Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznje... 6.2.2014 18:54:55
|
|
|
|
buubica
|
vesica, ful sem vesela zate, držim pesti, da je to to monsy, hahaha, lepo si tole povzela: napihnjena ku krava pa celulita za izvoz, sem se čisto poistovetila s tabo
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznje... 6.2.2014 19:02:38
|
|
|
|
cebelica12
|
po celem dnevu spet kapljica rjavga :( zakaj se telo tok norca dela iz mene, naj se ulije ali pa ne... če sem imela et 1.2. (na peti dan) kdaj lahko nardim test?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznje... 6.2.2014 19:20:27
|
|
|
|
NikaAnna
|
punce, jaz sem sla pravkar na wc in je bilo na papirju rahlo vodeno-krvavo jaz ful panicna, da je prisla 6 dni prej, moj pa pravi, da naj cakam dokler se mi ne ulije. Sej vem, da ni nujno da je M, ampak me jajcniki tako zelo bolijo, da se res bojim, da je vse izgubljeno za ta mesec. En teden pred krvnim in 6 dni pred M - kr neki javim, ko bodo spremembe.. Luna dobrodosla in veliko pik pok ti poslijam vesicaaaa joooj kako upam, da je to to!! Zdaj bom pa se zate cist na trnih, dokler ne naredis naslednjega testa mocno mocno drzim pesti, da bo crtica debelejsa in bolj ziher, ceprav tudi tale tanka je kar vzpodbuden znak cebelica kaksen 10. dan po ETju po moje lahko delas test, pa bi ze moral pokazati, ce je kaj... tudi zate navijam, da je to samo vgnezditvena pa da te mal zafrkava jona klara evo, pa je moja pikica po vsej verjetnosti sla no, bom vseeno pocakala, dokler se konkretno ne ulije, ampak obcutek imam, da bo M. Punca, le glej, da vsaj tebi tokrat uspe!! objem monsy drzim pesti zate
|
|
RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznje... 6.2.2014 19:28:46
|
|
|
|
vesica
|
NikaAnna srčno upam da ni to kar misliš, mogoče te pa preseneti - punca pogumno naprej mogoče se je pa lepo zasidralo in je prišlo do vgnezd . držim pesti zate in upam da ostane na samo tem flekcu in da nam 12.sporočiš lepo novičko . Tudi mene močno jajčniki bolijo,celo spodnji del desne strani me boli da se že bojim da me ne grabi slepič ker me na vsako toliko močno zareže ampak pravijo da bi za slepič bilo huje... Pomislim prav na vse,ker se bojim da mi ne pride kaj ravno zdaj ko bi lahko to bilo to ...
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznje... 6.2.2014 19:30:03
|
|
|
|
vesica
|
cebelica12 držim pesti da je vse ok ... ti pošiljam za srečo
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznje... 6.2.2014 19:36:08
|
|
|
|
NikaAnna
|
Hvala vesica, res upam, da imas prav je pa tezko ostati pozitiven, ko vsi znaki kazejo na . Ampak ja, dokler ni tista taprava, pol je se upanje.
|
|
RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznje... 6.2.2014 19:59:06
|
|
|
|
buubica
|
nika anna velik zate. drži se, 6 dni pred predvideno je res zgodaj, da bi se kar tako končalo. morda greš le čez trnje do zvezd in te bo pričakala
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznje... 6.2.2014 20:23:33
|
|
|
|
jona klara
|
Nika ana- ma ne no,res upam,da to ne pomeni konca, joj vem kako je tezko ostati pozitiven ob tem ko to vidis.jaz mocno drzim pesti, da se ni to kar mislis.kaj te je danes kaj bolelo?si kaj drugace cutila ko vceraj?miska drzi se mi in jutri javi, da se je vse ustavilo.mislim nate in pike poke posiljam,miska drzi se mi, full mi je hudo zate, res objemcki
|
|
RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznje... 7.2.2014 7:48:03
|
|
|
|
limonca*
|
Cebelica, če si imela ET 1.2. pomeni, da si danes 6 dan po ET (tisti dan, ko imaš ET ne šteje!). Tvoji izcedki so lahko zaradi naslednjih razlogov: od punkcije ali pa od ET, kjer te malo ranijo. Lahko so posledica hormonov.. Ne moreš vedet, zato je škoda, da se obremenjuješ. Če so se pikice prijele so se, če ne se niso. Ne moreš nič pomagat, tako, da se sprosti. Test lahko najprej delaš nekje 9 dan, še boljše kak dan kasneje, ker se moraš zavedat, da ti lahko 9 dan pokaže minus, 12 dan pa plus.. Pred 12 dnem pa ni realnega rezultata oz. realni rezultat je tako ali tako šele na krvnem testu. Znakci? Verjemi, da jih ni oz. so isti znaki za PMS ali za nosečnost.. V vseh postopkih sem bila noseča 1x in sem bila zihr, da ne bo uspelo, medtem ko sem bila parkrat prepričana da bo, pa je bil minus. Verjemi, imam za seboj že dosti več postopkov kot ti..
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznje... 7.2.2014 8:21:20
|
|
|
|
jona klara
|
nika ana- držim pesti, da ti je izvenelo in da je vse kot mora biti, javi se in pošiljam ti in upanje ki ga rabiš.objem
|
|
RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznje... 7.2.2014 11:59:30
|
|
|
|
NikaAnna
|
hej punce moje. jaz se kar cakam, da se mi ulije, zaenkrat so samo nitke, tako da nekaj upanja se imam. Hvala za vase pestke in objeme, enako posiljam tudi vam nazaj. drzite se, jaz se pa javim ko bo kaj sprememb. Velik velik objem za vse moje soborke
|
|
RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznje... 7.2.2014 13:14:03
|
|
|
|
cebelica12
|
nikaanna- držim pesti zate in za vse ostale seveda da se ti ne ulije. jaz sem tudi zelo živčna saj vsak dan priteče po ena kapljica izcedka rjavga (nobenih nitk) tako da sploh nevem več kaj naj pričakujem :(
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznje... 7.2.2014 13:27:09
|
|
|
|
Sisley
|
Držim pesti za vse vas in upam da vas v teh prihodnjih dneh razveselijo lepe novičke o
|
|
RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznje... 7.2.2014 14:15:59
|
|
|
|
daisy B
|
Punce moje, jaz grejem eno pikico, ena se žal ni oplodila, test imam pa 20.2. Srečno vsem!
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznje... 7.2.2014 14:26:44
|
|
|
|
jona klara
|
daisy b- za pikico.Koliko cel. zarodek si pa imela' a to je bil et 2 dan?SEDAJ PA ČUVAJ
|
|
RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznje... 7.2.2014 14:39:46
|
|
|
|
monsy
|
IZVIRNO SPOROČILO: daisy B Punce moje, jaz grejem eno pikico, ena se žal ni oplodila, test imam pa 20.2. Srečno vsem! daisy super raje ena kot nobena a je tko Punce držim pesti za vse!!!!
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznje... 7.2.2014 15:16:31
|
|
|
|
daisy B
|
jona klara, ET 2 dan, po besedah dr. lep zarodek, po slikci sodeč 4 celični. monsy, to pa sigurno, saj me je bilo zelo strah, da bi ostala brez ET. Srečno tebi jutri! Pa pozabila sem povedati, da je bil narejen hatching.
< Sporočilo je popravil daisy B -- 7.2.2014 15:19:53 >
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznje... 7.2.2014 15:21:40
|
|
|
|
jona klara
|
daisy- tudi jaz sem imela 2 dan, 4 celični upam, da je res bil dober kot je rekel embriolog, bomo čez nekaj dni vedeli.....če ne prej, upam.tebi pa res srečno in naj uspe sedaj
|
|
RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznje... 7.2.2014 19:17:21
|
|
|
|
NikaAnna
|
daisy ko bi le ta ena bila tista taprava pike poke za sreco jona klara kako si? cebelica a te kaj boli tudi? mene malo spika tu in tam.. monsy kako je s tabo? buubica
|
|
RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznje... 7.2.2014 19:24:39
|
|
|
|
cebelica12
|
NikaAnna-zjutraj me vsak dan boli križ (tako kot pred M) potem tekom dneva poneha jajčnike čutim pa tudi občasno špikanje. in nekajkrat svetla barva oz svetla rjava barva ko se obrišem ko se grem lulat. od srede naprej je tako ampak res v minimalni tekočini takrat sem začela tudi jajčnike čutiti. zato sem v dvomih ker nevem ali dabroston ki ga jemljem trikrat na dan zaustavlja M? joške me čisto nič ne bolijo, edino ko kaj pojem me napihne
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznje... 7.2.2014 19:59:50
|
|
|
|
NikaAnna
|
cebelica pri meni je popolnoma enako! jaz imam sicer Estimo in grem zdajle malo pregledat, ce kje slucajno pise, da zaustavlja M.
|
|
RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznje... 7.2.2014 20:02:24
|
|
|
|
cebelica12
|
pa mi prosim javi če boš kaj zasledila da zaustavlja M :)
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznje... 7.2.2014 20:09:27
|
|
|
|
NikaAnna
|
Med menstrualnim ciklom, se pojavlja natančno zaporedje številnih komunikacij med hormoni po vsem telesu. Padec ravni dveh posebnih hormonov, estrogena in progesterona, spodbudi telo, da zadebeli maternično sluznico v dobi menstruacije. Estrogen in progesteron, sta ključna akterja menstrualnega ciklusa. Vrednosti teh dveh hormonov, je najnižja ravno med menstruacijo. (sem kr kopirala) se mi zdi po tem kar sem prebrala, da glede na to, da mi jemljemo po 6 sveck/tabletk na dan, je raven progesterona kr visoka in posledicno (po moji logicni presoji) bi to lahko bil razlog, da bi M malo zaustavljalo. Ne vem no, kaj ti mislis?
< Sporočilo je popravil NikaAnna -- 7.2.2014 20:10:17 >
|
|
RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznje... 7.2.2014 20:13:33
|
|
|
|
NikaAnna
|
sicer sem pa jaz imela ET 30.1. (5.dan), ti pa 1.2., ce se ne motim... za obe je skoraj malo prehitro, da bi bila M aaaah, se vsake nitke upanja oklepam, pa itak ne morem na nic vplivat..
|
|
RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznje... 7.2.2014 20:23:11
|
|
|
|
cebelica12
|
hehe, po rsnici-nič jasno, ampak ok, mislim da vseeno malo zavira, ker jaz sem si v prejšnjem postopku dajala utrogestan pa je kljub temu prišla menstruacija, enkrat pa ne, pa sem sama ga nehala jemat pa je potem prišla, tako da težko kaj povem ker sem dvakrat imela različno situacijo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
imeSINEJAAljaž (
45%)
Blaž (
31%)
Tjaž (
24%)
Število vseh glasov: 272Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!