tatyancha -> RE: Januar 2012 IVF / ICSI (14.12.2011 9:27:20)
|
Ojla punce, prav je, da na kratko opišem dogajanje pri meni, če sem že odprla to debato. po letu poizkušanja sem letos januarja pristala na klomifenu in aglurabu.vsak mesec višja doza, odreagiranje odlično, uspeha pa nikjer.Oktobra sem imela laparo, tudi vse BP. Rezultati mojga "še kar".Gin. mi je vseskozi govorila, da nima smisla hodit še kam, ker bo uspelo prej ali slej.A je vedela, da nisem med najmlajšimi.Še vedno sem se oklepala njenih besed, ker sem pač smatrala da ji lahko zaupam, saj je vendar zdravnik.Ko pa mi je po operaciji rekla, dobesedno:z vami nimam več kaj početi....sem bila prvi trenutek v šoku, po prihodu iz bolnice pa sva se z mojim odločila da je konec vseh teh tablet in da morava ukreniti kaj drugega. 17.oktobra sem poklicala v Dravlje in kar nisem mogla verjet ko so naju naročili na posvet 28.11. In kako sva bila šele presenečena, ko je dr.Reš takoj spisal papirje in januar - akcija. pregledal je vse moje papirje, spermiogram mojga, ki še vedno ni najboljši in rekel, da se lotimo kar takoj. Ena od vas je omenjala kako je to med prazniki: Midva bi bila na vrsti že decembra, a zaradi božičnih praznikov ne naroča. Če pa bi slučajno dobila menstr.1.1., se lahko naslednji dan ob 5 zjutraj že nariševa pri njem na prvi injekciji. računam, da se bova lotila nekje okoli 15.1., glede na ciklus sedaj. Tako, malo sem se razpisala o svojih izkušnjah, a sva tako prijetno presenečena in še noben december ni bil tako dolg. držim pesti za vse nas.
|
|
|
|