|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 6.del
18.8.2011 1:36:54   
Urša
Sem že pošnofala! Lepo ime! user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
18.8.2011 9:44:25   
petarda
Dobro jutro user posted image

Kavica user posted image

Danes sta šla naša dva po doooolgem času spet v vrtec in imam malo mira. user posted image  Ok, imam mojega bratca na počitnicah, samo koliko dela pa imaš s 13-letnikom? user posted image user posted image user posted image user posted image ... OK, razen kuhanja user posted image

Drugače pa dnevi minevajo z blikovito hitrostjo, jaz bi jih takoooo rada ustavila. user posted image  

Na morju je bilo z eno besedo - pestro. Če pa jih uporabim malce več -  juniorju smo sneli pleničke..je trajalo malo dlje, kot pri petarditu, ki je celo stvar pogruntal v parih dneh... se pozna, da je manj časa zanj, pa tudi 4 mesece je mlajši, kot je bil petardito takrat user posted image ....danes je šel prvič brez pleničke v vrtec in me prav zanima koliko polulanih hlačk bo prinesel domov. user posted image ...je pa zdaj doma v glavnem (se zgodijo tudi nesreče) suh čez dan, za spanje pa še potrebuje pleničko, čeprav je tudi velikokrat suha.

Petarditu je na morju izpadel prvi zob, spodnja enka. In je bil prav presrečen, ko mu je zobna vila prinesla dinarčke v dveh valutah user posted image . Je pa prav hecen zdaj, pa tudi pri izgovorjavi se mu pozna (s, š). Je še kateremu novembrčku že izpadel zob?

Mini pa je na dopustu fasal visoko vročino, ki je trajala tri dni, potem pa so se mu spustili lišaji - šesta bolezen. K sreči jo je prebolel že junior, ko je bil toliko star, kot je mini zdaj, tako da smo kmalu ugotovili kaj ga daje. Bil je pa SITEN za znort...jest nič, sitnarit skoz, pa skoz je bil zaspan.... K sreči je lubi vsak dan hodil na čoln z ostalima dvema, tak da sva imela vsaj malo mira, da sva se lepo pedenala, ker ko sta bila doma, se je pa itak skoz zbujal revček user posted image . Ampak - je minilo user posted image .

Šola - NIČ še nimamo...in mi je kar malo žal, da me ni takrat zajela mrzlica, ko sta bubi in kvaka vse kupovali. Imam občutek, da je vsa roba že pobrana user posted image ....saj ne, da bi kaj orng imela cajta gledat...samo tako sproti user posted image .  Rada bi, da bi šla za šolo kupovat skupaj s petarditom, samo nekako ni pravega časa user posted image  Mogoče danes popoldne, če ne pa drug teden. user posted image ...zaenkrat so naše misli še vedno na obali, pri borovčkih, kamenčkih, sončku, morju, čolnu, školjkah... user posted image user posted image ...

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
18.8.2011 14:41:49   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda
Šola - NIČ še nimamo...

user posted image  to pa JAZ ne bi zdržala user posted image user posted image user posted image

Bubi je že ful nestrpen, zadnjič se mi je zvečer zjokal, da bi rad šel že kar naslednji dan v šolo... in ker je jokal bubi, je jokala tudi bubika: "Jaz bi tudi šla v šoloooooooooooooooo" user posted image user posted image user posted image

Zdaj razmišljam, da bomo vendarle uredili en kotiček (pisalno mizo), ampak v dnevni sobi. Cincam malo, gledam po netu.... hmmmm.... bomo kar do RD počakali, do takrat bom videla, kaj je dejansko potrebno. In potem združili darilo prijetno s koristnim user posted image

Nič, grem jaz zdaj malo potrebščine označevat. user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
18.8.2011 15:11:02   
petarda
Bubi a bubi user posted image  ima še vse zobke?

Pa prosim, da me obvestiš, če najdeš kakšen lep kotiček za učenje. Mi bomo glede na prostorsko stisko tudi rabili nekaj praktičnega...Jaz razmišljam, da bi pisalno mizo dali kar v tisti kotiček na balkonu...samo bi ga bilo potrebno posebej izolirat, oziroma dodat kakšen radiatorček. user posted image

Dopoldne sem šla malo pogledat po trgovinah...se mi zdi RES vse pobrano user posted image . NOBENE pametne torbe nisem videla. user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
18.8.2011 18:00:50   
*bubi*
Ja, bubi ima še vse zobke, niti nimam občutka, da bi se kaj majalo. Šestic pa še tudi ni.

Hja, odvisno kakšno torbico hočeta... pravo prvošolsko ali nahrbtnik. Pa motiv. Meni se zdi še povsod polno tega... kar včasih bubija pritegne.... pa se spomni, da ima doma svojo sanjsko torbico user posted image

Še vedno ga tisti morski pes od Akte privlači se mi zdi.... pa zadnjič je videl Toy Story 3 torbico - enak komplet kot je njegova.... drugače pa po internetu poglej in naroči.

Veš kako je s kotičkom za učenje - gledala sem samo pisalno mizo, bi jo dala v dnevno sobo. Zaneslo me je k Alplesu, kjer imajo od Planeta take enostavne mize - plošča in 4 noge. Kar je še bolj privlačno, imajo po višini nastavljive noge. Tako da razmišljam, da bi samo noge kupila in dala en bolj debel iveral v barvi oreha zarobit... in to je to.  Da bi pasalo k pohištvu v dnevni sobi. Ker planet ima osnovo brezo, ki bi se kar malo stepla z vsem, kar imamo.

No, po drugi strani pa gledam pisalno mizo Regina iz serije naše dnevne. Pa se mi tudi ne zdi slaba, bi bila še dva predala. Pa verjetno bi kupila še kako poličko za na steno nad mizo.

TUKAJ je nabor Alplesovih miz.

Potem pa je vprašanje stol. Jedilni odpade, ker mu je rahlo prenizek.... tudi če bi pri jedilni mizi delal naloge bi mu verjetno morala nov stol kupit oz. bi uporabljal triptrap.

Obstajajo pisarniški otroški stoli, ampak sem malo v dvomih. Sem celo TEGA Ikeinega gledala..... no, tukaj pa bo Urša znala kaj več povedat, če ima izkušnje - fiksnega/gibljivega, oblazinjenega/lesenega user posted image .

Eh.... saj po forumih mnenja berem in otrok prvo leto kao ne rabi nič. Pa vseeno razmišljam, da bi ga od začetka navadila, da se šolske potrebščine pospravljajo na eno mesto in da se naloga naredi vedno pri mizi.

Svoje sobe pa zdaj še ne bo dobil, v tej pa je premalo prostora za mizo.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
18.8.2011 20:56:32   
petarda
Tiste mizice so pa res čisto lepe in enostavne za začetek čisto OK. user posted image  Jaz imam tudi občutek, da kaj veliko za to mizo ne bo sedel ampak tudi razmišljam v smeri, da je mogoče dobro, da dobi občutek kam se šolske stvari pospravlja...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
18.8.2011 23:12:21   
Urša

Danes sta šla naša dva po doooolgem času spet v vrtec in imam malo mira. user posted image   

Ne govori, jaz sem že četrti teden sama s tremi! Nekje do 17h. Za pop....user posted image  Se mi zdi, da se samo še derem! Saj sta imela zdaj 3 tedne vedno neke delavnice, tako da se je dalo malo zadihat vmes, ta teden se pa že mrzličnho pripravljamo na morje in samo študiram kaj vse moramo sabo vzet, da ne bomo česa pozabili.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
18.8.2011 23:13:30   
Urša

Drugače pa dnevi minevajo z blikovito hitrostjo, jaz bi jih takoooo rada ustavila. user posted image   

Sva že dve. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
18.8.2011 23:15:10   
Urša

Petarditu je na morju izpadel prvi zob, spodnja enka. In je bil prav presrečen, ko mu je zobna vila prinesla dinarčke v dveh valutah user posted image . Je pa prav hecen zdaj, pa tudi pri izgovorjavi se mu pozna (s, š). Je še kateremu novembrčku že izpadel zob?

Waw! user posted image user posted image user posted image  Jakatu še ni, pa takoooo komaj čaka!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
18.8.2011 23:16:59   
Urša

Mini pa je na dopustu fasal visoko vročino, ki je trajala tri dni, potem pa so se mu spustili lišaji - šesta bolezen. K sreči jo je prebolel že junior, ko je bil toliko star, kot je mini zdaj, tako da smo kmalu ugotovili kaj ga daje. Bil je pa SITEN za znort...jest nič, sitnarit skoz, pa skoz je bil zaspan.... K sreči je lubi vsak dan hodil na čoln z ostalima dvema, tak da sva imela vsaj malo mira, da sva se lepo pedenala, ker ko sta bila doma, se je pa itak skoz zbujal revček user posted image . Ampak - je minilo user posted image .

Revček! Zoprno tako na morju.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
18.8.2011 23:23:05   
Urša

Šola - NIČ še nimamo...

Jaka si je izbral tale komplet:

user posted image

Sem naročila po netu, kupila pa je prababi. user posted image user posted image user posted image  To je bilo veselje! Ko smo prišli domov, si je takoj zložil vse potrebščine not. Označit jih je bilo pa treba isti dan, ko smo jih kupili. Je za vsak zvezek temeljito izbral svojo nalepko. user posted image user posted image user posted image  Sem bila zelo presenečena, ker Jaka ni kazal nobenega interesa za šolo, ampak res nobenega, da me je že skrbelo.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
18.8.2011 23:24:04   
Urša
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

"Jaz bi tudi šla v šoloooooooooooooooo" user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
18.8.2011 23:25:28   
petarda
Urša...ČISTO te razumem user posted image

Kdaj in kam pa greste na morje? user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
18.8.2011 23:27:26   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Šola - NIČ še nimamo...

Jaka si je izbral tale komplet:

user posted image

Sem naročila po netu, kupila pa je prababi. user posted image user posted image user posted image  To je bilo veselje! Ko smo prišli domov, si je takoj zložil vse potrebščine not. Označit jih je bilo pa treba isti dan, ko smo jih kupili. Je za vsak zvezek temeljito izbral svojo nalepko. user posted image user posted image user posted image  Sem bila zelo presenečena, ker Jaka ni kazal nobenega interesa za šolo, ampak res nobenega, da me je že skrbelo.

Hehe...se mi zdi, da je točno tak komplet dobil bubi...samo motiv se mi zdi, da je bil drugi? user posted image  Petarditu je bil tudi ta paket takrat všeč, ko smo gledali v Sparu. Kje si pa ti naročila in koliko je prišlo vse skupaj?

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
18.8.2011 23:28:56   
Urša
Glede mize, mi imamo prostorsko stisko, ampak verjetno jo bomo letos kupili, kotno za Niko, v prvem razredu so pa res vse v šoli naredili, doma je bilo zelo malo dela. Imam ogledano v Ikei, ravnotako stolček-tistega, ko je prilepila Bubi. Pri nas se bosta mogla kar menjavat za isto mizo, enostavno ni druge variante, ali pa eden v sobi, drugi v kuhinji. Vse se da, samo komplicirat se ne sme-si rečem in je bolje. user posted image  

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
18.8.2011 23:29:22   
petarda
Zna biti dejstvo, da ima več otrok enako torbo kaj moteče? Tu v vrtcu imajo trije enake ruzake...isto Strelo user posted image ...in smo dvakrat domov prinesli sosedovega, ker so oni pred nami vzeli našega...saj potem smo se spomnili in jih tako označili, da se že na daleč vidi kateri je čigav user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
18.8.2011 23:30:41   
petarda

Glede mize, mi imamo prostorsko stisko, ampak verjetno jo bomo letos kupili, kotno za Niko, v prvem razredu so pa res vse v šoli naredili, doma je bilo zelo malo dela. Imam ogledano v Ikei, ravnotako stolček-tistega, ko je prilepila Bubi. Pri nas se bosta mogla kar menjavat za isto mizo, enostavno ni druge variante, ali pa eden v sobi, drugi v kuhinji. Vse se da, samo komplicirat se ne sme-si rečem in je bolje. user posted image  

user posted image user posted image user posted image  Spomni še mene kdaj! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
18.8.2011 23:31:33   
Urša

Me veseli, da me razumeš! user posted image user posted image user posted image
Gremo v nedeljo-v Novigrad.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
18.8.2011 23:31:36   
petarda

Zna biti dejstvo, da ima več otrok enako torbo kaj moteče? Tu v vrtcu imajo trije enake ruzake...isto Strelo user posted image ...in smo dvakrat domov prinesli sosedovega, ker so oni pred nami vzeli našega...saj potem smo se spomnili in jih tako označili, da se že na daleč vidi kateri je čigav user posted image

Aja...Urša...to vrašanje je zate, ko veš skoraj iz prve roke, ker si pač učiteljica user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
18.8.2011 23:32:16   
petarda

Me veseli, da me razumeš! user posted image user posted image user posted image
Gremo v nedeljo-v Novigrad.

Aaaaaa....spomini!!! Greste v hotel?

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
18.8.2011 23:33:14   
Urša
Kje si pa ti naročila in koliko je prišlo vse skupaj?

Na ebayu sem naročila, 90 eur s poštnino.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
18.8.2011 23:35:45   
Urša

user posted image user posted image user posted image  Ane, toliko stvari je zdaj na tržišču, pa se še najde podvojeno. Nika je enkrat sošolkine čevlje domov prinesla, pa so se mi zdele nekam zmuckane, pa pogledam  in je imela sošolka na podplatu podpisane.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
18.8.2011 23:38:19   
Urša

Vse se da, samo komplicirat se ne sme-si rečem in je bolje. user posted image  

user posted image user posted image user posted image  Spomni še mene kdaj! user posted image user posted image user posted image user posted image

Ampak res, s kakšnimi nepomembnimi stvarmi se včasih ukvarjamo in jih analiziramo, čisto brezveze. Res se je treba večkrat tega spomnit. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
18.8.2011 23:42:53   
Urša

Aja...Urša...to vrašanje je zate, ko veš skoraj iz prve roke, ker si pač učiteljica user posted image

Nimaš kaj, najbolje je res označit, da otrok ve, pa se hitro navadijo. user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
18.8.2011 23:43:08   
petarda
Evo kaj sem našla user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=okgzItu6mbk&feature=related

sicer ne morem normalno pogledat, ker mi predolgo nalaga, bi pa znala bit rešitev naši problemov kje tu notri skirta user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?