|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI november-december 2013
18.11.2013 11:21:05   
sitka mala
user posted image user posted image user posted image zate!! Če jih je toliko pred nama preživelo, bova tudi medve, a ne? user posted image

Glede števila foliklov pa ne vem, tudi mene zanima.

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 176
18.11.2013 11:23:57   
aspera
Hvala, sitka mala, tudi tebi user posted image . Jaz sem sicer zmenjena za analgezijo, samo ne vem, če mi jo bojo dali za 3 folikle, ker predvidevam, da bo ta punkcija zelo hitro mimo user posted image .
Aleda, koliko časa je pri tebi trajalo?

< Sporočilo je popravil aspera -- 18.11.2013 11:24:26 >

(odgovor članu sitka mala)
Neposredna povezava do sporočila: 177
18.11.2013 14:19:08   
dekca
aspera, seveda jo naredijo, s samo enim foliklom sem jaz prišla celo do blastociste.

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 178
18.11.2013 14:49:01   
aspera
Aha, ker nekje na enem forumu sm brala, da če imaš samo en folikel, da ti kr IUI nardijo. Ampak možno, da je bla to že stara objava.

(odgovor članu dekca)
Neposredna povezava do sporočila: 179
18.11.2013 18:35:11   
sitka mala

IZVIRNO SPOROČILO: dekca

aspera, seveda jo naredijo, s samo enim foliklom sem jaz prišla celo do blastociste.

Jah super, potem pa upamo, da mi še malo zraste, pa da bo ta tisti zmagovalni. user posted image

Sem si pa privoščila deci temnega piva za pogum, danes se morem namreč sama piknit user posted image

(odgovor članu dekca)
Neposredna povezava do sporočila: 180
18.11.2013 19:08:30   
aspera
Kdaj imaš pa spet UZ?

Neposredna povezava do sporočila: 181
18.11.2013 19:43:05   
sitka mala
V sredo.

Uff, se grem piknit user posted image

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 182
18.11.2013 20:02:19   
aspera
Saj bo šlo user posted image . To je približno tako kot če si sama voskaš noge. Veš, da moraš potegnit dol tisti trak in veš, da bo bolelo, ampak kar je treba, je treba user posted image . Jaz bi si še punkcijo najraje sama naredila, če bi šlo user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 183
18.11.2013 20:07:18   
sitka mala
Hihihi, ja to bi pa blo nekaj ja, da bi si lohka same to delale user posted image

Sem preživela, ma bo črnica predvidevam user posted image .

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 184
18.11.2013 22:10:57   
Adelle
Punce pozdravljene... vem da nism nic do zdej pisala vendar vas skoz berem... jaz sem imela ET 7.11., 2 postopek pri Resu. Zdej me pa neki matra... prvi test sm nardila 8 dan po et, ki je bil 3 dan. Itak je bil negativen... drugi test sm nardila vceri na 10 dan in je bila takooo rahla crtica da je bil v bistvu bolj obris, senca. Mogu si pod dolocenim kotom obrnit test da si jo vidu. Danes 11 dan sm pa nardila spet test in je bla druga crtica svetla ampak vidljiva, ne sam pod dolocenim kotom :-)) itak bom na 14 dan delala CB sam...a je mozno da nism noseca pa da mi tko kazejo testi?

Neposredna povezava do sporočila: 185
18.11.2013 22:24:12   
krisv
Adelle, iskreno upam, da je to to user posted image Držim pesti za nadaljnjih 8 mesecev user posted image

When the going gets tough, the tough get going.

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 186
18.11.2013 22:26:14   
Aleda
Aspera- sama punkcija brez priprav je trajala par minut. Sploh mi ni dala injekcije v nožnico ker so bli sam trije, aja pa tut ne ketonala v rito, sam en nalgesin sem popila sam je itak popustu preden sem bla na vrsti.

Adelle pomoje je bla zato rahla črtica ker je bil hormon še tako nizek, boš vidla bo čez par dni že konkretna črta

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 187
18.11.2013 22:37:47   
valy25
Vsem puncam želim veliko, veliko sreče in ne pozabite, da ste res prave borke :)

Adelle midve sva bili lansko leto skupaj v postopku, kajne? :) Joj, kako držim pesti, da vama je tokrat uspelo :)))
Za spodbudo, meni je šele CB pokazal jasen plus. Drugače nama je pa v drugem postopku ICSI uspelo. Kljub krvavitvam do 16.tedna
sem preživela super nosečnost in sedaj imamo doma trimesečnega fantka. Tako, da se res splača vztrajat user posted image

Mihika, oreh, medo in luna, če še kaj pokukate na forum, vsem en lep pozdrav in poljubčkajte svoje štručke. Pa bo minilo že leto dni odkar smo skupaj trepetale...

Vsem en lep pozdrav in seveda čimveč pluskov user posted image

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 188
19.11.2013 5:21:01   
zari
asperauser posted image user posted image user posted image za čim majn bolečo punkcijo (resnično upam da ti kaj konkretnega dajo) in na koncu lepe polne folikelčkeuser posted image .

(odgovor članu valy25)
Neposredna povezava do sporočila: 189
19.11.2013 5:24:52   
zari

IZVIRNO SPOROČILO: Adelle

Punce pozdravljene... vem da nism nic do zdej pisala vendar vas skoz berem... jaz sem imela ET 7.11., 2 postopek pri Resu. Zdej me pa neki matra... prvi test sm nardila 8 dan po et, ki je bil 3 dan. Itak je bil negativen... drugi test sm nardila vceri na 10 dan in je bila takooo rahla crtica da je bil v bistvu bolj obris, senca. Mogu si pod dolocenim kotom obrnit test da si jo vidu. Danes 11 dan sm pa nardila spet test in je bla druga crtica svetla ampak vidljiva, ne sam pod dolocenim kotom :-)) itak bom na 14 dan delala CB sam...a je mozno da nism noseca pa da mi tko kazejo testi?

Po mojem je to touser posted image , pa še vseeno poke za srečouser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 190
19.11.2013 5:54:43   
Adelle
Hvala punce za spodbudne besede..valy, res je, lani ob tem cajtu sm bla v prvem postopku, zal neuspesnem. Zdej sm nardila se enkrat baby checka, spet je druga crtica na njemu, iste intenzivnosti kot vceri. Danes je 12 dan. Po 5ih letih neuspehov, ne morem dojet da je mogoce to to... se kr naprej delam teste vsak dan in se bojim da ne bo pokazal druge crtice. Jutr brez testa, D day je pa cetrtek k bom delala CB. In ce bo pozitivn....spet ne bom verjela user posted image

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 191
19.11.2013 7:35:57   
limonca*

IZVIRNO SPOROČILO: aspera

Hvala, sitka mala, tudi tebi user posted image . Jaz sem sicer zmenjena za analgezijo, samo ne vem, če mi jo bojo dali za 3 folikle, ker predvidevam, da bo ta punkcija zelo hitro mimo user posted image .
Aleda, koliko časa je pri tebi trajalo?

Dejte no punce.. ne tok komplicirat.. 3x te bo špiknil. če še tooook hudo boli, to pa res ni nič. Pa verjemi, da ne bo tko hudo, no. Ne rabiš nobenega tableta, ne injekcije, še manj pa analgezije.. Analgezijo so dali meni samo 1x, ko sem imela čez 50!! foliklov!!

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 192
19.11.2013 7:46:06   
Anonimen
se strinjam z limonco...sama rodila in tista punkcija ni nič, pozabiš še predno se vsedeš v avto...tako kot porod...če boš šla rodit z nekim ful velikim strahom bo samo slabo. slabo zate slabo za otroka, ki si te bo želel srečat.

(odgovor članu limonca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 193
19.11.2013 9:41:03   
oreh
user posted image user posted image Ja, ja, Adele tudi tebi se lahko to zgodi.!!!user posted image .. seveda, da si noseča, sej še nekaj tednov ne boš verjelauser posted image .si mi prav polepšala dan.
Valy25 večkrat pokukam na forum ja. lani smo imele decembra skoraj 100 % nalulanje, a ne? in vem, da bodo vse tele punce tak čas drugo leto kukale sem gor s trebuščkom ali štručko v naročju. isti čas lansko leto, ravno na včerajšnji dan je padla 1. špika v 2. postopku, no danes smo pa že veliki. kar je danes skoraj nepredstavljivo, se vam lahko kmalu uresniči, samo poglejte Adele!

držim pesti za vse, punkcija pa res ni nič posebnega, sploh če je malo foliklov, dosti bolj boli vse ostalo, kar doživljate na področju psihe. srečno!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 194
19.11.2013 10:21:41   
zeuso
Punce lep pozdravček po dolgem času, nazadnje sem se oglasila pred prvim posvetom v Mariboru ki je biu 17 oktobra, takrat sem dobila napotnico za hormone in uz. Ker je tardeča prišla že naslednji dan sem čez dva dni dala še kri za hormone uz pa bi prišeu glih na praznike zato bi mogla poklicat pri novemberski menstruaciji, ki je ni nikaor blo, zato sem v soboto naredila first sing , ki je pokazau rahlo črtico. Z dragim nisva bla sigurna zato sva šla takoj po digitalni CB, ki je pokazau jasni + in 2-3. Punce naj vam povem da po izvidu lapraskopije naj bi imela popolnoma neprehodne jajcevode, za mano so trije neuspešni postopki v Ljubljani, še pred njimi pa splav ko sem naravno zanosila ter kmalu spontano splavla v 9 tednu zaradi pregrade, pa še psihično je biu zadnji mesec zame zelo naporen in stresen zaradi bolezni kar nekaj mojih bližnjih. Tako da nama je uspelo takrat ko sva najmanj pričakovala, ko sva čakala pošto da sva uvrščena na čakalno listo.
Očitno res drži da se čudeži dogajajo in te presenetijo, ko to najmanj pričakuješ.
Adelle, moj nasvet tudi moja črtica je bla komaj vidna zato sem šla po cb digital in ta je takoj potrdiu tisto švoh črtico. Ampak po moje ti lahko čestitam ker si srečka nosečkauser posted image
Srečno vsem ki ste v postopkiin tiste ki še čakate nanje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 195
19.11.2013 10:25:49   
Adelle
Draga oreh, tebe se prav spomnim od lani user posted image Jaz nism bla sploh aktivna od prejšnjega postopka, nism se hotla psihirat s tem. Lani k sm preveč upala da bo ratal sm bila tok potrta k nisva uspela in sem rekla mojmu da ne grem takoj v postopek, da rabim cajt.. Vzela sm si 1 leto, točno eno leto pavze da sm se psihično spočila. K sva pa zdej štartala s postopkom mi je blo vseen, nč nism pričakovala kot zadnjič. Tokrat sm vse nardila obratno. Lani sm ful pazila kaj jest, kaj pit, kaj počet kaj ne počet... Letos sploh k da nism bla v postopku, sploh se nism obremenjevala. Od ETja naprej sm živela čist normalno. Na dan ETja smo šli na kratek pohod, nč nism ležala. Dvakrat sm celo pila vino, ker smo bli na rojstnih dnevih user posted image

Od znakov pa moram rečt da nimam niti enga konkretnega znaka. Bila sm ful napihnjena po punkciji ker sm mela ful bolečo, in to se je nadaljevalo tudi po ET. Prsa so me bolela od stopke nekaj časa pol je nehal. Zdej me vsake toliko špikne v trebuhu kot pred M, in to je to.

Je pa res da po 5ih letih borbe za otroka, še zmer ne verjamem telim črticam. Moj tudi ne, danes je slikal test v slučaju da bo zginila črtica user posted image user posted image Mislim da ne bom verjela do prvega UZ dokler mi zdravnik ne potrdi. Nobenemu nisva še povedala, pa tud ne upava povedat in se prehitro veselit... Se bojim za naprej, če bo vse v redu...

Evo mal preveč sm napisala kot bi mogla, sam mogoče kakkšni punci pride prav moja zgodba user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 196
19.11.2013 10:44:07   
Anonimen
zueso!!! jaz se te spominjam. kaj naj recem? polepsala si mi dan!!!! BRAAAAAAVOOOOOOOOO
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Adelle)
  Neposredna povezava do sporočila: 197
19.11.2013 11:03:50   
jona klara
adelle- user posted image user posted image user posted image srečno še naprej

zeuso -ne morem verjet, res čudež, bravo. A si že imela uz? lani sma bili istočasno v postopku'' a si ti imela tudi malo celic lani?srečna zate, uživaj v tem čudežu in se še javi kaj.

oreh- tebe sem pa vedno vesela, se mi zdi, da nsam vedno vlivaš pozitive

< Sporočilo je popravil jona klara -- 19.11.2013 11:04:11 >

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 198
19.11.2013 11:05:57   
jona klara
betricija- kako kaj pri tebi, držim pesti.

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 199
19.11.2013 11:49:34   
Kolenc
Punce hvala vsem vam za te srecne zgodbe vlivajo nam veliko upanja in veselja. Vesela sem za vse vas ki ste ze dobile svoje strucke in tud tiste ki ste ze zagledale + :) adelle cestitkeeeuser posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?