|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI november-december 2013
19.11.2013 12:09:37   
aspera
Najprej iskrene čestitke zeuso in Adelle user posted image user posted image user posted image . Res je lepo prebrati take novičke user posted image .

Punkcija je za mano in je ena tona padla iz mene user posted image . Analgezije itak nisem dobila, kar sem pričakovala, pa tudi ketonala ne, ker sem sestram rekla, da sem zmenjena za analgezijo in mi potem niso dale injekcije. Na koncu sem pa brez vsega ostala. No, ampak je na srečo ful hitro minilo, tudi meni niso dali injekcije v nožnico, kot tebi Aleda. Tako, da so mi res vse "na živo" naredili. Moram rečt, da me je zabolelo samo, ko me je prebodla z iglo, ostalo je pa blo za zdržat, pa zelo hitro so vse skupaj naredili. So bile pa vse zdravnice in sestre tam res zelo prijazne in v oporo, jih moram pohvalit user posted image .
Pridelala sem samo 2 celici in imam ET že v petek, ampak so mi rekli, da naj se nič ne sekiram, da je važno samo, da sta dobri celici in ne koliko jih je.
Zaključek: je bilo za zdržat user posted image . Pa tudi v drugo bi zdaj lažje šla (vseeno upam, da mi ne bo treba user posted image ), ker vem kaj lahko pričakujem, prvič je res grozno, ker ne veš kaj te čaka.

Hvala za pikepoke, zari user posted image .

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 201
19.11.2013 12:20:04   
Sisley
Kako lepo je prebrat take pozitivne zgodbe, polne presenečenja user posted image

ASPERA, zate pa user posted image user posted image No zdj veš, da ni bau bau in da se da preživet... Zdj bom pa stiskala pestke da bo ET uspešen in potem še večji uspeh ki bo prišel čez 9 mesecev. user posted image

Vidiš, jaz se pa IUI-ja nism nič bala, k so vsi rekli da to je kot da bi ti bris vzel... ampak mene je takoooo bolelo. Mi prav ni jasno zakaj je bla taka težava čez maternični vrat prebit.

Aja pa še eno vprašanje, če bo katera od vas vedela.. A če pokličem v LJ, a imajo rezultate od sperme kakšna je bla.. ? Recimo če pokličem Tatjano?

Čakamo na naš +

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 202
19.11.2013 12:40:44   
dekca
Po moje med postopki ne delajo klasičnega spermiograma. Če bi bilo kaj konkretno narobe, bi vama že takoj povedali.

(odgovor članu Sisley)
Neposredna povezava do sporočila: 203
19.11.2013 14:38:44   
Mateja1986
zivijo mene zanima drugi poiskuz IVF,a se gre na konziliji,ali kako a mi pove nekaj kako to gre use?ja sem imela v novembru in ni uspelo user posted image user posted image

(odgovor članu dekca)
Neposredna povezava do sporočila: 204
19.11.2013 15:15:30   
dekca
Se naročiš pri svojem dr. v Leonišču, zaprosiš za novo evidenčno številko. na konziliju sicer pregledajo tvoje papirje, a če ni nič posebnega, te nič ne obveščajo, greš enostavno v naslednji postopek.

(odgovor članu Mateja1986)
Neposredna povezava do sporočila: 205
19.11.2013 15:43:38   
zari
Punce hvala za pozitivne zgodbe, jih je tako luštno bratuser posted image .

aspera no vidiš pa je za tabo, sedaj pa user posted image user posted image user posted image da te v petek obe pričakata in da ju dobiš v varstvouser posted image .

Sisley kdaj lulaš?

sitka mala no upam da bo jutri sprememba in da zraste še nekaj folikelčkovuser posted image user posted image user posted image , čeprav veš da je samo en potrebenuser posted image .

Mateja1986 se podpišem pod dekcin post.

(odgovor članu dekca)
Neposredna povezava do sporočila: 206
19.11.2013 16:04:17   
zari
No jaz pa imam v četrtek UZ, še prej pa mora moj podpisat da se strinja z odmrznitvijo eskimčkauser posted image .

Sta pa tud dve moji soborki sedaj naravno zanosili, tako da upanje vseeno ostajauser posted image , jaz bi bila tako srečna da bi nama uspelo naravno, ker res veeeeliko daš skozuser posted image , ampak ko dobiš štručko v roke je čisto vse v stotinki sekunde poplačanouser posted image .

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 207
19.11.2013 17:33:05   
aspera
Sisley in zari, hvala za lepe želje user posted image . Res močno upam, da se vsaj ena celica lepo oplodi in počaka do petka.

Sisley, kako se pa ti počutiš po IUI? A opažaš kakšne spremembe?

zari, držim pesti, da tvoj eskimček preživi odtaljevanje in da ga čim prej dobiš k sebi user posted image .

sitka mala, ti imaš pa jutri spet UZ, ane? Upam na kakšne dobre novice user posted image .

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 208
19.11.2013 17:41:06   
sitka mala
Najprej res hvala punce za vse te pozitivne zgodbe, so nam zelo potrebne. user posted image

zari držim pesti za tvojega eskimčka!! user posted image

No vidiš, da ni bilo tako hudo Aspera. user posted image Zdaj pa držimo pesti u petek, da se prime in da boš kmalu user posted image .

Meni je kar malo padlo dol vse, in mislim Aspera, da lahko tisto mojo trditev kar popravim nazaj v ednino.. Saj vem, da bi mogla upat, ampak izgleda, da so mi tile hormoni udarli ravno v napačno smer user posted image .

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 209
19.11.2013 17:47:04   
Sisley
Zari, lulam še lep čas ne, sem šele 3 dni po ovulaciji oz. IUI.. Po eni strani se mi fulllll vleče to čakanje, po drugi se pa dosti manj obremenjujem ta mesec, zato ker vem da je bil za vse skupaj tajming pravi.. zdj pa kar bo bo user posted image A to odmrznejo samo enega eskimčka?

Aspera, počutim se čisto normalno.. me sicer nekaj krči v levi strani, tam kjer sem tudi ovulirala ta ciklus.. Drugega pa nič. Je itak še prekmalu za kakršne koli znakce.. Samo res koooomaj čakam da se obrne še 10 dni da lulam user posted image
Si že neučakana, da pride petek? user posted image

Čakamo na naš +

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 210
19.11.2013 18:21:57   
zari

IZVIRNO SPOROČILO: Sisley

Zari, lulam še lep čas ne, sem šele 3 dni po ovulaciji oz. IUI.. Po eni strani se mi fulllll vleče to čakanje, po drugi se pa dosti manj obremenjujem ta mesec, zato ker vem da je bil za vse skupaj tajming pravi.. zdj pa kar bo bo user posted image A to odmrznejo samo enega eskimčka?

Saj vem da to ne gre tako hitro, me je pač vseeno zanimalo, ker bo ta čas verjetno nam hitreje minil kot tebiuser posted image .
Ja nama bodo odmrznili samo enega, ker jih nimava več na zalogi. Imam pa ponavadi goro foliklov in pridelava samo dva ali pa tri zarodke, tako da ni vse v količiniuser posted image .

aspera in sitka mala hvala za pestke, jih bova res potrebovalauser posted image .

(odgovor članu Sisley)
Neposredna povezava do sporočila: 211
19.11.2013 18:56:23   
Tia Li
pozdravljene punce,

po dolgem času se vam spet malo oglašam...

sm 9.dan po IVf in čakam in čakam... user posted image

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 212
19.11.2013 19:17:08   
zari
Viiiiii!!! Torej še malo, držim pestke močno močno močnouser posted image .

(odgovor članu Tia Li)
Neposredna povezava do sporočila: 213
19.11.2013 20:42:12   
Tia Li
Hvala ZARI, upajmo na najboljše! user posted image

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 214
20.11.2013 10:14:23   
sitka mala
Ekola punce, 2 UZ je za mano. Hmmm, saj niti ne vem, kaj sem sploh pričakovala user posted image . Skratka, nobenega novega folikla, le tisti od prejšnjič, ki pa je hvalabogu zrasel za 4 mm. user posted image Dobila sem še 2 cetrotide + puregon, in potem v petek še en UZ.

Kaj sploh je cetrotida? Kakšno funkcijo ima?

Tia Li držimo pestke!! user posted image

(odgovor članu Tia Li)
Neposredna povezava do sporočila: 215
20.11.2013 10:56:19   
Adelle
Sitka mala, predvidevam da je za zaviranje rasti foliklov, da ne rastejo nekontrolirano hitro.

Punce jaz sm danes delala CB, bil je plusek. Sicer ni bil debel ampak je bil... to je to, nosecka sm. Ne morem se zmeri verjet, k da sm v shoku... nekako nerealno se mi zdi... povedala sva svojim druzinam a jaz se zmer ne dojemam.. jooj... cist iskreno ne bom verjela do UZ... in upam da bom vidla obe pikici na UZ!!! user posted image

Danes sm kupila Fidimed Mami, a je se kaj tazga za pit od zacetka?

Punce drzim pesti za vsako posebej, za foliklcke, za pikice, za pluske, za vse!

(odgovor članu sitka mala)
Neposredna povezava do sporočila: 216
20.11.2013 11:37:31   
sitka mala
Ooo Adelle čestitke!! user posted image

Sem malo poguglala. Cetrotida je za zaviranje ovulacije (hihi, da jim ne uide še tisti edini folikel, ki sem ga pridelala). user posted image

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 217
20.11.2013 11:43:50   
aspera
sitka mala, saj veš kako si mene potolažila ... samo eno celico rabiš in lahko je prav ta zmagovalna user posted image . Jaz sem na koncu tudi samo do dveh prišla in mi je dr.Bokalova rekla, da sta sigurno dobre kvalitete in da to čisto nič ne pomeni. Da jih imajo nekatere veliko več, pa so slabe kvalitete in jim to nič ne pomaga. Naj tale folikel pridno raste, da boš dobila eno lepo celico iz njega user posted image user posted image user posted image . In še ena dobra stran tega je, da bo punkcija ekspresno hitro mimo user posted image .

Super, Adelle, sem vesela zate user posted image .

Jaz pa nestrpno čakam petek in upam na dobre novice, ko prideva tja user posted image .

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 218
20.11.2013 11:49:00   
sitka mala
Hja ja, punkcija bo pa res hitra user posted image . Ma sej se sploh več ne sekiram, mi je pa kar odleglo, ker vsaj ta edini BOSS raste user posted image . Levi jajčnik je pa izgleda tokrat na dopustu, me je tudi grozno bolelo, ko mi ga je pregledoval.

Držim pestke zate Aspera, da se prime, in da te ne zapusti 9 mesecev!! user posted image

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 219
20.11.2013 12:10:21   
Tia Li
Hvala za pestke sitka mala, tud jaz za vse močno stiskam, da vam uspe! user posted image

Čestitke Adelle! user posted image
Jaz še nism delala testa, a verjamem, da ne bom vzdržala do krvnega user posted image

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 220
20.11.2013 12:23:53   
aspera
Tia Li, se pridružujem dobrim željam, naj vama uspe user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Tia Li)
Neposredna povezava do sporočila: 221
20.11.2013 14:18:56   
aspera
Punce, kako v LJ zgleda ET? A po transferju še kaj odležiš, a te takoj vržejo pokonci in greš domov? A moraš potem kaj počivat ali se lahko "normalno" obnašaš kot da ni bilo nič user posted image ?
Sprašujem zato, ker bo fant za tisto uro šel iz službe, potem se mu pa mudi nazaj, ker ima nekaj pomembnega v službi in bom mogoče jaz morala z busom v LJ in nazaj. Pa potem bi morala še 5-10 minut pešačit od busne do doma. A mislite, da je to ok?

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 222
20.11.2013 14:46:56   
Adelle
Aspera, brez skrbi ni nč narobe če greš z busom ali pa peš. Ne bom pozabila Rešovih besed k sm ga na zadnjem UZ vprašala ali grem lahko po ET delat glede na to da dnevno dvigujem po 1 tono robe. Reku mi je: Gospa, če vam je namenjeno, se bo prejel. SS se ne zgodi ker ženska nekaj dvigne, ampak ker je nekaj notr narobe, tud če bi ležala se lahk zgodi SS.

Ne vem če si prebrala mojo zgodbo gor.. Prvič lani sm ležala, nič delala... se ni prejel. Zdej sm bla precej aktivna, že na dan ETja, pa ja tud spolne odnose sva mela z možem...pa se je prejel...

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 223
20.11.2013 18:02:21   
monsy
Čestitke novim nosečkam!!!!! user posted image

Aspera vidiš da punkcija ni nič hudega,...predstavljej si pol mene 16 celic-20 minut tam na stolu,..pa sem preživela!!! user posted image Držim pesti za petek da se oplodijo obe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 224
20.11.2013 18:42:00   
aspera
No, meni ravno nič hudega ni bilo, ker so mi vse delali "na živo", brez ketonala in brez lokalne v nožnico, ampak je bilo tako hitro mimo, da se je dalo zdržat. Če bom morala še kdaj iti, bom definitivno sprejela saj tisto injekcijo ketonala. Mi je pa rekla dr.Bokalova, da ni bistvene razlike v trajanju postopka, da je treba v vsakem primeru 2x prebosti steno nožnice in da potem probajo samo z enim pikom vse folikle posrkat user posted image . Ne vem, če ji ravno verjamem user posted image .
Hvala za pestke, monsy user posted image in tebi Adelle za odgovor na moje vprašanje.

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?