racka8
|
Helo. Kako ste? Srečka nosečka iste probleme imam. Meni niso dali nobenih zdravil. Vsakič ko grem na wc, mi tečejo krvavi kosi. Vprašala sem ginekologa kaj je zdaj to, pa so mi rekli, da ko bo lila kri neprestano iz mene, da pridem nazaj na urgenco. Drugače mi bo pa itak v četrtek ginekologinja povedala kako in kaj se dogaja s plodom. Tako glej, kaj se bo zgodilo bo to dobro zate, če bo SS pomeni, da je s plodom nekaj narobe. Boljš zdej, kot nikoli in si očitaš celo življenje, kaj če. Brala sem po forumih, da so ženske kljub temu donosile otroka. Ne delaj paniko, kar bo pa bo. Zdej razumem tiste ženske, ki imajo neurejeno menstruacijo, pa vmes zanosijo in imajo še kar naprej menstruacijo do 3-4 mesca in sploh ne vejo da so noseče. KAr se EA tiče, je nisem dobila, ker v LJ so nekako proti. Slišala sem dobre in slabe stvari. Dobre ne čutiš bolečin, slabe glavoboli, slabosti, bolečine v želodcu še nekaj let. 2x sem rodila v Lj, babce super. 1. ko sem se si ji opravičvala, če ji delal zgago, pa se je smejala. Bila je skoz pri meni. Ampak se je končalo s CR. Ko so se babce imele smeno, sem ji rekla, da naj kar gre stran od mene. Da bom tisti plačala nadure, samo da pri meni ostane. 2. sem imela skoz ob sebi 2 babce, študentkso osebje. Sem jim grozila, ker mi na začetku niso dale nič proti bolečinam. Pa smo se na koncu dober razumele. Je prišla do mene in me stisnila, rekla, da ne smejo poslušat nosečke, ker pol nikamor ne pridemo. Za info vsakič sem imela 12h popadkov, na 2-3 minuti in to močne.2. rodila normalno. Sem ugotovila, da bolj jamraš boljš zate, ker osebje je skoz pri tebi. Če pa govoriš sej je6 vse ok, pa kr zgine. V glavnem vse se da preživet, take bolečine so samo ennkrat in to mine. Z EA ali brez.
|