|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI november-december 2013
21.11.2013 9:09:54   
sitka mala
Ufff tale cetrotida ti pa da vetra!! user posted image Hvalabogu je bil moj doma, ker sama si je sigurno ne bi dala user posted image . Da ne govorim o krasni modrici na mestu vboda, in na omotičnosti, ki se je prenesla tudi na danes. user posted image Tolažim se samo z mislijo, da je potrebna samo še ena, danes zvečer.user posted image

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 226
21.11.2013 10:11:29   
Sisley
Špikarce, mislim na vas in vam želim veliko uspeha v prihodnjih dneh... user posted image

Jaz mam pa kr skos nek blag rjavkast izcedek. Se mi vleče še skos od sobote ko je bil IUI. Tko da tut če bi slučajno kakšen dan v prihodnjih dneh imela vgnezditveno, je sploh ne bi mogla opazit..

Danes sem šele 5 dpo.. joj nikamor se ta čas ne premakne. Sem pa za foro naredila test, da vsaj vidim kako zgleda user posted image user posted image

Je full slabo viden tko da očitno stopka počasi "odhaja" iz sistema..
Ampak sem smotana ej, zdj bi mogla prespat al nekaj dva tedna, da sploh ne bi o tem vsem razmišljala..

Čakamo na naš +

(odgovor članu sitka mala)
Neposredna povezava do sporočila: 227
21.11.2013 10:40:01   
aspera
sitka mala, cetrotide je tud mene namatrala, me je ful bolelo med samim vbodom in potem še na mestu vboda nekaj časa in sem morala malo hladiti z ledom. Saj počasi končuješ s špikanjem, še malo pa boš fertik s tem user posted image .

Sisley, vemo kako je to, to čakanje in nestrpnost. Jaz bom od jutri naprej verjetno nonstop tuhtala, če bo kaj user posted image . To že toliko časa traja in že tolikokrat sem bila razočarana, da mi je že skoraj neverjetno, da bi bila tudi jaz kdaj user posted image .

(odgovor članu Sisley)
Neposredna povezava do sporočila: 228
21.11.2013 11:06:52   
Sisley
Aspera isto razmišljam jaz.. po 4 let truda se tut meni zdi kar nemogoče da bi bla pa tokrat noseča.. Ampak še vedno upam in čakam, sem neučakana... ker mogoče pa... Zakaj še niso izumli kaj, da to zveš že po 5ih dneh?!? user posted image A zate je pa jutri DAN D? Bom držala pestke da bo ET uspešen in boš srečka user posted image user posted image

Drugače pa pri meni še nič posebnega kar se tiče znakov, me je sicer cukalo nekaj včeraj na desni strani.. Ampak to še itak ne more bit znakec glede na to da še niti do vgnezditve ni prišlo.. No imam pa zaenkrat joške še čisto mehke, nič boleče. Pri meni tudi tu ni nobenega pravila. Včasih že drugi dan po ovulacijo postanejo boleče, spet drugič en teden pred user posted image .. Tko da se niti na to ne morem kaj dosti ozirat. Samo čas bo pokazal.. user posted image

Čakamo na naš +

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 229
21.11.2013 11:16:22   
aspera
Ja, nič ne pomaga, kar lepo čakat je treba user posted image .
A pa ste se kaj pogovarjali za naprej, če slučajno zdaj IUI ne bi bil uspešen (ampak saj bo user posted image )? A bi šla spet na IUI ali bi vaju dali kar v IVF/ICSI postopek? Midva sva imela samo en IUI, potem so nama pa svetovali, da ne zgubljamo časa s poskušanjem z IUI, ker ima fant slab spermiogram in so naju takoj dali v ICSI postopek.

Ja, jaz imam pa jutri dan D user posted image . Komaj čakam. Bi bila zelo razočarana, če bi prišla v LJ in bi mi rekli, da nimajo nič za vstavit user posted image .

(odgovor članu Sisley)
Neposredna povezava do sporočila: 230
21.11.2013 11:42:51   
Sisley
Kdor čaka, dočaka.. user posted image

Midva imava še en IUI predpisan če ta slučajno ne bo uspešen.Potem pa pogovor za naprej.
Je imel pa tudi moj vedno, vsa ta 4 leta slab spermiogram. Ampak zdaj 3 mesece pred IUI je full zmanjšal kajenje, iz ene škatlice na 4-6 cigaret na dan in pridno je jemal vitamine user posted image Tko da vem da jih je imel 30 milijonov in da je pač normalo seme. Tako je rekla gospa v laboratoriju.. Tko da to je pri nama full uspeh, glede na to da je imel vedno slabo količino, samo enkrat je imel 23 milijon. ampak takrat jih je bilo samo 0.4% normalnih..
Če bo imel take izvide še naprej, bom kr probala še vztrajat malo na IUI..

A tvoj jemlje kakšne vitamine in tko?

Čakamo na naš +

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 231
21.11.2013 11:56:39   
aspera
Super, potem se mu je pa res izboljšalo.
Moj je jemal Astasan in neke vitamine, pa mu ni čisto nič pomagalo in je imel 3x kar slab izvid, 4-6% normalnih semenčic, ostale pa deformirane user posted image . Morfologijo ima slabo, količina je ok. Tako, da so nama potem kar tko svetovali, ker imava veliko več šans z ICSI-jem.
No, vidva imata potem verjetno čisto fajn šanse z IUI-jem user posted image .

(odgovor članu Sisley)
Neposredna povezava do sporočila: 232
21.11.2013 14:23:59   
oreh
Danes sem šele 5 dpo.. joj nikamor se ta čas ne premakne. Sem pa za foro naredila test, da vsaj vidim kako zgleda user posted image user posted image

user posted image user posted image . Sisley, me se poznava že iz prejšnjih tem in ti srčno želim, da vidiš čez par dni črtice zaradi nosečniškega hormona, ne pa stopke.
joj, si me nasmejala, kaj sem jaz vse počela s temi testi...

Zeusouser posted image user posted image pa srečno naprej in vse do konca!

Neposredna povezava do sporočila: 233
21.11.2013 15:43:47   
Sisley
Oreh HVALA user posted image Ja ja se poznamo še iz časov naazaj user posted image
Kako si kaj? In kako kaj vajina princeska? user posted image

Tudi jaz upam, da mi uspe kaj kmalu.. ker res bi bil že čas.. neda se mi več tega it iz meseca v mesec.. user posted image

Aspera, naj tvoj dragi poskusi z FERTIL UP.. to je moj jemal, in še dodatno c vitamin in q10. No pa sj itak zdj boš kmalu user posted image in ne bo treba nič več filanja z vitamini user posted image

Čakamo na naš +

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 234
21.11.2013 15:50:13   
aspera
Njemu je prav dr.Zorn, ki je tudi urolog, napisal kaj naj jemlje in kaj naj bi mu po njegovem lahko pomagalo, pa ni bilo nobenih rezultatov. Denarja je šlo pa ogromno za te zadeve user posted image . Zdaj sva itak pristala na ICSI-ju, tako da tistih par dobrih semečic, ki jih potrebujejo za oploditev, pa brez problema najdejo tudi pri njem. Še vseeno ima 2 milijona dobrih user posted image .

(odgovor članu Sisley)
Neposredna povezava do sporočila: 235
21.11.2013 16:59:00   
Sisley
Aspera, tudi midva imava Zorna. Prvo ga je moj imel pač kot androloga, sedaj sva pa oba pri njemu glede neplodnosti. In je isto mojmu predpisal te razne vitamine.. No pa tisto ni zaleglo. Sicer niti ne vem, ali je bila zdj samo količina ok ali tudi vse ostalo. To me je imelo da bi se malo bolj pozanimala,..

Sicer pa res, od dveh miljonov bodo pa ja našl dva, tri uredu user posted image

Jutri pa javi kako je šlo user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Čakamo na naš +

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 236
21.11.2013 17:05:17   
aspera
Androlog je, ja, ne urolog user posted image . Se mi je zdelo, da nekaj ne štima user posted image . Bom javila jutri user posted image .

(odgovor članu Sisley)
Neposredna povezava do sporočila: 237
21.11.2013 17:24:50   
zari
Pozdravček!!!

No UZ mimo, na desni strani več manjših in na desni en večji 14mm, čeprav jih ne potrebujem. Samo sluznica je še baje mal tanka, vendar še je baje čas da se odebeli, jutri začnem z ovulacijskimi testi in potem gremo dalje.
Imam pa eno vprašanje, a pozna katera naravni recept za odebelitev sluznice?

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 238
21.11.2013 17:34:09   
zari
ups na levi več manjšihuser posted image .

aspera držim pestke za jutri in resnično upam da dobiš obe pikice v varstvo, pa še ena vražauser posted image , baje da lignji vsebujejo tisto nekaj, morajo pa biti celi in lepo pečeni in pomagajo po transferju. Tako da po transferju na lignje.
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 239
21.11.2013 17:50:58   
monsy
zari za odebelitev sluznice je čaj krvomočnice,...

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 240
21.11.2013 17:58:23   
zari
monsy hvalauser posted image , a se jo da dobit pri zeliščarju al kako? Al pa mogoče v lekarni?

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 241
21.11.2013 18:11:51   
aspera

IZVIRNO SPOROČILO: zari

ups na levi več manjšihuser posted image .

aspera držim pestke za jutri in resnično upam da dobiš obe pikice v varstvo, pa še ena vražauser posted image , baje da lignji vsebujejo tisto nekaj, morajo pa biti celi in lepo pečeni in pomagajo po transferju. Tako da po transferju na lignje.
user posted image user posted image user posted image

Hvala za držanje pesti, zari user posted image . Tud jaz jih držim zate in tudi za vse ostale, ki se matramo za user posted image .

Tole za lignje sem pa že brala, tako da si jih moram jutri nujno privoščiti user posted image . Škoditi ne more.

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 242
21.11.2013 19:30:41   
monsy

IZVIRNO SPOROČILO: zari

monsy hvalauser posted image , a se jo da dobit pri zeliščarju al kako? Al pa mogoče v lekarni?

jaz sem jo kupila u Sanolaborju. Mislim da u lekarnah tega ne držijo.

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 243
21.11.2013 20:02:13   
mish
sitka mala - potrpi s cetrotidom, ker on preprečuje, da bi počil ta folikel, ki ga imaš in te bo lepo počakal do punkcije

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 244
22.11.2013 8:50:57   
dekca
zari, pravijo, da pomaga tud 5 brazilskih oreškov na dan, ananasov sok... Krvomočnico sem jaz nabavila na ljubljanski tržnici pod arkadami. Pri meni ej bila sluznica na 1. UZ vedno (pre)tanka (4 do 5 mm), pa je nato prišla tudi do 11 mm, pravijo, da mora biti vsaj 7.

(odgovor članu mish)
Neposredna povezava do sporočila: 245
22.11.2013 10:27:19   
sitka mala
No, danes še enkrat cetrotida in puregon, jutri še en UZ. BOSS je zrasel na vsega 17 mm... Punce, je vas tudi bolelo pri teh UZ? Mene namreč grozno user posted image .

(odgovor članu dekca)
Neposredna povezava do sporočila: 246
22.11.2013 13:30:46   
Adelle
Zari, pojej en strok česna na dan. Ful pomaga za odebelitev sluznice v kratkem času. Lp

Neposredna povezava do sporočila: 247
22.11.2013 16:45:06   
Kolenc
Ojla.
Punce mene zanima samo nekaj.. Nisem se dobila m in jo bom verjentno 27.11 ali pa 28.11, takrat pa imam tud posvet za te inekcije ( o tem se ne vem veliko ker grem prvic v to) hromonska terapija!? No v glavnem zanima me ce je mozno da mi to takoj predpise in zacem s prvim dnem m si vbrizgavat in decembra prvic punkcija ?!
Vesela za vse vase pluske*

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 248
22.11.2013 17:39:24   
monsy

IZVIRNO SPOROČILO: aspera

Ja, jaz imam pa jutri dan D user posted image . Komaj čakam. Bi bila zelo razočarana, če bi prišla v LJ in bi mi rekli, da nimajo nič za vstavit user posted image .

Kako je šlo, kolko so ti jih vstavili???

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 249
22.11.2013 18:12:10   
aspera
Imela sem 2 celici in sta se tudi obe oplodili. So jih pohvalili, da sta kvalitetni in so mi tudi obe dali v varstvo user posted image .
Smo bile pa skoraj vse punce iz torkove punkcije danes na transferju. Meni so sicer takoj povedali, da bom imela ET tretji dan, ostale so pa potem naknadno poklicali. Ena od nas pa žal ni prišla do ET, je ni počakala nobena celica user posted image .

Mi pa nikakor niso mogli priti skozi maternični vrat, tako da so me spet nekaj zbadali (auuuč!!!) in malo krvavim sedaj in počivam doma.

< Sporočilo je popravil aspera -- 22.11.2013 18:20:36 >

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?