xdmx
|
Tudi mene špika spodaj okoli maternice. Slabosti ne občutim več toliko, tudi prenažiram se ne več, sem pa še vedno skos napihnjena, sploh proti večeru. Prsi in bradavice so pa vsaki dan bolj boleče. Jst bi 100krat raje imela službo, tako se pa učim za zadnje 3 izpite na faksu. Stresno... Mi2 tudi nisva še nikomur povedala. Tudi ne bova. Prvič sva takoj, potem je pa bila groza vsem razlagat, da ni uspelo. Tako da sva zdaj kar lepo tiho. Ima katera od vas tudi čustvena nihanja? Jaz se namreč lahko zjokam v sekundi, takoj zatem se smejem, se jezim, sem žalostna... . Tako...zdaj me čakata pa še 2 izpita pred prvim pregledom, ki je 6.12.. Menjala sem ginekologa, ker mi prejšnji ni prav nič povedal. Zanimale so me kakršne koli informacije, kaj narediti, da bo v drugo uspelo, če obstajajo kakšne preizkave, on pa samo...ne sekirajte se in imejte redne odnose. Je pa drugače zelo dober ginekolog, tudi on mi je delal abrazijo, ampak rabim enga, ki je malo bolj "noter" v vsem tem. Zgleda sem imela vgnezditveno krvavitev zdaj in sem se ustrašila kaj je to. Bila sem pri njemu, me je pregledal in ni niti omenil, da kakšna vgnezditvena sploh obstaja. Je rekel, malo kasneje je prišlo do ovulacije in takrat zna pridet do kaksne blage krvavitve... Sem ga vprašala: Je to možno, glede na to, da je bila krvavitev 19. dan po M., moj cikel pa traja 25 dni? In potem je šel gledat na koledar...aja, pa je res 19 dni, sem mislil, da je bilo samo 14. No, vseeno...verjetno je do ovulacije prišlo kasneje. Ne obremenjujte se. teden kasneje se je pa pokazal plus. Takoj mi je blo jasno, ko sem bila zmatrana že po parih minutah, ko sva z mojim šla na en hrib. :) Držim pesti, da nam vsem nosečkam uspe...vsem tisti, ki jim zdaj ni...pa upam, da jim kmalu spet uspe...vem kako se počutite. Meni se je porušil svet...
< Sporočilo je popravil xdmx -- 22.11.2011 10:52:23 >
|