Buska -> RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznjenčki (6.1.2014 9:41:44)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aleda Ojla! Tudi jaz želim vsem srečno 2014, čimveč uresničenih želja! Jona Klara- se mi je zdelo da je napaka sam sem morala vseen vprašat. Po toliko postopkih bi moral bit človek že čisto uničen. Ah jaz pa še zmeri ne vem kdaj grem v postopek, po eni strani bi rajši šla že kar januarja, sam ne vem če se mi bo pošlo vse skupaj... smo imel namen it še mal v toplice uživat za par dni. Bom vidla tut kaj mi bojo odgovoril ker sem poslala spletno prijavnico za postopek. Bom šla pa tudi jaz že 5 v postopek. V drugem postopku nama je uspelo in imamo doma hčerkico, potem pa sem bla še dvakrat in ni uspelo. Enkrat sem imela abrazijo ker se plod ni razvijal, nazadnje pa se ni prijelo. Sem pa nazadnje tudi zelo slabo reagirala, samo dve celici sem imela od tega se je ena oplodila. Upam da bom sedaj kaj bolje reagirala... zdravnik je rekel da nima pojma zakaj je blo sedaj tako slabo. Čist v taprvem postopku sem tudi imela samo eno celico, sam so mi potem zvišali zdravila in sem vedno imela od 6-8 celic, čeprav več kot dve se nista nikoli oplodile. Zgleda da do zmrznjenčkov ne bom nikoli prišla. Jaz si želim vsaj dve dobri celici,ker dvakrat do sedaj ko so mi vstavili dve se je prijelo... a je možno da so kakšni hormoni zaradi dveh zarodkov povečani in se zaradi tega lažje prime? kar se celic tice, ne mores vplivat, v 7 postopkih, sem le 3x prisla do 1 celice (opoljene iz knjige) ... nikoli prijelo ... imela pa 0,2,4,1,0,0,0 celic .... v maju 2012 zagledala + z naravno katastrofo, ki v sredo piha prvo svecko drzim pestke za vse v postopku
|
|
|
|