|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2012 IVF / ICSI
29.1.2012 10:57:03   
womanpolice
andreja 83  iz tvojih ust v bozja usesa. uppam, da je tw   temu res tako. hvala ti za voscilo.        sportnica  in kdaj boste delali test doma, kdaj bodo prstki srbeli?

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 476
29.1.2012 11:13:44   
jona klara
womanpolice- čestitke za rojstni dan, naj te pričaka velik trebuh, ki bo najlepše darilo.Pa čestitke za uspešen transfer

športnica- bravo, za user posted image user posted image  pa lepu ju grej in naj se pozitivno obrestuje, držim pesti, da bo uspelo.

buska- user posted image user posted image žal mi je, da se je tako končalo.Kmalu bo februar in upam na najbolje.Mogoče bova skupaj trepetali

daisy, mala-žal mi je za vaju, pošiljam vama objembčke.

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 477
29.1.2012 12:10:51   
mala.
jaz imam še vedno ful napete joške in rahlo boleče (drugače jih pred M nimam), zdaj pa ne vem...
verjetno je to še od estrofema - kaj pravite?
koliko časa po prenehanju naj bi dobila M? zadnjič sem vzela v petek zvečer

daisyB žal mi je zate, sem res mislila da bova midve otvorili letošnje leto :( ampak sva borki in greva pogumno in pozitivno naprej :)
jus, Tallulah, športica in womanpolice ful držim pesti in upam, da nam boste s svojimi pozitivnimi testi dale upanje :)

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 478
29.1.2012 12:34:18   
jus79
Hej punce!

Najprej veliko user posted image user posted image user posted image mali in daisy.

Womanpolice vse najboljše za rojstni dan, za user posted image ti pa želim izraziti user posted image user posted image

Pri meni je zaenkrat še vse ok, čeprav prsi skoraj niso več boleče, vsak dan me še vedno vsaj 5x špikne nekje tam spodaj user posted image ...ampak vglavnem da je zaenkrat še belina user posted image

Me pa nekaj zanima; a še katero peče ko gre lulat? A je mogoče zaradi Prometriuma?

Držim in stiskam pesti za vseeee, ki čakate na POZITIVNE teste,transferje, pukcije in UZ-je!!!

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 479
29.1.2012 13:10:44   
tatyancha
Ojla pozdravljene!
JUS 79, tudi jaz imam tak neprijeten, malo pekoč občutek po lulanju, pa full izcedka.Brez vložka sploh ne morem biti.
Drugače me pa precej boli križ(po moje od ležanja)pa jajčnike še kar čutim.
me pa vsake toliko v predelu maternice špikne.Upam da je to vse OK.
Zanima me, kako je z vgnezditveno, glede na ET ki je bil 2 dan, kdaj jo lahko pričakujem?
Držim pesti za vse....user posted image

(odgovor članu jus79)
Neposredna povezava do sporočila: 480
29.1.2012 13:10:53   
andreja83
Pozdravljene,

jst dans pa iz uz, resnično zlo razočarana, žalostna in v skrbeh user posted image . V glavnem mene danes zdravnica sprašuje če sem že imela kdaj hiperstimulacijo, pa ji jst rečem da ne. V glavnem ko je začela gledat je rekla da tak primer kot je moj že dolgo ni imela in po vsej verjetnosti bomo prenehali, ZAKAJ? Zato ker imam full foliklov sam to res full, ona je rekla na milijone sam jih je manj, ampak 30, 100%, endometrij je rekla da full lep 11 ( za 8 dan pikanja ) folikli pa vsi veliki od 11 - 13, eni so že 15!! Pa rekla je da je ena količina majhna tekočine, in zdaj grem jutr spet v mb dat kri da bojo potem vidli kako bo na stvari. Ko sem jo vprašala kaj lahko v takem primeru naredimo, pa je rekla al da počakamo pa folikli počijo ali pa da dobim neko drugo stop inekcijo in da naredimo punkcijo, rekla pa mi je da se še 2 dni imajo za odločit se, vse bo pa odvisno od jutrišnjega izvida krvi!!! Jst ne vem več kaj naj?

Je imela že katera hiperstimulacijo pa so ji vseen naredli punkcijo??user posted image Pa toliko sem se veselila tega postopka, tak da res full žalostna. Sicer pa sem si tud prebrala na netu, da to je čisto resna stvar!! Pa ne vem zaka je rekla da sluznica ni pripravljena?? Ka potem se ta postopek tudi šteje če ne pride do punkcije ali kako???

V glavnem vem da sem se preveč razpisala, samo v moji glavi je na tisoče vprašanj!!

(odgovor članu jus79)
Neposredna povezava do sporočila: 481
29.1.2012 14:06:08   
latka
wp, vse naj najuser posted image , čeprav ,malce z zamudo!user posted image

mala., jaz sem tudi nazadnje imela zelo trde in boleče prsi še po tistem, ko sem nehala jemati Estrofem, sem pa M dobila 3 dan po prenehanju!

andreja83, točno tak primer je bil moj prvi postopek oktobra 2010, na vsakem UZ so mi dejali, da imam ogromno foliklov, no in potem na zadnjem UZ, ko bi morala prejeti stopko, so me poslali na krvne preiskave, ki je pokazala neko zelo povišano vrednost,ki je nakazovala hujšo obliko hiperce, pa mene je zelo bolelo v jajčnikih in križu, zato so mi takrat tudi prekinili postopek!user posted image Žalost je bila velika, toda če bi mi naredili punkcijo, bi morala vsaj 3 tedne preležati v bolnici!Sem si pa morala še dalje dajati Dipherelin, da so mi folikli popokali, pa potrebno je piti veliko tekočine.
Jaz močno držim pesti zate, da še ni vse izgubljeno in da boš imela punkcijo!

(odgovor članu andreja83)
Neposredna povezava do sporočila: 482
29.1.2012 14:07:11   
latka
Aja, še to sem ti pozabila omenit, da če ne pride do punkcije, potem se ti ta postopek ne šteje!!

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 483
29.1.2012 14:44:34   
andreja83
Hvala latka za odgovor, ja glede bolečin jih jst nimam nekih ekstra, sam kaj čutim bolj napeto ko se vsedem, drugače sem ok!!! Tud slabosti ali pa da bi me kaj v hrbtenici bolelo tudi ne. Tud sam držim pesti da mi jutr krvni ne pokaže na hiperco user posted image . Kdaj si pa potem spet lahk šla v postopek?? 

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 484
29.1.2012 18:39:10   
latka
V naslednji postopek sem lahko šla komaj maja 2011, no takrat sem pa ostala brez ET, ampak takrat je bil drugi vzrok!
Močno, močno držim pesti!!

Neposredna povezava do sporočila: 485
29.1.2012 18:54:49   
pupika83
Mary, kako gre špikanje, je že kaj lažje? user posted image

Silva, super za nove folikle. Sem vedela, da jih bo na koncu veliko. user posted image Pa srečno jutri!

Tatyancha, zelo sem vesela zate in za tvojo user posted image . Pridno jo grej in božaj, da ji bo pri tebi lepo in bo ostala tam 9 mesecev. In naj ti čas do testa čim hitreje mine. user posted image

Mala, daisyB user posted image user posted image user posted image

Womanpolice vse najboljše! In seveda še vedno držim pesti zate!

Andreja83, upam, da se bo vse dobro izteklo, da bodo jutri krvni testi OK in boš lahko nadaljevala. Ker sem bila res vesela zate, ko sem prebrala, da imaš veliko foliklov.

Lenci, vodim, da tudi tvoji folikli pridno rastejo. user posted image Kaj si izvedela danes?

Še moje poročilo iz včerajšnjega UZ. Na desni strani kar nekaj lepih foliklov (po moji oceni vsaj 5), največji velikosti 12, leva stran je pa večja uganka, je Reš komaj našel levi jajčnik. Je rekel, da se je ful nazaj skril (karkoli že to pomeni), da je sicer tudi tam kar nekaj foliklov, ampak manjših. Dodal mi je še Orgalutran, naslednji UZ 31. 1.

Neposredna povezava do sporočila: 486
29.1.2012 20:24:20   
lenci
evo tudi moje porocanje danes sem imela na desni strani 2 folikla in sicer 13 in 11mm in malo manjsih,na levi pa 12 in 11 mm tako da danes spet puregon in jutri nazaj na UZ.nekaj je sicer omenjala se ene inekcije ampak je rekla da bomo videli jutri.pupika83 super tudi za tvoje folikelcke kar tako naprej in bomo kmalu tudi me user posted image  user posted image

(odgovor članu pupika83)
Neposredna povezava do sporočila: 487
30.1.2012 0:18:00   
FoxyLady

JANUAR         

PONEDELJEK,30.1.

FOXYLADY-UZ
LENCI - UZ
SILVA - PUNKCIJA

TOREK,31.1.

JONA KLARA-PREVZEM ZDRAVIL
MARY2011 -UZ
MURI82 - UZ
PUPIKA -UZ
VESPER - POGOVOR

user posted image

FEBRUAR

SREDA,1.2.

LALE-TRANSFER

ČETRTEK,9.2.

VITA-PREVZEM ZDRAVIL
EMAS -UZ

PETEK,17.2.

ČUKICA- ZAČETEK PIKANJA

user posted image user posted image user posted image OBJEMČKIuser posted image user posted image user posted image  

TVIGY,CARICA,BUSKA,MALA.,..

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

DAISY B-31.1.
JUS- 5.2.
TALLULAH-6.2.
WP-6.2
ŠPORTNICA-9.2.
TATYANCHA -10.2.

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE   V  POSTOPKU    user posted image  

DAISY B (dr.RELJIČ) 
WOMANPOLICE user posted image (dr.RELJIČ)
ANDREJA 83 (dr. VLASILJEVIČ)
MURI82(dr.RIBIČ)
JUS79 (dr.REŠ)
JOSEPHINE83 (dr.RELJIČ)
FOXYLADY  user posted image user posted image (dr.ZORN)
SILVA(dr.BOKAL)
LENČI(dr.VOGLER)
TATYANCHA     (dr.REŠ)
LALE (dr.GAVRIČEVA)
SILVA (dr.BOKAL)

user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image  

ANONIMEN (dr.REŠ)
MARY (dr.REŠ)
PUPIKA (dr.REŠ)
EMAS. (dr. ZORN)
ELERAB (dr.REŠ)
CUKICA user posted image (dr.RIBIČ)

VRTNICA.M (dr.REŠ)
ANDREJA_P (dr.ZORN)
ANAU (dr.GAVRIČ)
ŠIČKO()

user posted image user posted image user posted image

Metulček-cekinček,ROŽI_....

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

NOVE NOSEČKE  JANUAR

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

< Sporočilo je popravil FoxyLady -- 30.1.2012 0:28:46 >

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 488
30.1.2012 7:26:56   
limonca*
Andreja, jaz sem imela hiperco. Foliklov čez 50, napihnena sem bila, tist krvni izvid je bil čez 19 enot (ne vem česa). Meni so naredili potem delno punkcijo - se pravi en dan so mi spunktirali manjše folikle in so celice zavrgli, drug dan pa večje. Bolečine so sicer bile, ampak ni bilo prehudo. Tud bolnica ni bila potrebna. 

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 489
30.1.2012 8:44:16   
josephine83
andreja83 - sigurno nisem bla jst, ker sem prišla šele ob 10h (nesreča na cesti) :) nič še ni končano, tak da ti pošiljam pozitivne misli in upam, da boš vseeno imela punkcijo- pa tudi, če bi mogla v bolnici ostat, sej ni tak grozno, bi te prišla obiskat user posted image

moje poročilo iz UZ v petek - na obeh straneh so folikli, veliki 9-10, koliko jih je pa ne vem :) še naprej sem se pikala z gonalom, dobila sem pa zraven še cetrotide - ob 10h se še piknem pol pa na UZ user posted image .

womanpolice - Haaaaaaaaaaappy BDaaaaay!! user posted image mal za nazaj, pa vseeno :) upam, da dobiš najlepše darilo z malo zamudo user posted image user posted image user posted image

mala in daisyB user posted image user posted image user posted image

vse, ki še čakamo, pa močno stiskam pesti user posted image

lep sneženi dan user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 490
30.1.2012 9:59:33   
Mary2011
mala in daisyB user posted image user posted image user posted image  žal mi je, da ni uspelo! Sploh si ne predstavljam kakšno razočaranje in šok je to user posted image
SILVA držim pesti, da bo danes čim manj boleča punkcija in ti pošiljam eno user posted image  za srečo
womanpolice (vse najboljše z malo zamudo user posted image ) in športnica držim pesti, da je uspelo user posted image
andreja držim pesti, da bo do punkcije prišlo in da bo vse v najlepšem redu user posted image
pupika špikanje gre lažje, ampak še ne tako lahko da bi si lahko špiko sama dala. Ne morem user posted image  drugače pa je dragi že čisto zverziran in sedaj vse skupaj opraviva zelo hitro - dobro da ga imam user posted image  kako ti uspe, da se sama špikaš? pa čestitke za lepe folikle user posted image  jaz imam tudi jutri UZ pri Reš-u, mogoče se pa vidiva tam...
lenci in josephine tudi vama čestitke za lepe folikle user posted image

(odgovor članu josephine83)
Neposredna povezava do sporočila: 491
30.1.2012 11:34:08   
Mary2011
punce, še eno vprašanje in sicer če je bila prva špika 25.01.2012 in imam prvi UZ 31.01.2012 kdaj lahko potem pričakujem punkcijo in transfer? Saj vem, da mi točnega datuma ne morete povedati, zanima me samo okvirno... čez vikend mogoče punkcija? user posted image

(odgovor članu Mary2011)
Neposredna povezava do sporočila: 492
30.1.2012 13:20:15   
FoxyLady

JANUAR         

TOREK,31.1.

JONA KLARA-PREVZEM ZDRAVIL
MARY2011 -UZ
MURI82 - UZ
PUPIKA -UZ
VESPER - POGOVOR
MARY2011 - UZ

user posted image

FEBRUAR

SREDA,1.2.

LALE-TRANSFER

ČETRTEK,9.2.

VITA-PREVZEM ZDRAVIL
EMAS -UZ
FOXYLADY -UZ

PETEK,17.2.

ČUKICA- ZAČETEK PIKANJA

user posted image user posted image user posted image OBJEMČKIuser posted image user posted image user posted image  

TVIGY,CARICA,BUSKA,MALA.,..

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

DAISY B-31.1.
JUS- 5.2.
TALLULAH-6.2.
WP-6.2
ŠPORTNICA-9.2.
TATYANCHA -10.2.

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE   V  POSTOPKU    user posted image  

DAISY B (dr.RELJIČ) 
WOMANPOLICE user posted image (dr.RELJIČ)
ANDREJA 83 (dr. VLASILJEVIČ)
MURI82(dr.RIBIČ)
JUS79 (dr.REŠ)
JOSEPHINE83 (dr.RELJIČ)
FOXYLADY  user posted image user posted image (dr.ZORN)
SILVA(dr.BOKAL)
LENČI(dr.VOGLER)
TATYANCHA     (dr.REŠ)
LALE (dr.GAVRIČEVA)
SILVA (dr.BOKAL)

user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image  

ANONIMEN (dr.REŠ)
MARY (dr.REŠ)
PUPIKA (dr.REŠ)
EMAS. (dr. ZORN)
ELERAB (dr.REŠ)
CUKICA user posted image (dr.RIBIČ)

VRTNICA.M (dr.REŠ)
ANDREJA_P (dr.ZORN)
ANAU (dr.GAVRIČ)
ŠIČKO()

user posted image user posted image user posted image

Metulček-cekinček,ROŽI_....

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

NOVE NOSEČKE  JANUAR

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 493
30.1.2012 13:36:28   
FoxyLady
Evo se javljam,danes sem dobila še puregon in jutri se začnem pikat še z njim naslednji UZ imam pa 9.2.

Mary2011- ne vem kakšno terapijo imaš in s čim se pikaš,ampak jz ko imam dolg protokol in sem se do prvega UZ pikala samo s suprafactom,zdej pa še s puregonom in če bo šlo vse po sreči zna bit punkcija že čez rečmo 14 dni.

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 494
30.1.2012 14:16:14   
lenci
evo moje poročanje iz današnjega UZ na obeh straneh polno foliklov od 13-17mm in dobila cetrotide za dva dni + puregon.v sredo 1.2.2012 ponovno UZ kako naprej pa sporočim

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 495
30.1.2012 15:16:32   
pupika83
Mary, mogoče se pa res vidiva. user posted image Glede predvidene punkcije: jaz sem dobila prvo špiko 22., prvi UZ 28., podaljšal mi je še za 3 dni, torej UZ 31., in je rekel, da mogoče jutri že stopka. Če bi bilo tako, bi bila stopka 10. dan špikanja. Tako je bilo pri meni tudi v prejšnjem postopku. Je pa pri vsaki drugače.

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 496
30.1.2012 16:34:57   
lale

Pozdravljene,

zelo mi je žal za vaju mala in Daysb, ker sem tudi sama imela dober občutek glede vajuuser posted image user posted image Ne najden besed, s katerimi bi vaju razveselila, ker sama vem kakšen je ta občutek. Pošiljam vama en velik user posted image

Danes sem se pogovarjala z eno prijateljico, ki bo čez en mesec rodila, in njena zgodba je taka, da je imela IUI in je na 14 dan naredila test, ki pa je bil negativen. Menstruacije pa od nikoder. Je šla do svoje ginekologinje in tudi tam je bil test negativen. Naredila je tri teste in vsi so bili negativni. Šele pozneje se ji je pokazal plus. Tako, da ti testi, niso tako zanesljivi. Tako, da je vse mogoče.

Womanpolice najprej vse najboljše za rojstni dan, malo je pozno ampak važno da je user posted image . Želim ti, da te pričaka najlepše darilo user posted image

Prav tako Jus97, športnica, tatyanca in Tallulah čuvajte svoje pikice. Držim pesti in sem vaša navijačica.

Andreja 83 tudi sama sem imela hiperstimulacijo, ker sem imela ogromno celic, nekje 34, pri meni so opravili punkcijo, ampak sem nato drugi dan po punkciji dobila hiperco, tako da sem bila en teden v bolnišnici user posted image transferja pa ni bilo, ker mi niso upali vstavit. Upam, da se ti vse dobro izteče.

Lepo mi bodite user posted image user posted image

(odgovor članu pupika83)
Neposredna povezava do sporočila: 497
30.1.2012 17:01:53   
SILVA
Ojla punce,
danes sem preživela punkcijo, ni bilo nič pretirano boleče med samo punkcijo, boli pa sedaj po punkciji, tako, da sem bolj v ležečem položaju.
Pridelala sem pa 7 celic za kar sem zelo veselauser posted image
Transfer imam v soboto 4.2.

(odgovor članu lale)
Neposredna povezava do sporočila: 498
30.1.2012 17:45:33   
lenci
silva če si v LJ bove skupaj v čakalnici,ker jaz imam punkcijo v soboto user posted image (če ne že v petek)

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 499
30.1.2012 17:47:01   
jona klara
silva- bravo za uspešno punkcijo in lepo število celic, sedaj pa srečno na et ju

mene pa zanima , tiste ki jeste maco, koliko jih eno ali dve na dan?

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?