|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 6.del
20.8.2011 23:01:29   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

In če imaš srečo (in spar plus kartico), ti lahko znesek nakupa povrnejo... akcija traja 10 dni user posted image

no, jaz sem imela srečo in dobila povrnjeno 34,02 eur user posted image

Jaz tudi user posted image user posted image user posted image  približno isti znesek... tisti centi so malo drugačni user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
20.8.2011 23:02:17   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

samo da vam povem, da imam the best šefico, pa se zvrnem v posteljo....
več drugič, če katero zanimauser posted image

ja, seveda nas zanima user posted image

Jaz še ne vem, koliko the best šefe imam.... je vedno nekaj negotovosti prez začetkom user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
20.8.2011 23:02:59   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image  teni za ekspresen porod.

Lepo se cartajte!

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
20.8.2011 23:03:21   
*bubi*
aja, kaj se boš zdaj preimenovala v tenilu? user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
20.8.2011 23:05:26   
*bubi*
Mi smo pa danes preživeli krasen dan pod Pohorjem in na vrhu Pohorja.... v fajn družbi... in si obetam tudi fajn končni izdelek fotkanja user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
21.8.2011 11:04:44   
Teni_

aja, kaj se boš zdaj preimenovala v tenilu? user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
22.8.2011 7:51:30   
ada2
tak, ponedeljek je in jaz sem frajuser posted image
gremo z otroci na bazen že zjutraj, ko še ni gužve.
da poročam - miha je bil zdaj 2 noči brez plenice in ni lulaluser posted image
in še zakaj je moja šefica the best? v petek zvečer mi je uspelo izgubiti glavne ključe od službe - ja, vem grozaaaaa, in ko sem vsa skrušena, razburjena, zaskrbljena, panična s tresočim glasom in rokami šla to povedat v njeno pisarno se je samo zasmejala in rekla naj se najprej vsedem, globoko zadiham in naj ne skrbim, ker njej se to zgodi 5x dnevno. in potem mi je pomagala pri iskanju. HB so se našliuser posted image  aja, potem mi je pa še septemrski razpored priredila, da lahko peljem ata na pregled v SGuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
22.8.2011 20:35:06   
NinaŠ
Iiiiii Tenilu čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kakšen korenjak user posted image , naj ostane še naprej tako priden user posted image . Tvoji punci sta verjetno navdušeni in kar predstavljam si kako tekmujeta katera ga bo večkrat previla/pestovala/polupčkala... user posted image  

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
22.8.2011 20:39:45   
NinaŠ
No tko... user posted image na koncu smo bili "samo" na Murterju user posted image v kampu Jezera. Fajn miren družinski kamp in kljub prvim pomislekom (itak ni bil po mojih merilih) sem bila tudi jaz navdušena nad njim. Mojo potrebo po "divjini" smo pa tudi potešili s potikanjem po divjih plažah user posted image . Otroka sta v soboto zvečer, ko smo odhajali kar jokala ker je bilo treba domov user posted image . Tina se je naučila ful dobro plavat user posted image , tako da smo lahko hodili skupaj plavat in ni bilo treba ves čas čmuriti ob obali v nizki vodi user posted image .  Fotke sledijo...

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
22.8.2011 20:42:35   
NinaŠ
Zobek se Tini ne maje še noben, pa si tudi zelo želi, da bi se ji user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
22.8.2011 20:52:39   
Teni_
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Iiiiii Tenilu čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kakšen korenjak user posted image , naj ostane še naprej tako priden user posted image . Tvoji punci sta verjetno navdušeni in kar predstavljam si kako tekmujeta katera ga bo večkrat previla/pestovala/polupčkala... user posted image  

Hvala. Res je, ampak jaz bolj cvikam in še ne pustim preveč. Ker oni2 bi Lukca nosili in žulili do onemoglosti. user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
22.8.2011 21:22:15   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

No tko... user posted image na koncu smo bili "samo" na Murterju user posted image v kampu Jezera. Fajn miren družinski kamp in kljub prvim pomislekom (itak ni bil po mojih merilih) sem bila tudi jaz navdušena nad njim. Mojo potrebo po "divjini" smo pa tudi potešili s potikanjem po divjih plažah user posted image . Otroka sta v soboto zvečer, ko smo odhajali kar jokala ker je bilo treba domov user posted image . Tina se je naučila ful dobro plavat user posted image , tako da smo lahko hodili skupaj plavat in ni bilo treba ves čas čmuriti ob obali v nizki vodi user posted image .  Fotke sledijo...

Dobrodošla nazaj, sem te že pogrešala user posted image . Samo, da ste se imeli fino...divjina je bila...a tobogani tudi? user posted image

Pa user posted image za Tino, da se je naučila plavat...petarditu še vedno ne gre...

Zobek se je pa pri nas majal samo en dan in je potem že izpadel...ampak ga je petardito skoz rukal z jezikom user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
22.8.2011 21:46:45   
petarda
No, pa smo tudi mi nakupili veliko stvari za šolo user posted image user posted image user posted image user posted image ... Nekaj DZ še manjka, pa copati in kakšna malenkost...ampak v glavnem je vse na kupu...smo pa naredili OGROMNO napako in imeli v šopingu s sabo še juniorja (ker ga nismo imeli kam dat)....in raje ne govorim o tem, da je tudi on hotel radirko, pa šilček, barvice user posted image  Še dobro, da vsaj mini še ne dojema user posted image

Me je pa petardito kar presenetil, ker ni hotel nobenih zvezkov, mape, nalepk ali torbe s kakimi motivi bakoganov, ben10 ali mcqueen... Torbo si je izbral z morskimi motivi, mapo enobarvno modro, nalepke - morski motivi...jaz bi mu izbrala čisto drugače, še dobro, da je bil z nami user posted image

Ni pa niti približno toliko navdušen nad torbo, kot je bubi, ki jo je hodil božat user posted image ....pač torbo ima in že razmišlja o Smarties bombončkih user posted image .... Mogoče bo jutri, ko bomo pospravili večino stvari vanjo le razvil kakšna čustva user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
22.8.2011 21:53:56   
petarda
Torbica je pa tale...

http://www.scooly.at/taschen/schultaschen/schneiders/schultasche-sea-friends-schneiders.html

vidim pa, da je nismo tako ugodno kupili, kot smo mislili user posted image ... Kupili smo jo v Leonardu, znižano za 30% iz 106 na 66 eur, kar se mi je zdelo super. Smo pa dobili samo torbo - brez denarnice, vrečke za copate in peresnice...ampak OK...bomo to pač dokupili v kakih podobnih barvah. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
22.8.2011 22:26:57   
*bubi*
morski fantiček user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
22.8.2011 22:34:40   
petarda

morski fantiček user posted image

očitno user posted image ....sem si jo šla pa zdaj še enkrat ogledatuser posted image ....in ni čisto taka, kot na sliki....je pa podobna, s tem, da je spodnji del manj načičkan user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
23.8.2011 7:41:28   
petarda
Smo morali že zjutraj pospraviti stvari v torbo user posted image

Samo....smo stremeli k čimmanjši torbi...zdaj pa ne vem, če ni premajhna user posted image  Če bi hotela zložiti noter še vodene barvice, flomastre, voščenke...jih ne bi imela kamuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
23.8.2011 7:42:16   
petarda
Koliko več potrebščin - zvezkov in delovnih zvezkov, učbenikov pa imajo v drugem in tretjem razredu? user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
23.8.2011 8:37:12   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Koliko več potrebščin - zvezkov in delovnih zvezkov, učbenikov pa imajo v drugem in tretjem razredu? user posted image

Po moje ne veliko več.... poglej malo na spletno stran šole, morda imajo sezname za vseh 9 let.

Ali pa poglej na emka.si, vtipkaj šolo in razred, pa boš videla.

Likovne potrebščine smo mi pospravili v posebno torbico, lahko pa damo celo to torbico v šolsko torbo. Za to torbico pa sem se odločila zato, da bo imel v šoli na polički pospravljeno, da mu ne bodo vse te drobnarije letele naokoli. Aja, pa še doma si jo je sam našel med svojimi igračami user posted image

Boš videla, navdušenje nad torbico bo iz dneva v dan večje user posted image

sem gledala bubija v soboto, ko je še sosedova punčka prinesla torbico (za fotkanje user posted image ), to pa je bilo totalno navdušenje, pa primerjanje, gledanje, božanje, cartanje.... torbic user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
23.8.2011 8:41:04   
petarda
Komaj čakam slikice user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
23.8.2011 17:59:50   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Komaj čakam slikice user posted image

Nič pred 1. septembrom user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
23.8.2011 19:34:31   
ada2
joj vsi bodo imeli take prave torbe, naš adam pa bo imel malo torbico z omw-ja od tega medvedka, ki je bil zdaj v akciji. predvsem zato, ker so nam rekli, da prvošolčki še ne rabijo torb, da je dovolj nahrbtnik, ki ga dobijo pri kopija nova (pri nas je praksa, da cela šola naroči pri kopija nova delovnike). ampak ker so vsi okoli tako silili v adama kakšno torbo bi imel in to, pa skoraj že tekmovali kdo mu jo izbraluser posted image , sem se odločola, da mu kupim to. bila je poceni, pa sploh ni tak švohna. hrbet je podložen, naramnice oblazinjene... eno leto bo zagotovo zdržala. in če se spomnim kako je bilo pri nuši... dobila je za RD torbo od moje zdajšnje tašče. bila je krasna torba barbie motiv, ampak mnogo prevelika za prvi razred. ampak, ker se je nuši tako zelo dopadla jo je tovorila vsak dan v in iz šole, čeprav sploh ne bi bilo treba. nekako je pri nas praksa, da se delovniki nosijo domov ob petkih, med tednom pa sam0o kaki delovni listi v mapi.
no, potem je to torbo imela še v drugem, tretjem in četrtem razredu... zdržala bi še peti razred, ampak takrat pa motiv ni bil več punci povoljiuser posted image  in smo nabavili drugo, tako univerzalno ( glede motiva) in jo bo imela  zdaj že tretje leto.

< Sporočilo je popravil ada2 -- 23.8.2011 19:40:40 >

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
23.8.2011 19:36:53   
ada2
pa še to: v službi sem postala skrbnica mačka mikija, ki je danes prispel iz zavetišča v MB.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
23.8.2011 22:23:38   
*bubi*
ada, saj je ok glede torbice.
Tudi bubi bo puščal potrebščine v šoli in jih nosil domov za vikend. In torbica bo morala zdržat prva tri leta user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
23.8.2011 22:38:30   
petarda
Pri nas so pa prav poudarili, da bodo torbico nosili vsak dan domov user posted image ....ma meni je to ful čudno, glede na to, da jih večinoma vsi puščajo v šoliuser posted image ....pa prav poudarili so, da naj bo res torba in ne kakšen nahrbtniček...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?