|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2012
19.11.2011 12:24:23   
Anonimen
Pozdravljene vse bodoče Julijke 2012!

Se moram tudi sama še pofočkat user posted image Sem julijka2010 (pozdravček sonosečki kajčyuser posted image user posted image user posted image ) in ponovno bom julijka - tokrat 2012. Rok po mojih izračunih bi moral biti 19.7., prvi pregled imam šele 12.12. tako da vam uradni PDP še sporočim. Iz prve user posted image imam eno 16 mesečno frčafelco, ki zahteva 100% pozornost, zato si težko predstavljam, kako zgleda imeta dva taka user posted image Aja, stara sem pa 31.

Najprej čestitke vsem user posted image ! Berem, da vas je kar nekaj v skrbeh, zato vam želim, da se vsem lepo in srečno izide, zgodbice s tako tragičnim in nesrečnim koncem (o katerih ste pisale že tako zgodaj) pa tiste, ki ste občutljive rajši ne berite, ker lahko močno vpliva na vašo psiho, še posebej na začetku. Zato marsikdo tudi odsvetuje branje forumov ipd. Mene osebno sicer take zgodbe zelo ganejo, vendar sem globoko v sebi prepričana, da se meni to ne more zgoditi (upam, da se kdaj ne najem zarečenega kruhauser posted image ), zato se ne bojim "psihičnih posledic" na razvoj nosečnosti.

Jem Elevit, pa mi od njega še ni slabo (in upam, da mi tudi ne bo), na nuhalno po vsej verjetnosti ne bom šla, ker bom šla na amniocentezo (kot v prvi user posted image ), v službi še nisem povedala, ampak to ne bi smel biti problem, bom pa vseeno počakala na prvi pregled, ker moj user posted image želi šele po pregledu povedati tudi staršem in potem širši okolici, zato bom do takrat tudi Anonimna s podpisom Spyler

(odgovor članu racka8)
  Neposredna povezava do sporočila: 276
19.11.2011 15:20:02   
Anonimen
hvala vsem za podporo user posted image

folna: jemljem tifol, kakor med 1. user posted image
dvigovanje: mi imamo tudi doma enega 4-letnega crtljivca, ampak mu nekako dopovem, da ga trenutno js ne morem dvigat, tak d ato bolj tata počne, midva se pa cartava sede, leže,....na vse druge načineuser posted image (ne dvigujem pa zato, ker je G zaenkrat odsvetoval)
iwa js sem tudi napihnjena, kot da sem v 4. meseceu, sploh pa proti večeru, zjutraj je trebušček še dokaj raven
1. porod: naravno, kratko in sladko user posted image

danes se počutim boljše, že 2 dni ne krvavim, trebuh imam v spodnjem delu kr trd in napet, še vedno me mal špika, kar tudi nisem vajena, ker v 1.user posted image nisem imela nobenih bolečin in špikanj...

povedali še nismo nobenemu, čeprav sem rekla, da po 1. pregledu poveva in seveda bi, če bi bilo vse ok, tako pa zaj nočem,  da se vsi veselijo, čez teden pa bi koga prizadelauser posted image čeprav še vedno vrjamem, da bo vse ok!!!

pozdravljena spyler!

srečka nosečka

(odgovor članu racka8)
  Neposredna povezava do sporočila: 277
19.11.2011 18:00:36   
mala06
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

hvala vsem za podporo user posted image

folna: jemljem tifol, kakor med 1. user posted image
dvigovanje: mi imamo tudi doma enega 4-letnega crtljivca, ampak mu nekako dopovem, da ga trenutno js ne morem dvigat, tak d ato bolj tata počne, midva se pa cartava sede, leže,....na vse druge načineuser posted image (ne dvigujem pa zato, ker je G zaenkrat odsvetoval)
iwa js sem tudi napihnjena, kot da sem v 4. meseceu, sploh pa proti večeru, zjutraj je trebušček še dokaj raven
1. porod: naravno, kratko in sladko user posted image

danes se počutim boljše, že 2 dni ne krvavim, trebuh imam v spodnjem delu kr trd in napet, še vedno me mal špika, kar tudi nisem vajena, ker v 1.user posted image nisem imela nobenih bolečin in špikanj...

povedali še nismo nobenemu, čeprav sem rekla, da po 1. pregledu poveva in seveda bi, če bi bilo vse ok, tako pa zaj nočem,  da se vsi veselijo, čez teden pa bi koga prizadelauser posted image čeprav še vedno vrjamem, da bo vse ok!!!

pozdravljena spyler!

srečka nosečka

Močno močno držim pest, da bo vse ok s pikico user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 278
19.11.2011 18:04:09   
mala06
Sem brala za nazaj in vidi, da vas kar nekaj krvavi. Samo pozitivno in držim pest, da bo vse ok user posted image  

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 279
19.11.2011 20:12:34   
kajčy
SPYLER---hvala za pozdrave:))...tudi jaz imam pregled 12.12.....še tko daleč do tja,se nikamor ne premakne.me pa zanima če gre katera (ki je že bila v materinski šoli) ponovno iti sedaj.....jaz nimam tega namena,partner pa je tudi opravil tako da mu ni treba ponovno:))

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 280
20.11.2011 7:45:42   
amyZ
Danes se mi je, kot sem že napisala v temi Upajmo skupaj, pokazal en močan plusek. In po izračunih, ki sem jih naredila na več testih na internetu, je moj datum 29.7.2012. Upajmo, da bo šlo vse kot je treba!

Držim pesti tudi za vse vas! Zdaj smo v istem loncu :) hehe

Lp

(odgovor članu kajčy)
Neposredna povezava do sporočila: 281
20.11.2011 9:02:12   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: kajčy

SPYLER---hvala za pozdrave:))...tudi jaz imam pregled 12.12.....še tko daleč do tja,se nikamor ne premakne.me pa zanima če gre katera (ki je že bila v materinski šoli) ponovno iti sedaj.....jaz nimam tega namena,partner pa je tudi opravil tako da mu ni treba ponovno:))

jst tudi verjetno ne grem v materinsko šolo...kvečjemu če mi bo dolgčas in bom šla malo obujat spomine user posted image
Spyler

(odgovor članu kajčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 282
20.11.2011 17:10:44   
iwa
amyZ,spyler dobrodošliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!Skupaj se bomo bodrile!

midva sva tud v prvo vse opravila glede materinske šole tko da bomo kr doma ponoviliuser posted image user posted image user posted image

Počutje je kr kul, prehlad se počasi, a zelo počasi poslavlja, pa skoz se mi po malem vrtiuser posted image user posted image user posted image , ampak kaj čmo!

Vse ki krvavite, džim pesti da se vse dobro izteče!

Meni se tud do 8.12. še vse tko vleče, sploh ko slišim kolk je problemov bi rada čimprej slišala user posted image .....

Sej bo!

Življenje je lepo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 283
20.11.2011 18:07:41   
MioBambino
Danes sem noseča točno 7 tednov. In danes je vrjetno zadnji dan moje nosečnosti. Ne napreduje, jutri me čaka abrazija(če se ne zgodi čudež).

Drage Julijke, čuvajte svoje bušije in čudovite otročke vam želim.user posted image

Mi bomo imeli angela, ki bo pazil na nas in naslednje nosečnosti.user posted image

user posted image

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 284
20.11.2011 18:31:11   
mala_roo
MioBambino
Vem, da je v tem trenutku brezveze da karkoli rečem, ker prekleto vem kako je to, če vedno pričakuješ in se ti vedno na koncu zgodi katastrofa.
Sama sem bila že 3x zaporedoma na tej poti...
Ni kaj reči user posted image drži se... res mi je žal zate, ker vem kaj doživljaš... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: MioBambino

Danes sem noseča točno 7 tednov. In danes je vrjetno zadnji dan moje nosečnosti. Ne napreduje, jutri me čaka abrazija(če se ne zgodi čudež).

Drage Julijke, čuvajte svoje bušije in čudovite otročke vam želim.user posted image

Mi bomo imeli angela, ki bo pazil na nas in naslednje nosečnosti.user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil mala_roo -- 20.11.2011 18:32:37 >

(odgovor članu MioBambino)
Neposredna povezava do sporočila: 285
20.11.2011 18:40:20   
iwa
Miobambino, tako mi je žal, res.... lahko ti le pošljem kup user posted image user posted image user posted image user posted image inuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....

Življenje je lepo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 286
20.11.2011 19:23:28   
amyZ
Miobambino...sočustvujem s tabo! Pošiljam en velik objem, ker verjamem, da jih potrebuješ!

Jutranja evforija je minila, počasi se privajam na misel, da nosim eno malo bibo. Imam pa že cel teden znake, ki sem jih zamenjevala za PMS, ker skorajda niso bili nič drugačni in sicer: zelo zelo boleče prsi, že dotik boli, napihnjenost, rahle bolečine v spodnjem delu trebuha, špikanje v jajčnikih je ponehalo, danes ga ni bilo nič, in pa seveda nihanje razpoloženja (kar pa ni nič novega zame). Včeraj sem bila vsa raznežena, občutljiva, danes pa nataknjena. Pred tednom se mi je pojavil tudi herpes, ker pa ga nisem dobila prvič, me ne skrbi. Pa tudi čisto mozoljasta sem, prej sem upala, da bojo mozoljčki z user posted image  izginili, zdaj pa ne vem kako bo. Ampak vse je treba vzeti v zakup.

V glavnem, za vsak slučaj v torek ponovim test in pokličem mojega G za datum. Komaj čakam!!!

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 287
20.11.2011 21:14:34   
racka8
miobambino drži se
Punce poslavljam se od vas. Vse te krvavitve so bili začetki splava. Ker se bo verjetno vse samo sčistilo, ne bo potrebno nobenega posega. Kar pomeni, da lahko že po prvi menstruaciji delam na novem user posted image . jupi.

v glavnem na urgenci v lj je zakon osebje.

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 288
20.11.2011 22:04:59   
MioBambino
IZVIRNO SPOROČILO: racka8

miobambino drži se
Punce poslavljam se od vas. Vse te krvavitve so bili začetki splava. Ker se bo verjetno vse samo sčistilo, ne bo potrebno nobenega posega. Kar pomeni, da lahko že po prvi menstruaciji delam na novem user posted image . jupi.

v glavnem na urgenci v lj je zakon osebje.

Midve se bova veselile kdaj drugič, prav?

Lahko si ponosna na svojega angela!

user posted image

*Glede osebja na urgenci Lj pa res- vse pohvale!

(odgovor članu racka8)
Neposredna povezava do sporočila: 289
20.11.2011 23:37:42   
SamoTi
Pozdravljene julijke 2012!!!
Tudi jaz sem danes zjutraj zagledala dolgo pričakovani user posted image !!!! Končno nama je uspelo po več kot letu in pol. Saj skoraj ne morem verjeti.... To je moja prva nosečnost, tako da mi bodo prišli še kako prav nasveti bolj izkušenihuser posted image . PDP bi naj bil po izračunih na RR 26. 7., ker pa imam neredne cikluse se bo verjetno spremenil.
Upam, da bo vse potekalo tako kot treba in da bom julija držala v rokah svojo pikico!!!

Držim pesti za vse nas, za tiste, ki pa se je na žalost končalo nesrečno pa user posted image user posted image user posted image .

amyZ - sem ti nameravala že na prejšnji temi napisati, da sva midve verjetno istočasno lulale in skakale od veselja po kopalniciuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 290
21.11.2011 7:36:09   
kajčy
SamoTi----super pdp imaš...takrat bo moj sonček star 2 leti:)))

(odgovor članu SamoTi)
Neposredna povezava do sporočila: 291
21.11.2011 8:51:36   
rola
Oila moja drage user posted image  in vse ki ste ravno zvedele veselo novičko.

MioBambino  in racka8 res mi je žal da se je tako končalo. Pošiljam vama user posted image user posted image user posted image in srčno upam da čim prej spet zagledata user posted image  ter donosita zdravega otročka.
Mi vsi smo z vama!

Ostale nosečke ve pa pazite nase in čuvajte naše male pikice. Meni moja pikica že sedaj nagaja (slabo mi je celo noč in celo jutro, bruhala sem včeraja najmanj 10 krat), sem ji v šali rekla da bo edinka če mi bo tako nagajala user posted image user posted image .
Kako se počutite ostale?
Jaz sem veselo novičko v petek zaupala mami in tašči-sta bili zelo veseli.

Boste ve na nuhalni oz. ob možnosti, da se vidi spol vprašale kaj imate?

Lep dan vam želim user posted image

(odgovor članu kajčy)
Neposredna povezava do sporočila: 292
21.11.2011 8:59:18   
polho3006

IZVIRNO SPOROČILO: MioBambino

user posted image

Ojoj user posted image user posted image

Ko berem takšne novice me postane strah za mojo malo pikico. Kaj pa če...na drugem forumu sem prebrala da imaš nosečniške znake še vedno prisotne, kljub temu, da ni utripa. Jaz imam pregled šele 9.12. in me je prav GROZA da...bi kljub temu da mi vsak dan skoraj cel dan slabo da me bolijo joški...gin rekel da ni utripa. Sem bila do sedaj prepričana da doklerso nos. znaki je z malo pikico vse o.k...ah pozitivno moram misliti, verjeti da bo vse o.k....

Neposredna povezava do sporočila: 293
21.11.2011 9:10:26   
*bobika*
polho3006 črne misli zapri v škatlo in jih ne izpusti ven..vse bo vredu.. jaz sem v prvi nosečnosti skos na netu visela in brala kaj vse se lahko zgodi, pa je moj reku da mi bo net izklopu..

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 294
21.11.2011 9:25:20   
polho3006

IZVIRNO SPOROČILO: *bobika*

polho3006 črne misli zapri v škatlo in jih ne izpusti ven..vse bo vredu.. jaz sem v prvi nosečnosti skos na netu visela in brala kaj vse se lahko zgodi, pa je moj reku da mi bo net izklopu..

No podobne izjave so bile tudi pri nas. Mi je rekel da mi bo računalnik. zaplenil in da ga ne dobim do poroda. Ampak kljub temu...eh sem zoprna s temi črnimi mislimi.

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 295
21.11.2011 9:39:25   
nina166
Pozdrav user posted image !

MioBambino in racka8 žal mi je da se je pri vama tako žalostno končalo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Upam, da čimprej spet zagledata plusek in da se bo takrat vse vredu končalo. Držita se.

polho3006 čimmanj beri takšne zgodbe kjer je šlo kaj narobe in poskušaj mislit pozitivno. Uživaj v nosečnosti in čimmanj misli na slabe stvari.

rola jaz sem pri hčerki vprašala na NS za slop in mi je pravilno povedala. Bom vprašala tudi zdaj, čeprav imam občutek, da bomo imeli fanta user posted image

SamoTi čestitke za user posted image in lepo nosečnost ti želim.

amzZ čestitke in tudi tebi

srečka nosečka kako pa je stanje pri tebi...upam da si vredu

spyler dobrodošla in čestitke za user posted image . Zakaj pa boš šla na amniocintezo?

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 296
21.11.2011 9:41:22   
nina166

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

nina166 so ugotovili, zakaj si krvavela? so ti predpisali zdravila in priporočali počivanje?

Nič mi ni rekla zakaj krvavim. Tudi zdravil takrat nisem dobila, mi je pa rekla, da morem obvezno počivat do naslednjega pregleda. Po parih dneh se mi je krvavitev ustavila in potem ni bilo več problemov s tem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 297
21.11.2011 11:05:33   
Caarmen
Po nekaj dneh zopet prebiram vaše vrstice in kar solze mi polzijo po licu... user posted image user posted image  pošiljam novim srečnim user posted image  in tudi vama MioBanbino in račka8.

V sredo imam zopet pregled in upam, da že slišim srček.

A ima katera kakšen nasvet glede prebave. Meni se je skoraj da ustavila, kljub temu, da pojem veliko sadja in vsak dan jogurt. Popijem pa okoli 2 l tekočine. 

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 298
21.11.2011 11:07:14   
xdmx
Še ena nosečka tukaj! :) Z ogromnim upanjem, da bo sedaj vse v redu. Prva nosečnost se je končala z odmrtjem ploda v 10em tednu. Točno pol leta kasneje, oz. slabe 4 mesece od čiščenja, pa sem ponovno zanosila. Zadnja m. je bila 16.10. Test sem delala 12.11, ker sem imela cikel na 25 dni. Prvi test BC user posted image črtici, potem sem takoj naredila še Clear Blue, ki je v parih sekundah pokazal močen plus. No, čez par dni sem naredila še ta drug BC test, ki je pokazal user posted image .

Začetek druge nosečnosti je dosti drugačen kot prve. Takrat sem imela temen urin, nič slabosti, tudi črtica je bila zelo rahla pri nosečniškem testu. Zdaj pa vgnezditvena krvavitev, slabost, utrujenost (ta je bila tudi v prvi nosečnosti) in jem za znoret, če ne, mi je slabo. Prsi in bradavice so napete in boleče.

Tako...kot sem si sama preračunala imam rok okoli 21.7. Upam na najboljše. :)

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 299
21.11.2011 11:27:47   
šalčkaa
Kako žalostne novice. Jojojjj.... Vsem želim vse dobro in zagotovo se kmalu spet vrnete med pričakovalke. Bodite močne! ;) :)

Pri meni še vedno ni nič znakov, mogoče sem malo bolj požrešna. V petek imam prvi pregled, ki se ga že takoooo veselim. Mož bo šel z mano in upam, da mu bo ginekologinja dovolila, da je zraven tudi pri pregledu.

Ali ste že začele prebirati literaturo? Priporočate kakšno knjigo?

Lepo bodite,
papa!!!

(odgovor članu xdmx)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?