|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2012 IVF / ICSI
27.1.2012 22:26:52   
womanpolice
pa to ne morm verjet.. pol posta mi je zbrisalo.....  TEST 6.2.2012

šPORTNICA in Jus... kako je z vama?

Cukica čestike za nizek štart!

Andreja 83 ... čestitke za številne folikle, želim tudi kvaliteto!!!

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 451
27.1.2012 23:33:30   
Roži_
Hejla pupeuser posted image user posted image user posted image user posted image Sem prišla še tu malo navijat za vas, vidim da greste še po deco-stare borkeuser posted image Kaj imate malo dela doma al kaj?user posted image user posted image user posted image user posted image Fulll navijam za vse, bom za enkrat vaša navijačica, pridružim pa se konc leta ko bova šla iskat najinemu sineku bratca ali sestrico.user posted image Bom prišla še večkrat pokukatuser posted image user posted image user posted image
Pike poke vsemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

Neposredna povezava do sporočila: 452
28.1.2012 7:53:17   
mala.
danes sem spet delala test (13 dan) in je pokazal en debel minus, tako da zdaj pa je res konec user posted image
potem nisem vzela estrofema in utrogestana, ker drugače itak ne bom dobila M dokler jemljem estrofem in mislim, da nima smisla zadrževat...
tokrat sem imela resnično dober občutek, ampak žal :(

vsekakor pa še naprej navijam za vse vas in vam iz srca privoščim čim več lepih nosečnosti user posted image

DaisyB kako je s tabo?

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 453
28.1.2012 8:44:39   
SILVA
mala. žal mi jeuser posted image user posted image user posted image

Bila na UZ, danes zvečer pade stopka in v ponedeljek 30.1 punkcija.
Sem vesela, po drugi strani me je pa malo strah postalouser posted image

(odgovor članu mala.)
Neposredna povezava do sporočila: 454
28.1.2012 8:53:34   
latka
mala.,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 455
28.1.2012 9:43:25   
daisy B
mala., user posted image

Danes je pri meni že tretji dan BC mini pokazal - user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 456
28.1.2012 10:34:00   
womanpolice
mala. in daisy B - ne vem kaj naj vama rečem kot to, da mi je zelo žal za grde minuse na testih. Ob vsaki takšni novici mi je hudo za prav vsako izmed vas, saj res nobena ne bi smela iti skozi takšno trnjevo pot, da bi prišla do nekaj nekaterim tako samoumevnega (otročka). Lahko bi vama rekla, da še ni vse izgubljeno, dokler se ne ulije, ampak vsaka pri sebi najbolj ve... mene je najbolj jezilo to, kadar sem že imela kr močno krvavitev, pa se je našla kakšna, ki mi je rekla, da še ni vse izgubljeno. Sej lepo, da ena druga vzpodbujamo, ker je tako pot mnogo lažja. Vsaka pozna svoje telo najbolje... Sama pri sebi sicer srčno upam, da še pri vama ni vse izgubljeno. Če pa je, pa vama želim, da bi naslednjič bilo uspešno.

ROŽI... Dobrodošla spet nazaj in komaj čakam, da te bom lahko vzpodbujala.... in pestkala... p.s. hvala za voščilo...

(odgovor članu daisy B)
Neposredna povezava do sporočila: 457
28.1.2012 10:40:47   
Anonimen
Daisy in mala user posted image user posted image user posted image user posted image

poznam občutek ko vidiš minus v sebi pa nosiš tako veliko pričakovanje...srčno upam da se kmalu pobereta in gresta v nov boj.

wp - srečno in naj bo februar tvoj mesec user posted image

srečno
Vita

Neposredna povezava do sporočila: 458
28.1.2012 13:26:04   
andreja83
DaisyB in mala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tudi iz moje strani,
vem kako vama je, ker sem tudi sama v prvem postopku dala to skozi, najprej z svežimi zarodki ( 2 vstavli) se ni prijelo, potem z zamrzjenčkom tudi nič in sem bila tudi čisto na dnu, tako da še predobro vem! Tega noben ne želi nikomur, kaj vse se prestaja vse za naše bebike, ampak treba je iti naprej. Držim pesti vseeno, ampak tako kot je womanpolice napisala vidve se najbolj same sebe poznata. Drugače pa mi je resnično žal user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 459
28.1.2012 13:35:15   
lenci
evo tudi jaz sem iz UZ-ja in sem imela na obeh straneh po 2-3 folikle po okoli 10mm,jutri ponovno UZ.danes še ena inekcija Puregona potem pa bomo videli kako bo jutri pokazalo user posted image

(odgovor članu andreja83)
Neposredna povezava do sporočila: 460
28.1.2012 14:34:21   
jagodka80
mala., DaisyB - tudi jaz sem že štirikrat upala, da se bo minus spremenil v plus, videla sem že "navidezno" drugo črtico ... Kaj hočemo, nekateri moramo iti skozi malo več preizkušenj v življenju. Ne obupajta, tudi me bomo enkrat zagledale tisto, kar si najbolj želimo.
Jaz pa še kar čakam na svojo user posted image , da začnem jemati estrofem in da grem po zamrznjenčke. Zamuja mi že dva dni, ampak sem kar pričakovala, da takrat, ko jo komaj čakam, ne bo točna. user posted image

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 461
28.1.2012 17:42:12   
Tallulah
mala in daisy B žal mi je za vaju user posted image user posted image user posted image verjamem da vama je težko samo ne obupajta.

wp tudi jaz imam test 6.2.
Jaz sem zaenkrat še v redu, prsi me malo bolijo v jajčnikih me ne špika več.

Držim pesti za vse punce
Lp

(odgovor članu jagodka80)
Neposredna povezava do sporočila: 462
28.1.2012 17:57:30   
daisy B
Jah, mene je sreča očitno zapustila, ker se danes ni pokazalo na testku nič, nobene črtice, so se pa začeli nakazovati izcedki, točno taki in na enak dan kot v ostalih petih postopkih, tako da sem se že user posted image in se poslovila od moje pikice... sicer bom na krvnega verjetno vseeno šla, da zaključimo kar smo začeli, ampak z grenkim priokusom, da je najin boj zaključen. Nočem si delati nobenih utvar, ker samo še bolj boli tako da drug teden začnem z intenzivnim razmišljanjem kako naprej, če sploh, glede na to, da sem pokurila vseh 6. postopkov, ki jih plača zavarovalnica...
Hvala vam za vse spodbudne besede in objemčke in vsem želim veliko sreče v postopkih!

(odgovor članu Tallulah)
Neposredna povezava do sporočila: 463
28.1.2012 18:09:35   
SILVA
daisy B user posted image user posted image user posted image in verjamem, da ne boš obupala, vzemita si malo časa zase, razmislita o vsem, mogoče kak dopust, da se malo sprostita in potem poskušajata naprej, ker ni vrag, da vama enkrat ne bo uspelouser posted image

(odgovor članu daisy B)
Neposredna povezava do sporočila: 464
28.1.2012 20:20:44   
športnica
punce, ob glavobolu lahko kaj vzamem? lekadol, nalgesin s? kaj od tega? sem 4. dan po ET. tnx

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 465
28.1.2012 20:27:28   
SILVA
lekadol lahko vzamešuser posted image

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 466
28.1.2012 21:45:25   
womanpolice
daisy b zelo mi je zal za vaju. ko sva midva zacela cetrti postopek,sva zacelavarcevati za prago, ce pri nam ne bi v sestih poskusih uspelo. imam kolegico ki je bila enajstkrat v sloveniji in ni bilo nic, dvanajstic s  je sla v prago in je uspelo. ne obopajtaa, se so moznosti. mogoce v tujini. enkrat bos srecna mamica samo obupat ne, prosim.                                                                                                                                    sportnica lahk e   lekadol                         pri nam je se beki     ah zmotla     pri nam je se belina, upam, da tako ostane. znaki? prsi so obcutljive - ne pase mi, ce se jih moj dotika, in bolecine v krizu ter na trenutke izrazit vonj. tsk   taksne znake sem sicer imela tudi pri eriki ampak niti ne upam verjeti da je uspelo z edinim zarodkom ki je ostal... upam, da bom dobila lepo darilo za rojstni dan, ki ga imam danes :-)    upam, da bi    bo test pozitiven, upam, da je uspelo.   tako pa zelim vsem nam, vsaki izmed nas    trepetalke   kdaj boste delale tesrt  test! !!???? se opravicujem napakam, pisem prek telefona, je moz racunalnuik okupiral

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 467
28.1.2012 21:45:38   
womanpolice
daisy b zelo mi je zal za vaju. ko sva midva zacela cetrti postopek,sva zacelavarcevati za prago, ce pri nam ne bi v sestih poskusih uspelo. imam kolegico ki je bila enajstkrat v sloveniji in ni bilo nic, dvanajstic s  je sla v prago in je uspelo. ne obopajtaa, se so moznosti. mogoce v tujini. enkrat bos srecna mamica samo obupat ne, prosim.                                                                                                                                    sportnica lahk e   lekadol                         pri nam je se beki     ah zmotla     pri nam je se belina, upam, da tako ostane. znaki? prsi so obcutljive - ne pase mi, ce se jih moj dotika, in bolecine v krizu ter na trenutke izrazit vonj. tsk   taksne znake sem sicer imela tudi pri eriki ampak niti ne upam verjeti da je uspelo z edinim zarodkom ki je ostal... upam, da bom dobila lepo darilo za rojstni dan, ki ga imam danes :-)    upam, da bi    bo test pozitiven, upam, da je uspelo.   tako pa zelim vsem nam, vsaki izmed nas    trepetalke   kdaj boste delale tesrt  test! !!???? se opravicujem napakam, pisem prek telefona, je moz racunalnuik okupiral

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 468
28.1.2012 21:46:38   
womanpolice

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 469
womanpolice

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 470
womanpolice

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 471
womanpolice

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 472
28.1.2012 21:52:55   
womanpolice
se opravicujem, je zmetal en kup postov. 

Neposredna povezava do sporočila: 473
28.1.2012 22:01:52   
andreja83
Daisy zelo mi je žal user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

Womanpolice mislim da si ti naša nova user posted image , pa vse najboljše za rojstni dan user posted image

Jst pa jutr na uz, da vidimo če so še ostali folikli zrastli, sam se zdej med postopkom čisto drugače počutim, upam da nam tokrat uspe!!

Neposredna povezava do sporočila: 474
29.1.2012 8:55:24   
športnica
daisy in mala objemčke in pozitivne misli za vaju user posted image user posted image user posted image

WP vidim da so tebi dali par dni prej test kot meni, pa sva imeli na isti dan transfer. vidim da si ok, držim pesti user posted image user posted image user posted image

jaz sem OK, vse je sicer še u redu, prsa me bolijo in imam zelo občutljiva, mal me v križu špika, sploh če sedim in se nagnem naprej al pa če se obuvam. sicer me vsake toliko po malem nekaj špika in šraufa. včeraj sm mela cel dan glavobol in sem zvečr le vzela aspirin in šla vn na frišn luft mal na sprehod pa je blo ok. lekadola nisem najdla user posted image danes em 5. dan. počasi se približujejo pestri dnevi. tiste, ki me poznate, veste da sem v vseh 4 postopkih zacela krvaveti na 8. dan. sreda bo D day

kako ste ostale? danes bo spet sonček user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu andreja83)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?