Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 4.8.2011 21:05:51
|
|
|
|
petarda
|
Uh....kakšno zatišje.... Mene zdaj 10 dni ne bo...se kateri čveka danes? Sicer imam za likat.....ampak vsak izgovor mi prav pride
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 4.8.2011 21:39:37
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Mene zdaj 10 dni ne bo...se kateri čveka danes? Sicer imam za likat.....ampak vsak izgovor mi prav pride ja, meni se tudi raje čveka kot lika samo likalnik je že zagret, tak da bo treba.... imam še od morja komplet vse za zlikat smo ta teden doma itak čisto drugo garderobo rabili
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 4.8.2011 21:40:40
|
|
|
|
*bubi*
|
Uživajte na morju, Ada! Ampak da ti dajo zadnji dan pred dopustom dnevno bljak Vi tudi uživajte, petarda! Pa vsem veliko sončka!!!!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 5.8.2011 22:34:12
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ja, tko je.... ...jutri zvečer potujemo, pa še ne vemo kam Prišlo je do navzkrižja interesov... otroka hočeta tobogane, jaz pa miiiiir in čim manj šundra . Bomo vidli s kom bo potegnil ... ...ker: v prvem primeru se stacioniramo nekje pri Šibeniku (mogoče celo v Solarisu - ja saj vem daaaaaleč od vsakega mojega kriterija), v drugem pa pristanemo na Korčuli . Nočko!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 5.8.2011 22:44:25
|
|
|
|
ada2
|
nina a ti lahko predlagam vasico raslina pri šibeniku.....pri šibenskem mostu greš dol za zaton in tam se držiš desno za raslino. sprva je videt, ko da se nikamor ne pride, potem pa se naenkrat znajdeš v tej vasi. ni nekega turizma, plaža je lepa, morje čisto, gužve nikakršne....le nekaj minut vožnje pa je do šibenika ali do vodic kjer imaš vsega polno, tobogani, gužva, štanti.... za namestitev pa v raslini ni nekih problemov, vprašaš prvega, ki ga srečaš, pa te pošljejo do hiš, kjer oddajajo apartmaje. če pa ne najdeš nič, pa vprašaj za biserko alviž.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 6.8.2011 11:27:14
|
|
|
|
NinaŠ
|
Hvala Ada za nasvet ...ampak smo šotoristi , tako da iščemo kamp. Izid včerajšnjega družinskega posveta - neodločeno ... ... vsaj dogovorili smo se, da ostanemo na obali , tako da gremo do Šibenika, preverimo tamkajšnje kampe, peljemo se pa najdlje do Orebiča na Pelješcu Pač bo taka mal ciganska nedelja Punce lepo se imejte in se tipkamo čez kake 14 dni
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 6.8.2011 11:34:01
|
|
|
|
*bubi*
|
Vi tudi uživajte, Nina
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 8.8.2011 20:05:29
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Ja, tko je.... ...jutri zvečer potujemo, pa še ne vemo kam Prišlo je do navzkrižja interesov... otroka hočeta tobogane, jaz pa miiiiir in čim manj šundra . Bomo vidli s kom bo potegnil ... ...ker: v prvem primeru se stacioniramo nekje pri Šibeniku (mogoče celo v Solarisu - ja saj vem daaaaaleč od vsakega mojega kriterija), v drugem pa pristanemo na Korčuli . Nočko! ....dokler nočeta Zrče, je še vse v redu! .... Drugače pa to pri nas sploh ni vprašanje...če ustrežemo otrokom imamo potem vsaj malo mir .... pri nas pa tak mir...jaz bi pa TOBOGANE ....ampak tako, samo za kak vikend ali dva, drugače mi pa v KBG vse ustreza in ravno ugotavljamo, da je iz leta v leto več turistov, manj mira, večja gužva na plažah, primanjkljaj parkirnega prostora...ampak posledično tudi vedno sveže meso, riba....so + in -
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 8.8.2011 20:26:28
|
|
|
|
Paštetka
|
Nina, mi imamo družinske prijatelje v vasi Brodarica. To je 1. Vas iz Šibenika. Poleg tega poznava par ljudi tam tudi, ki oddajajo sbe. Če še niste našli česa in spite na prostem, lahko pokličem, če želiš. Meni je plaža super. Je cca. 50 m od obale. Oz hiša, mini cestica za pešce in kolesarje vmes, morje.
< Sporočilo je popravil Paštetka -- 8.8.2011 20:28:00 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 12.8.2011 9:39:39
|
|
|
|
ada2
|
jap, brodarica.... tam imam strica... drugače pa LEP POZDRAV IZ K. LUKŠIĆA!!!! kjer je po zadnjih ugotovitvah tako kot pravi petarda za KBG.... vedno bolj glasno in živo kaj tudi ne bo, ko pa imava z A. 5 otrok in je pravi čudež, če je 2 minui tišina. no, uživamo na polno, kopamo se tudi če veter piha(včeraj je, danes je pa vse mirno), zvečer igramo activity in se režimo 100 na uro. Split smo raziskali, posebej Dioklecijanovo palačo in prav fajn je, ko imamo velike šolarje, ki so si dejansko nekaj zapomnili iz pouka zgodovine. tak, zdaj pa grem pogledat, če sta punci že vstali, da še njiju spravim v morje, fantje so prej budni in bolj aktivni. slike sledijo, ko bomo doma....
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 12.8.2011 17:27:21
|
|
|
|
petarda
|
Invazija novembrk na jadran ...smo se kar razporedile po obali ...evo jutri pričakujem eno novembrko na kavi . Upam le, da nam ne bo treba pakirat, ker mini ima že drugi dan vročino ...pa ZAKAJ se to vedno zgodi na dopustu? In tako vedrim sama na terasi, mini spi, ostali pa uživajo na čolnu...tolažim se le s tem, da vsaj oni uživajo in da imam vsaj malo miru in RR ob pogledu na morje
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 14.8.2011 22:59:51
|
|
|
|
*bubi*
|
Kar uživajte ...... meni pa se je dopust iztekel No, saj zdaj bo 14 dni bolj za ogrevanje, ampak me kar stisne, ko pomislim, koliko načrtov je ostalo nerealiziranih Jutri se gremo še enkrat namočit, za piko na I Smo pa v velikih pričakovanjih.... šole... velikega vrtca.... rojstnega dneva..... novega iiiiiiiiiiiiii, veseli september prihaja
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 15.8.2011 7:17:47
|
|
|
|
Teni_
|
Dobro jutro! Se malo javim spet. Pri nas se že tudi veselimo šole in najbolj . Če se nič ne začne dogajat prej, gremo danes teden na sprožitev. Mi bodo dva tedna prej sprožili zaradi velikosti . Me zanima koliko bo na koncu v resnici imel. V sredo je bilo izračunano 4100g. Dopust....kaj je že to....že zdavnaj mimo, bomo drugo leto bolj nadoknadili.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 15.8.2011 19:42:42
|
|
|
|
*bubi*
|
Jao, teni Eh, itak so se zmotili, + - 500g.... pol pa že ni več tak hudo Koliko pa sta pupi imeli ob rojstvu?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 15.8.2011 19:52:23
|
|
|
|
Teni_
|
Teja 2800 g, Nika pa 3940g.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 15.8.2011 19:56:00
|
|
|
|
petarda
|
Če bi bil poba v sredini bi bilo ravno prav, ne?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 15.8.2011 20:38:02
|
|
|
|
Teni_
|
Pa dobro, lahko je tak kot Nika ali pa težji, če mi kdo zagotovi, da spet odnesem brez šivov, tak kot pri Niki.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 16.8.2011 11:04:17
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Če bi bil poba v sredini bi bilo ravno prav, ne? Mislim, da je nekje v sredini Čestitke, teni
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 16.8.2011 19:51:31
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Če bi bil poba v sredini bi bilo ravno prav, ne? Mislim, da je nekje v sredini Čestitke, teni Oooooooo a je že? Čestitke tudi od nas!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 16.8.2011 20:27:44
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Če bi bil poba v sredini bi bilo ravno prav, ne? Mislim, da je nekje v sredini Čestitke, teni Oooooooo a je že? Čestitke tudi od nas! Iiiiiiiiiiiiii kako lepo ime ima
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 16.8.2011 22:14:10
|
|
|
|
ada2
|
mi smo doma petarda ko sem drvela po AC mimo table za KBG sem skoraj zavila na desno teni čestitke tudi od nas nina kam ste zavili? sem pozabila napisat, da imajo tudi manjši kamp v raslini.... tak čist na izi. no, mi smo dali v tem tednu skozi pol obale en dan smo bili v splitu, en dan v trogirju, en dan smo šli celo do biograda (tam je bil A. jev brat z družini), nazaj grede smo se pa ustavili v raslini in brodarici - koliko objemanja in solz je bilo pa ne rabim pravit, ne, glede na to, da smo se videli nenapovedano. zdaj se grem pa v domačo posteljo zabubit aja, če katera pozna koga, ki bi kupil aljaškega malamuta naj javi
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 17.8.2011 15:57:46
|
|
|
|
kvaka
|
Sam toliko, da se javim in zaželim dobrodošlico novemu članu Tenijeve družine ČESTITKE
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 18.8.2011 1:21:13
|
|
|
|
Urša
|
Pridem po dolgem času malo pokukat, se spomnim, da bomo kmalu stiskali pesti za Teni, pa vidim, da je že tu! ČESTITKE!!!!!!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 18.8.2011 1:23:21
|
|
|
|
Urša
|
Kako mu je pa ime?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?