sandra85
|
IZVIRNO SPOROČILO: amyZ mala_roo - super strojček a ta je še 2011? Jaz bi imela eno vprašanje. Tiste, ki ste že imele dojenčka: večina oblekic se tako pere na 60stopinj, kot sem ugotovila in z belimi oblačili. Pa me zanima kaj uporabljate za pranje? Pralni prašek ali tekoči detergent? Namreč, zdaj ko uporabljam sušilni stroj vidim koliko praška ostane na oblačilih oz. predvsem brisačah (debelejših oblačilih), ker ga sušilec potegne ven skupaj z vsemi bavckami na filter. Za temna oblačila imam že skoz tekočega, za belega pa sem uporabljala prašek, vendar mi je to spoznanje dalo misliti. Predvsem to kako bo to vplivalo na kožo otroka, če ne bom vseh oblekic sušila v sušilcu? Pa ne dajem preveč praška, da ne bi katera mislila, toliko kot je potrebno oz. včasih še manj, odvisno kaj dam prati in koliko je to umazano. In tiste, ki imate sušilni stroj, ali ste sušile tudi otroška oblačilca v stroju? Čeprav kaže da naj jih ne bi? Ker jaz sušim kakšna svoja oblačila tudi če piše da ni za v sušilnega pa je vse ok, samo gledam da ne dajem jeansa, pletenin, občutljivih stvari. Do sedaj, v treh mesecih uporabe sem uspela skrčiti samo rokavice, ki sem jih pozabila ločiti (in jih sušila v stroju), eno majico od fanta (ker ima precej elastana) in svojo pižamo. prašek: raje uporabljam tekoči prašek: za temno perilo perwool, drugače je fajn pesril sensitive (za vse ostale barve) je pa tako, da je odvisno od občutljivosti kože dojenčka, nekatere hitro ugotovijo, da otročku detergent na koži kaže na alergijo in tako operejo cunjice raje samo z vodo, predvsem pa v takem primeru brez mehčalca. sicer je pa dobro umazano cunjico takoj namočiti, ker ni priporočljivo uporabljat razna sredstva kot so vanish, omino bianco... sušilca: uporabljam samo če je zunaj res slabo vreme, ker če zmečem cunje direkt v sušilca, nima več nobenega vonja po svežini, kar me res moti drugače pa tudi js raje posušim cca 80% pol pa dam v sušilca...je res bolj mehko perilo, nima pa tako svežega vonja kot je volnj po svežem zraku drugače v sušilca nikakor ne dajem srajc in vseh občutljivih tkanina, jih raje dam na obešalnik in v pralnico, da se mi počasi samo posuši (če je zunaj dež) prisotnost partnerja pri porodu: definitivno bo zraven, ni debate je bil že prvič in ni bilo niti vprašanja, če bi rad bil tudi tokrat, ker si itak želi sem pa končno dobila svojo blazino nazaj tole http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170512 in spim kot dojenček...že v prvi nosečnosti mi je olajšala in polepšala vsako sekundo spanja in hitro postaneš odvisen od nje se bojim, da bo moj kej ljubosumen, ker spi med nama
< Sporočilo je popravil sandra85 -- 18.2.2012 20:24:21 >
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|