butt3rfly
|
pozdravljene, evo še eno julijko sem zagledala 4 dni nazaj, v 2. krogu. tole bo naša 3. bebica, doma imamo že 4letnega mulca in 4,5mesečno pužiko. res sm bila kar malo presenečena, da je spet tako hitro ratalo (tudi v drugo sem si pomagalo s krvomočnico, fanta smo pa delal več kot eno leto). torej, po izračunu imam rok 9.7. kakšnih extra znakov prej nisem imela, razen občasno špikanje v jajčnikih (predvidevala sem, da se pripravlja M, zato nisem nič pričakovala). pol se je pa izcedek pojavil, ki ni bil podoben tistemu pred M, tak da se mi je malo začelo svetiti v glavi joškice me nič ne bolijo, slabo za umret mi je bilo samo naslednji dan po testu (tak da bi najkasneje takrat vedela, na čem sem ), drugače me malo zaboli v jajčnikih, načeloma sem ok. za prvi pregled se bom danes naročila. mommy to be: ko je bruhanja toliko, da si povsem izčrpana in ko ti grozi dehidracija, je treba nujno iti k zdravniku. če ne moreš jesti, še ni toliko hudo. tekočine pa je treba spiti kolikor se da. pa pokliči svojega G, da ti svetuje, če že drugega ne. jst HB nikoli nisem imela tako hudih problemov
Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."
|