|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznje...
6.2.2014 18:54:55   
buubica
vesica, ful sem vesela zate, držim pesti, da je to to user posted image
monsy, hahaha, lepo si tole povzela: napihnjena ku krava pa celulita za izvoz, sem se čisto poistovetila s tabo user posted image

(odgovor članu vesica)
Neposredna povezava do sporočila: 576
6.2.2014 19:02:38   
cebelica12
po celem dnevu spet kapljica rjavga :(

zakaj se telo tok norca dela iz mene, naj se ulije ali pa ne...
če sem imela et 1.2. (na peti dan) kdaj lahko nardim test?

(odgovor članu buubica)
Neposredna povezava do sporočila: 577
6.2.2014 19:20:27   
NikaAnna
punce, jaz sem sla pravkar na wc in je bilo na papirju rahlo vodeno-krvavo user posted image jaz ful panicna, da je user posted image prisla 6 dni prej, moj pa pravi, da naj cakam dokler se mi ne ulije. Sej vem, da ni nujno da je M, ampak me jajcniki tako zelo bolijo, da se res bojim, da je vse izgubljeno za ta mesec. En teden pred krvnim in 6 dni pred M - kr neki user posted image javim, ko bodo spremembe..

Luna dobrodosla in veliko pik pok ti poslijam user posted image
vesicaaaa joooj kako upam, da je to to!! Zdaj bom pa se zate cist na trnih, dokler ne naredis naslednjega testa user posted image mocno mocno drzim pesti, da bo crtica debelejsa in bolj ziher, ceprav tudi tale tanka je kar vzpodbuden znak user posted image user posted image
cebelica kaksen 10. dan po ETju po moje lahko delas test, pa bi ze moral pokazati, ce je kaj... tudi zate navijam, da je to samo vgnezditvena pa da te mal zafrkava user posted image user posted image user posted image user posted image
jona klara evo, pa je moja pikica po vsej verjetnosti sla user posted image no, bom vseeno pocakala, dokler se konkretno ne ulije, ampak obcutek imam, da bo M. Punca, le glej, da vsaj tebi tokrat uspe!! objem user posted image user posted image
monsy drzim pesti zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Out of difficulties grow miracles.''

(odgovor članu cebelica12)
Neposredna povezava do sporočila: 578
6.2.2014 19:28:46   
vesica
NikaAnna srčno upam da ni to kar misliš, mogoče te pa preseneti - punca pogumno naprej mogoče se je pa lepo zasidralo in je prišlo do vgnezd . držim pesti zate in upam da ostane na samo tem flekcu in da nam 12.sporočiš lepo novičko .

Tudi mene močno jajčniki bolijo,celo spodnji del desne strani me boli da se že bojim da me ne grabi slepič ker me na vsako toliko močno zareže ampak pravijo da bi za slepič bilo huje... Pomislim prav na vse,ker se bojim da mi ne pride kaj ravno zdaj ko bi lahko to bilo to ... user posted image

(odgovor članu buubica)
Neposredna povezava do sporočila: 579
6.2.2014 19:30:03   
vesica
cebelica12 držim pesti da je vse ok ... ti pošiljam user posted image user posted image user posted image za srečo user posted image

(odgovor članu vesica)
Neposredna povezava do sporočila: 580
6.2.2014 19:36:08   
NikaAnna
Hvala vesica, res upam, da imas prav user posted image je pa tezko ostati pozitiven, ko vsi znaki kazejo na user posted image . Ampak ja, dokler user posted image ni tista taprava, pol je se upanje. user posted image user posted image

(odgovor članu vesica)
Neposredna povezava do sporočila: 581
6.2.2014 19:59:06   
buubica
nika anna velik user posted image zate. drži se, 6 dni pred predvideno user posted image je res zgodaj, da bi se kar tako končalo. morda greš le čez trnje do zvezd in te bo pričakala user posted image

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 582
6.2.2014 20:23:33   
jona klara
Nika ana- ma ne no,res upam,da to ne pomeni konca, joj vem kako je tezko ostati pozitiven ob tem ko to vidis.jaz mocno drzim pesti, da se ni to kar mislis.kaj te je danes kaj bolelo?si kaj drugace cutila ko vceraj?miska drzi se mi in jutri javi, da se je vse ustavilo.mislim nate in pike poke posiljam,miska drzi se mi, full mi je hudo zate, res objemcki

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu buubica)
Neposredna povezava do sporočila: 583
7.2.2014 7:48:03   
limonca*
Cebelica, če si imela ET 1.2. pomeni, da si danes 6 dan po ET (tisti dan, ko imaš ET ne šteje!). Tvoji izcedki so lahko zaradi naslednjih razlogov: od punkcije ali pa od ET, kjer te malo ranijo. Lahko so posledica hormonov.. Ne moreš vedet, zato je škoda, da se obremenjuješ. Če so se pikice prijele so se, če ne se niso. Ne moreš nič pomagat, tako, da se sprosti. Test lahko najprej delaš nekje 9 dan, še boljše kak dan kasneje, ker se moraš zavedat, da ti lahko 9 dan pokaže minus, 12 dan pa plus.. Pred 12 dnem pa ni realnega rezultata oz. realni rezultat je tako ali tako šele na krvnem testu. Znakci? Verjemi, da jih ni oz. so isti znaki za PMS ali za nosečnost.. V vseh postopkih sem bila noseča 1x in sem bila zihr, da ne bo uspelo, medtem ko sem bila parkrat prepričana da bo, pa je bil minus. Verjemi, imam za seboj že dosti več postopkov kot ti..

(odgovor članu buubica)
Neposredna povezava do sporočila: 584
7.2.2014 8:21:20   
jona klara
nika ana- držim pesti, da ti je izvenelo in da je vse kot mora biti, javi se in pošiljam tiuser posted image user posted image user posted image in upanje ki ga rabiš.objem

(odgovor članu limonca*)
Neposredna povezava do sporočila: 585
7.2.2014 11:59:30   
NikaAnna
hej punce moje. jaz se kar cakam, da se mi ulije, zaenkrat so samo nitke, tako da nekaj upanja se imam. Hvala za vase pestke in objeme, enako posiljam tudi vam nazaj. drzite se, jaz se pa javim ko bo kaj sprememb.
Velik velik objem za vse moje soborke user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 586
7.2.2014 13:14:03   
cebelica12
nikaanna- držim pesti zate in za vse ostale seveda da se ti ne ulije. jaz sem tudi zelo živčna saj vsak dan priteče po ena kapljica izcedka rjavga (nobenih nitk) tako da sploh nevem več kaj naj pričakujem :(

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 587
7.2.2014 13:27:09   
Sisley
Držim pesti za vse vas in upam da vas v teh prihodnjih dneh razveselijo lepe novičke o user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čakamo na naš +

Neposredna povezava do sporočila: 588
7.2.2014 14:15:59   
daisy B
Punce moje, jaz grejem eno pikico, ena se žal ni oplodila, test imam pa 20.2.

Srečno vsem!

(odgovor članu Sisley)
Neposredna povezava do sporočila: 589
7.2.2014 14:26:44   
jona klara
daisy b- user posted image user posted image za pikico.Koliko cel. zarodek si pa imela' a to je bil et 2 dan?SEDAJ PA ČUVAJ

(odgovor članu daisy B)
Neposredna povezava do sporočila: 590
7.2.2014 14:39:46   
monsy

IZVIRNO SPOROČILO: daisy B

Punce moje, jaz grejem eno pikico, ena se žal ni oplodila, test imam pa 20.2.

Srečno vsem!

daisy super user posted image raje ena kot nobena a je tko user posted image

Punce držim pesti za vse!!!!

(odgovor članu daisy B)
Neposredna povezava do sporočila: 591
7.2.2014 15:16:31   
daisy B
jona klara, ET 2 dan, po besedah dr. lep zarodek, po slikci sodeč 4 celični.

monsy, to pa sigurno, saj me je bilo zelo strah, da bi ostala brez ET. Srečno tebi jutri!

Pa pozabila sem povedati, da je bil narejen hatching.

< Sporočilo je popravil daisy B -- 7.2.2014 15:19:53 >

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 592
7.2.2014 15:21:40   
jona klara
daisy- tudi jaz sem imela 2 dan, 4 celični upam, da je res bil dober kot je rekel embriolog, bomo čez nekaj dni vedeli.....če ne prej, upam.tebi pa res srečno in naj uspe sedaj

(odgovor članu daisy B)
Neposredna povezava do sporočila: 593
7.2.2014 19:17:21   
NikaAnna
daisy user posted image user posted image user posted image ko bi le ta ena bila tista taprava user posted image pike poke za sreco user posted image
jona klara kako si? user posted image
cebelica a te kaj boli tudi? mene malo spika tu in tam..
monsyuser posted image user posted image user posted image user posted image kako je s tabo?
buubica user posted image user posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 594
7.2.2014 19:24:39   
cebelica12
NikaAnna-zjutraj me vsak dan boli križ (tako kot pred M) potem tekom dneva poneha jajčnike čutim pa tudi občasno špikanje. in nekajkrat svetla barva oz svetla rjava barva ko se obrišem ko se grem lulat. od srede naprej je tako ampak res v minimalni tekočini takrat sem začela tudi jajčnike čutiti. zato sem v dvomih ker nevem ali dabroston ki ga jemljem trikrat na dan zaustavlja M?
joške me čisto nič ne bolijo, edino ko kaj pojem me napihne

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 595
7.2.2014 19:59:50   
NikaAnna
cebelica pri meni je popolnoma enako! jaz imam sicer Estimo in grem zdajle malo pregledat, ce kje slucajno pise, da zaustavlja M.

Neposredna povezava do sporočila: 596
7.2.2014 20:02:24   
cebelica12
pa mi prosim javi če boš kaj zasledila da zaustavlja M :) user posted image user posted image

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 597
7.2.2014 20:09:27   
NikaAnna
Med menstrualnim ciklom, se pojavlja natančno zaporedje številnih komunikacij med hormoni po vsem telesu. Padec ravni dveh posebnih hormonov, estrogena in progesterona, spodbudi telo, da zadebeli maternično sluznico v dobi menstruacije.
Estrogen in progesteron, sta ključna akterja menstrualnega ciklusa. Vrednosti teh dveh hormonov, je najnižja ravno med menstruacijo.
(sem kr kopirala) se mi zdi po tem kar sem prebrala, da glede na to, da mi jemljemo po 6 sveck/tabletk na dan, je raven progesterona kr visoka in posledicno (po moji logicni presoji) bi to lahko bil razlog, da bi M malo zaustavljalo. Ne vem no, kaj ti mislis? user posted image

< Sporočilo je popravil NikaAnna -- 7.2.2014 20:10:17 >

Neposredna povezava do sporočila: 598
7.2.2014 20:13:33   
NikaAnna
sicer sem pa jaz imela ET 30.1. (5.dan), ti pa 1.2., ce se ne motim... za obe je skoraj malo prehitro, da bi bila M user posted image aaaah, se vsake nitke upanja oklepam, pa itak ne morem na nic vplivat..

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 599
7.2.2014 20:23:11   
cebelica12
hehe, po rsnici-nič jasno, ampak ok, mislim da vseeno malo zavira, ker jaz sem si v prejšnjem postopku dajala utrogestan pa je kljub temu prišla menstruacija, enkrat pa ne, pa sem sama ga nehala jemat pa je potem prišla, tako da težko kaj povem ker sem dvakrat imela različno situacijo

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...
Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?

ime
SINEJA

Aljaž (45%)

Blaž (31%)

Tjaž (24%)

Število vseh glasov: 272

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!