Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 3.11.2013 18:55:23
|
|
|
|
aspera
|
Sitka mala, v torek prevzameva zdravila, potem pa počakam na in začnem . A pri tebi se še kar nič ne dogaja? Joj, to pa je smotano, da te še takole grdo heca . Hehe, pa hvala za "kompliment" . To bi bilo super, da bi bili soborki .
< Sporočilo je popravil aspera -- 3.11.2013 18:56:00 >
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 3.11.2013 20:53:10
|
|
|
|
zari
|
Ojla!!! sitka mala in kaj si zvedela? Saj si klicala na kliniko a ne. No upam da tečka čimprej pride .
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 4.11.2013 9:36:15
|
|
|
|
stasinko
|
Pozdravljene, sem nova članica tega foruma. Zanositi se trudim že kar nekaj časa (štejemo v letih) :( ...in včeraj je bil zame velik in prvi korak.... Prvo špikanje s Puregonom :), zdi se mi da imam kar veliko odmerek glede na ostale članice (kar me čudi, ker nimam težav z ovulacijo in hormoni). Prebirala sem malo stare teme in videla, da bom tukaj z vami lažje "preživela" to obdobje :) verjetno bom kdaj pa kdaj vprašala tudi kakšno neumnost :) Srečno vsem :) skupaj nam bo lažje :)
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 4.11.2013 11:32:07
|
|
|
|
lotkla
|
Se še jaz pridružim. V četrtek greva po zdravila potem pa tud čakam na , ki pa bo verjetno šele nekje po 18.11. Nimam preveč rednih, zato težko rečem. Predpisan imam pa kratek postopek. Imam pa mal slabo vest, ker nisva šla na predavanje, ki so ga na konziliju svetovali. Se torej spremljamo, a ne?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 4.11.2013 11:57:56
|
|
|
|
Sisley
|
A se lahko še jaz pofočkam tukaj? Midva sicer greva na IUI.. tko da, a lahko? Je pa to najin prvi postopek po 4-ih leti poskušanja v sistemu spalnica, kopalnica, dnevna, plaža, kuhinja, travnik... ni da ni.. Z vitamini, brez vitaminov, noge v luft, ležanje celo noč po sexu, takoj se vstat po sexu,.. Z preesedom, brez njega,.. Ah in še in še... No in nič od tega ni bila dobitna kombinacija, tko da zdaj upamo da bo z IUI večji uspeh. Sem pa včeraj vzela prvi tableti Femare.. In v nedeljo ultrazvok, da vidimo kako in kaj kaže. Srečno vsem in upam da bomo vse kmalu klepetale na drugi strani foruma :) v pričakovanju
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 4.11.2013 14:03:30
|
|
|
|
monsy
|
Jaz bom tudi z 2.IVF-jem k vam spadala,...ampak šele u decembru,....do takrat pa navijam full močno za čimveč
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 4.11.2013 17:53:55
|
|
|
|
sitka mala
|
Ohh punce, sploh več ne vem, kaj naj storim. Danes sem bila pri ginekologinji zaradi bolečin, ki jih opisujem že kak teden, in JA, spet je našla dve ciste (25 in 26mm). Hvalabogu, niso čokoladne. In je rekla, naj grem še na kliniko na UZ, da mi oni povejo, kako naprej (če imaš ciste, tako kot v mojem primeru, ti sploh ne pustijo, da začneš s postopkom, tudi če dobiš M). Zgleda, da mi letošnje leto ni naklonjeno, da bi zagledala .
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 4.11.2013 19:04:05
|
|
|
|
dekca
|
sitka mala, ni nujno, meni so cisto spunktirali, je bila pa večja od 5 cm, pa zadnjič je ena rekla, da je imela v dve postopkih ciste, pa je obakrat prišla do transferja. In ko sem šla v postopek maja, sem šla na UZ pred začetkom špikanja, je bila tudi vidna cista s premerom nekaj čez 2 cm, pa so me pustili dalje, sem tudi prišla do transferja.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 4.11.2013 19:08:40
|
|
|
|
sitka mala
|
Dekca iz tvojih ust ... Sej veš, kako gre naprej Pa si imela kaj bolečin pri teh cistah?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 4.11.2013 19:26:42
|
|
|
|
sitka mala
|
Ja a ni tako, da ciste zavirajo vse skupaj? In jaz imam 2?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 5.11.2013 8:26:24
|
|
|
|
dekca
|
Ni nujno, odvisno, kje jo imaš, kako velika in kakšne vrste je. Se bodo že odločili.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 5.11.2013 10:21:35
|
|
|
|
aspera
|
Midva sva danes prevzela zdravila in dobila vse napotke, zdaj pa čakam na in začnem 2.dan s špikanjem. Špikal me bo fant, tako da so ga danes naučili kako se to naredi in mi je že kar tam dal eno injekcijo, samo sterilno vodo, da je malo vadil . Tele injekcije niso nič hudega, komaj kaj čutiš. Za analgezijo za punkcijo sem se tudi zmenila, samo so mi rekli, da če je anesteziolog slučajno prisoten na kakšni operaciji, da ne more takrat priti. Ga bom pa počakala . Imam pa take grenko sladke občutke, obenem se veselim in upam, da bom mogoče kmalu , obenem me je pa tako strah vsega tega, da me že cel teden skupaj glava boli od samega stresa . Naj bo čim hitreje vse mimo. Držim pesti za vse nas, ki se tako ali drugače borimo .
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 5.11.2013 13:10:21
|
|
|
|
sitka mala
|
Danes sem klicala, da se naročim za UZ v stari porodnišnici v LJ. Povem sestri, da me ja gin. poslala k njim, in ona čisto VEN PADE!! "Ja izgleda, da ta vaša gin. nima še nobenih izkušenj, mogla bi vam dati tablete za sprožitev M, mi nismo tukaj zaradi vseh cist, ki jih imate!" Hmmm no ja, zakaj pa ste potem tam? Skratka, ko sem omenila, da sem jemala Vissane, je pa rekla, da je to čisto normalno - ciste namreč. WTF?? Če bi to vedela, jih sploh niti jemala ne bi! GRRRRR. Šele, PAZITE, ko sem omenila, da me te ciste tudi bolijo, je rekla, da me bo spravila mimo vrste, in tako sem naročena 15.11. Mislim, HALO? Sploh ne vem več, ali naj se smejim ali jokam ali piham od besa!
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 5.11.2013 14:26:44
|
|
|
|
aspera
|
Joj, ga pa tudi serjejo . sitka mala, upam, da se čim prej kaj premakne iz te točke. Ti si sedaj v bistvu čakala na , da lahko začneš s špikanjem ali kako? Sem malo pozabila.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 5.11.2013 17:11:38
|
|
|
|
pumpkinka
|
Živjo punce! Danes sem dobila v varstvo dve pikici . zdaj pa mučno čakanje na oz. lep pozdrav
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 5.11.2013 17:21:13
|
|
|
|
sitka mala
|
Pumpkinka jupi, stiskamo pestke!! Aspera ja še vedno jo čakam. Ampak zdaj še te ciste, in odnos, ko sem se naročala... Ne vem, mi je vse padlo dol
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 5.11.2013 18:17:24
|
|
|
|
aspera
|
pumpkinka, jupiii, zdaj pa stiskamo pesti za . Punce, a to se same odločite, da vam vstavijo po dve oplojeni celici ali jih kar sami po dve vstavijo? Kako se to odločajo? Joj, sitka mala, te razumem . Res upam, da se tole najhitreje in na najboljši možen način reši in da greš čim prej naprej
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 5.11.2013 20:18:46
|
|
|
|
Aleda
|
Živjo, jaz sem kot ena podrtija danes, ne vem kaj je to... dopoldne v službi me je malo bolelo in špikalo v trebuhu, potem je potegnilo na križ in kasneje me je začelo boleti celo telo, občasno me zaboli roka, noga, prsti, glava, ,tak občutek kot da bi me bolela koža, mišice... sej ne znam prav dobro opisat. Sam upam da se me ne loti kakšna bolezen. Pa prsi imam čisto malo bolj polne kot prej, bolijo pa nič. Aspera- no super, še malo pa boš začela in tika tak bo tukaj še punkcija in transfer. Pa probaj se malo sprostit,da ne boš ves čas napeta ker psiha ima tut pomembno vlogo pri mnogih rečeh. Glede tega koliko celic vstavijo se pomoje odločajo glede na starost... vsaj zadnjič je mickybap napisala da so ji vstavili sam eno ker je še mlada. Al pa recimo da ni nobena celica primerna za zamrzovanje, ti imaš pa dve al pa tri celice ti vstavijo kar dve. Pa pomoje tut pacientove želje poslušajo, če je mogoče. Men so dvakrat vstavli 2 celici ker sem imela sam dve in sedaj 1, ker je sam ta ostala od dveh Pumpkinka- čestitke za dve celici, držim pesti za plusek in ti pošiljam Sisley, lotkla, stasinko- dobrodošle in srečno v postopku, da bi vam sedaj uspelo Če greš prvič v postopek je fajn slišat predavanje, ni pa nekaj posebnega, jaz sem že prej vse prebrala na netu. Lahko si prebereš tukaj http://www.reprodukcija.si/ sitka mala- hvala za pestke, tut jaz jih stiskam zate, da izginejo te ciste in boš lahko začela s postopkom. So pa res smotani da tako hitro napadajo , sej drugače so sestre tam fajn, ne vem kero si trofila. Ja pa super da si odprla novo temo, sem gledala pa se mi ni dalo in sem čakala da jo bo kera druga Hoperful- ne vem kaj se ti to dogaja, za kratki postopek ti bo katera druga znala kaj povedati. Tisti ki imamo dolgega moramo imet menstruacijo. pošiljam ti
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 6.11.2013 8:59:13
|
|
|
|
oreh
|
Pumpkinka želim, želim, želim, da rata! Monsy, saj veš, da sva do sedaj imele vse isto tko, da mora zdej ratati, da bo še to isto. Malo za spodbudo, če pogledate to temo za leto 2012, nas je večina decembra nalulala, upam, da bo tudi letošnja tema tako pozitivna. baje se največ rojstev zgodi ravno avgusta?!
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 6.11.2013 10:06:43
|
|
|
|
pumpkinka
|
aspera - na število vstavljenih zarodkov vpliva starost ''mamice'', kateri postopek je ter kakšne kvalitete so pikice, vsaj na GKLJ je tko. upam, da sem ti vsaj malo odgovorila.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 6.11.2013 16:56:08
|
|
|
|
sitka mala
|
Ahh punce, zdaj pa še ta slabost.. Tisti, ki pravijo (nekateri moški), da so hormoni larifari, naj se grejo solit!! Ne vem, če bom zdržala do 15, če bo počutje tako za en . Drugače pa držim pestke za vse ostale, da čimprej zagledate ...
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 6.11.2013 17:11:29
|
|
|
|
aspera
|
Niso noben larifari, včeraj je medicinska sestra mojega prav opozorila, da bom verjetno do vseh teh hormonov zelo občutljiva in da naj bo strpen .
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 6.11.2013 18:16:18
|
|
|
|
zari
|
stasinka, lotkla in Sisley dobrodošle pri čvekanju . sitka mala si mi ful sumljiva, a nebi vseeno testkala ti znaki in to. Saj vem, da si bila pri gin. in ti grozni cisti, ne vem no . Upam da bo 15. čimprej tu in da dobiš na čimveč vprašanj odgovore, pozitivne seveda . Drugače pa hormoni res naredijo zmedo v telesu. Aleda mislim da je to to (znaki mislim ) še mal pa lulanje . pumpinka držim pesti za ali pa . aspera še malo in gre zares .
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI november-december 2013 6.11.2013 18:22:39
|
|
|
|
monsy
|
Orehova hvala!!! Upam da res Je pa res da lanski december je bil full pozitiven, upam da bo letos vsaj isto, če ne še boljše!!! ...kar se pa tiče koliko zarodkov ti vstavijo je full odvisno od starosti, splavov,... Naj bi vstavili 2, če ste nad 30 stare. Čeprav jaz sem se zmenila in mi je Merlo rekel da u bistvu on mi lahko samo svetuje kolko jih dat, ampak izbira je pa od naju,....more se partner strinjat z mano da si želim 2 in neki podpisat,...pol ti pa vstavijo na željo!!!! In to bom tudi naredila naslednjič, če bom mela dovolj celic,...Je vseeno več možnosti, da vsaj eden rata
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?