|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2012
23.2.2012 8:50:30   
beti82
Jutro!

jaz sem pa danes prvi dan bolniške. Mi je prav čudno, ker zase še nikoli nisem bila na bolniški.

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
23.2.2012 8:53:24   
beti82
Me je pa prav prestrašila s tem, da mi je predlagala bolniško. Pred tem sem mislilia, da je vse ok, nisem nekih posebnih znakov čutila. V soboto smo šli še v Tamar.
Zgleda sem res preterala, bo res treba več počivat.
Sem jo vprašala zakaj pride do tega, pa je rekla: "v prvi nosečnosti ste se lahko kdaj v miru dol vsedli, sedaj se pa ne morete več" No pa še res je user posted image

(odgovor članu beti82)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
23.2.2012 10:16:31   
bankc
Beti pri meni je isto! Itak sem to nosečnost že praktično skor ves čas doma (vsaj zdi se mi tako) in glede na to kako so me prestrašili v bolnici je kar bolje tako!
In tudi meni moj g ves čas pravi naj ne primerjam te nosečnosti s prvo, ker je vsaka zase!
Tako da ti kar lepo počivaj, je bolje doma, kot pa če pristaneš na počivanju v bolnici!

(odgovor članu beti82)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
23.2.2012 11:05:19   
Vegi

Vegi - danes sem se kar malo zasekirala...jem, ampak od včeraj na danes je šlo spet 0,5kg dol...se zadnjih 15 let tehtam vsak dan in mi ne gre kar tako dol....pa sem jedla vsaj 5 obrokov , med drugim tudi sladoled in smetano ter čokolado...tko da ne vem....sem spet na -1,5kg....

Jaz sem pa ponoči sanjala, da imam namesto dojenčka v sebi eno zeleno pošastko z ogromnimi zobmi, ki me od znotraj gloda user posted image

< Sporočilo je popravil Vegi -- 23.2.2012 11:14:39 >

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
23.2.2012 11:50:57   
afnica mala
IZVIRNO SPOROČILO: Vegi

Vegi - danes sem se kar malo zasekirala...jem, ampak od včeraj na danes je šlo spet 0,5kg dol...se zadnjih 15 let tehtam vsak dan in mi ne gre kar tako dol....pa sem jedla vsaj 5 obrokov , med drugim tudi sladoled in smetano ter čokolado...tko da ne vem....sem spet na -1,5kg....

Jaz sem pa ponoči sanjala, da imam namesto dojenčka v sebi eno zeleno pošastko z ogromnimi zobmi, ki me od znotraj gloda user posted image

ojej...

(odgovor članu Vegi)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
23.2.2012 12:32:42   
amyZ
Hehe...zeleno pošastko! Joj, groza!user posted image Jaz tudi vse sorte sanjam...kokr je, včasih lepše včasih malo manj, sreči pa v zadnjem času nimam tistih hudih nočnih mor, kot sem jih imela včasih. Sem pa zadnjič spet mislila, da je nekaj zraven moje postelje, take so kr grozne.

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
23.2.2012 13:53:03   
beti82
Jaz pa zdele spet ene dve noči po dolgem času spet nekaj sanjam in moram priznati, da tudi precej bolje spim. Celo tako dobro, da se ponoči ne zbudim, za na wc hodit.
O absurdosti sanj pa raje ne biuser posted image

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
23.2.2012 15:51:29   
iwa
Ja kolk se dogaja kle gor!
Mi mamo kr gužvo zadnje dni, a smo kul!
Men tud trebuh občasno otrdi a hitr popusti, tko da je to očitno spremljevalec vseh.... Drugače pa počutje zadnje čase prov super pa sam user posted image mi hodi po glavi....
Še posebej čestitke me ni za dobre rezultale, bravouser posted image user posted image user posted image user posted image

Ja fantki so na pohodu očitno... A lahko ena spet prekopira seznam pa doda spole da vidimo kolk je punčk, kolk fantkov?

Uživajte!

P.S: Mene na FB ne bo, ker itak nism gor prijavljena pa predvidevam da tud zej ne bi mogla sam za to temo gor, al kako???

Življenje je lepo!

(odgovor članu beti82)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
23.2.2012 16:19:30   
capyka1981
allo
pozdravljene po doooolgem času,sem bila v b.zaradi krvavitve,evo me...zdaj pa nazaj doma in na bolniški.
ne vem,če ste že obdelovale 3d al pa 4d uz??bo katera šla??pa kje ga delajo?aja,morfologijo mam 6.3-upam,da bo vse ok!!!!

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
23.2.2012 16:31:58   
sunny21
Punca bouser posted image
Ojla, sem bila zjutraj na pregledu,morfologiji in dr.Strahova se ni zmotila ,bouser posted image . So me pa ze vsi prepricali, da se ona vedno zmoti in sem se kar z obema spoloma pogovarjala, zdaj se bom pa spet s puncko. Vse je bilo v redu, ni pa vidla obrazka in srcek v celoti in me je cez en teden raje narocila se enkrat, kot da na blef govori. Tako fajn G. je ta moja. Pa vodo in kri je vzela. Njena sestra me pa ze od zacetka zmerom opomni na rh injekcijo, pa opomni cez kolko tednov bo to, zgleda da so to ze kdaj pozabili. Me bo cist prestrasila.
Kako vam kaj zgaga nagaja, jaz sem po vseh teh krofih mogla kar donat kupit, valda pomaga.
Jaz vcasih se kar na trebuhu zaspim, me nic ne moti vec, sploh ker prsa ne bolijo vec. Sem se pa ze skoraj navadla na hrbtu, pa sem nekje prebrala, da samo to ne. Sanje so zelo zive, se dobro da same bedarijeuser posted image
Trebuh je vsak dan vecji,opazno vecji, danes sem zdravnico zaskrbljeno vprasala, pa se je samo zasmejala, saj prej ga ni blo. Kil sem pa tudi ze 5 pridelala. Pazim pac, da imam vsaj en topel obrok, pa sadje, mleko, jogurti...pa kile skacejo, drzim pesti za vse, samo da sladkor ne bi skakal gor.
Lepo bodteuser posted image

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
23.2.2012 16:37:38   
sunny21
Iwa se pridruzujem,... Drugače pa počutje zadnje čase prov super pa sam user posted image mi hodi po glavi....

(odgovor članu sunny21)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
23.2.2012 16:43:19   
julieb

user posted image

NICK / starost / kraj/  št.user posted image  / št.user posted image  / kaj bo? 

2.7.
user posted image

bankc / 28 let / Primorska / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image
user posted image  bincha / 26 let / Kranj / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image  
3.7.
user posted image mala06 / 33 let / Šentjur / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image

5.7.

user posted image polho3006 / 36 let / ? / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image
6.7.
user posted image mala_roo / 25 let / Celje / 4user posted image / 0user posted image / user posted image
user posted image beti82 / ? let / ? / 2user posted image / ?user posted image / user posted image
7.7.
user posted image tamy82 / 25 let / Ajdovščina / 3user posted image / 1user posted imageuser posted image
user posted image Ajsika / 28 let / LJ / 1user posted image / 0user posted image / user posted image  
user posted image vali88 / 24 let / MS / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image
8.7.
user posted image Soncek17 / 27 let / LJ / 3user posted image / 0user posted imageuser posted image
user posted image sunny21 / 31 let / LJ / 1user posted image / 0user posted image / user posted image
10.7.
user posted image nina166 / 29 let / Savinjska dol. / 3user posted image / 2user posted image / user posted image  
user posted image miska6 / ? let / ? / ?user posted image / ?user posted imageuser posted image   
user posted image Katka86 / 25 let / Rogaska slatina / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image     
11.7.
user posted image fabula / ? let / ? / 2user posted image / 1user posted image / user posted image
user posted image  Elieli / 31 let / Obala / 1user posted image / 0user posted image / user posted image
12.7.
user posted image TinKkara / 36 let / ? / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image
13.7.
user posted image P1ka23 / ? let / Celje / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image
user posted image Tyraa / 25 let / ?user posted image / ?user posted image / user posted image
14.7.
user posted image kajčy / 26 let / NM / 2user posted image / 1user posted image / user posted image
15.7.
user posted image rola / 25 let / KR / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image
16.7.
user posted image ancy7 / 24 let / Ajdovščina / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image
user posted image sandra85 / 26 let / Portorož / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image
user posted image iwa / 29 let / Radovljica / 2 user posted image / 1user posted image / user posted image
17.7.
user posted image tallla / 33 let / Domžale / 3user posted image / 0user posted imageuser posted image
user posted image Suzy29 / 30 let / Laško / 5user posted image / 1user posted image / user posted image
user posted image marettimara / 37 let / NG / 1 / 0 / user posted image
18.7.
user posted image šalčkaa / ? let / ?user posted image / ?user posted image / ? / user posted image
user posted image miska32 / 32 let / NM / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image
user posted image borovnicka / 30 let / MB / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image
user posted image nikolinca / 29 let / ? / 2user posted image / 0user posted image / user posted image
19.7.
user posted image Caarmen / 28 let / Radovljica / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image

user posted image tigica / ? let / ? / ?user posted image / ?user posted image / user posted image
user posted image blondi20 / 20 let / Velenje / 1user posted image / 0user posted image / user posted image   
20.7.
user posted image xdmx / ? let / ? / 1 / 0 / user posted image
user posted image alysa / 34 let / Slovenj Gradec / 2user posted image / 1user posted image / user posted image
user posted image lidy31 / 31let / Črna na Kor. / 1user posted image / 0user posted image / user posted image
user posted image 2bambinos / 30 let / Gorenjska / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image  user posted image   
user posted image karin412 / 34 let / Gorenjska / 3user posted image / 2user posted image /  user posted image    
21.7.
user posted image sisi8 / ? let / Štajerska / 4user posted image / 3user posted imageuser posted image
user posted image buškolinka / 31 let / LJ / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image  
user posted image spelap / 24 let / Celje / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image

user posted image ThinkPink / 29 let / MB / 2user posted image / 1user posted image / user posted image
user posted image *bobika* / 30 let / Celje / 2user posted image / 1user posted image / user posted image
22.7.
user posted image valek / 30 let / Ptuj / 2user posted image / 1user posted image / user posted image
user posted image Maat / ? let / 3user posted image / 2user posted image / ? / user posted image

user posted image katerina / 37 let / LJ / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image  
user posted image Vegi / 18 let / KR / 2user posted image / 0user posted imageuser posted image
user posted image me ni / 38 let / Gorenjska / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image
user posted image Sitnoba / 29 let / NM / 2user posted image / 1user posted image / user posted image
user posted image Tadeja23 / 23 let / Lenart / 1user posted image / 0user posted image / user posted image
23.7.
user posted image uta_ / 33 let / Kamnik / 1user posted image / 0user posted image / user posted image

user posted image afnica mala / 34 let / ? / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image
24.7.
user posted image Katalenca / ? let / ? / 2user posted image / 1user posted imageuser posted image
25.7.
user posted image Tečnobica / ? let / ? / ?user posted image / ?user posted image / user posted image

user posted image Natty77 / 35 let / Celje / 3user posted image / 2user posted image / user posted image
26.7.
user posted image  
capyka1981 / 31 let / Šentjur / 1user posted image / 1user posted image / user posted image
user posted image  julijka25 / 24 let / Trbovlje / 1user posted image / 1user posted image / user posted image
27.7.
user posted image latila / 36 let / LJ / 1user posted image / 0user posted image / user posted image
28.7. 
user posted image Arya / 23 let / Velenje / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image
user posted image SamoTi / 28 let / Ptuj / 1user posted image / 0user posted image /
user posted image
user posted image sanyy / ? let / Ljutomer / ?user posted image / ?user posted image
user posted image
29.7.
user posted image  bavsi / 20 let / Dravograd / 1user posted image / 0user posted image
/ user posted image  
30.7.
user posted image amyZ / 25 let / Krško / 1user posted image / 0user posted imageuser posted image
user posted image julieb / 33 let / Pomurje / 3user posted image / 1user posted imageuser posted image
29.7.
user posted image
 Tina1984 / 26 let / Ormož / 1user posted image / 0user posted image / user posted image

1.8.
user posted image junior08 / ? let / ? / 2 / 1 / user posted image   
x.7.
user posted image asteraki / 31 let / ? / 3user posted image / 2user posted image / user posted image

user posted image Afrodita / 25 let / ? / 1user posted image / 0user posted image / user posted image
user posted image Tanza / ? let / ? / ?user posted image / ? / user posted image   

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naslednji pregled:
23.2.
*bobika*
1.3.
bincha
2.3.
Soncek17
5.3.
julieb, karin412, Natty77 (UZ)
7.3.
alysa, Sitnoba
8.3.
me ni
9.3.
me ni
12.3.
polho3006 (sladkor)
20.3.
amyZ
27.3.
2bambinos
11.4.
2bambinos (kontrola rasti)
Morfologija:
23.2.
sunny21
27.2.
mala06 (sladkor), mala_roo, bincha
28.2
Sandra85
29.2.
Katka86
2.3.
bankc, Soncek17, TinKkara
5.3.
iwa
7.3.
2bambinos, Vegi
8.3.
me ni
9.3.
afnica mala
13.3.
julieb, nikolinca
16.3.
spelap1

3D:

SKUPAJ NAS JE : 70
OD TEGA Z DVOJČKI :  1

user posted image : 9
  user posted image : 10 

Z nami so pot začele:
 butt3rfly, cebela2, MioBambino, racka8, 31Goga, julij82 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net                          - mama.si
- nosečnica.si                             - babybook.si
- noseča.com                             - pregnancy.org
- bibaleze.si                               - bambino.si
- mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
- Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
- Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
- Priznanje očetovstva
- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

Moj fantič Lionel 10.02.2010
Moja pupa Aura 31.7.2012

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
23.2.2012 20:11:30   
iwa
julieb, hvala da si prilimala seznam, prosim če pri meni vpišeš user posted image , ker smo zihr vidl pimpekauser posted image user posted image user posted image

hvalauser posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
23.2.2012 20:54:38   
Arya
julieb, meni pa prosim pripiši na seznamček user posted image in pa datum morfologije 29.3. Hvala

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
23.2.2012 21:20:37   
TinKkara
me ni
me veseli, da si izvedela za dobre rezultate.user posted image

drzim pesti se za Maat.user posted image user posted image

(odgovor članu Arya)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
24.2.2012 5:36:59   
Maat
Hej, hej... včeraj sem dobila izvide AC - vse je v redu user posted image Imeli bomo pa pupo user posted image user posted image

(odgovor članu TinKkara)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
24.2.2012 7:42:31   
iwa
Bravo maat! Iskrene čestitke! Super!user posted image user posted image user posted image

Jest sm še posebej vesela ko slišim dober rezultat AC, ker bi imela brata pa so bili vsi rezultati čist porazni in pol veste kaj je sledilo.... tako da, bravo punce!user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu Maat)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
24.2.2012 8:10:34   
amyZ
Uh ja...lepi rezultati kar dežujejo in prav je tako! Čestitke vsem, ki ste si že oddahnile in ugotovile, da je z vašim detetom vse tako kot mora biti! In seveda čestitke tako za user posted image  kot za user posted image !!!

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
24.2.2012 8:13:44   
bankc
Dobro jutro!

IZVIRNO SPOROČILO: capyka1981

allo
pozdravljene po doooolgem času,sem bila v b.zaradi krvavitve,evo me...zdaj pa nazaj doma in na bolniški.

Capyka1981 samo da si sedaj vredu! Sedaj pa doma pa počivat! user posted image user posted image user posted image Joj letos nas je pa res ogromno s težavami! Kaže da stres in službe delajo svoje! Moja prva user posted image je bila lepa in čisto brez težav, zdaj v drugo sem pa skoz doma! Šefica mi je včeraj rekla, da naj ne bom ne umna in naj ne hodim več v službo in naj se raje merkam, da ne bo šlo kaj narobe! Sem ji bila res hvaležna za te besede, ker prej me je skoz slaba vest grizla, ker jim ne morem nič pomagat! Še posebej ker se delajo zaključki poslovnega leta!

Sunny21 user posted image user posted image user posted image za pregled in za user posted image . Drugače pa lahko na hrbtu spiš ravno toliko kot na trebuhu! V bolnici so mi rekli, da ti telo bo samo povedalo, če mu položaj ne bo odgovarjal! In tudi Pušenjak je na to temo napisal, da naj se postavimo toliko let nazaj v kožo žensk, ki vseh teh navodil niso imele in kako so one vedele kako se obnašati in kaj delati v nosečnosti! menda da je treba samo poslušati lastno telo! Menda da če zaspiš na hrbtu in ti pritisne na kakšno veno ali živc, te itak slabost pripravi, da se moraš obrniti, ali pa ti kakšen del telesa zaspi in podobno! enako je napisal na temo, ali se lahko steguje v nosečnosti (npr. obešanje cunj in podobno) in je napisal, da se to vse lahko počne, če je zdrava nosečnost seveda!

Maat čestitke za dobre rezultate AC user posted image user posted image user posted image in za user posted image !

(odgovor članu capyka1981)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
24.2.2012 8:21:58   
*bobika*
jutro

Tudi jaz sem iz pregleda, no včeraj sem ga imela .. vse je ok , na 3D se še ni fajn videlo, ker še baje ni dovolj plodovnice .. nosim sicer nizko je rekla , pa da naj ne dvigujem več sina in težkih stvari , drugač pa sem spet dobila svečke za vnetje  user posted image

naslednji pregled je morfologija 22.3.

(odgovor članu bankc)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
24.2.2012 8:35:30   
me ni
Maat  Čestitke za lepe izvideuser posted image user posted image user posted image

Ja kr precej bo user posted image  , sploh na Gorenjskem jih bo velikouser posted image  

Jz se pa ubadam s prednjo zaščitno ročko pri vozičku. Prejšnji lastnik jo je izgubil/založil in v Sloveniji ni za dobit rezervnega dela. Močno upam, da bo iz trgovine v Celovcu kjer je bil voziček prvotno kupljen, pozitiven odgovor. So napisali, da mislijo, da bi mi lahko pomagali, samo slike vozička so želeli da jim pošljem. Zdaj čakam odgovor.
Sicer sem pa domov pritovorila ta teden kar precej stvari. Voziček QuinnyFreestayler4wheel(rabljen moder), košaro QuinnyDreamy(rabljena modra), lupinco MaxiCosi(šenkana rudeča), previjalno desko (rabljeno) in podlogo (novo) (svetlo modra prevladuje) ter ležalnik (Chicco rabljen, modro-rumena kombinacija). Vse skupaj 290€.
Cunce pa nobene ne bom kupila, že sedaj imam 3 velike nakupovalne vreče rabljenih in še kar prihajajo. Dojenčki tako hitro prerastejo, da se cunce še obrabit nimajo časauser posted image
Mogoče gremo jutri s frendi na izlet do obale (moj itak delauser posted image ). Mi bo kar prav prišlo malo okolje zamenjat, pa čeprav samo za en dan. še lepo vreme naročim pa bo popolno user posted image

(odgovor članu bankc)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
24.2.2012 8:36:28   
2xjulij
pozdravljene,
sem nova na forumu, ampak bodoča drugorodka user posted image  PDP imam 13.7.
Vidim, da ste članice že čisto domače, zato upam, da me še sprejmete.

Do sedaj je bilo na naših pregledih vse ok, pričakujemo fantka, doma pa imamo že eno pupo.
Trebuh imam že ogrooomen in tudi dete že pošteno brca, se prav bojim kakšna bom v osmem, devetem mesecu.

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
24.2.2012 8:38:12   
bankc

IZVIRNO SPOROČILO: *bobika*

jutro

Tudi jaz sem iz pregleda, no včeraj sem ga imela .. vse je ok , na 3D se še ni fajn videlo, ker še baje ni dovolj plodovnice .. nosim sicer nizko je rekla , pa da naj ne dvigujem več sina in težkih stvari , drugač pa sem spet dobila svečke za vnetje  user posted image

naslednji pregled je morfologija 22.3.

*Bobika* sej bo, vnetja so itak stalnica v nosečnosti! men je dal moj G kar rezervo za doma, ker je rekel, da se mi bo itak pojavljalo celo nosečnost! Koliko pa imaš starega sina? moj je ratal full samostojen od kar sem jaz noseča. sedaj je star 4,5 in se vsako jutro sam obleče in postelje posteljo (to ga moram sicer spomnit, ker sam se ne), po zajtrku si sam zobke umije (so jih v vrtcu naučili bolj kot pa če mu jih jaz- pohvala vrtcu) , sobico večinoma sam pospravi! Sem res prav ponosna nanjga!

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
24.2.2012 8:56:41   
rola
Oila punce,

jaz sem pa bila zaradi pritiskana dol pri ginekologinji 2 dni nazaj in me je hotela kar v bolnico poslat, ker mi je izmerila m.vrat dolg 9mm , sedaj sem še doma in ležim čez teden dni pa imam zopet pregled. Se pa počutim bolje, saj me ne tišči več dol.

Upam da ve uživate in pazite na svoje otročke.

(odgovor članu bankc)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
24.2.2012 9:18:03   
me ni
rola Ja pritisk je nevaren za mamico, lahko jo zadane kap, zato proti koncu nosečnosti sprožijo popadke in je predčasen porod, če pritisk nevarno naraste. Ti kar počivaj in ne se preveč sikirat, če se la da. A so ti mogoče tablete dal? Jaz sem pred nosečnostjo jemala Diovan 40, potem so mi pa takoj zamenjali na Metildope 250mg 1 na dan, 2 sta bili preveč, vsaj za začetek nosečnosti, ker pritisk v začetku že sam po sebi pade. Jaz imam še zdaj kar nizkega glede na včasih( 113/73 danes zjutraj).

2xjulij dobrodošla user posted image

(odgovor članu rola)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......