buubica
|
pozdravljene punce, se ponovno malo oglašam, ker je bil zadnji teden kar aktiven. vidim, da gre večina tistih, ki ste po transferju, na krvni test. meni ne prvič, ne tokrat, ni nihče omenil naj pridem na krvnega, samo da naj naredim test. a je treba imet kakšne posebne razloge, da te naročijo na krvnega jaz sem 12., ko naj naredim test, v tujini, naslednji dan tudi in zdaj razmišljam, da bi počakala na 14., ko bom spet doma. ne upam, se razsut na koščke, če bo slučajno neg. pa fino bi bilo, da je moj ob meni, če bo +. ampak to pomeni dva dni dodatnega trepetanja, aaaaah.... morda katera ve, koliko časa običajno traja, da pošljejo obvestilo, če so bili kakšni zamrznjenčki?...jaz še vedno upam in čakam na pošto. drugače pa nimam kakšnih posebnih znakov, edino da sem tokrat že kakšne tri, štiri dni nagnjena k cmeravosti - dobesedno. pridejo trenutki, ko se mi solze kar vlijejo ali mi gre tako na jok, da se komaj zadržujem. pa ena sodelavka, ki me ni videla nekaj mesecev, mi je čestitala in vprašala, kdaj imam rok - nič čudnega, ker sem napihnjena kot balon drage moje držim pesti za vse čakajoče: na test, na punkcijo, na transfer ali začetek novega postopka...v bistvu smo klub čakajočih babnic pošiljam vsaki posebej
|