Aleda -> RE: IVF/ICSI november-december 2013 (5.11.2013 20:18:46)
|
Živjo, jaz sem kot ena podrtija danes, ne vem kaj je to... dopoldne v službi me je malo bolelo in špikalo v trebuhu, potem je potegnilo na križ in kasneje me je začelo boleti celo telo, občasno me zaboli roka, noga, prsti, glava, ,tak občutek kot da bi me bolela koža, mišice... sej ne znam prav dobro opisat. Sam upam da se me ne loti kakšna bolezen. Pa prsi imam čisto malo bolj polne kot prej, bolijo pa nič. Aspera- no super, še malo pa boš začela in tika tak bo tukaj še punkcija in transfer. Pa probaj se malo sprostit,da ne boš ves čas napeta ker psiha ima tut pomembno vlogo pri mnogih rečeh. Glede tega koliko celic vstavijo se pomoje odločajo glede na starost... vsaj zadnjič je mickybap napisala da so ji vstavili sam eno ker je še mlada. Al pa recimo da ni nobena celica primerna za zamrzovanje, ti imaš pa dve al pa tri celice ti vstavijo kar dve. Pa pomoje tut pacientove želje poslušajo, če je mogoče. Men so dvakrat vstavli 2 celici ker sem imela sam dve in sedaj 1, ker je sam ta ostala od dveh Pumpkinka- čestitke za dve celici, držim pesti za plusek in ti pošiljam [sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif] Sisley, lotkla, stasinko- dobrodošle in srečno v postopku, da bi vam sedaj uspelo[sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif] Če greš prvič v postopek je fajn slišat predavanje, ni pa nekaj posebnega, jaz sem že prej vse prebrala na netu. Lahko si prebereš tukaj http://www.reprodukcija.si/ sitka mala- hvala za pestke, tut jaz jih stiskam zate, da izginejo te ciste in boš lahko začela s postopkom. So pa res smotani da tako hitro napadajo[sm=smiley13.gif], sej drugače so sestre tam fajn, ne vem kero si trofila. Ja pa super da si odprla novo temo, sem gledala pa se mi ni dalo in sem čakala da jo bo kera druga[sm=smiley1.gif] Hoperful- ne vem kaj se ti to dogaja, za kratki postopek ti bo katera druga znala kaj povedati. Tisti ki imamo dolgega moramo imet menstruacijo. pošiljam ti [sm=pikapoka2.gif]
|
|
|
|