womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: daisy B SILVA, sem rekla, da jih bo vsakič več, dobro opravi na UZ-ju. Jaz sem v redu, nobenih posebnih občutkov, vsake toliko me še kaj špikne spodaj, ampak res redko, prsi popolnoma neboleče (to so bile skozi cel postopek), kljub večkratdnevnemu skrbnemu pregledovanju . Danes test ni pokazal drugačnega rezultata kot včeraj, mogoče se mi je zdelo, da vidim nek obris, ampak možno je, da je to samo v moji glavi , malo upanja še ostaja. Tallulah, kako si ti? mala, WP in ostale trepetalke, javite se kaj? Je še katera naredila tako neumnost kot jaz (beri: test)? tatyancha, čestitke za in naj ostane pri tebi naslednjih dobrih 8 mesecev! andreja83, super za dober rezultat Ojla Daisy... Kar se tiče testov, je čist odvisno... prvič: so različni testi, eni že pri nizki vrednosti Beta HCG pokažejo plus, nekateri pa še ne... Odvisno je tudi kdaj je prišlo do vgnezditve zarodka. Če je prišlo kasneje, telo še ne vsebuje dovolj nosečniškega hormona in posledično urinski test mogoče še ne pokaže realnega rezultata. Če bi bila bliže LJ, bi ti svetovala, da greš na krvnega v LJ v Adrialab na Parmovo in bi zagotovo vedela pri čem si. Tako sem jaz storila pri prejšnjem transferju, ko so me tudi takoooooooooooo prsti srbeli, da mi ni dalo miru, in sem test delala OSMI DAN po transferju in se je na CB pokazala RAHLA črtica. Kako sem bila jezna, da sem delala test!!! Vsedla sem se v avto, šla v adrialab in krvni je pokazal 52 Beta HCG hormona, kar je pomeni nosečnost. Naslednje jutro sem spet lulala in je bila že izrazita črtica. Sedaj pa sem si rekla, da si testa prej ne kupim, kot šele v sredo ali v četrtek in bom test delala v četrtek ali petek. Četrtek je 9. dan po ET, kar bi lahko bilo še prehitro... tako da po vsej verjetnosti v petek, ko bo moj doma. V sredo in četrtek ga namreč ni.... mala. mogoče je bil prehitro opravljen test... 14. dan bi moral biti že realen rezultat. AJA, ZA SEZNAM...
|