|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2012
22.2.2012 11:14:38   
xdmx
Kako pa zgleda to otrdevanje? Ker meni se isto zdaj, da postane trebuh včasih trši, čuti se pa kot nekakšen krč, ki pa mine po kratkem času. Je pa neprijetno in se takrat kar malo ustrašim, da ne bo kaj narobe. Kako pa magnezij pomaga?

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
22.2.2012 11:17:30   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: xdmx

Kako pa zgleda to otrdevanje? Ker meni se isto zdaj, da postane trebuh včasih trši, čuti se pa kot nekakšen krč, ki pa mine po kratkem času. Je pa neprijetno in se takrat kar malo ustrašim, da ne bo kaj narobe. Kako pa magnezij pomaga?

JA TAKO zgleda otrdevanje..magnezij pomaga sproščat mišice in krče..

(odgovor članu xdmx)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
22.2.2012 11:20:06   
afnica mala
IZVIRNO SPOROČILO: *bobika*

JA TAKO zgleda otrdevanje..magnezij pomaga sproščat mišice in krče..

včasih pa še tišči, to pa pri meni traj dlje, ampak ne uno tiščanje konec dneva, ko sem polna hrane user posted image , ampak nižje dol, tam kot krči....

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
22.2.2012 11:27:15   
xdmx
Hm...zgleda se bo treba vzdržat user posted image , oz. tistga naslajšega, ker mi trebuh otrdi le takrat. :/

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
22.2.2012 11:40:36   
amyZ
xdmx - ja pri meni zgleda bolj kot tiščanje, v spodnjem delu trebuha. A ti ni drugače G priporočal, da nič slončkanja? Ali sem malo zamešala? Očitno je zdaj dosti tega otrdevanja in včasih se mu očitno ne moremo izogniti. A pa to kaj slabo vpliva na otroka? Mislim, ali je neprijetno samo za nas?

(odgovor članu xdmx)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
22.2.2012 11:41:25   
*bobika*
Hm...zgleda se bo treba vzdržat user posted image , oz. tistga naslajšega, ker mi trebuh otrdi le takrat. :/

Tistega najslajšega užitka se je res težko odpovedat ..pa hvala bogu mi otrdi takrat samo za minutko, potem je ok ..user posted image

(odgovor članu xdmx)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
22.2.2012 11:45:39   
xdmx
Ja, noo....kot je bobika napisala... user posted image ...user posted image sem se v bistvu odpovedala, vsemu ostalemu pa ne...Ok, zdej vidim, da je res fajn zaprta skupina. user posted image Farbam še ko pišem tole. :)))

In, ja. Tudi meni otrdi za minuto...ali pa še to ne.

Amy, full maš drugače lepo ime. user posted image

< Sporočilo je popravil xdmx -- 22.2.2012 11:47:41 >

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
22.2.2012 11:53:17   
Katka86
Oj.

zdaj bom imela še več dela...spremljat čvek tu in na FB. Sama sem se pogovarjala z ginekologinjo o tem otrdevanju, da pred parimi leti sploh ni blo tega toliko.... je rekla, da je najverjetneje zaradi vsega stresa, ki smo ga deležne. Js imam precej težav med službo, ker skoz sedim in če slučajno ležim na hrbtu. takrat obvezno. Me zanima, kako bo naslednji teden na morfologiji, če me bo tud kaj prijelo...

(odgovor članu xdmx)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
22.2.2012 11:59:56   
afnica mala
katka86- meni je g. rekla, da je dolgotrajno sedenje najslabše za user posted image

ja, saj zato pa imam danes trd trebuh že od jutrauser posted image

(odgovor članu Katka86)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
22.2.2012 12:02:15   
Katka86

IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

katka86- meni je g. rekla, da je dolgotrajno sedenje najslabše za user posted image

Če se pa sprehajam med službo pa ravno nism deležna najlepših pogledov... :(

Neposredna povezava do sporočila: 2285
22.2.2012 12:06:08   
SamoTi
Tina1984 - sem jaz tudi nekaj slišala o tem, da naj bi bila trgovina v Super mestu, ampak jaz še je nisem opazla. Bom šla v kratkem preverit, če je res...
Ne, jaz pa sem slavistka, je pa možno, da se poznava vsaj na videzuser posted image

(odgovor članu Katka86)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
22.2.2012 12:08:49   
afnica mala
IZVIRNO SPOROČILO: Katka86

user posted image , meni edino pomaga ležanje na boku, tudi sprehod ne, mogoče pred otrdevanjem bi...na pisalno mizo dava blazino in odpočijeva user posted image , jaz ta teden kamot, sem sama ves teden....

(odgovor članu Katka86)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
22.2.2012 12:18:12   
Katka86

user posted image , meni edino pomaga ležanje na boku, tudi sprehod ne, mogoče pred otrdevanjem bi...na pisalno mizo dava blazino in odpočijeva user posted image , jaz ta teden kamot, sem sama ves teden....

Mislim, da bi me šef malo čudno pogledal... že če rečem, da grem na pregled user posted image ni glih veselo... Kaj šele, da bi šla na bolniško user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2288
22.2.2012 12:23:17   
afnica mala

Mislim, da bi me šef malo čudno pogledal... že če rečem, da grem na pregled user posted image ni glih veselo... Kaj šele, da bi šla na bolniško user posted image

jaz s pregledi nimam težav, no ne čist, npr. januraj je imela mala nefrologa (letni pregled) in sem takrat povedala za nosečnost v službi in potem je imela mala še okulista v istem tednu in je bila nejevolna...sem prestavila- naslednji teden ga zdaj imamo...
bolniška pa-tud mene je blo strah povedat, kaj je rekla nazadnje moja g., sam nimam izbire, ali pa možnost predčasnega poroda...

(odgovor članu Katka86)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
22.2.2012 12:38:28   
Arya
Pozdravljene,

evo mi smo bili danes na pregledu in dobili bomo user posted image   user posted image Moj je zasijal kot eno sonce, ker je bil tak ponosen. Se je pa spol videl že na kilometer in ko je G zamrznila sliko, sem kar takoj rekla, da že vam kaj bo - fantek. In se je samo nasmejala moji potrditvi.

Drugače pa je zaenkrat vse vredu, hemoglobin mi je pokazalo 121, edino pokazalo mi je povišan sladkor (7,4) tako da v petek odhajam naprej na preiskave v Celje. Me pa zanima tiste ki ste bile, kako to poteka? Sem trenutno kar malo zaskrbljena kako bo, ker nimamo v družini sladkorne. Se pa že zdaj pazim pri hrani. Sem pa optimistična, da bo vse vredu, čene pa mi dieta ne uide. Zredila se nisem veliko, tako da sem kar zadovoljna.

Pa še za seznamček: morfologijo imam 29.3.

Tako, odhajam naprej pripravljat kosilo in se veselit še z ostalimi domačimi, danes bom verjetno kar v transu cel danuser posted image

Lep preostanek dneva želim vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 2290
22.2.2012 12:56:01   
amyZ
Arya - čestitke za malega pimpeka! Hehe... Ful fantkov je zadnje čase v tej temi, se mi zdi. Te pa čisto razumem, ko si po pregledu čisto fasciniran, jaz razmišljam samo o tem in najraje bi vsem povedala in kazala slikco. Nič drugega ne morem počet. Hehe...

(odgovor članu Arya)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
22.2.2012 20:22:32   
sandra85
čestitke vsem za dobro opravljene preglede in super rezultate!!! pa za user posted image in user posted image user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
22.2.2012 20:32:22   
Sitnoba
že letim na FB ;-)

ČESTITKE vsem za dobro opravljene preglede in user posted image ter user posted image user posted image

Jaz sem ravno prej razmišljala kako se zelo drugače počutim kot v prvi nosečnosti in sem vse bolj prepričana da bo user posted image

Drugače glede otrdevanja - tudi pri meni je tega mislim da kar preveč, in na pregledu je bilo ok, samo je rekel, če otrditev ne popusti po tem ko se uležem na hrbet in umirim, da je potrebno prit nazaj!
Drugače pa do tega pride, če naprimer user posted image intenzivno brca ali če mi preveč pritiskamo na trebuh - maternico pa če se  user posted image toliko dol spusti, da ga maternica pošlje nazaj gor, kjer mu je mesto s tem da se skrči.

Ste se postile kaj danes? Koliko kaj jeste to kar vam zapaše, ali se kaj pri čem nazaj držite? ;-)

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
22.2.2012 20:53:43   
sandra85

IZVIRNO SPOROČILO: Sitnoba

Ste se postile kaj danes? Koliko kaj jeste to kar vam zapaše, ali se kaj pri čem nazaj držite? ;-)

ne postim nikoli :) jem predvsem kar mi paše (ne jem pa seveda junk food in surovega mesa) nasploh smo navajeni na bolj zdravo prehrano, tako da se ne rabim preveč nazaj držat :) edino kak mc donalds bi pasal 3x na leto, ampak zaj si tega ne bom privoščila...sladkosned sem pa od vedno, tako da sladko mora bituser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Sitnoba)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
22.2.2012 22:35:58   
TinKkara
jaz tudi jem prav vse, kar mi zapase, razen surovega mesa in plesnjivih sirov. Vsak dan sladko, ali sladoled, ali cokolado ali piskote...jem pice, kebabe, mcdonald, solate, minestre, svinjske klobase, meso, pomfri....skratka VSE.Zredila sem se max 5kg in sem konec 19.tedna. Se pa vcasih zamislim, da bi morala predvsem manj sladkega jest. V glavi sem si pa postavila mejo, da se ne smem zredit vec kot 16- 17kg. Sem pa visoka, tako da se mi pridobljene kile ne poznajo prav ful dosti.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
22.2.2012 23:16:36   
Vegi
No jaz sem se pa danes končno stehtala, ker imam okroglih 19 tednov in sem šokirana - shujšala sem! Sicer ne veliko, ampak vseeno. Z G ciljava na čim manj pridobljenih kil, ker sem že tako bajsek, ampak nisem si pa mislila, da bom shujšala. Bruhala sem res občasno, jem pa zadosti, toliko kot prej (prej so mi šli kg z leti vztrajno gor, tako da nisem hirala). Pa me zanima ali naj se o tem pozanimam pri G, ali naj počakam na morfologijo in takrat omenim?

(odgovor članu TinKkara)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
23.2.2012 7:50:20   
amyZ
Vegi - če se dobro počutiš in normalno ješ, tako da vnašaš hranljive snovi v telo potem mislim, da ni panike. Počakaj do morfologije in boš potem videla koliko ti bo tehtnica kazala. Sicer pa je nekje tudi normalno, da se recimo do 20t zrediš od 0 pa tja do nekje 5kg, če se ne motim. V starih materinskih je bila ta razpredelnica notri, pri moji pa je ni, zdajle vidim. Sem ravno včeraj bila pri moji mamic . Mislim, da če si bolj okrogla kot praviš, potem se itak ne rabiš ne vem kaj zredit. Otrok itak porablja snovi iz tvojega telesa, če ti jih bo primanjkovalo pa jaz menim, da boš čutila lakoto in šla jest.

(odgovor članu Vegi)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
23.2.2012 7:57:13   
bankc
Dobro jutro!

Jaz ravnokar uživam ob eni veliki user posted image !

drugače je pa včeraj prišla k meni moja sestrica in mi mojega sineka odpeljala na počitnice za 3 dni! Da se sinek malo znori, jaz pa da res počivam!

Kar se tiče FB bom kar popravici povedala, da nisem ravno dejaven član, ampak bom probala se dodat user posted image

Kar se tiče hrane, se ne mirkam nič in jem kar hočem in mi paše! Edino se malo bremzam pri sladkarijah, ker durgače bi imela že ene 10 kg viška.

Vegi če le nisi preveč shujšala, ni panike, še posebej če imaš kaj zalogice! Otrok vzame kolikor rabi! Je pa res da pazi, da ne boš hujšala še naprej, na naslednjem pregledu pa le omeni svojemu G.

In čestitke vsem za dobro opravljene preglede ter za user posted image in user posted image !user posted image user posted image user posted image joj jaz tudi že komaj čakam morfologijo, da izvem kaj bomo imeli. Me čedalje bolj firbec matra in ostale tudi user posted image . Moja mami bi šla rada že v šoping malo user posted image in ji ne bom branila!user posted image

v marcu sem rekla,da bom privlekla vse cunce od prvega user posted image in vse pregledala ter preprala in počasi pripravila, pol bo pa že tudi čas da greva v kakšen šoping za voziček in podobno! gre čas kar hitro naprej! Pa še v stanovanju naju čaka en kuuuuuuup dela user posted image .

(odgovor članu Vegi)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
23.2.2012 8:27:16   
afnica mala
Dobro jutro

meni doma nagaja računalnik-spetuser posted image - in sem samo dopoldan gor....

Vegi - danes sem se kar malo zasekirala...jem, ampak od včeraj na danes je šlo spet 0,5kg dol...se zadnjih 15 let tehtam vsak dan in mi ne gre kar tako dol....pa sem jedla vsaj 5 obrokov , med drugim tudi sladoled in smetano ter čokolado...tko da ne vem....sem spet na -1,5kg....

otrdevanje- včeraj sem preostanek dneva preležala, mož me krega, če samo krožnik odnesem v kuhinjo, pa ko sem ustala je spet začel tiščat,boleti...

(odgovor članu bankc)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
23.2.2012 8:39:15   
julieb
Skupina na FB je skrita, v kolikor se še katera želi pridružiti naj javin na ZS meni ali xdmx, da jo dodamo.

Meni je FB bolj pri srcu, ker me opozori, če je kaj novega, pa še skrito skupino imamo in ne bo več anonimnih čvek,ki mi dvigujejo pritisk.

Potrudila se bom prenesti tudi seznamček, če pa katera želi pri seznamčku pomagat je pa dobrodošla.

Moj fantič Lionel 10.02.2010
Moja pupa Aura 31.7.2012

Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......