|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznje...
7.2.2014 20:23:54   
cebelica12
koliko zarodkov so ti vstavili?

(odgovor članu cebelica12)
Neposredna povezava do sporočila: 601
7.2.2014 20:26:31   
NikaAnna
eh, verjetno bo res najboljse, da kolikor se da mirno pocakamo, da se pac ulije... user posted image pri meni je do krvnega itak se samo 5 dni..
drzim pesti, da bo vse ok in da se razplete kot si zelimo user posted image

Vstavili so mi pa 1. zarodek, ki je baje bil super razvit, ampak kaj mi to pomaga, ce se ne vgnezdi. bo ze user posted image

< Sporočilo je popravil NikaAnna -- 7.2.2014 20:27:34 >

''Out of difficulties grow miracles.''

Neposredna povezava do sporočila: 602
7.2.2014 20:27:41   
Aleda
NikaAnna, cebelica- držim pesti da vseen ne bo user posted image , baje da nekaterim lahko zavstavlja menstro, jaz sem nazadnje dobila menstro točno 10 dan po ET, ki sem ga mela 3. dan user posted image , en dan prej sem zagledala rjave nitke. Nekatere punce so pa noseče pa imajo vseen kakšne izcedke, tudi kri... bosta delale test?
Jaz sem šele 4 dan danes, verjetno bom delala test v sredo ali četrtek... če se ne bo nakazovala menstra.

Zadnjič smo že debatirale o cenah postopkov, a mogoče katera ve točno koliko pride postopek v Lj in Mb?

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 603
7.2.2014 20:31:07   
NikaAnna
aleda enih par strani nazaj v tej temi je bilo napisano, da je postopek nekje okoli 3000€, lahko pa da se motim (grozno visoka cena)
Jaz testa ne bom prej delala, ker ce je plus, mi itak ne bo nikamor pobegnil, ce pa ni, bo pa gospodicnica user posted image itak prisla povedat user posted image . No, vsaj tak je plan, ce bom pa zdrzala, je pa druga stvar user posted image
Tudi tebi srecno in naj se razvije v + user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 604
7.2.2014 20:52:17   
jona klara
Nika ana-joj kako grozno mi je to brati....upam,da se razplete v pozitivo.TA progesteron lahko zaustavlja krvavitev,meni je nikoli ni,1krat 7 dan, enkrat9 dan sem jo dobila po etju.NI pa nujno, da jo bos dobila sploh, ce so nitke, lahko izveni, jaz sem jo obakrat dobila ze v istem dnevu ko so se zaceli izcedki.ti postopki so res en sam stres, jst sem ze kr utrujena od vsega-objeme ti posiljam in se vedno upam da je pikica uredu.drzi se in saj ves upanje umre zadnje-a imas zamrznjencke?

Cebelica-tudi tebi posiljam pike poke za sreco, da ne bo M.Drzi se in upaj do konca

Vesica-kako si

Jaz sem tudi na trnih' jutrisnjega dneva me je prav strah, se mi zdi,, da ce bo kaj narobe bo jutri ali v nedeljo, ker jaz sem vedno hitro dobila M.drugace pa ni znakov, kar je je zjutraj in zvecer, cez dan mirovanje.imam pa skozi obcutek, da se bo vlilo, ta pritisk je obupen, res

Joj drzte se vse pupike, jaz bi jutrisnji dan kr prespala, ce bi ga lahko n najraje bi se itak zbudila v sredo z belim gatim.

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 605
7.2.2014 20:59:26   
jona klara
Aleda- cene so v razponu od 1500oz.1800prbl pri resu do najvec3000 mb,lj nekje vmes odvisno koliko dni in kaka doza zdravilpol pa ce ne uspe pa imas zamrznjencke, pa vem da je vsak poskus z njimo do prbl.400 eur v mb,

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 606
7.2.2014 21:02:45   
NikaAnna
klarica si me prav nasmejala z zadnjim stavkom - mislim, da sva kr na istem - bele gate v sredo user posted image aaaaah, ko bi le bilo tako. Drugace pa ja, imam 4 zamrznjencke in se 5 zarodkov, ki so, ko sem bila na ET se cakali, tako da ne vem kaj je s tistimi, se nisem dobila poste. Vem, da sem lahko srecna, ker imam toliko zamrznjenckov, ker marsikatera jih nima, ampak verjetno kot vsaka si zelim, da bi ratalo ta ciklus, ta postopek. Res vam vsem iz srca zelim, da bodo + in da so tile znaki, ki nakazujejo user posted image lazni in nas samo malo zafrkavajo user posted image user posted image nesteto objemckov vsem. Klara, drzi se mi, imam ful dober obcutek zate. Si ti se vedno dajes 3x po 2 svecki na dan progesterona?

Neposredna povezava do sporočila: 607
7.2.2014 21:07:43   
jona klara
Nika ana- ja 3×2utrogestana si dajem,srecno ti zelim.pa hvala za dober obcutek zame,ko bi le bilo res.joj samo, da ta vikend mine brez tezav, drzi se in naj izcedki grejo vstran od nas,

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 608
7.2.2014 21:10:35   
NikaAnna
Seveda drzim pesti zate in zase in za vse ostale borke/trepetalke!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 609
7.2.2014 21:29:41   
cebelica12
vrjetno sem od vse te psihe in živčnosti še zbolela.že od zjutraj me boli grlo, glava -da sploh ne govorim kok boli....dobr da imam vsaj vas da lahko mal pojamram user posted image
cela sem čist švoh, sam spala bi, čist brez energije..... user posted image

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 610
7.2.2014 22:14:42   
Aleda
Hvala punce! Jonaklara, NikaAnna, Čebelica držim pestke da vse zagledate user posted image user posted image user posted image pošiljam vamuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 611
8.2.2014 9:40:34   
jona klara
pri nas konec sanj, tudi v zadnjem postopku ni šlouser posted image

držte se punce

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 612
8.2.2014 9:43:26   
tara.81
jona klara res mi je žal in sem brez besed user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tara.81 -- 8.2.2014 9:44:25 >

Neposredna povezava do sporočila: 613
8.2.2014 10:05:02   
aspera

IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

držte se punce

Joj no, jona klara, ful mi je žal zate user posted image . Vem, da si si ful želela, pa še zadnji postopek prek zavarovalnice si imela, tako da mora biti razočaranje velikouser posted image .
Ne me narobe razumeti, ampak imaš pa enega otročka že in tudi če bo en sam, je tudi ta zadosten razlog za srečo. Jaz bi vse dala, da bi vsaj do enega prišla. Te pa razumem, da si želiš še enega.

Neposredna povezava do sporočila: 614
8.2.2014 10:20:02   
NikaAnna
klarica moja user posted image user posted image user posted image jokam zate, miska. Niti misliti si ne morem kako ti je hudo, sva oba z mojim brez besed. posiljam ti nesteto mocnih objemov in ne bom ti rekla ne bodi zalostna, ker vem, da bos. zjoci se kolikor gre, potem pa dalje.. nekako user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 615
8.2.2014 11:37:43   
monsy
jona klara user posted image user posted image user posted image

Evo mene iz transferja, od 8 se jih je oplodilo 5 user posted image
Grejem 2 pikice user posted image user posted image

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 616
8.2.2014 12:32:16   
Aleda
JonaKlarauser posted image en velik topel user posted image zate, bodi močna!

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 617
8.2.2014 13:11:33   
NikaAnna
monsy user posted image user posted image user posted image user posted image

meni pa se se kar ni ulilo. Se mi tole zdi prava zivcna vojna, najprej izcedek, potem nic - le kaj bo naslednje? user posted image ?? grrr user posted image

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 618
8.2.2014 14:08:54   
aspera
Super, monsy user posted image , zdaj jih pa lepo grej in nas potem razveseli z lepo novičko user posted image .

NikaAnna, stiskam pesti, da se ne bo nič vlilo in da si user posted image .

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 619
8.2.2014 15:30:02   
daisy B
jona klara, user posted image user posted image user posted image user posted image , če boš zbrala pogum in šla v samoplačniškega, me lahko kontaktiraš in ti povem vse podrobnosti za postopek pri dr. Rešu.

monsy, lepo grej in naj bo po 20. en lep plusek!

Vso srečo vsem!

Jaz imam danes še vedno rahle bolečine, špikanja in dokler se to ne umiri, bom kar lepo doma na sedežni...

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 620
8.2.2014 17:09:06   
cebelica12
jst pa svetlo rdeč madež ko se obrišem pa tudi nekaj kapljic....uradni krvni pa šele 14.2.
kaj mislite je to že konec kajne?
bolečine pa še vedno v jajčnikih kot pred M pa križ :(((((
kaj mislite?

(odgovor članu daisy B)
Neposredna povezava do sporočila: 621
8.2.2014 18:21:52   
Aleda
Joj ne vem čebelica kaj ti reči... jaz sem en dan prej obrisala malo krvave sluzi, drugi dan sem vseen nardila test pa je bil - po se mi je pa kmalu ulilo...znakov pa nobenih, nobenega špikanja. Najprej boš vedla če narediš test.

< Sporočilo je popravil Aleda -- 8.2.2014 18:27:34 >

Neposredna povezava do sporočila: 622
8.2.2014 18:40:09   
lotkla

IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

držte se punce

Žal mi je jona klara. Nimam besed. Hudo mi je za vsako, ki ji ne uspe. Res ne razumem zakaj nam narava to dela. Pošiljam ti en velik user posted image .

NikaAnna
kako kaže pri tebi?

NIsem več tako aktivna, vas pa še berem in spremljam ter držim pesti.

Neposredna povezava do sporočila: 623
8.2.2014 20:58:00   
buubica
jona klara tako mi je žal zate user posted image , še posebej ker sva imeli isti dan transfer v Po...drži se tudi ti, morda te pa nepričakovano še kdaj preseneti.

jaz sem včeraj po neumnosti delala test in je bil -. sicer je bil to 12 dan po punkciji, ko bi se vseeno že morda kaj videlo, če se je prijelo, a vseeno...upam, da sem še v igri, bom počakala s ponovnim testom do srede, ko je ˝uradni˝ dan za testiranje.

držite se se ostale čakalke user posted image

(odgovor članu lotkla)
Neposredna povezava do sporočila: 624
9.2.2014 8:48:30   
S*
Jona klara, draga moja jočem s teboj user posted image user posted image user posted image .Nimam besed s katerimi bi te potolažila,mislim da niti ne obstajajo. Vem kako ti je hudo in res se mi trga srce. Potihoma sem verjela, da vama bo tokrat uspelo in da tvoj zakladek dobi družbo.
Vem da je slaba tolažba, ampak enega sončka pa le imaš user posted image in jaz verjamem da vama bo sreča še naklonjena.
Drži se, mislim nate!

(odgovor članu buubica)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...
Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?

način poroda
ninola

Kako je potekal vaš porod?

umetni popadki (26%)

carski res (20%)

lasti popadke (47%)

z epiduralno anestezijo (6%)

Število vseh glasov: 95

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!