|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2012
22.11.2011 13:57:59   
Maat
Punce, ful imate hitro preglede... jaz ga imam šele 20.12., predviden PDP pa 22.7.12. Glede na to, da se je prejšnja nosečnost končala s SS, sem vseeno pričakovala pregled kakšna dva tedna prej user posted image

(odgovor članu SamoTi)
Neposredna povezava do sporočila: 326
22.11.2011 14:16:08   
amyZ
xdmx - možno res, če sva iz istega kraja potem bolj težko, da bi imele koga drugega :), super to! Srečno tudi tebi! Mogoče se pa vidimo!

SamoTi - delam iz socialnega varstva, tako da kar precej dela in materiala za predelat. Pa ti?

(odgovor članu Maat)
Neposredna povezava do sporočila: 327
22.11.2011 14:19:07   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: Maat

Punce, ful imate hitro preglede... jaz ga imam šele 20.12., predviden PDP pa 22.7.12. Glede na to, da se je prejšnja nosečnost končala s SS, sem vseeno pričakovala pregled kakšna dva tedna prej user posted image

Meni je tudi najprej hotea dat 23.12., potem se pa nismo mogle sestre zmenit al bodo delali al ne, zato sem dobila 15.12. (pdp 24.7.)

(odgovor članu Maat)
Neposredna povezava do sporočila: 328
22.11.2011 17:31:53   
fabula
Punce živjo,
za nami je včerajšnji pregled in zaenkrat vse ok user posted image  ....zdaj imamo "že" 0,82 cm in smo od prejšnjega tedna zrasli za 6mm, tako da sva bila včeraj res oba (pre)srečna...namreč na prvi pregled so me naročili že 14.11 (PDP pa imam 11.7) in je bilo čisto pekmalu, tako da ni slišal niti srčkauser posted image , kar je pomenilo ali da smo prekmalu ali pa da je kaj narobe...no pa je bilo k sreči samo prekmalu. Sem pa zanimivo zanosila ene 14 dni po ovulaciji, zato pa je bil pikec prejšnji teden še čisto premajhen.
Včeraj sva potem tudi povedala obojim staršem (razen moja mami je vedela prej, ker nisem mogla skriti vseh slabosti), danes poveva najboljšim prijateljim, za ostale bo pa še čas in ne bova še nič hitela.
Drugače pa dneve še vedno preživljam v večini v slabostnem stanju, ampak saj se bo menda kaj kmalu nehalo tudi to.

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 329
22.11.2011 19:28:20   
Anonimen
čestitke vsem novim user posted image in dobrodošle!

našim user posted image julijčkom pa user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nina166

spyler dobrodošla in čestitke za user posted image . Zakaj pa boš šla na amniocintezo?

ker sem šla že v prvi user posted image , ker imam veze user posted image , ker bom 100% zvedla spol in ker bom še bolj pomirjena v celi nosečnosti.

Spyler

(odgovor članu nina166)
  Neposredna povezava do sporočila: 330
22.11.2011 19:36:37   
mala06
Živijo user posted image !

Čestitam vsem novim user posted image in dobrodošle. Pri meni nič novega, komaj čakam pregled pri svojem g., ki ga imam 2.12., da vidim kolk smo zrasli približno v 14-ih dneh. Za NS sem že tudi klicala in imam 22.12. tako, da bo veseli december res veseli user posted image

To je to za enkrat in želim vam lep in topel torkov večer!

(odgovor članu fabula)
Neposredna povezava do sporočila: 331
23.11.2011 7:24:04   
Caarmen
Dobro jutro

Šibam na pregled. Upam, da se srček že sliši in da vam bom lahko poročala same dobre reči.

Držte pesti.

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 332
23.11.2011 7:47:13   
julij82
živijo Julijke,
mene pa nekaj zanima. Prvi pregled imam 8.12.1211, sem v 6tednu nosečnosti in ali se moram že sedaj prijaviti za NS še pred prvim pregledem pri moji g?? Kam pa lahko pokličem in se naročim? sem pa mal ven iz Lj.

Hvala

(odgovor članu Caarmen)
Neposredna povezava do sporočila: 333
23.11.2011 8:23:49   
Anonimen
Caarmen - tudi jaz si želim, da kmalu izvemo vaše lepe novičke, če moramo že sami tako dooolgo čakati user posted image

julij82 - vem da smo zdaj vse neučakane in bi rade čimprej videle svoje pikice, ker dokler ne čutiš brcic se kar ne zdi realno, a ne user posted image   ampak se ti nikamor ne mudi, ti bo tvoj G dal navodila in verjemi mi, da ne boš zamudila roka za NS. Jst sem v prvi user posted image  imela NS v porodnišnici, vem pa da ga izvaja tudi dr. Strahova (http://www.strah.si/05_nuhalnasvetlina/index.php?kat=1&idv=1) in v Domažalah imaš še dr.Meglič (http://www.ginekoloska-ambulanta-meglic.si/index.html), v LJ pa diagnostični center Septum (tu sem šla na 3D UZ) http://www.medicinski-center.si/nuhalna-svetlina.html , zelo znani in cenjeni pa so tudi pri dr. Reševih http://www.noseca.com/narocanje.html . Verjetno jih je še kar nekaj, ampak ti so najbolj "znani"

Malo pretehtaj cene, zdaj nisem imela časa primerjati user posted image

Spyler

(odgovor članu julij82)
  Neposredna povezava do sporočila: 334
23.11.2011 8:23:55   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: julij82

živijo Julijke,
mene pa nekaj zanima. Prvi pregled imam 8.12.1211, sem v 6tednu nosečnosti in ali se moram že sedaj prijaviti za NS še pred prvim pregledem pri moji g?? Kam pa lahko pokličem in se naročim? sem pa mal ven iz Lj.

Hvala

na nuhalno se moraš naročiti do 12.tedna.. verjetno ti bo tvoja ginekologinja dala tudi kakšno številko ,če ona ne dela NS..
Jst bom šla tudi sedaj k Strahovi v Domžali..ji nekak najbolj zaupam..

(odgovor članu julij82)
Neposredna povezava do sporočila: 335
23.11.2011 8:45:40   
julij82
Hvala za odgovore :). samo zanimalo me je, ker sem tu prebrala da se nekatere to že uredila z naročanjem. ja itak bom na pregledu vprašala kako in kaj naprej. Hvala za linke :)
Drugače pa vse poteka ok, pa tudi slabosti ni nobene ;)

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 336
23.11.2011 8:54:41   
nina166

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

ker sem šla že v prvi user posted image , ker imam veze user posted image , ker bom 100% zvedla spol in ker bom še bolj pomirjena v celi nosečnosti.

Spyler

Ja na AC je žal samo spol tisti, ki ga 100% uganejo...vse ostalo pa user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 337
23.11.2011 9:05:40   
nina166
Jutro!

Na NS bom jaz šla k Strahovi, kot že v prvih dveh nosečnostih. Pregled je od 11. - 14. tedna, tako da še imamo čas, da se naročimo. Jaz bom počakala, do prvega pregleda 5.12. in se bom potem naročila.

Caarmen držim pesti, da slišiš srček....dobro opravi

fabula user posted image user posted image user posted image za pregled in za srček

tallla kako pa je stanje pri tebi...upam, da ni več nil krvi

xdmx sem brala pri Pušenjaku in tudi on pravi, da g niso prepričani, da vgnezditvena krvavitev res obstaja

Maat dobrodošla in čestitke za user posted image . Koliko pa sta stara tvoja otročka?

Meni pa so se nehale slabosti...včasih mi je še sicer na trenutke malo slabo, vendar ni to skoraj nič proti temu kak mi je blo prej

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 338
23.11.2011 9:43:05   
MioBambino
IZVIRNO SPOROČILO: nina166

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Spyler

user posted image

Ja na AC je žal samo spol tisti, ki ga 100% uganejo...vse ostalo pa user posted image user posted image

Izpostavljati nosečnost AC in vsem njenim nevarnostim samo zato, da vidiš spol in da boš bolj mirna, je zame nesmisel. Veze izkoristi za dobro NS in morfologijo. Če res ne bo kaj vredu, boš pa itak opravičena do AC.

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 339
23.11.2011 9:46:15   
xdmx
Jutro! user posted image

Se je še katera danes zbudila, kot bi jo nekaj povozilo? Jst sem spala do sedaj, drugače pa nikoli čež 6. Zgleda je to posledica, ker ponoči nisem mogla spati zaradi slabosti.

Ja, karkoli je bilo, sem imela 24 ur zelo rahel temno rjav izcedek. 19. dan po zadnji M. Nasploh je bil ta začetek nosečnosti precej čuden. 18. dan sem ponoči bruhala kot nora (pa nikoli ne bruham), sem sumila na trebušno gripo. Naslednji dan proti večeru je vročina narastla na 38.5 in dobila sem tale izcedek, ki niti ni bil krvavitev, ampak res rahla temna sluz, pa zelo malo je bilo, ampak ravno zadosti, da mi je blo spet hudo, ker kem dobila M. Čez noč je očitno minilo in je bilo zjutraj vse kot mora biti.

Srečno na pregledu, Caarmen! user posted image

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 340
23.11.2011 10:14:45   
Natty77
Pozdravljene,

Tudi jaz sem se odločila, da se malo oglasim. Imela sem že pregled prejšnji teden (zaradi problemov z ledvico), ampak je bilo prezgodaj, da bi se na UZ kaj videlo. Zato imam naslednjega 16.12. in že komaj čakam…da končno vidimo srček in če je vse v redu. Slabo mi niti ni tako zelo hudo, pač pa me grozno tišči ves čas na WC…ponoči grem tudi po 3x, pa ne pijem zvečer veliko….in zaradi tega zelo slabo spim.
Zanima me, ali katera ve, ali je zame nuhalna brezplačna, ker bom marca stara 35?
lp
Natty

(odgovor članu Maat)
Neposredna povezava do sporočila: 341
23.11.2011 10:24:03   
afnica mala
Živjo,

da se pofočkam.
PDP 23.7.2011
Doma imam 3-letnico, prej 3 ss. Zaradi rahlega izcedka prejšnji teden jem Ultragestan. Na ultrazvoku se seveda še nič ni videlo, pregled 12.12.
Ne grem na nuhalno, ampak na horionsko biopsijo ali AC- mi pripada zaradi gentskih pripetij v prejšnji nosečnosti.

Znaki: slabost,vrtoglavica,boleče prsi,zaspanooooost-zelo, pogosto lulanje....komaj čakam, da po ok pregledu HB- povem najini pikici, da bo dobila sestrico/bratca. Zako si želi.

Me je pa zelooo strah, vsak obisk WC-ja me stisne....pa če so kak del dneva prsi kaj manj boleče, že vsa panična...to naredijo ss-ji.....

(odgovor članu Natty77)
Neposredna povezava do sporočila: 342
23.11.2011 10:48:02   
SamoTi
Afnica mala - čestitke, močno stiskam pesti, da bo tokrat vse tako kot mora biti in boš jullija v rokah držala svojo pikicouser posted image user posted image user posted image
amyZ - jaz delam strokovnega s področja šolstva (slovenščina), imam datum 5. 12., tako da sem že na polno v učenju in me kar malo muči, ko se mi skoz tako zeha zravenuser posted image .

Me pa zanima ali ti na prvem pregledu vzamejo tudi vodo? Potem moram najverjetneje biti na tešče?!? Mi sestra ni nič rekla in ne vem kako in kaj...

Uživajteuser posted image !!!

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 343
23.11.2011 10:56:25   
*bobika*
samoTI ja meni je rekla da moram bit tešča. hvala bogu imam uro 7.15, sicer ne vem kako bo to speljala ..ker morem do 8h malega peljat v vrtec in ne vem če bom gotova, glede na to da je rekla, da prvi pregled traja malo dlje..ne vem zakaj.. naj pove katera ki ga je že imela kaj vse naredijo.

(odgovor članu SamoTi)
Neposredna povezava do sporočila: 344
23.11.2011 11:07:18   
amyZ
Meni ni nič rekla, da morem biti na tešče, ker imam uro 11.30, bi bilo to kar precej težko.

Natty77 - jaz bi na tvojem mestu povprašala, ker si zelo blizu 35-im in dan več ali manj ne pomenita nič, in mogoče ti bodo ugodili.

Za NS je baje res dobro iti v Domžale a ne? Mislim, da k Strahovi, se mi zdi, da je pred leti bila tudi moja mami tam. A tam potem dobiš samo slikico? Za filmček bi bilo pa treba v LJ it, ali je tisto drugo, ker je 3D?

Glede počutja pa tako: zaspanost, ki je bila prisotna tudi že prej, rahla vrtoglavica vsake toliko časa, ki sem jo imela tudi že prej zaradi nizkega pritiska. Tako da bistvenih sprememb ni.

Tiste, ki imate slabosti...kdaj so se pa začele? Jaz zaenkrat še nimam problemov s tem, razen da mi govedina ne diši prav fajn. Upam, da bo tako tudi ostalo.

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 345
23.11.2011 11:17:57   
xdmx
Najboljše, da kar tukaj še malo povprašam... Je še katera vegeterijanka? Pri prejšnji nosečnosti sem se trudila jesti purana, ampak mi res ni šlo. Ne jem mesa že v bistvu od nekdaj. Probam pojesti zdaj kakšno jajce, to je pa to. Mleka samega tudi ne pijem. Ampak v kombinaciji (čokolino, gres, kakav) pa gre.

Pri abraziji so mi tudi ugotovili RH-, zato sem dobila injekcijo.

Kakšna je pa kaj vaša prehrana? Kaj priporočate? Res ne bi rada s svojimi navadami škodila plodu... Obstaja mogoče kakšna razpredelnica s priporočljivo hrano?

Hvala

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 346
23.11.2011 11:18:26   
tallla
nina166 hvala za vprašanje... :) včeraj dve nežno rdeči packi čez cel dan.. od včeraj zvečer pa nič več.... tako, da sem trenutno pomirjena, za začetek SS sigurno ni šlo... najbrž kakšna žilica... seveda pa še vedno s strahom hodim na wc... tako, da afnica mala... popolnoma te razumem... :( jaz imam enega za sabo...

super, da ste pripopale linke za NS... jaz sem slišala dobre strani tudi za dr. Megličevo in ker imam G. v ZD Domžale, sem se odločila kar zanjo. No, v bistvu sem ji pisala mail pa da vidimo kaj bo rekla. Mislim pa, da je nesmisleno, da norim z NS v decembru, ker imam prvi pregled 13.12, tako, da bom bolj navijala za NS na začetku naslednjega leta.

tile dnevi se kar vlečejo, ne? jaz kooooomaj čakam na prvi pregled...  Maat... jaz imam prvi pregled tudi šele v 10. tednu... ampak ena je pisala, da ga ima šele v 12.t.. tako, da ... lahko bi bilo hujše ;/

pa čestitke vsem novim nosečkam :)

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 347
23.11.2011 11:26:05   
afnica mala
tallla- moja osebna g. je dr. megličeva in tud NS sem imela pred 3,5 leti pri njej....jaz sem z njo zelo zadovoljna....pri vseh mojih pripeljajih sem bila pogosto pri njej....1x sem šla med prejšnjo nosečnostjo k Strahovi (zaradi bolečin, moje ni blo), pa mi se Megličeva bolj dopade

(odgovor članu tallla)
Neposredna povezava do sporočila: 348
23.11.2011 11:29:07   
tallla
hehehe.. jaz s prehrano  nimam nobenih problemov (še)... to mi je tok smešno.... a ni znak nosečnosti, da ti posebej pašejo določene kombinacije hrane (sladoled s kumaricami npr...), no jaz sem se v zadnjih 10 dneh namenoma spoprimla s svežim mesom piščanca, govedine, svnjine in ribami... vse brez problema... od čiščenja do vonja, do uživanja... mogoče pa pridejo tele čudne kombinacije kasneje.. ?? al pa bom prikrajšanja za take zanimive zgodbice, ki jih potem govoriš svojim otrokom... "ooo, ko sem bila jaz noseča s tabo nisem mogla hodit v ribarnico... ampak česna in polnozrnatih cryspijev pa sem pojedla na tone... " hehhee

kakšne zgodbice o hrani imate punce, ki ste že rodile ?? :)

(odgovor članu tallla)
Neposredna povezava do sporočila: 349
23.11.2011 11:33:19   
tallla
afnica mala... špica! hvala za info... ja, ko sem iskala novega G. mi jih je nekaj omenilo dr. Megličevo samo je zasedena. na koncu sem pristala pri dr. Goslarjevi, ampak je sploh še vidla nisem, ker je na porodniški in ima eno vojsko ljudi, ki jo nadomeščajo.... bomo vidli kako bo to potekalo... če ne bo šlo, se bom pa ko bom na NS Megličevi dala v vrsto pa, ko se kaj sprosti me mogoče vzame....

(odgovor članu tallla)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?