|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2012 IVF / ICSI
30.1.2012 18:16:06   
SILVA
lenci, saj midve se poznavauser posted image sva danes govorili, hihi......bova pa še v soboto kako rekli

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 501
30.1.2012 19:22:05   
andreja83
Pozdravljene,

evo mene sicer poznejše javljanje ampak vseeno user posted image , danes sem dala kri in naredila uz, mam se mi zdi da je rekla progesteron, ne vem točno tega imam v krvi 18,5 in je rekla da preveč fajn to ni user posted image , v glavnem folikli rastejo pa ko nori, sploh se nočejo ustavit, ampak zgleda da hočejo biti vsi prisotni in biti vsi glavni user posted image . Jutr moram spet dati kri in spet uz, potem pa mislim da se bodo odločili kako naprej. Midva z mojim sva se danes pogovarjala, da če ne bi bilo preveč hudo bi šla na punkcijo in da se najini vsi ti otročki lepo oplodijo. Saj kolker je rekla zdravnica danes, da se lahko odločijo za to možnost, samo da potem transferja še ne bi bilo, oziroma si ga ne upajo naredit, ampak bi potem kasneje hodila po najine zamrzjenčke oziroma pingvinčke user posted image , jst jim že pravim da so najini mali lumpeki user posted image

V glavnem jst upam na najboljše!!!

Josephine83 lepo te je bilo spoznati, in itak definitivno se še slišiva user posted image user posted image , če ne pa tak ko si rekla, če se slučajno zgodi najhujše (hiperca) računam na kakšen tvoj obisk user posted image

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 502
30.1.2012 21:26:33   
latka
andreja83, vse se bo dobro končalo!Držim pesti in pošiljam tiuser posted image user posted image user posted image za jutri!!

(odgovor članu andreja83)
Neposredna povezava do sporočila: 503
31.1.2012 6:18:11   
Mary2011
SILVA user posted image user posted image user posted image  super za uspešno punkcijo in lepo pridelanih 7 celic user posted image  sedaj pa srečno v soboto
andreja83 držimo pesti, da se bo vse dobro izšlo! Dobro opravi danes, pošiljam ti eno user posted image za srečo

pa še moje poročilo iz prvega UZ-ja... na desni strani mislim, da imam 3-4 folikle, največji 13, na levi strani malo manj, največji 14 in endometrij. dr. Reš ni bil videti najbolj zadovoljen user posted image  je rekel, da jih je zaenkrat še premalo, da bi bilo najbolje da bi jih bilo okoli 10... naslednji UZ v petek 3.2.2011 in mogoče že stopka in potem mogoče punkcija že v nedeljo. Nisem pa bila pozorna, da se punkcije opravljajo v Postojni user posted image  
pupika kako je bilo pri tebi?

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 504
31.1.2012 7:50:33   
pupika83
Ne morem verjet, napisala sem cel post in tik preden sem odposlala, je internet zablokiral ... In sedaj lahko začnem znova.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lenci

pupika83 super tudi za tvoje folikelcke kar tako naprej in bomo kmalu tudi me user posted image user posted image

Lenči, hvala. Upam, da se tvoje besede uresničijo. user posted image Vidim tudi, da tvoji folikli hitro rastejo. Le tako naprej ...

Silva user posted image . Očitno si bila pridna kokoška. user posted image Naj te v soboto pričakajo lepi zarodki ...

Josephine, kako ti napreduješ?

FoxyLady, ti imaš dolg protokol? Uh, je to enega špikanja. Naj tudi tvoji folikli lepo in hitro rastejo. user posted image Vsak dan smo bliže cilju ...

Jona klara, jaz v postopku ne jemljem mace. Ne vem točno zakaj, enostavno nočem, da bi šlo kaj narobe. Prej sem pa po 3 kapsule na dan.

Andreja83, seveda bo vse v redu! Tako kot si napisala, otroci radi malo ponagajajo in vajini so začeli že zgodaj. user posted image Verjamem in ti želim najboljše (beri user posted image ).

Mary, očitno se danes nisva videli. user posted image Ali pač? Sem bila zelo presenečena, kako danes ni bilo nobene gužve pri Rešu. Meni se tvoj rezultat sploh ne zdi tako slab. Še posebej, ker je to tvoj 1. postopek (saj je, ne?). Poleg tega je čisto možno, da se je kakšen folikel še kam skril. Prepričana sem, da bo na punkciji ravno prav celic. Poleg tega pa itak rabiš samo eno pravo. user posted image Katera (in koliko) zdravila pa imaš? In ja, punkcijo in transfer Reš opravlja v Postojni.

Še poročilo iz mojega UZ: folikli so lepo zrasli. Desno največji 19, štirje malo manjši in več še manjših. Levo (za razliko od prejšnjega UZ, ko jajčnika sploh ni dobro videl) še več foliklov, največji 21. Tako da danes zvečer že stopka. Torej v četrtek, 2. 2., že punkcija.

Punce, držte pesti zame. user posted image Kot jih seveda jaz za vas, za vsako posebej. user posted image

(odgovor članu Mary2011)
Neposredna povezava do sporočila: 505
31.1.2012 8:02:45   
Mary2011
pupika kdaj pa si bila pri Rešu - jaz sem bila tam nekje 5:15 do 5:30 približno... Mene je že prejšnjič presenetilo, da ni bilo nobene gužve ravno tako kot tudi danes ne - super! user posted image
Drugače pa ja, to je najin prvi postopek in resnično si želiva, da bi nama uspelo - tako kot itak vse tukaj user posted image
Drugače pa imam diphereline (1x), bravelle (1x) in menopur (1x), tako da danes ni dodal nobenega novega zdravila. Bomo videli kako bo v petek user posted image
Super za tvoje folikle user posted image user posted image user posted image  v četrtek pa le pogumno in srečno! itak, da bomo držale pesti zate, tako kot jih ti za nas user posted image  pošiljam ti še user posted image  za srečo!

(odgovor članu pupika83)
Neposredna povezava do sporočila: 506
31.1.2012 8:08:41   
pupika83
Jaz sem prišla pa kakšno minuto čez 5.30. Verjetno si bila ti tista, ki sem jo videla na parkirišče prihajat z mapco in sem stekla nazaj v avto po svojo. user posted image Si bila sama, ne?
Meni se je pa tokrat prvič zgodilo, da je bila samo ena pred mano. Npr. v soboto sem ob 5.05 v čakalnici naštela 9 parov.
Pa hvala za pestke in pikapoko. user posted image

(odgovor članu Mary2011)
Neposredna povezava do sporočila: 507
31.1.2012 8:21:36   
Mary2011
user posted image  a potem sva pa se na hitro videli - v temi user posted image  sama sem bila danes ja, pa še v rokah sem mapico imela...
9 parov ob tako zgodnji uri user posted image  smo pa pridni, mar ne... kaj vse moramo dati skozi da pridemo do svoje male user posted image

(odgovor članu pupika83)
Neposredna povezava do sporočila: 508
31.1.2012 9:42:19   
lenci
user posted image silva a res zakaj pa ne poveš da si ti tista user posted image pocukaj me user posted image

(odgovor članu Mary2011)
Neposredna povezava do sporočila: 509
31.1.2012 10:05:25   
Tallulah
Pozdravljene punce

Danes je moj 10. dan od transferja. Zjutraj sem delala test Baby Check in mi je pokazal rahlo drugo črtico. Imela sem postopek z zamrznjenčki brez zdravil. Kaj mislite ali mi je uspelo?

Lp

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 510
31.1.2012 10:07:16   
lenci
lahko da ti je uspelo ampak daj raje počakaj še par dni in še enkrat delaj test.držim pesti da ti je res uspelo user posted image

(odgovor članu Tallulah)
Neposredna povezava do sporočila: 511
31.1.2012 12:53:30   
josephine83
andreja83, hvala enako, lepo te je blo spoznat user posted image že celo dopoldne držim pesti, da bo vse ok!

jaz pa napredujem počasi hehe včeraj sem mela UZ in so mi povečali dozo, ker niso nič kej zrasli. en je sicer zrastu iz 10-13, drugi so pa manjši, 8-9...tak da mam zdej 3enote gonala pa cetrotide, jutri pa spet UZ user posted image sem pa danes definitivno čutla da se na desni strani nekaj dogaja hehe

Tallulah jaaa, seveda ti je uspelo! user posted image

dejmo punce user posted image

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 512
31.1.2012 13:09:10   
tatyancha
Mary2011, najprej lep pozdrav!
Če prebereš kak moj post za cca.10 dni nazaj, boš videla kako žalostna sem šla s prvega UZ od Reša.Pa čez dva dni z drugega enako....vsakikrat sem morala ob 5 zjutraj poslušati da en sam samcat folikel ni nič, da sem stara in iztrošena,...psihično ubijanje.
pa je prejšnjo sredo sledila punkcija, in prav ta folikel je imel celico.In še vedno nisem verjela v čudeže, dokler nisva v petek prišla na transfer in mi Reš ves nasmejan pravi, ja gospa imamo en res lep zarodek.
In danes že grejem najino pikico, za naju je pravi mali čudež.Kljub vsem slabim napovedim in res minimalno možnosti je uspelo.važna je kvaliteta in mislim, če jih je manj se bolj borijo.
zato kar pogumno, vse bo še dobro...
in ja punkcija in transfer se opravlja v Postojni.
zdaj mam pa še jaz eno vprašanje, transfer sem imela 2 dan, kot je to navada pri Rešu, zdaj jemljem prometrium na 8 ur.test moram delat 10.2 - koliko dni prej je že možnost da pokaže kako in kaj.Hvala za pomoč

(odgovor članu Mary2011)
Neposredna povezava do sporočila: 513
31.1.2012 13:26:06   
Roži_

IZVIRNO SPOROČILO: Tallulah

Pozdravljene punce

Danes je moj 10. dan od transferja. Zjutraj sem delala test Baby Check in mi je pokazal rahlo drugo črtico. Imela sem postopek z zamrznjenčki brez zdravil. Kaj mislite ali mi je uspelo?

Lp

Ja ti je uspelo iskrene čestitke in uživaj v nosečnosti:::)))))))

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu Tallulah)
Neposredna povezava do sporočila: 514
31.1.2012 13:29:13   
Roži_
mala in daisyB
zelo mi je žal, da vam niti tokrat ni uspelo, kaj naj rečem, žalostna sem pa tako ste se trudileuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Glavo gor in čez nekaj časa v nove boje!!!!
Držite seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 515
31.1.2012 13:52:56   
lale

Tatyanca super, čestitam za tako lep zarodek, zdaj se naj pri mamici samo lepo vgnezdi user posted image

Andreja 83 tudi jaz sem imela povečane jajčnike, že pred punkcijo in so mi spunktirali jajčeca, tako da sva imela na koncu 8 zamrznjenčkov. Jutri grem po dva eskimčka user posted image Upam, samo da ne boš po punkciji dobila hiperco, kot sem jo jaz. Do bolnišnice sem komaj prišla, take krče sem imela v trebuhu. Še zdaj čutim posledice in me dostikrat na sredi ciklusa bolijo jajčniki. Ni fajn. Res si želim, da bi se kateri eskimček odločil ostati pri meni. Želim ti vse dobro user posted image

Tallulah mislim, da si ti naša srečka nosečka. Deseti dan bi se naj že kaj vidlo. Iskrene čestitke. Nisem si zapomnila a so ti vstavili 2 eskimčka ali 1?

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 516
31.1.2012 13:58:49   
FoxyLady

user posted image

FEBRUAR

SREDA,1.2.

LALE-TRANSFER
LENCI - UZ

ČETRTEK,2.2.

PUPIKA- PUNKCIJA

PETEK,3.2.

MARY2011 - UZ

SOBOTA,4.2.

SILVA - ET

ČETRTEK,9.2.

VITA-PREVZEM ZDRAVIL
EMAS -UZ
FOXYLADY -UZ

PETEK,17.2.

ČUKICA- ZAČETEK PIKANJA

user posted image user posted image user posted image OBJEMČKIuser posted image user posted image user posted image  

TVIGY,CARICA,BUSKA,MALA.,..

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

DAISY B-31.1.
JUS- 5.2.
TALLULAH-6.2.
WP-6.2
ŠPORTNICA-9.2.
TATYANCHA -10.2.

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE   V  POSTOPKU    user posted image  

DAISY B (dr.RELJIČ) 
WOMANPOLICE user posted image (dr.RELJIČ)
ANDREJA 83 (dr. VLASILJEVIČ)
MURI82(dr.RIBIČ)
JUS79 (dr.REŠ)
JOSEPHINE83 (dr.RELJIČ)
FOXYLADY  user posted image user posted image (dr.ZORN)
SILVA(dr.BOKAL)
LENČI(dr.VOGLER)
TATYANCHA     (dr.REŠ)
LALE (dr.GAVRIČEVA)
SILVA (dr.BOKAL)
PUPIKA (dr.REŠ)

user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image  

ANONIMEN (dr.REŠ)
MARY (dr.REŠ)

EMAS. (dr. ZORN)
ELERAB (dr.REŠ)
CUKICA user posted image (dr.RIBIČ)

VRTNICA.M (dr.REŠ)
ANDREJA_P (dr.ZORN)
ANAU (dr.GAVRIČ)
ŠIČKO()

user posted image user posted image user posted image

Metulček-cekinček,ROŽI_....

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

NOVE NOSEČKE  JANUAR

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

[/quote]

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 517
31.1.2012 14:00:57   
FoxyLady
tako tukaj je to zadnji seznamček ,če se selimo zdej na februar,meni se to glih ne dopade ampak tako pač je,se tipkamo zdej na novi temi

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 518
31.1.2012 14:06:22   
latka
tallulah,user posted image user posted image user posted image !Srečnouser posted image ti želim!

lale, srečno jutri na ETZ!Veš, da bosta že prva dva zmagovalna!!user posted image

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 519
31.1.2012 14:13:31   
pupika83
Tallulah čestitke tudi od mene! user posted image user posted image user posted image Se mi samo zdi, ali si odprla letošnjo sezono? Upam, da se ti ostale kmalu pridružimo. user posted image

Se pa strinjam so FoxyLady, glih navadla sem se na temo in se konča. user posted image Je bolje, če se odpre tema za več mesecev skupaj ...

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 520
31.1.2012 14:21:17   
FoxyLady
EMAS- sem videla da imaš na isti dan UZ kot jaz in tudi v LJ.Dej me cukni za rokavKratki lasje ,močnešje postave

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 521
31.1.2012 15:21:20   
lale

Latka naj se tvoje besede uresničijo user posted image user posted image

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 522
31.1.2012 18:41:54   
športnica
zdravo punce, vidim da se kar dogaja.

Tallulah najlepše čestitke. seveda tudi rahla črtica pomeni nosečnost. si ne predstavljam tvoje sreče user posted image user posted image user posted image

lale, držim pesti za jutrišnji uspešen transfer in potem mirno in brez skrbi do testa. srečno user posted image

tatyancha ti si primer da je upnje do konca in da sonček posije tudi takrat, ko ne pričakuješ nič.

no jaz sem danes 7. dan po ET in grejem dva zarodka. že od vsega začetka me skos špika in opominja da se nekaj dogaja. zadnje dni se mi zdi da imam skos poln mehur, skos me lulat, pa čeprav kdaj skoraj nič ne nalulam. prsa so me od ful bolela, tudi na dotik, danes pa opažam da ne več toliko. zadnje dva dni me vse tako boli in dol pritiska. vsa sem napihnjena in imam trd trebuh. prejle pa sem na vložku opazila rahlo rjavkast odtenek in se mi zdi da bo počasi vsega veselja konec. zihr se mi bo jutri vse ulil. ponavlja se zgodba. vedno se konča na 8 dan in to bo verjetno spet jutri. ne morem verjet. tolk sm razočarana. sploh ne znam opisat. konec 5 runde. komi čakam da je konec, da se zlije, da mi upihne trebuh, da lahko spet hlače zapnem, grem športat in naproti novim ciljem, da se zamotim. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lale)
Neposredna povezava do sporočila: 523
31.1.2012 19:13:00   
SILVA
športnica ni nujno, da je vsega konec, držim pesti, da se izcedek umiri user posted image

Punce, dajte mi povedat kok časa ste po punkciji še krvavele ?

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 524
31.1.2012 19:14:10   
SILVA
Tallulah to je to, črtica je črticauser posted image bravo, čestitkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...
Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?

kobacanje
uršula83

Je vaš otrok kobacal?

Ja (pred 6 meseci) (17%)

Ja (med 6. in 8.) (33%)

Ja (med 8. in 10.) (21%)

Ja (po 10. mesecu) (10%)

Samo plazil (rit dol) (6%)

Ne (13%)

Število vseh glasov: 256

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!