Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 31.1.2012 19:43:39
|
|
|
|
Mary2011
|
Tallulah zna biti to to ja super josephine, počasi pa počasi, glavno da se nekaj premika in raste tatyancha hvala za spodbudne besede, mi je takoj lažje. Saj sicer nad rezultatom niti nisem bila razočarana, ker itak vem da se bodo verjetno do punkcije podvojili in zrasli na pravo velikost ti smo božaj trebušček in se s pikico pogovarjaj lale srečno jutri, držimo pesti da bo uspešen transfer, srečno foxylady hvala za tako lep seznamček in da se strinjam, da se prehitro me selimo iz teme v temo... bi bilo vseeno če ostanemo na eni par mesecev športnica ni še vsega konec, dokler se ne prikaže je še vedno upanje. Držim pesti, da je uspelo in ti pošiljam eno za srečo!
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 31.1.2012 19:46:27
|
|
|
|
športnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: SILVA športnica ni nujno, da je vsega konec, držim pesti, da se izcedek umiri Punce, dajte mi povedat kok časa ste po punkciji še krvavele ? jaz v vseh 5ih primerih le tisti dan ko je bila punkcija. pa še to bolj na švoh. mogoče kasneje le na izi kakšni izcedki, vendar malo.
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 31.1.2012 20:16:11
|
|
|
|
lale
|
Športnica hvala za Že komaj čakam jutri. Tudi jaz ti pošiljam ne samo enega ampak čim več samo, da se obdržita pri tebi. Nikar ne obupaj, mogoče pa je to vgnezditvena. Mary boš videla, da se bo vse dobro končalo in na koncu te bodo pričakali lepi zarodki
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 31.1.2012 20:31:16
|
|
|
|
womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tallulah Pozdravljene punce Danes je moj 10. dan od transferja. Zjutraj sem delala test Baby Check in mi je pokazal rahlo drugo črtico. Imela sem postopek z zamrznjenčki brez zdravil. Kaj mislite ali mi je uspelo? Lp glede na to, da nisi imela "zdravila" mislim, da je to to. men je pri Eriki, ki je bila tudi zamrznjenček rahel plus pokazalo osmi dan, izrazitega pa deveti dan. Delala sem z Clear Blue (CB, ki bi naj bil najbolj zanesljiv). Predlagam ti, da jutri narediš še en test in sicer s CB, in po mojem bo pokazal en lep plus! Čestitke iz moje strani in srčno upam, da se ti konec tedna pridružim na seznamu srečk nosečk :-D pri meni zaenkrat še belina. Vonj je na trenutke še izostren, bolečine v križu še prisotne, prsi pa tud občutljive (vendar to so lahk tud od Utrogestana). Po tihem upam, da je uspelo... Pri čem sem, pa bom vedela čez nekaj dni. Pa druge trepetalke? Kako kaže?
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 31.1.2012 20:34:46
|
|
|
|
daisy B
|
Kot sem pričakovala je bil krvni test negativen, danes zjutraj pa sem tudi začela konkretno krvaveti. Ampak ne bom, ne bom obupala, še zdaleč ne. Zdaj bom sicer naredila eno daljšo pauzo, da prebolim ta neuspeh, potem pa bova srečo preizkusila še samoplačniško pri dr. Rešu, računam na jesen, če se bo seveda nabralo dovolj €. Vsem ostalim pa želim veliko in
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 31.1.2012 20:36:49
|
|
|
|
womanpolice
|
Tallalulah - 1. dan se šteje dan po ET (ne vem kdaj si imela ET). Jaz sem imela et 24.1. torej sem danes 7. dan. Športnica - po riti te bom!!! Stran s slabimi mislimi!!!! Ni nujno, da rjavkast izcedek karkoli pomeni!!! Imam kolegico, ki so ji vstavili dve morulci, in je krvavela. Bila je prepričana, da ni uspelo... danes ima prečudoviti dvojčici!!! pozitivno naprej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 31.1.2012 20:41:00
|
|
|
|
andreja83
|
Pozdravljene, evo jst danes spet iz UZ in ja danes pade stopka , v četrtek pa punkcija tolk sm vesela da vam ne morem povedat, čeprav me je malo strah te hiperce tak ko mi je vsak dr. govoril, ampak jst upam da se ne zgodi. Hvala vsem za je pomagalo !!!!!!!!! Pupika83 evo pa imava na isto dan UZ, držim pesti da bodo celice najboljše kvalitete in da se vse lepo oplodijo !!!!!!!!!!!!!!! Mary2011 to je zlo odličen rezultat, le tako naprej, navijam da še zlo zrastejo in da se pokaže še kakšn !! Tallulah jst tud mislim da si naša nova , iskrene čestitke Lale držim pesti, da bi ostala obadva eskimčka pri tebi, sam itak sta komej čakala da prideta se k tebi gret sem ziher, pošiljam ti ogromno za srečo!!! In kako dolgo si potem recimo počakala da si lahko šla v postopek z eskimčki?? Namreč ker bodo meni tudi potem dali zamrznit, ker je danes rekel da imam povečane jajčnike; levi je 10 cm desni pa 7 cm Športnica tud zate držim res močno pesti na obeh rokah in nogah, da je to samo vgnezditvena in da se ti čez par dni pokaže zares en velik plus, kar ti bo nakazovalo da ti je uspelo, tudi tebi pošiljam ogromno za srečo!!!!! Upam da nisem katere izpustila, drugače pa res držim za vse nas močno pesti da bi nam uspelo letošnje leto ugledat same pluseke Evo še za seznam 2.2. imam PUNKCIJO
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 31.1.2012 20:47:15
|
|
|
|
latka
|
andreja83, , vidiš vse se bo dobro končalo!Naj vama rata čim več eskimčkov!! športnica, ne tako črnogledo, saj nič še ni izgubljeno, upanje umre zadnje, tako da ti samo še naprej lepo pozitivno in resnično ti želim, privoščim, da se ti prikažeta !
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 31.1.2012 20:50:50
|
|
|
|
womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: daisy B Kot sem pričakovala je bil krvni test negativen, danes zjutraj pa sem tudi začela konkretno krvaveti. Ampak ne bom, ne bom obupala, še zdaleč ne. Zdaj bom sicer naredila eno daljšo pauzo, da prebolim ta neuspeh, potem pa bova srečo preizkusila še samoplačniško pri dr. Rešu, računam na jesen, če se bo seveda nabralo dovolj €. Vsem ostalim pa želim veliko in daisy B povedat ti ne morem kako mi je žal za vaju!!!!!!!!!!!!!!!!!! In to šesti postopek.... sploh si ne predstavljam biti na tvojem mestu. Ampak tako kot si rekla, ne obupaj. p.s. zakaj pa ne bi poskusila v Pragi? Maribor bi namreč naj bil "šola" Prage... ne vem, ampak kar se dr. Reša tiče, jaz nikoli nisem pomislila nanj kot tretja opcija. Če nama v MB ne bi uspelo, bi zagotovo šla v Prago. V ceni pa ni bistvene razlike. Lahko te "spoznam" s kolegico, ki je bila v Pragi in ti lahko vse informacije posreduje, če želiš.
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 31.1.2012 20:52:43
|
|
|
|
womanpolice
|
andreja83 - super, da se je dobro izteklo. Sem spremljala tvoje poročanje, vendar na računalniku nism skoraj nč. spremljam bolj preko mobilnika.... :-D Držim pesti, da se še naprej vse dobro izteče. Želim ti kvalitetne celice!
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 31.1.2012 20:57:23
|
|
|
|
andreja83
|
Hvala womanpolice in latka, jst tud držim pesti za vaju, zate wp da zagledap plusek, zate latka pa da ti čimprej mine, da začneš z postopkom!!!!! Jst malo še pa si grem pripravlat stop inekcijo
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 31.1.2012 21:10:03
|
|
|
|
lale
|
Daysi B ne najdem besed s katerimi bi te potolažila. Resnično, resnično sem zelo žalostna zate in verjemi, da bo tudi tebi namenjena Pošiljam ti tisoč in en Andreja 83 to je dobra novica. Tudi jaz sem imela povečane jajčnike. Po zamrznjenčke lahko greš ko se ti jajčniki povrnejo v normalno velikost. Jaz sem šla lahko že pri drugi menstruaciji. Že sedaj ko boš dobila , je nevarnost hiperce mimo, pa tudi jajčniki se ti bodo zmanjšali. Priporočam ti pitje dosti tekočin, spij 3 litre vode na dan. OBVEZNO! Tudi vsem ostalim priporočam pitje večje količine vode po punkciji. Womanpolice mislim, da boš ti druga srečka nosečka
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 31.1.2012 21:18:01
|
|
|
|
andreja83
|
Hvala lale za odg. ja sej mislim velik tekočine pa počitek, a ne?? Ej kdaj pa si dobla ?? Sem tak radovedna ker to se mi še ni zgodlo, pa je tud to zame prvič ? Pa pol te kaj še spremlajo al ne???
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 31.1.2012 22:19:42
|
|
|
|
lale
|
Andreja83 točno tak, kot si napisala. Jaz sem bila po punkciji čisto adijo. Najbolj smešno je bilo to, da nas je bilo na punkciji več punc in vse so prišle nazaj vesele, le jaz sem komaj hodila, tako me je vse bolelo. Še mojega sem prestrašila Če sem imela res take krče v trebuhu, drugi dan po punkciji pa je še bilo samo slabše In takrat sem morala v bolnišnico, kjer so mi skozi žilo dovajali vodo, in še merit sem si mogla koliko sem spila. Zraven tega pa sem še mogla pit dosti vode in si vse beležit. Tako da ja, res pij VELIKO VODE, to je najboljše sedaj za tvoje jajčnike. Jaz sem si po punkciji morala dajati utrogestan, dajala pa sem si ga 1 teden , takrat sem z njim prenehala in za tri dni sem dobila Če ne boš dobila utrogestana je najbolje da vprašaš, kdaj naj pričakuješ Ja po odpustu iz bolnišnice sem bila naročena, da pridem čez en teden na kontrolo. Predlagam ti, da se po naročiš na pregled pri svoji ginekologinji, ki ti bo pogledala kakšno je stanje jajčnikov. Takrat bise ti bodo že zmanjšali. Tudi sama sem se takrat naročila na pregled. Upam, da sem ti vsaj malo pomagala, če pa ne boš kaj vedela, pa samo vprašaj. Močno držim pesti, da te pričaka veliko eskimčkov brez nadležne hiperce. Saj bo vse vredu, boš videla. Nočka vsem
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 31.1.2012 22:47:39
|
|
|
|
Roži_
|
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice IZVIRNO SPOROČILO: daisy B Kot sem pričakovala je bil krvni test negativen, danes zjutraj pa sem tudi začela konkretno krvaveti. Ampak ne bom, ne bom obupala, še zdaleč ne. Zdaj bom sicer naredila eno daljšo pauzo, da prebolim ta neuspeh, potem pa bova srečo preizkusila še samoplačniško pri dr. Rešu, računam na jesen, če se bo seveda nabralo dovolj €. Vsem ostalim pa želim veliko in daisy B povedat ti ne morem kako mi je žal za vaju!!!!!!!!!!!!!!!!!! In to šesti postopek.... sploh si ne predstavljam biti na tvojem mestu. Ampak tako kot si rekla, ne obupaj. p.s. zakaj pa ne bi poskusila v Pragi? Maribor bi namreč naj bil "šola" Prage... ne vem, ampak kar se dr. Reša tiče, jaz nikoli nisem pomislila nanj kot tretja opcija. Če nama v MB ne bi uspelo, bi zagotovo šla v Prago. V ceni pa ni bistvene razlike. Lahko te "spoznam" s kolegico, ki je bila v Pragi in ti lahko vse informacije posreduje, če želiš. Se podpišem pod to Športnica, ti ti ti, ni še konec, optimistično gledat, držimo pestke še naprej
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 1.2.2012 7:06:19
|
|
|
|
MIHIKA1
|
pozdravljene punce...dolgo me ni blo...zato bom imela zaj kr nekaj za čitat...včeraj sem šla po pingvinčka v LJ, lepa blastocista...upam, da rata..sem v V.postopku...test imam 15.02.2012...daisy...veš, kaj meni vedno reče Drobnič...potem je že prav, da še v tej rundi ni šlo...zagotovo je razlog..čeprav sem huda nanj, ko to reče...tudi midva veliko razmišljava o Pragi...!moja kolegica je stara 49 let...pri nas v sloveniji opravila kar 12 postopkov ...nikoli zanosila...šla v Prago dvakrat in rodila...punčka sedaj stara dve leti...!vsi so ji govorili, naj odneha...ampak ona je vidla samo svojega otroka in ga dočakala...nikoli ne smemo obupat...!
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 1.2.2012 8:43:31
|
|
|
|
womanpolice
|
Punce, na žalost ne bo nič... sem vedela, da bi bilo prelepo, da bi bilo res. Pri najinih rezultatih kvalitete zarodkov se mi še Erika zdi neverjetni čudež.... Danes ponoči ob štirih se je začel prozoren rdečkast izcedek in takšna je bila zgodba pri vsakem postopku pred Eriko. Najprej izcedek, potem kakšen dan nič, da sem še ja imela upanje, da je mogoče vgnezditvena, potem pa naslednji dan se je že začela kri "ulivat". Vem, da pri meni ni vgnezditvena. Vem, da ni uspelo. V ponedeljek, ko imam krvnega v MB bom poklicala, da naju naročim za nov postopek, počasi pa bo treba začet iskat privat varstvo za Eriko. Hvala vam za pestke, zelo ste mi bile v pomoč. Hvala! Držim pa pestke še naprej za vsako izmed vas. Za nekaj časa se poslavljam, vendar vas bom spremljala, da vidim nove srečke nosečke.
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 1.2.2012 8:49:56
|
|
|
|
MIHIKA1
|
womanpolice...sicer nisem uspela vsega prebrat..ampak men se je res čist vsakič, ko sem zanosila prikazal, tak izcedek...pa sem bla noseča..sicer je prišlo potem do SS, seveda zaradi te genetske motnje, ki jo imam...vendar, če bi že takrat imela zdravila, bi lahko ostalo, tako so mi povedali...!ne obupat..!
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 1.2.2012 8:50:46
|
|
|
|
andreja83
|
Womanpolice iskreno žal mi je, samo mogoče še ....... Ampak ti najbolj poznaš svoje telo, tak da sama čutiš kako pa kaj. Drugače pa jst še vedno držim pesti in ti pošiljam !!!
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 1.2.2012 9:18:43
|
|
|
|
lenci
|
evo še moje poročanje iz današnjega UZ na desni strani okoli 8 foliklov velikosti 16+,leva stran podobno edino en je 17mm,tako da sem spet dobila puregon+cetrotide v petek ponovno UZ.še za seznamček UZ 3.2.2012
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 1.2.2012 9:24:27
|
|
|
|
daisy B
|
WP, , kaj pa zamrznjenčki? Srečno naprej!
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 1.2.2012 9:24:35
|
|
|
|
MIHIKA1
|
sem vedla, da sem nekaj zbrčkala..pisala sem si z onimi, ko grejo po naravni poti...imena mi sploh niso bla znana...zato sem posumila...heheheh...!ali me lahko dodate na seznamček... včeraj sem imela ET V LJ, test pa imam 15.02.2012...ali je slučajno že novi FEBRUAR 2012IVF/ISCI, da se enkrat že pravilno vpišem...!
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 1.2.2012 9:35:13
|
|
|
|
SILVA
|
daisy B žal mi je, jaz pa sem tako upala in držala pesti zate wp za tebe še vedno držim pesti, čeprav ti praviš, da je konec, bom pa jaz optimistična za tebe lenci super rezultat, v petek sigurno pade stopka MIHIKA1 držim pesti, da se lepo bo pikica lepo počutila pri tebi in ta pri tebi ostane 9 mesecev andreja83 sem vesela zate, naj jih bo čim več za v skrinjo
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 1.2.2012 9:42:42
|
|
|
|
tatyancha
|
Pozdravljene! Pri meni vse OK, prsa bolijo full, v predelu maternice me vsake toliko špikne, sem pa zelo napihnjena, nobene hlače mi niso več prav.Danes je 5 dan po ET in niti ne pričakujem da bi moglo že kaj biti.Upam da bo vse v redu. sem le malo bolj utrujena in lačna non stop. Stiskam pestke za vse trepetalke in ostale. Vsem ki ste žalostne pa :UPANJE UMIRA ZADNJE. Dokler ne teče v potokih ni še nič izgubljeno... Lep vetrovni in snežweni dan še naprej....
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 1.2.2012 9:54:41
|
|
|
|
SILVA
|
Punce, kaj pa če pišemo moderatorjem, da nam spremenijo ime teme in tako nadaljujemo tu, da nimamo dveh tem. Jim bom jaz pisala samo povejte mi kak naj bo nov naslov teme, vsaj upam, da ga lahko oni spremenijo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?