Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 18.8.2011 23:43:52
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Aaaaaa....spomini!!! Greste v hotel? Gremo v kamp, v mobilno hišico.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 18.8.2011 23:44:18
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša IZVIRNO SPOROČILO: petarda Vse se da, samo komplicirat se ne sme-si rečem in je bolje. Spomni še mene kdaj! Ampak res, s kakšnimi nepomembnimi stvarmi se včasih ukvarjamo in jih analiziramo, čisto brezveze. Res se je treba večkrat tega spomnit. .... malo prej sva z bubi čvekale na FB...pa bi kakšen tvoj nasvet kar prav prišel!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 18.8.2011 23:45:42
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša IZVIRNO SPOROČILO: petarda Kje si pa ti naročila in koliko je prišlo vse skupaj? Na ebayu sem naročila, 90 eur s poštnino. uh...se mi zdi, da je bubi prišlo cca 60 eur....samo zdaj pa teh torb itak ni nikjer več videti...sem bila ravno danes v Sparu....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 18.8.2011 23:47:51
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša IZVIRNO SPOROČILO: petarda Aaaaaa....spomini!!! Greste v hotel? Gremo v kamp, v mobilno hišico. Tam je pa ful lepo v kampu....Kakorkoli...lepo se imejte in OBVEZNO v Tomato na hamburger (najboljši na svetu), pico, testenine, bakalar, dunajski......pač kar radi jeste....ZAKON in vedno sveža hrana in izvrstno črno vino
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 18.8.2011 23:50:33
|
|
|
|
petarda
|
Zdaj pa res grem...postelja je spet prosta .... Lahko noč
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 18.8.2011 23:51:30
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Evo kaj sem našla http://www.youtube.com/watch?v=okgzItu6mbk&feature=related sicer ne morem normalno pogledat, ker mi predolgo nalaga, bi pa znala bit rešitev naši problemov kje tu notri skirta Ful fajn ideje! Mogoče bi tega strica k nam domov povabla! Lahko komot oddajo posname pa nam vse urihta!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 18.8.2011 23:57:05
|
|
|
|
Urša
|
Bomo šli v Tomato. Lahko noč!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 19.8.2011 7:17:15
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Jaka si je izbral tale komplet: bubi ima enak komplet - z drugim motivom. Meni se ta torbica zdi krasna - model mislim. Če ni skrivnost, koliko pa si dala? IZVIRNO SPOROČILO: Urša IZVIRNO SPOROČILO: petarda Kje si pa ti naročila in koliko je prišlo vse skupaj? Na ebayu sem naročila, 90 eur s poštnino. aha, sem zamudila včerajšnjo debato - le kje sem bila? No, je bila pri nas bolj ugodna cena, pa so tudi imeli Strelo (Toy Story in Bakugana za fante, za punce pa tudi 3 lepe motive).
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 19.8.2011 7:18:56
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Urša IZVIRNO SPOROČILO: petarda Kje si pa ti naročila in koliko je prišlo vse skupaj? Na ebayu sem naročila, 90 eur s poštnino. uh...se mi zdi, da je bubi prišlo cca 60 eur....samo zdaj pa teh torb itak ni nikjer več videti...sem bila ravno danes v Sparu.... v našem šparu jih še imajo po redni ceni - 80€ Za Toy stori sem sigurna, za katero od ostalih dveh pa bi morala pogledat - včasih je, včasih ni. aja, pri nas so obešene drugje, ne med trenutno ponudbo šolskih potrebščin In če imaš srečo (in spar plus kartico), ti lahko znesek nakupa povrnejo... akcija traja 10 dni
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 19.8.2011 7:20:45 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 19.8.2011 7:20:10
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Zdaj pa res grem...postelja je spet prosta .... Lahko noč petarda, petarda.... nisi upoštevala mojega nasveta?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 19.8.2011 8:56:49
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Urša IZVIRNO SPOROČILO: petarda Kje si pa ti naročila in koliko je prišlo vse skupaj? Na ebayu sem naročila, 90 eur s poštnino. uh...se mi zdi, da je bubi prišlo cca 60 eur....samo zdaj pa teh torb itak ni nikjer več videti...sem bila ravno danes v Sparu.... v našem šparu jih še imajo po redni ceni - 80€ Za Toy stori sem sigurna, za katero od ostalih dveh pa bi morala pogledat - včasih je, včasih ni. aja, pri nas so obešene drugje, ne med trenutno ponudbo šolskih potrebščin In če imaš srečo (in spar plus kartico), ti lahko znesek nakupa povrnejo... akcija traja 10 dni Toy stori mi ni tako lepa, petarditu tudi ne...on bi tudi imel strelo, mu je bila takrat v juniju všeč, samo smo rekli, da bomo počakali na avgust.... Cena mi je bila pa tudi prej lepša ....tam nekje do 60 eur maximalno sem računala za torbo dat ...in to imam v mislih, da jo bodo vsi trije nosili vsaj tri leta ...oziroma jaz trikrat po tri leta
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 19.8.2011 8:59:51
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Zdaj pa res grem...postelja je spet prosta .... Lahko noč petarda, petarda.... nisi upoštevala mojega nasveta? Ne. ...
< Sporočilo je popravil petarda -- 19.8.2011 9:14:05 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 19.8.2011 11:46:00
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda ..in to imam v mislih, da jo bodo vsi trije nosili vsaj tri leta ...oziroma jaz trikrat po tri leta Vsi trije ISTO torbico? Neeeeee, ne bi se izšlo Če hočeš, lahko pri nas za strelo pogledam, če še jo imajo.... skoz filajo tiste obešalnike, 1x je samo ena barva, naslednjič je spet druga... sicer pa sem danes tole dobila na mail: http://www.zps.si/index.php?option=com_content&view=article&id=2987&Itemid=260 in ta torbica čisto ustreza
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 19.8.2011 11:51:25
|
|
|
|
*bubi*
|
Kaj pa TALE ? Tale? Bubi bi pa verjetno za TOLE navijal Škoda, da imaš Leclerc tako daleč... bi jaz še tam preverila, kaj je ostalo od ponudbe.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 19.8.2011 12:49:50
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Kaj pa TALE ? Tale? Bubi bi pa verjetno za TOLE navijal Škoda, da imaš Leclerc tako daleč... bi jaz še tam preverila, kaj je ostalo od ponudbe. Druga in tretja sploh nista slabi! A ti si to tretjo videla v živo?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 19.8.2011 13:24:42
|
|
|
|
ada2
|
ok, trenutno čisto off topic, ampak vseeno... koliko noči zaporedoma naj bi otrok imel suho plenico, da veš, da je pripravljen biti brez tudi čez noč? miha je zdaj 4. noč suh in vsako jutro se zbudi z: "lulat!" in potem dolgo lula in je čisto blažen zraven in reče "fejst lulo". čez dan je brez plenice že kaka 2 meseca, ampak tako na teden 2x se mu še zgodi nesreča. glede šole pa... ah, ta mali se je veseli - sicer ne nekaj pretirano, ta velika pa .... rajši se je šla še za nekaj dni potepat, kot da bi na šolo mislila. imamo pa vse kar rabita...oz. vsega ne moremo imeti, ker še čisto vsak september je šlo okoli 40 eur za kake pi.čk...rije, ki niso bile na seznamu.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 19.8.2011 13:33:01
|
|
|
|
petarda
|
Ada jaz bi mu jo na tvojem mestu ziher že dala stran, če je že dva meseca suh ....jaz pravzaprav tudi že pri juniorju razmišljam, da bi mu jo odstranila pa je suh komaj 14 dni, ker se tudi zbudi zjutraj in pravi, da gre lulat in lula orng, plenička je pa večkrat suha, kot kaj polulana... Jaz sem čakala samo še, da se vrne v vrtec (je šel včeraj) da vidim, če bo kaj reakcije. So povedale vzgojiteljice, da je lepo hodil lulat na kahlico, v tistih hlačah, kot je zjutraj odšel, se je popoldne tudi vrnil ... Upam samo, da ga ne zmede potem menjava vzgojiteljic...samo mislim, da ne bi smel biti problem, saj so že zdaj vsi zmešani med počitnicami....verjetno bom poskusila kar v ponedeljek, ko se vrnemo z morja....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 19.8.2011 13:49:36
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Druga in tretja sploh nista slabi! A ti si to tretjo videla v živo? Tretja je Aktina. Je res lušna in vse... meni edino ni bilo všeč, ker nima sponke, ampak je spredaj na ježka. Prodajajo jih v DZS, lahko tam pogledaš. Je pa to samo torbica, vse se posebej kupi. Peresnico sem videla celo v Mullerju.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 19.8.2011 13:53:47
|
|
|
|
*bubi*
|
Jaz sem bubiki kar dolgo dajala pleničko ponoči, čeprav je bila zjutraj suha. Dokler me ni sama vprašala, zakaj ji to dajem, če pa je ona že velika in hodi na stranišče Pa se v 8 mesecih še niti enkrat ni polulala ponoči Res pa je, da oba moja otroka malo manj pijeta kot nekateri drugi.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 19.8.2011 14:40:59
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Druga in tretja sploh nista slabi! A ti si to tretjo videla v živo? Tretja je Aktina. Je res lušna in vse... meni edino ni bilo všeč, ker nima sponke, ampak je spredaj na ježka. Prodajajo jih v DZS, lahko tam pogledaš. Je pa to samo torbica, vse se posebej kupi. Peresnico sem videla celo v Mullerju. ne grem zdaj nazaj brskat...samo mislim, da piše v linku, da je peresnica za darilo.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 19.8.2011 16:02:16
|
|
|
|
*bubi*
|
Pa res - za darilo je peresnica - žakelček. Obstaja pa tudi trda z elastkami, ki se prodaja prazna (kar dandanes že redko vidiš - večinoma natrpajo čip barvice not in prodajo za več denarja) http://www.mimovrste.com/search?category_id=1578&q=peresnica+cool+shark
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 19.8.2011 16:05:08
|
|
|
|
*bubi*
|
Kopija nova ima pa "Vroča kolesa" http://www.kopija-nova.si/anatomska-solska-torba-motiv-vroca-kolesa Jaz sem šla v njihovo papirnico nekaj malenkosti kupit, ki jih nisem dobila drugje. Za poštnino mi je bilo škoda dajat (kupila sem za 10€ in bi poštnina bila še pol toliko). Imajo pa bolj kataloško prodajo, ste verjetno dobili reklame.
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 19.8.2011 16:10:10 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 19.8.2011 20:31:01
|
|
|
|
Teni_
|
Punce, hvala za čestitke. Danes sva prišla domov. Lukec je priden kot šus. Samo je in spi. Joka edino med previjanjem, tega pač ne mara. Porod je bil hiter - dobre tri urce od prvega popadka. Dobila sem dva šiva, ampak ni hudega, edino slabokrvnost me muči, pa bo že. Rodil se je ob 04:06 minut, velik 39 cm in težki 3830 g, obseg glavice 35,5 cm, kar je za 37 tednov fajn teža, skoraj toliko kot so napovedali.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 19.8.2011 21:20:38
|
|
|
|
ada2
|
samo da vam povem, da imam the best šefico, pa se zvrnem v posteljo.... več drugič, če katero zanima
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 20.8.2011 22:09:01
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Urša IZVIRNO SPOROČILO: petarda Kje si pa ti naročila in koliko je prišlo vse skupaj? Na ebayu sem naročila, 90 eur s poštnino. uh...se mi zdi, da je bubi prišlo cca 60 eur....samo zdaj pa teh torb itak ni nikjer več videti...sem bila ravno danes v Sparu.... v našem šparu jih še imajo po redni ceni - 80€ Za Toy stori sem sigurna, za katero od ostalih dveh pa bi morala pogledat - včasih je, včasih ni. aja, pri nas so obešene drugje, ne med trenutno ponudbo šolskih potrebščin In če imaš srečo (in spar plus kartico), ti lahko znesek nakupa povrnejo... akcija traja 10 dni no, jaz sem imela srečo in dobila povrnjeno 34,02 eur
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?