|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2012
21.11.2011 12:58:09   
sisi8
Ahoj punce, evo še jes se pridružujem. Bila sem avgustovka 2005, majčica 2007, februarka 2011, no sedaj pa nas je presenetlo še eno dete, po izračunih bo tam nekje 21 julija. Vse nosečnosti so potekale brez problema, upam da bo tudi tokrat tako. Lepo pozdravljam vse. Aja sem iz Štajerskega konca.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 301
21.11.2011 13:05:19   
*bobika*
no pozdravljene

zdej pa pridem še k vam čvekat..
danes sem zagledala rahli plus na CB ..PDP naj bi imela 24.7. - tam nekje..doma imamo enga čmrla letnik 2008 ..

(odgovor članu sisi8)
Neposredna povezava do sporočila: 302
21.11.2011 13:09:04   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: Caarmen

Po nekaj dneh zopet prebiram vaše vrstice in kar solze mi polzijo po licu... user posted image user posted image  pošiljam novim srečnim user posted image  in tudi vama MioBanbino in račka8.

V sredo imam zopet pregled in upam, da že slišim srček.

A ima katera kakšen nasvet glede prebave. Meni se je skoraj da ustavila, kljub temu, da pojem veliko sadja in vsak dan jogurt. Popijem pa okoli 2 l tekočine. 

kupi si močno koncentrirano aloe vero.. in če ješ ELevit je možno zarad tega tudi da si zaprta..

(odgovor članu Caarmen)
Neposredna povezava do sporočila: 303
21.11.2011 15:58:20   
Caarmen
Jem smo Tifol.

Kje pa kupim močno koncentrirano aloe vero? Tisti napitki v Mercatorju se mi zdijo bl blažena in draga voda, kot pa da bi imelo kakšen učinek...

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 304
21.11.2011 17:13:27   
iwa
Ojla bobika, dobrodošla! Sploh še dons nism bla na netu in si rečem, hitr skočim da vidim kaj dogaja, in... evo tebe!Super, čestitam!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image To bomo čvekale!!!!

Življenje je lepo!

(odgovor članu Caarmen)
Neposredna povezava do sporočila: 305
21.11.2011 17:46:37   
rola
oila

eno vprašanje..ima katera kaj izcedka?
Jaz imam skos občutek kot da mi nekaj teče..in potem skos hodim na wc, da ne bi bila slučajno kri.
Imam minimalno izcedek, ampak občutek je pa katastrofalen user posted image

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 306
21.11.2011 18:05:51   
MioBambino
Moja pikica je že med angeli.user posted image

Me lahko zbrišete iz seznama. Upam, da bomo kmalu spet v pričakovanju.

Srečno, punce!

(odgovor članu šalčkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 307
21.11.2011 18:17:07   
iwa
Miobambino, pogrešale te bomo! kmalu bodi spet user posted image ! Drži se! user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu MioBambino)
Neposredna povezava do sporočila: 308
21.11.2011 18:35:04   
rola
MioBambino drži se! Pošiljam ti user posted image user posted image  in močno upam da čim hitreje zagledaš user posted image  srečno!!

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 309
21.11.2011 18:56:59   
MioBambino
user posted image

(odgovor članu rola)
Neposredna povezava do sporočila: 310
21.11.2011 20:58:04   
amyZ
Rola - jaz imam nekaj izcedka, vendar čisto belega. Kot nekakšen beli tok, ki sem ga imela ponavadi tudi prej.

SamoTi - ja, verjetno smo res izbrale isti čas. Jaz sem počakala, da moj pelje psa ven in hitro skočila na wc. Ker je bilo presenečenje in ker tudi nisem bila prepričana.

Sem pa opazila, da imate vse datume pred mano. Se je samo meni tako hitro prikazala močna črtica? Glede na to, da sem imela prvi dan zadnje M 23.10.  Čeprav bom jutri res še enkrat preverila, ker so me ene kar prestrašile s tem da so testi zatajili. Delam na Clearblue-m.

Jo, upam, da mene ne bodo tako mučile slabosti, zaenkrat še ni teh znakov. Tistim pa, ki jih imate definitivno ne priporočam obisk Cityparka, ker se tudi v spodnjem nadstropju mešajo razne vonjave iz zgornjih gostišč. Že tako je dovolj neprijetno, če pa te še matra slabost, pa raje ne. user posted image

Upam, da bomo vse, ki smo trenutno tukaj, zdržale do konca! Ostale, ki pa ste zapustile našo skupinico, pa lepo pozdravljam in želim čimprejšnji user posted image !!!

(odgovor članu MioBambino)
Neposredna povezava do sporočila: 311
21.11.2011 22:28:47   
valek
Mene pa zanima kaj narest v tem primeru:
porodniska se ti konca konc januarja 2012.
tvoje podjetje gre v stecaj ta tedn.
kako najbolje speljat da dobivas korkeltolk dohodkev naprej?
namrec naslednja porodniska se mi pricne z junijem...borze lahko koristim 3mesece na 5 let del.dobe
je najbolje bolniska p ooodniski in nato porodniska?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 312
21.11.2011 23:12:01   
Katalenca
Valek, nisem pravnica, kaj dosti ti ne morem pomagat. Kakšno podaljšanje porodniške nebi dobila?

Izcedek, ni še panike, pri prvi nosečnosti sem pa kar uporabljala mini vložke, verjetno jih bom tudi sedaj.

Počutje je zaenkrat vredu, nimam težav, malo ma sicer napenja v trebuhu, malo sicer tudi zaradi tega, ker sem danes jedla zelje user posted image

Za Angelčke pa user posted image

Bobika, pozdravljena, izgleda da imava PDP na isti dan, 24. 7 user posted image .

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 313
22.11.2011 7:31:11   
SamoTi
Sisi8, xdmx, *bobika* - čestitke tudi vam!!!user posted image user posted image
Pri meni zaenkrat ni nekih pretiranih znakov, razen da sem skooooz utrujena, jaz pa se moram učiti za strokovnega. Potem pa zeham ob knjigah, da bom zraven koga pojedlauser posted image user posted image . Aja, pa skoz bi nekaj jedla. Si pravim, da sem hitro začela s temuser posted image .
Imam vprašanje za vsa, zgleda da sem fasala glivično vnetje in me zanima ali lahko uporabljam kremo Canesten?

(odgovor članu Katalenca)
Neposredna povezava do sporočila: 314
22.11.2011 7:53:28   
amyZ
SamoTi... tudi jaz se počasi pripravljam na strokovnega (pa kaj je to zdaj???). Hehe...smo pa res čisto na istem :)

Jaz sem danes še enkrat preverila, spet enak rezultat. Jeeej! Poklicala bom tudi mojega G, da se naročim.

V bistvu šele danes mogoče dojemam da se v meni nekaj dogaja. Sicer se rada pogovarjam o tem in onem, včeraj sem mojega čakala v BTC, ko je šel urihtati avto, pa sem že vse vozičke pregledala,... Ampak drugače pa mi je precej čudno. Zaenkrat se še iščem v tem, ker me je res presenetilo. Ne v smislu, da nisem želela, ker sem, ampak zato, ker je ratalo v prvo. In nekako po vseh branjih in nasvetih, da nič hiteti, da se zgodi v kakšnem letu, je to čisto druga zgodba. Lepa, čudovita, a še nepredelana :) Če me razumete? Pošiljam pa svoji bibi pozitivno energijo :)
Včeraj sva tudi kupovala planinske hlače in mi ponuja trgovka S, pa rečem, da bi raje kar M. In potem seveda izberem hlače, ki imajo elastiko, ki dopuščajo največ prostora za moj buši, a so mi trenutno zaradi pasa in elastike še vedno prav. Takole je ja, se je že začelo :)

Razmišljam pa tudi kako naj se zadržim, da tega ne povem takoj. Za starše sva se odločila, da poveva za Božič, da bo to najlepše darilce zanje in nekako bo takrat največji riziko že mimo, ne pa še čisto. Ve ste poleg fanta prve, ki veste. Vsaj vas tukaj imam, da se lahko malce izpovem :) hehe...

Moji podatki za evidenco:
AmyZ 
starost 25 let
nosečnost
prvi PREGLED: bom izvedela danes
MOJ PDP 29.7.2012
kraj: Krško
Kraj poroda: še nič določeno 

(odgovor članu SamoTi)
Neposredna povezava do sporočila: 315
22.11.2011 8:45:56   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: Caarmen

Kje pa kupim močno koncentrirano aloe vero? Tisti napitki v Mercatorju se mi zdijo bl blažena in draga voda, kot pa da bi imelo kakšen učinek...

jst imam domačo namešano.. drugače pa jo imajo v lekarni, DM-u, ima jo tudi tisti GLDN in Herbalife..

rola ja jst imam velik izcedka, skoraj kot beli tok..pa še vedno me na trenutke tako zvija kot pri M.

katalenca.. jupi bova skup dihale.. no jst sem pri prvem kar 16 dni prehitevala.

samoTi ..ja lahko uporabljaš.. jst sem ga tudi prvič.. lahko pa si s hrano pomagaš, da ne boš spet dobila vnetja ..zmanjšaj vnos bele moke, kvasa in sladkorja.. jst sem morala dat skos dieto zarad črevesne kandide..zarad tega sem mela skos tud vnetja..

(odgovor članu Caarmen)
Neposredna povezava do sporočila: 316
22.11.2011 9:25:36   
rola
Oila moje drage user posted image

kako se kaj danes počutite?

Jaz sem čist out..včeraj delala v službi 10ur, tako da prišla domov ob 23h, potem pa slabost in nič spanca.
Danes pa v službi od 7h..sem čist crknjena. Kakšne službe imate ve, se lahko normalno spočijete?

Kar se pa izcetka tiče omam pa v četrtek ginekologinjo, pa jo bom malo povprašala.

kam boste šle ve na nuhalno?

Lep dan vam želim

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 317
22.11.2011 10:23:20   
*bobika*

rola jst mam zaenkart super službo..delam samo sopoldne, včasih sicer res tud dlje.. ampak delam v pisarni.. spočila bi se lahko, če ne bi z dragim po 1h zjutri filme bulila..user posted image

Na nuhalno bom šla k Strahovi, kot prvič..

morem pa danes poklicat da dobim datum za prvi pregled..

rola a tebe tud še kaj špika po trebuhu in jajčnikih.. mene že dva dni boli spodnji del trebuha.. kakor ko sem imela M., tega se  iz prve nosečnosti ne spomnem..user posted image

(odgovor članu rola)
Neposredna povezava do sporočila: 318
22.11.2011 10:39:13   
Maat
Evo še mene tukaj user posted image

Sem četrtič user posted image , doma imam že dva otročka, ena nosečnost pa se ni končala uspešno. Tako smo spet na tej poti...

*bobika*, take iste bolečine sem imela jaz oz. jih imam še vsake toliko časa. Pa ves čas imam občutek, da bo pritekla M user posted image Tudi sama se tega ne spomnim iz nobene prejšnjih nosečnosti, tako da upam, da to ni nič posebnega.

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 319
22.11.2011 10:49:22   
xdmx
Tudi mene špika spodaj okoli maternice. Slabosti ne občutim več toliko, tudi prenažiram se ne več, sem pa še vedno skos napihnjena, sploh proti večeru. Prsi in bradavice so pa vsaki dan bolj boleče.

Jst bi 100krat raje imela službo, tako se pa učim za zadnje 3 izpite na faksu. Stresno...user posted image

Mi2 tudi nisva še nikomur povedala. Tudi ne bova. Prvič sva takoj, potem je pa bila groza vsem razlagat, da ni uspelo. Tako da sva zdaj kar lepo tiho.

Ima katera od vas tudi čustvena nihanja? Jaz se namreč lahko zjokam v sekundi, takoj zatem se smejem, se jezim, sem žalostna...user posted image . Tako...zdaj me čakata pa še 2 izpita pred prvim pregledom, ki je 6.12.. Menjala sem ginekologa, ker mi prejšnji ni prav nič povedal. Zanimale so me kakršne koli informacije, kaj narediti, da bo v drugo uspelo, če obstajajo kakšne preizkave, on pa samo...ne sekirajte se in imejte redne odnose. Je pa drugače zelo dober ginekolog, tudi on mi je delal abrazijo, ampak rabim enga, ki je malo bolj "noter" v vsem tem. user posted image Zgleda sem imela vgnezditveno krvavitev zdaj in sem se ustrašila kaj je to. Bila sem pri njemu, me je pregledal in ni niti omenil, da kakšna vgnezditvena sploh obstaja. Je rekel, malo kasneje je prišlo do ovulacije in takrat zna pridet do kaksne blage krvavitve... Sem ga vprašala: Je to možno, glede na to, da je bila krvavitev 19. dan po M., moj cikel pa traja 25 dni? In potem je šel gledat na koledar...aja, pa je res 19 dni, sem mislil, da je bilo samo 14. No, vseeno...verjetno je do ovulacije prišlo kasneje. Ne obremenjujte se. user posted image teden kasneje se je pa pokazal plus. Takoj mi je blo jasno, ko sem bila zmatrana že po parih minutah, ko sva z mojim šla na en hrib. :)

Držim pesti, da nam vsem nosečkam uspe...vsem tisti, ki jim zdaj ni...pa upam, da jim kmalu spet uspe...vem kako se počutite. Meni se je porušil svet... user posted image

< Sporočilo je popravil xdmx -- 22.11.2011 10:52:23 >

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 320
22.11.2011 10:52:05   
tallla
jaz sem danes ponoči na wc papirju zasledila rahlo svežo krvavo sluz.... nisem se toliko ustrašila, kolikor sem okamenela... v trenutku so čustva odplavala iz mene in gledala sem kot tele v nova vrata. čisti zombi... brez solze, brez nasmeha...ko je moj prišel iz nočne mu nisem imela srca povedat, tako in tako pa je še preuranjeno za paniko. šla sem spat in seveda sanjala SS, pa raje ne bom razlagala mojih glupih strašljivih mor... sedaj ni znakov krvi tako, da upam, da je samo kakšna žilica počila. dokler ne začnejo močne krvavitve, sem lahko mirna, ampak itak nisem. ne bojim se SS, samo med zadnjo nosečnostjo in tole je minilo 9 mesecev in še 2 meseca pavze takoj po SS... kar pomeni, da če zdaj tale pikica gre, bo naslednja spet čez slabo leto.... tega čakanja ne bom ponovno prenesla :( 
do G. še ne bom šla, sem se dala na max. počitek... lahko je bil kriv le včerajšnji prenaporen in predolg shopping v citiparku, kar mi je že po dveh urah povzročil močne krče v matrnici, da sem potem raje sam še na klopcah sedela.....

se pa debat bolj malo udeležijem zadnje dni, za kar se opravičujem, ker si enostavno ne dovolim preveč evforije, da se ne bi slabo končalo in bom na koncu še bolj žalostna. user posted image

poljubčki vsem!

(odgovor članu Maat)
Neposredna povezava do sporočila: 321
22.11.2011 11:17:50   
rola
bobika* trenutno lahko rečem, da me špika ne več, sicer včer ko sem bila zelo utrujena sem imela nek čuden občutek, ampak špikati je pa prenehalo. Pravijo da lahko špika zaradi raztezanja maternice user posted image  nimam pojma. Imam pa smotan občutek zaradi izcedkov user posted image  in potem skos na wc-ju visim in gledam da se ne bi ulilo.

tallla ne sekiraj se preveč. Pojdi se vseeno prepričat k svojemu ginekologu (vsaj jaz bi, da bi bila mirna), ampak mislim da čisto vsaka krvavitev pa tudi ni ss. Tako da kar pogumno, misli pozitivno.
user posted image da bo vse ok s tvojo pikico!

(odgovor članu tallla)
Neposredna povezava do sporočila: 322
22.11.2011 13:02:07   
amyZ
tallla...upam da ni nič in da je bilo samo malce krvi. Če bo pa več, pa le na pregled!

No, pa sem le dobila datum, 6.12. Najprej se mi je zdelo prekmalu, glede na to, da naročajo nekje po 8 tedno, pa vendar bo takrat že 6 tednov in 2 dni, torej že v sedmem tednu. Komaj čakam!!!

(odgovor članu rola)
Neposredna povezava do sporočila: 323
22.11.2011 13:05:45   
xdmx
Potem imava pa pregled na isti dan in zelo možno, da tudi pri istem ginekologu. Srečno! user posted image

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 324
22.11.2011 13:15:08   
SamoTi
amyz- zanimivouser posted image user posted image , kaj veš kaj še bova ugotovile v tem času, ko bova tukaj čvekale user posted image user posted image . Za katero področje pa delaš strokovnega, če nisem preveč radovedna??

*bobika* se bom držala tvojega nasveta glede hrane in upam, da bo pomagalo.

Jaz sem prej klicala G in sem naročena 7. 12. , komaj čakam!!

(odgovor članu xdmx)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?