Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 30.1.2012 18:16:06
|
|
|
|
SILVA
|
lenci, saj midve se poznava sva danes govorili, hihi......bova pa še v soboto kako rekli
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 30.1.2012 19:22:05
|
|
|
|
andreja83
|
Pozdravljene, evo mene sicer poznejše javljanje ampak vseeno , danes sem dala kri in naredila uz, mam se mi zdi da je rekla progesteron, ne vem točno tega imam v krvi 18,5 in je rekla da preveč fajn to ni , v glavnem folikli rastejo pa ko nori, sploh se nočejo ustavit, ampak zgleda da hočejo biti vsi prisotni in biti vsi glavni . Jutr moram spet dati kri in spet uz, potem pa mislim da se bodo odločili kako naprej. Midva z mojim sva se danes pogovarjala, da če ne bi bilo preveč hudo bi šla na punkcijo in da se najini vsi ti otročki lepo oplodijo. Saj kolker je rekla zdravnica danes, da se lahko odločijo za to možnost, samo da potem transferja še ne bi bilo, oziroma si ga ne upajo naredit, ampak bi potem kasneje hodila po najine zamrzjenčke oziroma pingvinčke , jst jim že pravim da so najini mali lumpeki V glavnem jst upam na najboljše!!! Josephine83 lepo te je bilo spoznati, in itak definitivno se še slišiva , če ne pa tak ko si rekla, če se slučajno zgodi najhujše (hiperca) računam na kakšen tvoj obisk
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 30.1.2012 21:26:33
|
|
|
|
latka
|
andreja83, vse se bo dobro končalo!Držim pesti in pošiljam ti za jutri!!
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 31.1.2012 6:18:11
|
|
|
|
Mary2011
|
SILVA super za uspešno punkcijo in lepo pridelanih 7 celic sedaj pa srečno v soboto andreja83 držimo pesti, da se bo vse dobro izšlo! Dobro opravi danes, pošiljam ti eno za srečo pa še moje poročilo iz prvega UZ-ja... na desni strani mislim, da imam 3-4 folikle, največji 13, na levi strani malo manj, največji 14 in endometrij. dr. Reš ni bil videti najbolj zadovoljen je rekel, da jih je zaenkrat še premalo, da bi bilo najbolje da bi jih bilo okoli 10... naslednji UZ v petek 3.2.2011 in mogoče že stopka in potem mogoče punkcija že v nedeljo. Nisem pa bila pozorna, da se punkcije opravljajo v Postojni pupika kako je bilo pri tebi?
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 31.1.2012 7:50:33
|
|
|
|
pupika83
|
Ne morem verjet, napisala sem cel post in tik preden sem odposlala, je internet zablokiral ... In sedaj lahko začnem znova. IZVIRNO SPOROČILO: lenci pupika83 super tudi za tvoje folikelcke kar tako naprej in bomo kmalu tudi me Lenči, hvala. Upam, da se tvoje besede uresničijo. Vidim tudi, da tvoji folikli hitro rastejo. Le tako naprej ... Silva . Očitno si bila pridna kokoška. Naj te v soboto pričakajo lepi zarodki ... Josephine, kako ti napreduješ? FoxyLady, ti imaš dolg protokol? Uh, je to enega špikanja. Naj tudi tvoji folikli lepo in hitro rastejo. Vsak dan smo bliže cilju ... Jona klara, jaz v postopku ne jemljem mace. Ne vem točno zakaj, enostavno nočem, da bi šlo kaj narobe. Prej sem pa po 3 kapsule na dan. Andreja83, seveda bo vse v redu! Tako kot si napisala, otroci radi malo ponagajajo in vajini so začeli že zgodaj. Verjamem in ti želim najboljše (beri ). Mary, očitno se danes nisva videli. Ali pač? Sem bila zelo presenečena, kako danes ni bilo nobene gužve pri Rešu. Meni se tvoj rezultat sploh ne zdi tako slab. Še posebej, ker je to tvoj 1. postopek (saj je, ne?). Poleg tega je čisto možno, da se je kakšen folikel še kam skril. Prepričana sem, da bo na punkciji ravno prav celic. Poleg tega pa itak rabiš samo eno pravo. Katera (in koliko) zdravila pa imaš? In ja, punkcijo in transfer Reš opravlja v Postojni. Še poročilo iz mojega UZ: folikli so lepo zrasli. Desno največji 19, štirje malo manjši in več še manjših. Levo (za razliko od prejšnjega UZ, ko jajčnika sploh ni dobro videl) še več foliklov, največji 21. Tako da danes zvečer že stopka. Torej v četrtek, 2. 2., že punkcija. Punce, držte pesti zame. Kot jih seveda jaz za vas, za vsako posebej.
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 31.1.2012 8:02:45
|
|
|
|
Mary2011
|
pupika kdaj pa si bila pri Rešu - jaz sem bila tam nekje 5:15 do 5:30 približno... Mene je že prejšnjič presenetilo, da ni bilo nobene gužve ravno tako kot tudi danes ne - super! Drugače pa ja, to je najin prvi postopek in resnično si želiva, da bi nama uspelo - tako kot itak vse tukaj Drugače pa imam diphereline (1x), bravelle (1x) in menopur (1x), tako da danes ni dodal nobenega novega zdravila. Bomo videli kako bo v petek Super za tvoje folikle v četrtek pa le pogumno in srečno! itak, da bomo držale pesti zate, tako kot jih ti za nas pošiljam ti še za srečo!
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 31.1.2012 8:08:41
|
|
|
|
pupika83
|
Jaz sem prišla pa kakšno minuto čez 5.30. Verjetno si bila ti tista, ki sem jo videla na parkirišče prihajat z mapco in sem stekla nazaj v avto po svojo. Si bila sama, ne? Meni se je pa tokrat prvič zgodilo, da je bila samo ena pred mano. Npr. v soboto sem ob 5.05 v čakalnici naštela 9 parov. Pa hvala za pestke in pikapoko.
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 31.1.2012 8:21:36
|
|
|
|
Mary2011
|
a potem sva pa se na hitro videli - v temi sama sem bila danes ja, pa še v rokah sem mapico imela... 9 parov ob tako zgodnji uri smo pa pridni, mar ne... kaj vse moramo dati skozi da pridemo do svoje male
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 31.1.2012 9:42:19
|
|
|
|
lenci
|
silva a res zakaj pa ne poveš da si ti tista pocukaj me
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 31.1.2012 10:05:25
|
|
|
|
Tallulah
|
Pozdravljene punce Danes je moj 10. dan od transferja. Zjutraj sem delala test Baby Check in mi je pokazal rahlo drugo črtico. Imela sem postopek z zamrznjenčki brez zdravil. Kaj mislite ali mi je uspelo? Lp
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 31.1.2012 10:07:16
|
|
|
|
lenci
|
lahko da ti je uspelo ampak daj raje počakaj še par dni in še enkrat delaj test.držim pesti da ti je res uspelo
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 31.1.2012 12:53:30
|
|
|
|
josephine83
|
andreja83, hvala enako, lepo te je blo spoznat že celo dopoldne držim pesti, da bo vse ok! jaz pa napredujem počasi hehe včeraj sem mela UZ in so mi povečali dozo, ker niso nič kej zrasli. en je sicer zrastu iz 10-13, drugi so pa manjši, 8-9...tak da mam zdej 3enote gonala pa cetrotide, jutri pa spet UZ sem pa danes definitivno čutla da se na desni strani nekaj dogaja hehe Tallulah jaaa, seveda ti je uspelo! dejmo punce
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 31.1.2012 13:09:10
|
|
|
|
tatyancha
|
Mary2011, najprej lep pozdrav! Če prebereš kak moj post za cca.10 dni nazaj, boš videla kako žalostna sem šla s prvega UZ od Reša.Pa čez dva dni z drugega enako....vsakikrat sem morala ob 5 zjutraj poslušati da en sam samcat folikel ni nič, da sem stara in iztrošena,...psihično ubijanje. pa je prejšnjo sredo sledila punkcija, in prav ta folikel je imel celico.In še vedno nisem verjela v čudeže, dokler nisva v petek prišla na transfer in mi Reš ves nasmejan pravi, ja gospa imamo en res lep zarodek. In danes že grejem najino pikico, za naju je pravi mali čudež.Kljub vsem slabim napovedim in res minimalno možnosti je uspelo.važna je kvaliteta in mislim, če jih je manj se bolj borijo. zato kar pogumno, vse bo še dobro... in ja punkcija in transfer se opravlja v Postojni. zdaj mam pa še jaz eno vprašanje, transfer sem imela 2 dan, kot je to navada pri Rešu, zdaj jemljem prometrium na 8 ur.test moram delat 10.2 - koliko dni prej je že možnost da pokaže kako in kaj.Hvala za pomoč
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 31.1.2012 13:26:06
|
|
|
|
Roži_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tallulah Pozdravljene punce Danes je moj 10. dan od transferja. Zjutraj sem delala test Baby Check in mi je pokazal rahlo drugo črtico. Imela sem postopek z zamrznjenčki brez zdravil. Kaj mislite ali mi je uspelo? Lp Ja ti je uspelo iskrene čestitke in uživaj v nosečnosti:::)))))))
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 31.1.2012 13:29:13
|
|
|
|
Roži_
|
mala in daisyB zelo mi je žal, da vam niti tokrat ni uspelo, kaj naj rečem, žalostna sem pa tako ste se trudile Glavo gor in čez nekaj časa v nove boje!!!! Držite se
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 31.1.2012 13:52:56
|
|
|
|
lale
|
Tatyanca super, čestitam za tako lep zarodek, zdaj se naj pri mamici samo lepo vgnezdi Andreja 83 tudi jaz sem imela povečane jajčnike, že pred punkcijo in so mi spunktirali jajčeca, tako da sva imela na koncu 8 zamrznjenčkov. Jutri grem po dva eskimčka Upam, samo da ne boš po punkciji dobila hiperco, kot sem jo jaz. Do bolnišnice sem komaj prišla, take krče sem imela v trebuhu. Še zdaj čutim posledice in me dostikrat na sredi ciklusa bolijo jajčniki. Ni fajn. Res si želim, da bi se kateri eskimček odločil ostati pri meni. Želim ti vse dobro Tallulah mislim, da si ti naša srečka nosečka. Deseti dan bi se naj že kaj vidlo. Iskrene čestitke. Nisem si zapomnila a so ti vstavili 2 eskimčka ali 1?
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 31.1.2012 13:58:49
|
|
|
|
FoxyLady
|
FEBRUAR SREDA,1.2. LALE-TRANSFER LENCI - UZ ČETRTEK,2.2. PUPIKA- PUNKCIJA PETEK,3.2. MARY2011 - UZ SOBOTA,4.2. SILVA - ET ČETRTEK,9.2. VITA-PREVZEM ZDRAVIL EMAS -UZ FOXYLADY -UZ PETEK,17.2. ČUKICA- ZAČETEK PIKANJA TVIGY,CARICA,BUSKA,MALA.,.. T R E P E T A L K E (beri TESTI) DAISY B-31.1. JUS- 5.2. TALLULAH-6.2. WP-6.2 ŠPORTNICA-9.2. TATYANCHA -10.2. KANDIDATKE V POSTOPKU DAISY B (dr.RELJIČ) WOMANPOLICE (dr.RELJIČ) ANDREJA 83 (dr. VLASILJEVIČ) MURI82(dr.RIBIČ) JUS79 (dr.REŠ) JOSEPHINE83 (dr.RELJIČ) FOXYLADY (dr.ZORN) SILVA(dr.BOKAL) LENČI(dr.VOGLER) TATYANCHA (dr.REŠ) LALE (dr.GAVRIČEVA) SILVA (dr.BOKAL) PUPIKA (dr.REŠ) KANDIDATKE ZA POSTOPEK ANONIMEN (dr.REŠ) MARY (dr.REŠ) EMAS. (dr. ZORN) ELERAB (dr.REŠ) CUKICA (dr.RIBIČ) VRTNICA.M (dr.REŠ) ANDREJA_P (dr.ZORN) ANAU (dr.GAVRIČ) ŠIČKO() Metulček-cekinček,ROŽI_.... NOVE NOSEČKE JANUAR Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a. [/quote]
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 31.1.2012 14:00:57
|
|
|
|
FoxyLady
|
tako tukaj je to zadnji seznamček ,če se selimo zdej na februar,meni se to glih ne dopade ampak tako pač je,se tipkamo zdej na novi temi
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 31.1.2012 14:06:22
|
|
|
|
latka
|
tallulah, !Srečno ti želim! lale, srečno jutri na ETZ!Veš, da bosta že prva dva zmagovalna!!
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 31.1.2012 14:13:31
|
|
|
|
pupika83
|
Tallulah čestitke tudi od mene! Se mi samo zdi, ali si odprla letošnjo sezono? Upam, da se ti ostale kmalu pridružimo. Se pa strinjam so FoxyLady, glih navadla sem se na temo in se konča. Je bolje, če se odpre tema za več mesecev skupaj ...
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 31.1.2012 14:21:17
|
|
|
|
FoxyLady
|
EMAS- sem videla da imaš na isti dan UZ kot jaz in tudi v LJ.Dej me cukni za rokavKratki lasje ,močnešje postave
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 31.1.2012 15:21:20
|
|
|
|
lale
|
Latka naj se tvoje besede uresničijo
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 31.1.2012 18:41:54
|
|
|
|
športnica
|
zdravo punce, vidim da se kar dogaja. Tallulah najlepše čestitke. seveda tudi rahla črtica pomeni nosečnost. si ne predstavljam tvoje sreče lale, držim pesti za jutrišnji uspešen transfer in potem mirno in brez skrbi do testa. srečno tatyancha ti si primer da je upnje do konca in da sonček posije tudi takrat, ko ne pričakuješ nič. no jaz sem danes 7. dan po ET in grejem dva zarodka. že od vsega začetka me skos špika in opominja da se nekaj dogaja. zadnje dni se mi zdi da imam skos poln mehur, skos me lulat, pa čeprav kdaj skoraj nič ne nalulam. prsa so me od ful bolela, tudi na dotik, danes pa opažam da ne več toliko. zadnje dva dni me vse tako boli in dol pritiska. vsa sem napihnjena in imam trd trebuh. prejle pa sem na vložku opazila rahlo rjavkast odtenek in se mi zdi da bo počasi vsega veselja konec. zihr se mi bo jutri vse ulil. ponavlja se zgodba. vedno se konča na 8 dan in to bo verjetno spet jutri. ne morem verjet. tolk sm razočarana. sploh ne znam opisat. konec 5 runde. komi čakam da je konec, da se zlije, da mi upihne trebuh, da lahko spet hlače zapnem, grem športat in naproti novim ciljem, da se zamotim.
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 31.1.2012 19:13:00
|
|
|
|
SILVA
|
športnica ni nujno, da je vsega konec, držim pesti, da se izcedek umiri Punce, dajte mi povedat kok časa ste po punkciji še krvavele ?
|
|
|
|
RE: Januar 2012 IVF / ICSI 31.1.2012 19:14:10
|
|
|
|
SILVA
|
Tallulah to je to, črtica je črtica bravo, čestitke
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
kobacanjeuršula83Je vaš otrok kobacal?Ja (pred 6 meseci) (
17%)
Ja (med 6. in 8.) (
33%)
Ja (med 8. in 10.) (
21%)
Ja (po 10. mesecu) (
10%)
Samo plazil (rit dol) (
6%)
Ne (
13%)
Število vseh glasov: 256Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!