|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2012 IVF / ICSI
25.1.2012 7:03:44   
Mary2011
Dobro jutro punce,
evo pa sem dobila prve špike danes, ter dobila pripomočke za domov user posted image prvi ultrazvok v torek 31.1.
sicer si nisem točno zapomnila kaj mi je dal, tako da vam bom to napisala popoldan ko pridem domov user posted image

(odgovor članu daisy B)
Neposredna povezava do sporočila: 401
25.1.2012 9:04:49   
SILVA
Danes je bilo na UZ malo bolje, na levi strani dva večja folikla 13 in 14mm ter več manjših in na desni en večji 14mm in več manjših, tako, da kar rastejo, upam, da jih bo v petek še kaj večuser posted image
Dobila sem še citrotide, da ne bodo popokali.
Naslednji UZ v petek 27.1.

(odgovor članu Mary2011)
Neposredna povezava do sporočila: 402
25.1.2012 9:08:14   
tatyancha
Dobro jutro punce.
Pravkar sva se vrnila s punkcije.
Bili so trije folikli, ena celica.Glede na črne napovedi Reša nisem upala niti razmišljati da sploh bo kaj.Tako sem prav srečna in prepričana da je ta zmagovalna.ET je v petek, 27.1. - držite pesti, jaz jih pa za vse vas - nas.....

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 403
25.1.2012 10:41:57   
SILVA
tatyancha tale celica bo zmagovalna in bo pri tebi nadaljnih 9 mesecov, boš vidlauser posted image
Držim pesti zelo močnouser posted image

(odgovor članu tatyancha)
Neposredna povezava do sporočila: 404
25.1.2012 11:44:47   
Mary2011
SILVA user posted image user posted image user posted image  v petek jih bo pa itak še več user posted image
tatyancha seveda je zmagovalna!!! Držimo pesti user posted image  te je drugače punkcija kaj bolela?

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 405
25.1.2012 13:17:38   
Muri82
Pozdravljene punce.

Moj računalnik je še vedno v okvari zato le na hitro javljam, da sem končno prešla na Menopur. Da mi je to pa zdej res že preveč, ampak se bom utekla a ne ;) Verjamem, da ste tiste, k ste (na žalost) v že več postopkih, pozable kako zgleda se prvič špiknit in prvič tale Menopur mešat...pravi mali laboratorij ;))) Naslednji UZ imam 31.1. Kolko časa pa se povrpečno jemlje ta Menopur? Saj ne računam da bo že 31.1. padla stop inekcija. Sam tko. Če so kaki "standardi". 

Pupika83, kaj čmo. Pri takih zdravstvenih zadevah vedno odpovem. Hočem vse do potankosti vedet, čene sem živčna ko hudič. Ker drgač v lajfu nisem taka. Pač če neke malenkosti ne vem, se ne sekiram, ker vem, da jo bom že zvedla prej ali slej...zdej ta postopek me pa čist vsaka najmanjša stvar znervira. Kar vem da ni dobro. Zato pa včasih neumna vprašanja postavljam... 

Punce hvala vam za odgovore. Držim pesti za prav vse vas, da bi bila punkcija čimmanj boleča in da bi bil postopek uspešen.

< Sporočilo je popravil Muri82 -- 25.1.2012 13:18:17 >

(odgovor članu Mary2011)
Neposredna povezava do sporočila: 406
25.1.2012 13:34:42   
daisy B
SILVA, super za folikle in ob punkciji bo sigurno še kakšen več!

tatyancha, čestitke za celico in naj te pričaka lep zmagovalni zarodek!

Muri82, menopur je res zoprn za pripravljati in koliko časa ga boš jemala je čisto odvisno od tebe oz. od rasti tvojih foliklov, povprečno pa to traja malo manj kot dva tedna.

(odgovor članu Mary2011)
Neposredna povezava do sporočila: 407
25.1.2012 14:09:39   
tatyancha
Punce hvala vsem za lepe želje.
Kar pa se bolečine pri punkciji tiče ne vem kako bi se izrazila.
Ni bolelo, le tak hudo neprijeten občutek. A se da potrpeti, res ni tako grozno sploh ko veš zakaj se trudiš.Je bil pa Reš danes hudo na volji, je cel čas zbijal šale...user posted image

(odgovor članu Mary2011)
Neposredna povezava do sporočila: 408
25.1.2012 14:21:08   
Anonimen
Muri82 samo en nasvet v zvezi z menopurjem (pa za vse ostale seveda tudi). Ko ga zmešaš, ga pusti, da v injekciji malo odleži (npr.: najprej si zmešaj menopur, ga odloži, potem si daj suprefact, na koncu pa še menopur - če si v dolgem postopku). Tako injekcija dosti manj peče in jaz sem ful trpela, dokler nisem v prvem postopku našla tega nasveta na internetu.

Drugače vas pa redno berem in zbiram pogum za naslednji postopek enkrat spomladi. Držim pesti za prav vse, da bi folikli hitro rasli, da bi punkcije čim manj bolele, da bi bili vsi transferji uspešni in da bi kmalu ugledale tako zaželene user posted image !!!

(odgovor članu tatyancha)
  Neposredna povezava do sporočila: 409
25.1.2012 16:52:15   
EmaS.

Pozdravljene :)

tudi jaz sem dobila danes zdravila Superfact, prva špika pade zvečer :S,
9.1. UZ 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 410
25.1.2012 20:06:13   
FoxyLady

JANUAR         

PETEK 27.1.

ANDREJA 83-UZ
SILVA - UZ
TATYANCHA -ET

SOBOTA,28.1

PUPIKA83-UZ
LENCI-UZ

PONEDELJEK,30.1.

FOXYLADY-UZ

TOREK,31.1.

JONA KLARA-PREVZEM ZDRAVIL
MARY2011 -UZ
MURI82 - UZ

FEBRUAR

SREDA,1.2.

LALE-TRANSFER

ČETRTEK,9.2.

VITA-UZ
EMAS -UZ

user posted image user posted image user posted image OBJEMČKIuser posted image user posted image user posted image  

TVIGY,CARICA,BUSKA...

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

MALA.-29.1.
DAISY B-31.1.
JUS- 5.2.
TALLULAH-6.2.
ŠPORTNICA-9.2.

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE   V  POSTOPKU    user posted image  

DAISY B (dr.RELJIČ) 
WOMANPOLICE user posted image (dr.RELJIČ)
ANDREJA 83 (dr. VLASILJEVIČ)
MURI82(dr.RIBIČ)
JUS79 (dr.REŠ)
JOSEPHINE83 (dr.RELJIČ)
FOXYLADY  user posted image user posted image (dr.ZORN)
SILVA(dr.BOKAL)
LENČI(dr.VOGLER)
TATYANCHA     (dr.REŠ)
LALE (dr.GAVRIČEVA)
SILVA (dr.BOKAL)

user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image  

ANONIMEN (dr.REŠ)
MARY (dr.REŠ)
PUPIKA (dr.REŠ)
EMAS. (dr. ZORN)
ELERAB (dr.REŠ)
CUKICA user posted image (dr.RIBIČ)

VRTNICA.M (dr.REŠ)
ANDREJA_P (dr.ZORN)
ANAU (dr.GAVRIČ)
ŠIČKO()

user posted image user posted image user posted image

Metulček-cekinček,....

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

NOVE NOSEČKE  JANUAR

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 411
25.1.2012 20:12:40   
Muri82
Anonimna hvala za nasvet. Sem probala pa me je se bolj peklo user posted image

Ounce jaz ne vem ce delam prav. Najprej si dam Suprefact. Germ za 5 minut se ulezt. Nato is pripravim Menopur. Imam 3 ampule zdravila in 2 ampule tekocine. sestra mi je samo pokazala kako se odpre ampula s tekocino. Nic pa in rekla da Moran 2 minuti vrtet raztopino kot pies v navodilih. Tam tudi pise da si je treba mesto kjer si si iniciral zdravilo masirati...a ste masirale ali ne user posted image

EmaS dobrodosla. Naj cimprej pride user posted image da ne bos imela podaljsanega Suprefacta potem pa cimprej v drugs fazo. S cem se bos pa potem spikala?

< Sporočilo je popravil Muri82 -- 25.1.2012 20:15:45 >

(odgovor članu EmaS.)
Neposredna povezava do sporočila: 412
25.1.2012 21:44:07   
EmaS.
Hvala Muri82

user posted image  naj bi prišla 3.2., upam da pride čimprej  :)

potem pa se špikam z puregonom  ...

Sedaj pa grem si prvo pikico dat...ooo....hudo je...iglaaa...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Muri82)
Neposredna povezava do sporočila: 413
25.1.2012 21:50:00   
EmaS.

FoxyLady hvala za seznamček, potrudila si se,
upajmo na user posted image    in   user posted image
da bo lepše za videti  :)  :)  :)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu EmaS.)
Neposredna povezava do sporočila: 414
26.1.2012 7:48:44   
mala.
drage moje, zgleda da tudi tokrat nisva imela sreče. Zjutraj sem delala test (11 dan) in je bil negativen, kar pa sem tudi pričakovala, saj so mi včeraj prsa čisto uplahnila na normalno velikost, poleg tega me je cel dan črvičilo tako kot pred M (po mojem ceklusu, ki je zelo reden na 28 dni, bi jo morala dobiti danes).
Seveda sem zelo razočarana, skoraj že obupana in ne vem kako bo naprej. Sigurno pa najprej malo pavze, potem pa bom verjetno zamenjala kliniko, saj sem imela sedaj 4 postopke pri Rešu. Ne rečem, da bo pa takoj uspelo ali da je karkoli narobe z njim, ampak mislim da bo že sama sprememba dobra.

DaisyB kako je s tabo? upam, da boš prva letošnja srečna nosečka :)
tatyancha verjamem, da je tvoja zmagovalna in jo boš lepo grela do oknca
jus in športnica naj vama čim hitreje mine do pozitivnega testa!

Seveda pa še vedno držim pesti za vse ostale in vam iz srca privoščim čim debelejše pluseke

(odgovor članu EmaS.)
Neposredna povezava do sporočila: 415
26.1.2012 8:00:39   
športnica
mala user posted image user posted image user posted image drži se. res mi je žal, te popolnoma razumem. pri meni je bilo 4x isto. cikluse imam redne na točno 25 dni, en dan prej mi uplahnejo prsa, drug dan začnem krvavet. točna k urca. za znoret pa tako smo pridne, vse ubogamo, se špikamo, jemo vse sorte kar naj bi pomagalo, vso intimo smo izgubile po teh UZ, punkcijah itd. spočij si, pejta nekam in se imejta fajn ...

< Sporočilo je popravil športnica -- 26.1.2012 8:02:46 >

(odgovor članu mala.)
Neposredna povezava do sporočila: 416
26.1.2012 8:30:45   
SILVA
mala. user posted image user posted image user posted image mogoče pa še ni vse izgubljeno.

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 417
26.1.2012 8:36:01   
latka
mala.,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !
Ostanita močna, predvsem pa pozitivna!!

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 418
26.1.2012 8:37:46   
mala.
hvala obema :)
SILVA tako kot si rekla, mogoče se pa zgodi čudež! nisem se še čisto vdala, seveda še vedno potiho upam, da bom ena izmed tistih, ki se jim potem kar čudežno pokaže plusek user posted image v soboto bom še enkrat naredila test

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 419
26.1.2012 8:42:52   
andreja83
mala. tudi iz moje strani user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , in tako kot ti je že SILVA napisala mogoče še ni vse izgubljeno, vsaj dokler ne priteče user posted image , ker mogoče si prehitro delala test. Počakaj še in potem ponovi do tedaj pa ti pošiljam ogromno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

(odgovor članu mala.)
Neposredna povezava do sporočila: 420
26.1.2012 8:49:28   
Mary2011
mala user posted image user posted image user posted image  ne še obupat! Upanje ostaja vsaj dokler user posted image  ne priteče! Držim pesti, da se bo končalo z enim velikim, debelim user posted image  

(odgovor članu andreja83)
Neposredna povezava do sporočila: 421
26.1.2012 8:50:23   
Mary2011
pa še sporočam, da sem včeraj dobila naslednja zdravila: Diphereline, Bravelle, Menopur user posted image  ima katera isto kombinacijo?

(odgovor članu Mary2011)
Neposredna povezava do sporočila: 422
26.1.2012 9:29:45   
daisy B
mala., sočustvujem s tabo user posted image , tudi meni je danes test pokazal negativno, sicer sem 10. dan po ET, ki je bil 3. dan in malo upanja še imam, da je še prehitro, ampak nekje globoko v meni je tisti črv, ki mi pravi, da naj se pripravim na najslabše... user posted image

Vsem želim veliko sreče in naj se vam prikažejo user posted image user posted image

(odgovor članu Mary2011)
Neposredna povezava do sporočila: 423
26.1.2012 9:48:22   
SILVA
daisy B ti si ga pa sigurno prehitro test naredila, če je bil ET 3.dan. Boš vidla, da se bo čez par dni narisal velik plususer posted image

(odgovor članu daisy B)
Neposredna povezava do sporočila: 424
26.1.2012 10:35:51   
pupika83
FoxyLady, najprej hvala za tak lep seznamček, ki ga urejaš vsak dan znova. user posted image In srečno v postopku!

Lenci, tudi jaz sem rekla, da bom mirno roko prepustila možu, ampak ne morem. On mi lepo nameša zdravila, špiknem se pa sama. Njemu pa to tud paše, ker ima strah pred iglami, krvjo in vsem temu podobnim ... user posted image Na zdravila se pa vsaka odzove drugače, jaz slabosti nisem imela, tako da ti žal ne znam pomagati. upam pa, da je že bolje ...

Jus79, Reš priporoča tudi aspirin. Če pa res pomaga, pa itak noben ne ve. user posted image

Buska user posted image user posted image . Pogumno naprej! In super, da si se uspela dogovoriti, da plačaš samo stopko.

Športnica in womanpolice, držim pesti! Naj vama čas do testa čim bolj mirno in hitro mine. user posted image

Andreja83 in Josephine83, držim pesti, da bo jutri videti čim več foliklov. Ve pa zame in za Lenci za soboto, ok? user posted image

Silva, vsakič je rezultat boljši, boš videla, na dan et te bo pričakal en kup lepih zarodkov!

Tatyancha, tudi jaz verjamem, da se bo ta celica razvila v lep zarodek in ostala pri tebi celih 9 mesecev. Srečno jutri!

Muri82, pri vsaki je drugače, jaz sem si prejšnjič Menopur dala 11x, potem že stopko.

EmaS, naj bo ta postopek zmagovalen! Igel se pa itak kmalu navadiš ... user posted image

Mary, jaz imam Menopur in Bravelle. Ta kombinacija bo tokrat zmagovalna, za obe!

Mala in DaisyB user posted image . Ne izgubit še upanja, mogoče pa še ni vse izgubljeno ...

jaz sem si dala že 5 špiko. In me kar malo čudi, da ne čutim še nobenega špikanja, kot da se nič ne dogaja. Upam, da to ni slab znak ... Še malo, pa bo sobota, da vidim, če se kaj dogaja user posted image

< Sporočilo je popravil pupika83 -- 26.1.2012 10:36:44 >

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?