Hihihihihi si me nasmejal monsy ,
mislim da bom ostala zaenkrat samo na tej eni rahli črtici in bom trepetala do četrtka . Kar bo pač bo - upam na najlepše in najboljše rezultate user posted image Jaz ti moram povedati da je zame prvi postopek ampak nisem vedela da je tako ko pojem ampak res malo pojem mislim da mi bo trebuh počil - včasih si mislim sej mi niti ne gre za jest ko vem kakšna sem po obroku user posted image
pa še sitna sem potem ko mi ma trebuh za raznest ;) Mojega sem že prav opozorila ne me tikat ker mislim da imam telo tako kot tempirano bombo ko jo bo vsak čas razneslo ( zaradi user posted image ) ali pa tudi ne user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: monsy

vesica jaz sem ok, čakam tisto soboto zjutraj user posted image
upam da ti je testek pravilno pokazal, ponovi ju3 zjutraj še enkrat in javi. Naj se ti črtica odebeli še bolj user posted image

cebelica, meni so v 1.postopku full lase odpadale, pa se je pol po 2 mesecih umirilo stanje.
No zdej v tem postopku pa se mi zdi da sem tko napihnjena ku krava. pa celulita mam za izvoz user posted image
a ga kira rabi malo? user posted image

No zdej v tem postopku pa se mi zdi da sem tko napihnjena ku krava.

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prva nosečnost po 30. letu?
Vse več je parov, ki se za otroka odločajo šele po 30. letu starosti. Kakšne so prednosti takšne odločitve, najdete v pr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Ime za punčko
mia02

Najlepše ime za punčko

Daša (26%)

Korina (12%)

Mija (42%)

Lora (20%)

Število vseh glasov: 392

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!