|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznje...
3.2.2014 20:42:06   
jona klara
čebelica- jaz že tudi čutim od 2 d3 dan po etju v maternici, bomo videli, treba se je prepustiti čeprav je težko.....pa druge ni

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 501
3.2.2014 20:50:21   
NikaAnna
jona klara user posted image tudi jaz imam trebuh okrogel, se zelo opazi, ker prej sem imela cisto ravnega. Mene cez dan spika, ponoci je vse ok, se ne zbujam. Jaz pa nic testa ne bom delala do krvnega.. ce bo M prej bo, ce ne, pa bom 12.2. videla, nekak si ga ne upam prej delat, ker sem ga vsakic pri IUI prej delala, pa je bil vedno negativen in se mi je potem naslednji dan M ulila - sem si rekla, tokrat naj bo drugace user posted image Mislim, da ce prideva do ponedeljka, sva super. joooooj kako drzim pesti!! user posted image user posted image user posted image ..pa lahko noc user posted image

ps: spij salico kamilicnega caja preden gres spat, toplega in z malo meda, jaz spim kot dojencek po tem user posted image

''Out of difficulties grow miracles.''

Neposredna povezava do sporočila: 502
4.2.2014 8:52:47   
vesica
da se vam še jaz malce pobunim user posted image malce se izogiba forumu ampak nemorem da ne grem pokukat če je že pri kateri kaj novega user posted image
mene v trebuhu tudi špika in na trenutke tudi boli spodnji del - jajčnike en čas čutim kot pred user posted image ampak sem pozitivka in z mojim misliva samo na to da je nebo in da nam bo 13 sporočena lepa novička , je pa res pri meni da imam zdaj že ene tri dni takšne probleme z hrbtom da ni za verjet spat sploh ne morem se zbujam od bolečine včeraj me je pa tako ščipalo v hrbtu - pravi moj to je ker se nekaj drugega v tvojem telesu dogaja user posted image se malce en druzga tolaživa ... delat sem že začela kljub manjšim bolečina v spodnjem delu ampak sem sla z namenom da ne mislim toliko o temu pač kar nam je namenjeno nam je mi vsaj misli bežijo kam drugam ( sama sebi govorim ni mi nič sem super nič me neboli in če me že me boli z razlogom ) user posted image sem malo smešna ane ... hihihi

upam da nas po 10 vse, ki še čakamo preseneti najlepša novička user posted image

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 503
4.2.2014 8:59:34   
vesica
aja kar se tiče trebuščka jaz ga tudi malce imam ampak glede na to da sem ga prej imela malce več so mi zdaj na delu celo rekli kaj sem delala te dni ko sem bila na bolniški,ker sem shujšala user posted image

(odgovor članu vesica)
Neposredna povezava do sporočila: 504
4.2.2014 15:10:46   
monsy
evo stopka je učeraj padla, ju3 ob 8h punkcija user posted image ...sej ne da se je veslim,...no ja malček že.
Punce neki me zanima,...mi je Merlo rekel da tokrat mi bo pa dal inekcijo protibolečinske (ketonal) ker mam dosti foliklov in da me ne bi rad preveč mučil. Pa u bistvu nevem al bi jo sploh rada dobila, ker me je sestra učeraj ko mi je dala stopko, malo prestrašila....je rekla da boli ta protibolečinska( jo dobim u rit) in da ne bom čutila cele noge user posted image
Zdej me pa zanima kako ste druge to prenesle?

(odgovor članu vesica)
Neposredna povezava do sporočila: 505
4.2.2014 15:26:28   
daisy B
monsy, jaz je sicer nikoli nisem dobila, ker jo ne smem, ampak sem pa slišala kakšno punco reči, da jo je ketonalka bolj bolela kot punkcija... se jutri potem vidiva tam user posted image , tudi jaz imam ob 8h. 

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 506
4.2.2014 15:57:51   
monsy

IZVIRNO SPOROČILO: daisy B

monsy, jaz je sicer nikoli nisem dobila, ker jo ne smem, ampak sem pa slišala kakšno punco reči, da jo je ketonalka bolj bolela kot punkcija... se jutri potem vidiva tam user posted image , tudi jaz imam ob 8h. 

ja sej točno tega se bojim. Ker me punkcija ni tako bolela, da ne bi mogla zdržat še enkrat.
No pol se pa vidimo ju3 daisy B user posted image

(odgovor članu daisy B)
Neposredna povezava do sporočila: 507
4.2.2014 16:00:06   
jona klara
Monsy-jaz sem jo v lj dobila 4krat, mogoce boli rit'da pa nog ne bos cutila pa ni res,ce ti jo dajo grdo pa lahko tisto misico cutis boleco se nekaj casa, ampak to ni nic hudega.Jaz bi se odlocila zanjo.

Obe dobro opravita, naj bo cimvec celic in kvalitetnih.user posted image

(odgovor članu daisy B)
Neposredna povezava do sporočila: 508
4.2.2014 16:25:41   
tejcy01
Monsy tud js sem jo dobila..res je malo te bo bolela rit user posted image ampak niti ni hudga user posted image js sm čutla mogoče 10 min potem pa itk pozabiš na to bolečino ker imaš že punkcijo user posted image med samim pikom pa po resnici povedano nisem niti čutla da me je piknla user posted image user posted image

Velik sreče obema...user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 509
4.2.2014 18:00:02   
cebelica12
punce živjo!

spet jaz :)

povejte mi ali je katero po transferju kaj bolel križ, saj nisem dolgo od transferja 1.2. ampak me že dva dni križ boli (ponavadi je tako pri meni pred začetkom m), prsa me tudi več ne bolijo, malo špikanja v jajčnikih, trebuščku, drugače pa nič posebnega

(odgovor članu tejcy01)
Neposredna povezava do sporočila: 510
4.2.2014 18:25:44   
vesica
Cebelica mene boli celoten hrbet nenormalno vceraj me je scipalo da nisem mogla ne sedet ne lezat :( res da me je ponavadi pred user posted image bolel ampak ne tako da ponoci nemorem spat. To so spremembe in ker smo zdej toliko bolj obcutljive , ceprav midva praviva da so spremembe zaradi lepsega ;) bomo vidli prepustimo se casu jaz namena nimam delati testa do krvnega kar bo pac bo :)

(odgovor članu cebelica12)
Neposredna povezava do sporočila: 511
4.2.2014 18:34:50   
cebelica12
vesica, kdaj imaš krvnega?

(odgovor članu vesica)
Neposredna povezava do sporočila: 512
4.2.2014 18:37:46   
vesica
13ga imam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 513
4.2.2014 18:41:29   
cebelica12
jaz ga imam 14.2. upam da nama bo valentinček prinesel veselje.
ali hodiš v lj ali maribor. je to tvoj 1 postopek?

(odgovor članu vesica)
Neposredna povezava do sporočila: 514
4.2.2014 20:58:59   
ančiča
EJ GA ,punce moje,da se še malo jaz javim.V nedeljo nas pa je bilo ogromno v lj na uz.
pridelala kar nekaj foliklčkov jutri pa akcija in punkcija.Upam da bo čimprej mimo in čimajn bolečin.
A ima jutri katera punkcijov lj ?
PA LEP VEČER VSEM BORKAM

Neposredna povezava do sporočila: 515
4.2.2014 21:14:22   
NikaAnna
Vsem, ki imate jutri punkcijo - dobro opravite in naj bo cimvec celic!

pike poke za sreco user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ančiča)
Neposredna povezava do sporočila: 516
4.2.2014 21:16:22   
cebelica12
ojla punce

zanima me ali si katera meri bazalno temperaturo v ustih in nožnici....če katera kaj ve ali se spozna -pomoč
ustna temperatura: 37,1
vaginalna:37,2
že dva dni isto

kaj to pomeni?

vsem želim da čimprej uglesate plusek user posted image

(odgovor članu ančiča)
Neposredna povezava do sporočila: 517
5.2.2014 8:18:24   
jona klara
jutro

monsy, daisy B-srečno danesuser posted image user posted image user posted image user posted image

nika ana- kako si? danes že 7 dan po et, se mi zdi, da bi mogla kaj več čutuiti, mene nič ne špika, občasno čutim križ, kaj v maternici, napihnjena pa sem.Kaj pa vem, prvič je bilo drugače ko mi je uspelo, pol ko pa 3 krat ni pa spet drgač....že nor postaneš, mislim da je kako špikanje najbolj znak, da se kaj dogaja.

sem pa full zaspana skozi

čebelica, vesica- držte se ja z več ne vem kaj znaki pomenijo, vem samo, da bi rada da me clerblue razveseli, čez nekaj dnoi ampak ne verjamem več, da sem te sreče, čeprav upam še vedno

Neposredna povezava do sporočila: 518
5.2.2014 8:20:10   
jona klara
OREH-daj povej ti ko si imela et 2 dan, kdaj si začutila prve kake zneke? a je 7 dan še prehitro, če je et 2 dan? kake si pa imela? čeprav vem, da je pri vsaki drugače ampak me zanima vseeno

< Sporočilo je popravil jona klara -- 5.2.2014 8:21:04 >

Neposredna povezava do sporočila: 519
5.2.2014 9:16:52   
NikaAnna
jona klara heej 7. dan cutit znake ni prehitro, ker pravijo, da ce imas 2.dan ET naj bi se vgnezdilo nekje 7.dan (5 dni po transferju), nam ki smo pa imeli peti dan, pa naj bi se vgnezdilo nekje cez dva dni po ETju (tako da cisto mozno, da spikanje in ostali znaki pomenijo, da nekaj je). haha sem malo zakomplicirala, upam da me razumes, ampak iskreno jaz mislim, da so tile znakci samo pozitivna stvar! Mene je vceraj parkrat kr fajn zvilo, podoben obcutek kot pred user posted image .. bomo videli, nocem se obupat. Danes pa spet kot da nic ni, vse tiho, nobenga spikanja, razen rahle napihnjenosti in to je to, bomo videli kako bo cez dan, se javim proti veceru user posted image velik objem in ne sekiraj se prevec user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil NikaAnna -- 5.2.2014 9:17:41 >

Neposredna povezava do sporočila: 520
5.2.2014 9:45:07   
tejcy01
jutro user posted image

monsy, daisy B srečno danes user posted image user posted image user posted image javita se da sporočita kako je bilo user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tejcy01 -- 5.2.2014 9:47:13 >

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 521
5.2.2014 10:08:48   
monsy
evo me,....8 celic sem pridelala, transfer u soboto zjutraj. user posted image

daisy midve sva se pa videle,....nisem bila sigurna da si ta prava, dokler me nisi nagovorila user posted image
kako ti je šlo?

(odgovor članu tejcy01)
Neposredna povezava do sporočila: 522
5.2.2014 10:11:34   
tejcy01
monsy user posted image user posted image

zdej pa držimo pesti za soboto user posted image veliko sreče user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tejcy01 -- 5.2.2014 10:13:16 >

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 523
5.2.2014 10:17:24   
aspera

IZVIRNO SPOROČILO: tejcy01

aspera kdaj pa maš ti posvet pri Zornu?

Posvet imam drug teden, v četrtek.
Včeraj sem dobila končno tudi mail iz Mb in so mi dali datum za prvi posvet šele 22.7. Sedaj moram v vsakem primeru do svoje G, ker mi mora dat novo napotnico in se moram odločit kaj bom. Drugače me Mb veliko bolj prepriča z odnosom in načinom dela, samo res je dolga čakalna doba pa še daleč je za naju do tja. V Lj nama je veliko bolj praktično hodit, tudi zaradi fanta, ki ima pomembno službo in si ne more privoščit, da ga velikokrat ni. Skrbi me edino punkcija, ampak meni so jo v zadnje res čisto na živo delali, brez injekcije ketonala in brez lokalne v nožnico, zato mislim, da me je tako bolelo.
tejcy01, ti si napisala, da sploh nisi čutila, kdaj te je prebodla ... a to si mislila na to, kdaj ti je steno nožnoce prebodla? Ker jaz sem skoraj do stropa skočila user posted image . Ne vem, a je to potem res taka razlika, če dobiš tisto injekcijo prej ali ne.
Mislim, da bom šla kar v Lj in pač stisnila zobe za punkcijo in upala, da bo drugič kaj bolje. Če bom pa imela veliko foliklov, bom pa za analgezijo rekla.

Punce, stiskam pesti za vas, za tiste, ki čakate user posted image in tiste, ki ste še v postopkih user posted image

(odgovor članu tejcy01)
Neposredna povezava do sporočila: 524
5.2.2014 10:26:10   
tejcy01
aspera js sm napisala da nisem čutla k me je piknla...to sm misla na inekcijo ketonal..pred punkcijo k sm jo dobila user posted image
je pa res da jst tud med samo punkcijo nisem imela prav posebnih bolečin...vse skupaj je bilo zame res bolj ko ne neboleče user posted image čutila sem edino na desni strani ko mi je zadnega jemala ven user posted image takrat sem malo stisnla zobe user posted image seveda sej čutiš ko ti nekaj šara tam spodaj ampak za mene ni bilo hudo...še vmes so mi rekle da sem neverjetno mirna itd. user posted image user posted image

uff to je pa res malo dolga ja šele 7 meseca posvet user posted image jst mislim da bi morala it še enkrat poskusit v lj. mislm da bo tokrat sreča na tvoji strani in bo vse u najlepšem redu user posted image user posted image

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......