darja.mark
|
Joj Vilma, ne obupaj, zdrži z nami, če ne zase pa za nas . Vsaka več ki je tukaj, smo ena drugi večja vzpodbuda da se brcamo in migamo in manj jemo. No, pri miganju se jaz mal izognem, hehe. Mogoče maš tak dan, da ti je vse dol padlo, pa bi najraje odnehala. Pa sej zato maš nas, da te mal kiknemo v rit, zdej pa veselo naprej. Saj vsaka dobi tiste 'žute minute' ko bi fliknila nekam to 'zdravo hrano' in rekla 'na juriš na sladkarije', no, vsaj jaz bi. Ampak ne smemo, ker nas na cilju čaka en tak fajn filing da smo naredile nekaj zase. In pol se bomo takim trenutkom samo smejale. No, jaz sem včeraj mela kar hudo krizo, sem delala cel dan in prišla ob osmih zvečer domov, pa nisem bla nič lasčna in seveda nič jedla. Ob ene pol enajstih me je pa začelo matrat, sem tolk lačna postala, da ne morem povedat. No, pa sem se nekako zadržala, sem se voda nažlunkala, kasneje pojedla malo juhce (z vrečke-ta je bila pri roki, že narejena), spila en zeleni čaj in sem se kar spat pospravila. Pa mi je blo malo lažje ko sem vedela da sem jaz zmagala ne pa buši. Ko vem da kadar sem šla tko pozno jest, je blo tko slastno vse kar sem jedla, pol občutek pa grozen. Me je vedno vest pekla kaj mi je blo tega treba, jest tako pozno. No, ampak zdaj se že znam mal zadržat tko da je lažje. Mam pa tko kar probleme, ker jaz hodim pozno spat in ob ene osmih nisem nič nič lačna, ob ene pol polnoči bi pa vse pojedla, tolk sem že lačna. Zdej hodil prej ne morem spat, ker enostavno nisem navajena in ne vem če bi zaspala, pa tut zvečer edino mam čas zase, ko gre mali spat, in lahko še kej ustvarjam, šivam, rišem, kej na tv pogledam,....in itak se mi spat sploooh ne mudi. No ja, moram si še dans kej kokic kupit, kaj čem, če me prime lakota moram met neki na zalogi. Saj vem da ni tut to ok, sam boljše pa to kot pa kaj sladkega. No, pa še jedilnik od včeraj Z: jogurt s kosmiči M: jabolko K: piščanec v omaki V: pozna juha :) Danes... Z: dva toasta in sir M: jogurt s kosmiči M: jabolko, banana K: bom preskočila, pridem dam šele ob ene sedmih zvečer V: ne vem še, upam da kaj 'pametnega' :) No lepo se držite 'nazaj' in čim manj grehov, če se do ponedeljka ne 'slišmo'
|