|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2012
21.2.2012 16:08:30   
Arya
Pozdravljene souser posted image !

Mi smo pa v polnem pričakovanju na jutrišnji pregled, kjer upam, da bova izvedela za spol in da bo vse vredu, pa da se nisem preveč zredilauser posted image . Držite pesti!

Sem pa malo prej ko sem počivala začutila nekaj dokaj močnih brcikuser posted image Čutim pa jih od 16t dalje, včasih je malo bolj aktiven, včasih pa miruje. Se mi pa tudi zgodi, da ponoči po odhodu na wc in ko se uležem nazaj in umirim, ponovno začutim brcike. Res neverjeten občutek.

Doma uporabljamo pralni prašek in mehčalec Duel. Vredu pere, ne rabiš dat veliko obojega in pa perilo lepo diši. Imamo pralno-sušilni stroj, sušimo pa na stojalu, poleti pa zunaj. Tudi jst imam probleme z cvetnim prahom - ne tako velike in mi do zdaj še ni delalo nobenih preglavic, ko se je perilo sušilo zunaj.

Sem jst tudi na začetku pogosto mislila na EA, vendar zdaj veliko pozitivno razmišljam, prebrala sem knjigo Modrost rojevanja in pa na Youtube pogledala nekaj filmčkov o porodih. In me je z vsakim dnem zmeraj manj strah, si pa nekako tudi želim naravni porod zdaj, ker vem da bom zmogla. Imam pa tudi težave s hrbtenico (huda delovna nesreča lani maja) in vprašanje kako bi EA delovala. Si je niti ne želim več, kakšnih protibolečinskih sredstev pa se ne bom branila, mi hitro primejo take zadeve.

Lep preostanek pustnega torka želim in več poročam jutri po pregleduuser posted image user posted image

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
21.2.2012 17:25:15   
Tina1984
Pozdravljene!
Pa se vam končno tudi jaz pridružujem na forumu...
Sem v 18. tednu nosečnosti in PDP imamo 31.7.
Že celo nosečnost se počutim vredu (na začetku sicer občasne slabosti, ampak na srečo brez bruhanja user posted image )...Tu pa tam me edino zgrabi utrujenost, drugače pa sploh ne vem, da sem noseča user posted image
Brcik še ne čutim, čeprav jih že nestrpno pričakujemo user posted image
Kile še zaenkrat tudi niso problem... Do zdaj sem se zredila slaba 2 kg in upam, da bo tudi naprej šlo tako lepo počasi user posted image   Me pa kljub temu tiščijo že skoraj vse kavbojke...pa tudi sestra pri ginekologu mi je zadnjič rekla, naj počasi dam kavbojke vstran in si omislim nekaj na gumico... In sem te dni malo hodila po trgovinah, pa nikjer nič kaj ne najdem - ni neke izbire user posted image    Sem z Ormoškega konca (med Ptujem in Ormožem)... Je še katera od blizu? Kje kupujete oblačila zase? Ormož, Ptuj, Maribor??? Že razmišljam, da bi se enkrat zapeljala v Graz...mislim, da bi se tam več doblo... Delam pa v šoli, tako da v službo ne morem glih v trenirki user posted image

Ok, grem se zdaj malo učit za izpit, pa se še javim kaj...

Lep pozdrav vsem in naj vam bo čas nosečnosti nekaj najlepšega...

(odgovor članu Arya)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
21.2.2012 19:28:12   
rola
oila punce,
vidim da pridno pišete, jaz pa vas veselo berem :)

Sedaj pa imam tudi jaz težavo..
in sicer že tretji dan čutim močno tiščanje. danes sem klicala ginekologinjo in imam jutri pri njej pregled.

Ima še katera težavo s tem? kakšen nasvet?

naj še povem da pijem magnesol in kalcij zaradi otrdevanja trebuha.

Lepo bodite in čuvajte svojeuser posted image

(odgovor članu Tina1984)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
21.2.2012 21:15:33   
Sitnoba
hej NOSEČKE!!

se malo javljam, včeraj sem imela pregled - poslušali srček - kako lep zvok user posted image

morfologija 7.3. user posted image nesmem pozabit takoj povedat da NOČEMO vedet spola user posted image čeprav imam občutek da bo  FANTIČ

Tina1984 DOBRODOŠLA!

Rola držim pesti, da je vse vredu in da je tiščanje normalno.

Bankc sem vesela, da si doma -ti se kar spočij in čimveč počivaj - mislim, da bi  mi vse morale več počivat!

FB - a imamo že skupino tam? a vam je všeč ta ideja, da bi imele tam skupino ali počakamo še kak mesec? Ali vam to ni?

pranje: predvsem perem na 40 in 60. malo praška malo mehčalca, včasih v sušilc, raje pa na sušilu. na srečo ni nihče alergičen.

porod- epiduralna me sploh ne mika, upam na naravni porod, če bo pa CR pa upam, da bo lokalna anastezija.

brcike - jih že čutim oziroma tipljem bolj kot čutim. predvsem zvečer ko se uležem na hrbet, pa umirim user posted image sem pa v 18. tednu. sicer sem jih prvič začutila v 16. pa mi ni bilo nič jasno, sedaj sem pa sigurna da je to to.

Glede na to, da se pri nas po TV zopet gleda nekaj kar meni NE POTEGNE -grrrrrr- grem spat.

Pridne bit user posted image

(odgovor članu rola)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
21.2.2012 21:26:34   
sandra85
bankc joooj...sam da je zaj ok!!! glede na to, da si pišema ZS, sem predvidevala, da si šla na kontrolo, ker te že par dni ni bilo.sicer sem pa tudi jaz bolj malo gor

nina166 in beti82 user posted image za uspešno opravljeno morfologijo! mene čaka točno čez 1 teden

mleko
v prvi nosečnosti mi je tudi začelo teči zelo zgodaj in mi je teklo še 2 leti po prenehanju dojenja user posted image tako, da ja, to je normalno

epiduralna nikakor...že v prvo nisem niti razmišljala o tem in zaj je enako.

rola ne znam ti pomagat...jutri fajn opravi, boš videla, da je vse ok

FB jaz uporabljam izključno za prijatelje, ki jih tudi osebno poznam user posted image bom pa definitivno tukaj sproti spremljala (edino če bi si ustvarila še en profil

se grem pocrkljat na kavč in pogledat en film...lepo bodite user posted image

< Sporočilo je popravil sandra85 -- 21.2.2012 21:27:37 >

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
22.2.2012 7:45:18   
me ni
Včeraj zvečer sem prejela klic iz Postojne in izvedela izvide AC. Vse je OK in user posted image  user posted image . Me je pa zdravnica, ki me je klicala, spraševala kako sem se počutila po AC in kako se počutim sedaj.
8.3. imam še morfologijo, pa je rekel ginekolog, naj se takrat kar prijavim že za 3D.

Včeraj sem domov pripeljala voziček Quinny freerider 4kolesnik v modri barvi (kupila rabljeno na bolhi), pripadajočo košaro (tudi rabljeno na bolhi), sodelavec pa mi je dal MaxiCosi lupinico v rudeči barvi in z adapterji od košare paše gor "k ata na mamo"user posted image  

Moj je kar ene dve solzice od sreče spustil, ko sem mu povedala da bova mela fantiča.

Meni še vedno občasno otrdi trebušček, prav čutim najprej je rahel krč, potem otrdi in kmalu popusti (ene 2x na dan). Jem tablete z magnezijem in kalcijem kakor mi je priporočil ginekolog na zadnjem posvetu. Sicer se pa odlično počutim tako v službi kot doma.

Maat so tebe tudi že klicali iz Postojne?

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
22.2.2012 8:06:23   
Maat
Me ni, čestitam za rezultat user posted image user posted image user posted image in za fantka seveda user posted image

Mene še niso klicali, čeprav sem vsakič, ko vidim neznano številko na mobiju, čisto trda. Mogoče bodo danes... Ma kaj si ti bila tudi preko Medgena?

(odgovor članu me ni)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
22.2.2012 8:10:56   
amyZ
Tina1984 - pozdravljena in dobrodošla! Sicer nisem iz tvojega konca, ampak v C&A ali H&M se da kaj najdit, majo kar lepe hlače. Tako da poglej kje ti je kakšna takšna trgovina bližja. Pa da je malo večja, ker če je majhna imajo slabo izbiro.

rola - tako tiščanje jaz čutim včasih zvečer, predvsem če sem bila predolgo prepognjena, če sem se prenaprezala in podobno. A misliš da počneš kaj takega? No, upam, da ti bo G znala razjasnit.

me ni - čestitke za dobre rezultate in seveda še za user posted image !!! Super novička! Fajn da si dobila rabljeno, boš precej prišparala in glede na to, da je baje Quinny dober voziček ne bo problem uporabljati rabljenega. Lupinico pa tudi fajn da si dobila od poznanega človeka, ker drugače nikoli ne veš če je bila kje poškodovana. Jaz žal skoraj nimam bližnjih ali znancev, ki bi že zibali ali odzibali user posted image . Je pa priročno!

Glede otrdevanja in tiščanja - jaz sem včeraj ugotovila, da ne smem več na tleh sedet in si pisat. Zmeri mi je to pasalo, če sem si delala miselne vzorce, da sem imela veliko placa, flomastre, liste,... No, in ker temu sledi tiščanje, slab občutek v trebuhu, otrdel trebuh, se bom morala z mojimi materiali preseliti v kuhinjo za tisti čas zvečer ko to počnem. No, sem pa vsaj ugotovila za kaj se gre tukaj, isto kot predvčerajšnjim ko sem pretežko nosila. Moramo se kar paziti, čeprav si ves čas govorim, da le nisem invalid, ampak mi je že moj včeraj tako resno rekel: Ja boš morala malo bolj pazit kaj delaš. In prav ima.

(odgovor članu me ni)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
22.2.2012 8:27:03   
SamoTi
Tina1984 - dobrodošla! Jaz sem iz Ptuja in se nosečniške hlače kupovala v H&M. Na Ptuju ne dobiš nič kaj, kolko mi je poznano je tu samo ena trgovina z rabljeno otroško opremo, nosečniških oblačil pa še nisem zasledila.
Aja, pa še obe delava v šoliuser posted image . No jaz sem sicer zdaj doma ker sem decembra zaključila s pripravništvom in si potem sploh nisem iskala službe ker sem vedela, da sem noseča.
me ni - čestitke za dobre rezultateuser posted image user posted image .

amyZ- vidim, da imava isto tehniko učenjauser posted image . Jaz sem se tudi učila tako, da sem ob sebi imela flumastre za črčkanje in kup papirjev. Kdaj pa imaš strokovnega? Jaz sem ga na srečo že rešla, boš vidla ti kar kamen pade z ramen, ko je to končno za tabo.

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
22.2.2012 8:30:06   
me ni
Maat  Ja preko Medgena iz Dravelj. Po moje te bojo še ta teden klical in držim pesti, da boš dobila tako vesele novice kot jaz.

Mogoče katera ve, kje bi se dalo dobit rezervne dele za vozičke. Meni manjka zaščitna ročka pa vidim, da ima luknje v ogrodju, samo ročke pa niuser posted image

(odgovor članu Maat)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
22.2.2012 8:34:42   
me ni
amyZ Tudi jaz bi po besedah mojih morala bolj paziti nase in user posted image , ampak če se dobro počutim, ne mislim vegetirat in delat ničuser posted image  Vsaka user posted image  je zgodba zase in kar ne paše eni, ni rečeno, da ne paše drugi. Najbolje, da se ravnamo po svojem občutku.

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
22.2.2012 8:36:24   
afnica mala
me ni- super za dobre rezultate user posted image .Čestitke!!!    Jaz pa mislim nekje naslednji teden, da me pokličejo.....

stvari za user posted image - čakam na izvide AC, potem pa si bom tud jaz mal privoščila...predvsem cunjice, pa sterilizator ssi moram nov kupit, voziček bom še videla, pa seveda prebarvat njebovo sobo...Neli hoče, da je zelena user posted image , ampak bomo videli, pa kake nalepke...joj, komaj čakamuser posted image

(odgovor članu me ni)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
22.2.2012 8:46:38   
vali88
Jutro punce......ewo pri nam doma pa so vsi bolani.....zgleda da bom jas tudi :(
Sem imela včeraj morfologijo, je bil moj fantek kr precej poreden. Ginekologinja je rekla da ga more loviti da ga lahko zmeri in pogleda vse.
Drugače je vse ok, vendar bi morala vec magnesola jemat, ker me ful boli.

Mleko: Ja jas sem tudi teden dni nazaj imela kar lepi velik flek na majčki :)
Tak da sem vesela in srcno upam da bom svojega sončeka lahko dojila user posted image

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
22.2.2012 9:01:58   
2bambinos
Tina1984 - dobrodošla! Jaz ti pa priporočam trgovino Popek v Ljubljani. Imajo tudi prodajo preko neta, kjer si lahko vse ogledaš. Je pa v BTC v objektu Diamant, zraven Emporiuma, v 1.nadstropju. Ti tudi skrajšajo ali prilagodijo na tvoje mere. Jaz sem si tam nabavila elegantno-športne hlače in jih ne zamenjam z nobenimi ;) Aja, pa brezšivni modrc, ki je fantastičen - ga včasih nosim tudi ponoči zaradi bolečih prsi. Tukaj: http://www.popek.si/oblacila-za-nosecnice/nosecniske-hlace.html

Me ni - čestitke za lepe novice!!

Tiščanje - ja, zelo prisotno tudi pri meni. Če delam preveč, tudi pri hoji če je predolga tura, ter tudi če sem pod stresom kaj in se razburim. Moram kar iti ležat. Magnesol in kalcij je tudi na mojem sporedu. Probam pa čimveč hrane bogate s temi snovmi - leča, goveje meso, banane, domača soja, žita, jedilna/črna čokolada.... Je bolje, če je v obliki hrane, ker je bolj naraven in seveda kot tak pripravljen na vezavo v našem telesu. Prav tako kalcij - ker se ti lahko umeten nalaga v žilah. Še nekaj o tem: http://www.zazdravje.net/razkrivamo.asp?art=59

Domači pralni prašek - tudi jaz ga naredim po istem receptu in tega uporabljam za pisano perilo. Za belo ni bil dovolj močen, zato sem v lekarni kupila boraks in ga dodajam tej masi med taljenjem mila. Boraks je zelo dober oksidant. Obema mešanicama pa vseeno dodam malo pralnega praška (2/3 + 1/3 recimo).

Spanje in položaji - zanima me kako spite? Le na bokih ali tudi na hrbtu? Jaz ko se obrnem na hrbet, čutim ful brcanja. In ne vem ali jima to paše ali ne. Kakšen nasvet?

FB - ne vem... Tudi jaz bi raje bila tukaj, ker nisem povedala vsem za nosečnost, ki jih imam na FB, saj so nekateri poslovni partnerji, sodelavci in si ne delimo osebnih zadev...ter ne objavljam veliko tam. Razen res, če si tudi jaz naredim nov profil, v kolikor bo veliko zanimanja za FB skupino.

(odgovor članu SamoTi)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
22.2.2012 9:31:27   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: Sitnoba

FB - a imamo že skupino tam? a vam je všeč ta ideja, da bi imele tam skupino ali počakamo še kak mesec? Ali vam to ni?

jaz tam čvekam z avgustovkami že dober mesec..je pa skrita user posted image

2bambinos skupina na FB je  lahko skrita in niti članov, niti objav ne vidi nihče, ki ni v skupini .. na FB je dejansko sploh ne najdeš, če te ne povabi katera od tistih ,ki je že notri .. tako da punce brez panike, da bi izvedel kdo neprimeren ..

< Sporočilo je popravil *bobika* -- 22.2.2012 9:32:34 >

(odgovor članu Sitnoba)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
22.2.2012 10:04:55   
xdmx
Jap, res je...niti ne rabimo bit frendice med sabo. Kar pomeni, da ne moremo ena drugi brskat po profilu, ampak pač sodelujemo v tej skupini. Jst sem za. :)

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
22.2.2012 10:07:18   
2bambinos
Potem pa se tudi jaz strinjam, če lahko tako naredimo user posted image

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
22.2.2012 10:18:35   
Tina1984
amyZ - Ja, saj sem si kupla v H&M ene črne pajkice in kavbojke, ampak sem pričakovala malo večjo izbiro. Pa kakšno lepo tuniko sem si hotela kupit, pa res ni blo neke izbire...V soboto grem namreč na abrahama in se je treba malo uredit user posted image   No, pa saj nekaj sem našla, tak da bo, že skombinirala user posted image

SamoTi - Včasih baje bila v Super mestu neka trgovina, samo z oblačili za nosečnice...Ti je znano? Bom šla preverit... ooo, tudi učiteljica. Lepo user posted image   Zaj pa še mi reči, da si matematičarka ali pa kemičarka user posted image

2bambinos - Hvala za posredovano stran...Res lepe hlače...Mogoče pa se res napotim tja.

(odgovor članu 2bambinos)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
22.2.2012 10:18:56   
amyZ
Ja, samo tiste, ki smo v skupini na FB-ju potem lahko vidimo profil ena drugi, ali če imamo samo skupno skupino se to ne vidi, če imamo zasebnost samo za prijatelje? Verjetno enak princip kot pri drugih skupinah na FB. Mi je pa všeč to, da se da skupino skriti. Tako da, če se kateri da lahko odpre skupino pa tiste, ki se odločijo lahko pridejo.

SamoTi - strokovnega imam jaz marca, ker sem si ga prestavila iz februarja. Zdajle čakam na datum za ustni izpit, pisnega pa imam 8. Čista groza, ker je toliko materiala. Socialci imamo dosti več kot recimo za profesorje, ker imamo en kup zakonodaje. Si pa pišem koliko časa se vsak dan učim, koliko časa porabim za posamezen zakon in na koncu bo verjetno prav huda številka.

Spanje - je med vami še katera, ki se v tem času še ni navadila spati na boku? Jaz tako pogrešam tisto kakovostno spanje na trebuhu! user posted image  Danes sem se spet ves čas zbujala in premetavala sem in tja, postavljala tisti povšterček. Mah... Grozno! user posted image  Očitno že zdaj ne bo nič ornk spanja, kaj šele potem.
Drugače pa baje ne priporočajo spanje na hrbtu, ker ni dovolj pretoka kisika. Sicer pa pravijo, da te telo oz. mali sam opozori na to ali mu to ne paše in če praviš da ful skačeta potem jima mogoče ne paše. Ali pač? Hehe... Povem samo kaj sem prebrala.

me ni - ja saj glede tega kaj počneš itak sam najbolje veš, ampak včasih pa gremo preko meje in potem nas tišči, boli in to. Zato jaz samo pravim, da je dobro biti pozoren kdaj se ti to tiščanje pojavlja, kaj si delal pred tem. Ene recimo nimajo problema pri dvigovanju težkih stvari, sama večinoma nimam, ampak če zelo pretiravam pa tudi mene matra. Ali pa prepogibanje, eno to ne moti, drugo pa. Se moramo kar zelo dobro poznati in se opazovati. Doktorirati iz svojega telesa. user posted image

(odgovor članu xdmx)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
22.2.2012 10:23:07   
xdmx
Evo, sem kar jaz ustvarila grupo:

https://www.facebook.com/groups/179504528826672/

Tole je link, skupina je skrita, da jo lahko vidimo samo tiste, ki bomo članice...edino mi ni čisto jasno, če vas bom lahko dodala, če vas nimam za prijateljice. Probajte zaprosit. :) Upam, da bo šlo.

Zgleda, če hočemo res čisto skrito skupino, me boste morale dodati za prijateljco, ker se lahko dodaja samo prijatelje, če je skupina čisto skrita. Lahko pa dam zaprta skupina - vsaj za začetek, potem pa ne bo problema z dodajanjem. Prispevki ne bodo vidni, kdo je v skupini pa bo.

< Sporočilo je popravil xdmx -- 22.2.2012 10:32:00 >

(odgovor članu 2bambinos)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
22.2.2012 10:31:03   
Tina1984
Napiše mi: Vsebina ni bila najdena...
Kakšno si dala ime skupine? Julijke 2012 ?

(odgovor članu xdmx)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
22.2.2012 10:33:56   
xdmx
Tako, za začetek sem dala zaprta skupina...potem jo bomo pa skrili...Link zdaj dela.

Ja, ime skupine je Julijke 2012. :)

Drugače se pa tudi tako ne vidi nič na vašem profilu, če ste se pridružile.

< Sporočilo je popravil xdmx -- 22.2.2012 10:40:08 >

(odgovor članu Tina1984)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
22.2.2012 10:54:48   
nina166
xdmx sem poslala prošnjo. Bi pa bilo fajn, če bi imela katera čas nadit en seznam po nikih iz ringaraje in potem zraven ime in priimek, da bom vedele katera je katera.

(odgovor članu xdmx)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
22.2.2012 10:58:00   
afnica mala
fb skupina; tud jaz sem že gor in je super, kogar želiš, daš za prijatelja, drugače pa se ne vidi profila....oz. tolk kot si ga sama želiš pokazati drugim...

otrdevanje- pismo, v prejšnji user posted image , sonosečke niso imele teh težav, tud jaz potem precej kasneje, tokrat nas je pa kar veliko....jaz sem imela 4 dni mir, danes pa spet...čez 2 tedna imam morfologijo...zgleda bo res treba 4h samo delat....

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
22.2.2012 11:03:58   
nina166
amyZ saj se boš navadila spat na boku...drugega ti itak ne bo preostalo user posted image . Jaz se spomnim, da sem po porodu komaj čakala, da sem se lahko vlegla na trebuh user posted image

vali88 pozdravite se čimprej user posted image Pa super za morfologijo in za user posted image

me ni user posted image user posted image user posted image za dobre rezultate in za user posted image . Zdaj pa uživaj

Zdaj pa morem delat...te prve mesece v letu bi rade volje spremenila poklic...mam že vsega polno glavo

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......