|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznje...
5.2.2014 11:22:08   
NikaAnna
monsy user posted image user posted image user posted image user posted image za tako lepo stevilo celic! Drzim pesti za soboto user posted image user posted image
aspera kakorkoli se odlocis, ti zelim, da tokrat uspe! Pretehtaj pluse in minuse, na koncu je itak pomemben le rezultat. Pa srecno user posted image
tejcy a si tudi ti v postopku?
daisy javi kako je slo user posted image user posted image

''Out of difficulties grow miracles.''

(odgovor članu tejcy01)
Neposredna povezava do sporočila: 526
5.2.2014 11:40:46   
tejcy01
NikaAnna ne še..konc tega mesca začnem spet user posted image asperi sm pisala to za prejšnji postopek..glede punkcije itd. user posted image

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 527
5.2.2014 11:56:39   
cebelica12
punce, jaz sem pa danes tako žalostna...
danes zjutraj ko sem šla na wc, sem imela malo rjavega izcedka, malo tudi pomešanega z neko sluzjo, kaj pa vem. pa sem zadnjo menstruacijo imela 16.1.
transfer na peti dan, vsatvljeni 2 blastocisti..jemljem pa dabroston...ali dabroston zaustavlja menstruacijo, ker mene že 2 dni boli križ, jajčniki glih tko kokr da bom zdle zdle dobila menstro...
ali je že za obupat? sama več nevem kaj naj si mislim, ali je še kaj upanja kljub temu izcedku ?

(odgovor članu tejcy01)
Neposredna povezava do sporočila: 528
5.2.2014 12:16:51   
Anonimen
Pozdravljena dekleta!
Ponovno se vam malo javljam user posted image .
Sem v pričakovanju pozitivnega ovulacijskega testa (verjetno ju3). Na UZ včeraj je bilo zelo lepo vse od endometrija do folikla, ki je zelooo zrastel. Tako da če bo ju3 test pozitiven pričakujem transfer čez 5 oz 6 dni.
Vsem, ki ste imele punkcijo želim čim manj bolečin in čim več oplojenih celic in kasneje zarodkov user posted image user posted image .
NikaAnna prav občudujem te, da boš lahko počakala do krvnega - jaz tega nikoli nisem mogla user posted image . Želim ti čim mirnejše dni do takrat.
cebelica12 znake imaš tako ta prihod M ali pa za nosečnost. Rjavi izcedek ne pomeni da je že konec, sploh če so ti vstavili 2. Lahko se ena pikica poslavlja ali pa je mogoče vgnezditev. Poznam pa nekatere, ki jim je test že 4 oz. 5 dni po ET pokazal pravilen rezultat. Tako da če lahko počakaj še dan ali 2, in če si preveč na trnih narediš test ali pa greš samoplačniško na krvnega. Žal ti pa nobena od nas ne bo mogla 100% rečt kaj se dogaja.

Lepo se imejte!

A user posted image

(odgovor članu NikaAnna)
  Neposredna povezava do sporočila: 529
5.2.2014 12:22:03   
oreh
Jona klara, kar koli ti bom napisala, ne bo točno, kakor tudi ne drži, da sem imela et 2. dan, imela sem ga 3. oz. mogoče pa 2., pa sem drugače štela. če te zanima, si preberi november-december ivf 2012, tam smo si izčrpno izmenjevale vsako minimalno spremembo v počutjuuser posted image . moj prvi znak, tako kot v 1. nosečnosti so bili krči kot preduser posted image že pred testom in neutolažljivo jokanje med gledanjem Teksaškega rangerja, ko se je le-ta znašel v nevarnosti (recimo napadel ga je medved, obkolili so ga razjarjenji motoristi...) v dop. času in ob ponovitvi v pop. času.user posted image user posted image po tem sem sklepala, da se nekaj dogaja.

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 530
5.2.2014 12:45:33   
aspera
monsy, bravo za celice user posted image user posted image . Upam, da te na dan ET pričakajo prelepe blastociste user posted image .

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 531
5.2.2014 13:14:51   
coala
cebelica 12,jaz sem imela 7 dan po et rjavi flek na hlačkah pa isto me je kot pred M.bolelo,se je izkazalo da se je verjetno vgnezdil,sedaj sem 23 tedenuser posted image

Naredimo mojstrovino iz našega življenja

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 532
5.2.2014 13:16:50   
coala
aja če pa si imela transfer na 5 dan se pa še prej vgnezdi,tako da kr pozitivno naprej čeprav vem da je težko sem tudi jaz takrat mislila da je vsega konec,ko pa še 3 dni pol ni blo nič sn bla pa fl vesela :-)

(odgovor članu coala)
Neposredna povezava do sporočila: 533
5.2.2014 13:21:31   
coala
aspera meni ni bilo žal da sem čakala na MB,mi je samo žal da nisem že prej šla tja ne šele v 7 postopku :-).

(odgovor članu coala)
Neposredna povezava do sporočila: 534
5.2.2014 15:06:29   
vesica
Torej punce jaz,ki sem imela transfer 5 dan bi mi pa le mogoče test že kaj pokazal ali je še prezgodaj ?
Danes imam zelo težek dan sploh,ker me trebuh boli cel dan ampak še vedno upamo na najboljše user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za vse da nam bo ta mesec in prihajajoč mesec najboljši mesec user posted image

(odgovor članu tejcy01)
Neposredna povezava do sporočila: 535
5.2.2014 16:31:31   
daisy B

IZVIRNO SPOROČILO: monsy

evo me,....8 celic sem pridelala, transfer u soboto zjutraj. user posted image

daisy midve sva se pa videle,....nisem bila sigurna da si ta prava, dokler me nisi nagovorila user posted image
kako ti je šlo?

Super monsy, naj te v soboto pričaka četica lepih zarodkov.

Moja punkcija je bila kar pestra, žal kar nekaj praznih foliklov, smo pa dobili 2 celici, tako da upam, da me v petek pričakata oba lepa zarodka. Je pa mož malo spremenil način življenja, kar se je poznalo na njegovem semenu, saj je prvič "dobro". Upam na najboljše...

Srečno vsem!

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 536
5.2.2014 17:56:14   
Pommaranca
Punce nekaj vas prosim; sedaj prvic v zivljenju jem KT, 24.1. sem dobila menstruacijo ki vedno traja 6-7 dni brez kakrsnihkoli izcedkov. Danes pa imam se vedno grd rjav izcedek in nic ne kaze da bi pojenjal. Zadnjo KT moram vzeti 16.2. Spikati pa se zacnem v ponedeljek. Skrbi me zakaj ta izcedek? Ali je to po tabletkah obicajno? Hvala

(odgovor članu daisy B)
Neposredna povezava do sporočila: 537
5.2.2014 19:08:57   
cebelica12
:( že cel dan ko grem na wc ko se obrišem rahlo(malo vidno) rjavo....je to začetek menstruacije, od transferja komaj 5 dni (et na 5dan).

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pommaranca)
Neposredna povezava do sporočila: 538
5.2.2014 19:11:02   
jona klara
nika ana- ja ti znaki, mene nič ne zvija, rahlo samo čutim nekaj kot pred M, to je vse od vseh znakob, praktično nič.Upam nma najbolje in tudi zate, mislim da so tvoji znaki kr dobri. Še nekaj dni nestrpnosti, pa bo vse jasno, samo, da kaj prej ne priteče, men se res že meša, sploh ker je zadnji postopek na ZZZS, si ne predstavljam pol po 3ooo eur dajati, pa si vseeno mogoče praznih rok.NO kakorkoli, prepustimo se mati naravi ona že ve zakaj ene kaznuje, druge pa ne.srečno in drži se

čebelica- ne vem meni ti znaki niso več jasni, upam, da bo vse ok,

monsy- user posted image user posted image za 8 celic, to pa ni kr tako-srečno

daisy- user posted image 2 celici, samo, da so, pa naj te pričakata lepa zarodka

pomaranča- žal ne vem

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Pommaranca)
Neposredna povezava do sporočila: 539
5.2.2014 19:18:56   
lotkla

IZVIRNO SPOROČILO: NikaAnna

lotkla javi se, smo nestrpne!! user posted image

Zdravo punce, smo bili brez elektrike in internetne povezave oz. smo že 3 dan pri mojih starših. Na krvnega v Lj v ponedeljek nisem mogla zaradi vremenskih razmer, se je pa zvečer pokazala tudi prava user posted image . V torek sem poklicala in povedala kako in kaj. Sestra je rekla da se moram naročiti pri svoji ginekologinji v Lj da se dogovoriva glede postopka pri zamrznjenčku, ter da moram počakati nekje 2 do 3 user posted image . Če mi uspe, jutri pokličem ali pošljem email v Lj.
Mi je hudo, a kaj čmo. Upam da mi bo zamrznjenček namenjen.

Vidim da se je nabralo še nekaj punc tu gor. NIsem uspela še vsega prebrati a za vse držim pesti in vam pošiljam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 540
5.2.2014 20:38:21   
missmoon
Cebelica12
Jaz sem imela rjav izcedek, rjave nitke 6, 7 in 8 dan po ET (5. dan) ene morule in ene blastociste. Pri meni se je izkazalo, da je slo po vsej verjetnosti za vgnezditveno, saj sem sedaj tik pred porodom user posted image
Dokler se dejansko me ulije user posted image je se vedno upanje, tako da kar pozitivno!
Vsem zelim cimvec user posted image . Nama je uspelo po skoraj 4 letih, v drugem postopku ICSI v Lj. :-)
Drzim pesti in navijam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lotkla)
Neposredna povezava do sporočila: 541
5.2.2014 20:41:24   
NikaAnna
lotkla user posted image ni mi vsec in mi je resnicno zal, da ni uspelo v tem poskusu, bo pa zato sigurno zamrznjencek tisti pravi - drzim pesti, da bi le bilo tako! Jaz sem mislila, da lahko gres po zamrznjencka ze cez en mesec... a so ti kaj rekli, da moras kaj jemat, kake stimulanse ali kaj podobnega al je kr spontan ciklus? Nimam pojma kok to gre pri eskimckih - prosim javi ko kaj vec izves user posted image objem zate
joncika klaricaaa user posted image user posted image bejba moja, jaz ne vem za koga sem bolj na trnih al zate al zame. Pri tebi je se vse skupaj natempirano s tem zadnjim koncesijskim, tak da se bolj drzim pesti, da je to to! Od teh razmisljanj o znakih se nam bo pa se zmesalo user posted image user posted image jaz se sploh vec ne bom sekirala, kar bo pa bo, razumem pa, da je tebi sigurno tezje, ker neke vrste pritisk je, ce ves da bos za naprej samoplacnik. Zdrzi, piška, se slabih 7 dni pa bo vse jasno. objem user posted image
daisy tudi dve sta dober rezultat in kot smo ze dostikrat ugotovili, je samo ena pikica dovolj. Drzim pesti, da bosta obe celici oplojeni! Drzi se! user posted image
cebelica mozno da je vgnezditvena? user posted image upam, da se vse dobro iztece tudi zate! user posted image
pommaranca ce te prav razumem imas od 24.1. (po M) se vedno rjav izcedek? Jaz bi na tvojem mestu klicala in vprasala za kak nasvet.. srecno in javi user posted image
vesica spomni me, kdaj si ti imela ET?

lp vsem borkam user posted image user posted image

(odgovor članu lotkla)
Neposredna povezava do sporočila: 542
5.2.2014 20:42:43   
NikaAnna
missmoon hvala za tako cudovito spodbudo! Zelim ti cim lazji porod in happy cartanje kasneje user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil NikaAnna -- 5.2.2014 20:44:15 >

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 543
5.2.2014 20:53:38   
Aleda
Hojla, da se še jaz malo javim, od ponedeljka grejem pikico.

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 544
5.2.2014 21:12:59   
NikaAnna
aleda user posted image user posted image user posted image in dobrodosla med trepetalkami user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 545
6.2.2014 8:01:07   
buubica
pozdravljene punce, se ponovno malo oglašam, ker je bil zadnji teden kar aktiven.

vidim, da gre večina tistih, ki ste po transferju, na krvni test. meni ne prvič, ne tokrat, ni nihče omenil naj pridem na krvnega, samo da naj naredim test. a je treba imet kakšne posebne razloge, da te naročijo na krvnega user posted image
jaz sem 12., ko naj naredim test, v tujini, naslednji dan tudi in zdaj razmišljam, da bi počakala na 14., ko bom spet doma. ne upam, se razsut na koščke, če bo slučajno neg. pa fino bi bilo, da je moj ob meni, če bo +. ampak to pomeni dva dni dodatnega trepetanja, aaaaah....

morda katera ve, koliko časa običajno traja, da pošljejo obvestilo, če so bili kakšni zamrznjenčki?...jaz še vedno upam in čakam na pošto.

drugače pa nimam kakšnih posebnih znakov, edino da sem tokrat že kakšne tri, štiri dni nagnjena k cmeravosti - dobesedno. pridejo trenutki, ko se mi solze kar vlijejo ali mi gre tako na jok, da se komaj zadržujem. pa ena sodelavka, ki me ni videla nekaj mesecev, mi je čestitala in vprašala, kdaj imam rok - nič čudnega, ker sem napihnjena kot balon user posted image

drage moje držim pesti za vse čakajoče: na test, na punkcijo, na transfer ali začetek novega postopka...v bistvu smo klub čakajočih babnic user posted image
pošiljam vsaki posebej user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 546
6.2.2014 8:06:30   
ančiča
evo mene punkcija včeraj uspešna in bolj boleča ko prvič,tudi zdaj je bolj boleče .v ponedeljek pa po pikico,ali dve.

(odgovor članu buubica)
Neposredna povezava do sporočila: 547
6.2.2014 8:21:11   
*kimi*
Živjo punce,

naj se vam še jaz pridružim...sem v postopku z zamrznjenčki (12.2. imam prvi UZ).Upam da nam sedaj rata, saj sta za nama že 2 neuspešna IVF postopka.
za vse vas držim pesti, da letos uspemo user posted image

(odgovor članu ančiča)
Neposredna povezava do sporočila: 548
6.2.2014 11:15:14   
monsy
...punce, a pijete krvomočnico do ET-ja al prenehate že pred punkcijo?
zadnjič sem imela tanko sluznico kljub prometriumu, pa sem se odločila da bi lahko krvomočnico pila do transferja,...

kaj predlagate?

(odgovor članu *kimi*)
Neposredna povezava do sporočila: 549
6.2.2014 11:31:15   
aspera
Kakor jaz vem, so punce pisale, da se krvomočnica pije do punkcije user posted image . Jaz raje ne bi nič po svoje delala, ker tele "rožce" tudi niso tako nedolžne za nekatere zadeve.

Aja, monsy, kako si se potem odločila, a si vzela injekcijo ketonala pred punkcijo? Kako je šlo?

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prva nosečnost po 30. letu?
Vse več je parov, ki se za otroka odločajo šele po 30. letu starosti. Kakšne so prednosti takšne odločitve, najdete v pr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

katero adaptirano mleko uporabljate
momacus

Prosim,da mi na ZS napišete razlog, zaradi katerega uporabljate izbrano mleko. Hvala,momacus,

APTAMIL (47%)

NOVALAC (21%)

HIPP (9%)

HUMANA (3%)

HOLLE (0%)

drugo (20%)

Število vseh glasov: 319

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!