Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 24.8.2011 11:02:32
|
|
|
|
petarda
|
Ajde drage moje...hitro v senco...zunaj je čisto preveč vroče za sprehajat (velja za Uršo in Teni...ostale verjetno delate ...kaj je že to? )....saj vem...še prehitro bom zvedela Danes me je petardito vprašal: "mami...kolikokrat še grem v vrtec, da bom šel potem v šolo?" In računam...danes, pa jutri, pa v petek....potem morje, potem še od ponedeljka do srede...razen, če bi bil takrat doma. Je rekel, da bi bil takrat doma...potem sva pogruntala, da v petek je tudi najbolje, da sta doma, če bomo kaj prej odrinili...in prišla do ugotovitve, da gre v vrtec samo še danes in jutri .....aaaaaaaaaaa...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 24.8.2011 13:13:52
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda ...in prišla do ugotovitve, da gre v vrtec samo še danes in jutri .....aaaaaaaaaaa... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 24.8.2011 20:24:47
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ja počitnic je konec... ...nam pa je ostalo še nekaj nerealiziranih planov ... ...no v nedeljo bo za enega še čas, potem pa držim pesti za čimveč sončnih vikendov
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 25.8.2011 7:50:02
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 25.8.2011 9:03:36
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro Kaj počnete v teh vročih popoldnevih? Mi smo včeraj šli kar v Europark, so na 200 m2 uredili igralnice - po hodnikih so naredili take kotičke Lego, HotWheels, Barbie, FisherPrice, Tomy in podobno za najmlajše, pa železnice, vlakce,.... v glavnem super. In še delavnico imajo vsak dan.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 25.8.2011 9:10:23
|
|
|
|
*bubi*
|
Sem vas še hotela vprašat, če greste v nedeljo v Arboretum na Čarobni dan Jaz razmišljam, da bi šli... bo celo kako stopinjo manj kot ta teden - čeprav še vedno prevroče za tekanje tam naokoli ves dan
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 25.8.2011 10:28:47
|
|
|
|
Teni_
|
Smo doma in se probamo hladit, kolikor gre. Zjutraj prezračim, ampak je potem spet vročina, edino spalnica še ostane kar hladna. Pol pa dam Lukca tja spat, pa v dnevni klimo zalaufam, da se malo stanovanje ohladi, da se potem lažje vzdrži. Ven pa tako ali tako ni za it. Zdaj še je fajn na balkonu, ko je senčka, pol pa bo celo popoldne sonce. Zvečer po sedmi pa bomo šli malo na sprehod. Se tolažim, da bo kmalu boljše.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 26.8.2011 14:41:20
|
|
|
|
Paštetka
|
Evo tudi nas doma po dveh mesecih. ok, vmes smo bili doma kakšen dan, da smo zamenjali gips, odstranili gips, šli na cepljenje...ostalo morje. Zdaj pa še par dni poležavanja, potem pa šola in delo. Jaz sem pa ravno par di nazaj ugotovila, da jebil na zadnje nekje 15. Junija v vrtcu in sploh ne bo več šel. Sva se pa pogovarjala, da po ßoli nesel vzgojiteljicam čokoladico, jih obiskal in povedal kako je v šoli. Saj se nismo niti redno poslovili. Sicer smo imeli zaključek, vendar to ni to. Vsaj zame
< Sporočilo je popravil Paštetka -- 26.8.2011 14:43:58 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 27.8.2011 11:25:40
|
|
|
|
ada2
|
eno vprašanje.... a se mora zdaj dati nova vloga za znižano plačilo vrtca, ko gre eden otrok v šolo, drugi, ki je pa bil zastonj v vrtcu pa ostane? ali se pač počaka do novembra, ko se dajejo te vloge? samo, kako potem obračunajo?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 27.8.2011 14:14:18
|
|
|
|
kvaka
|
Evo mene po dolgem času, vzunaj prava vročina, tako da bomo kar lepo notri preživeli dan. Proti večeru pa nameravam moje tri frkoline peljat v kino. Ta teden so bili vsi trije na počitnica pri moji mami, sem jih videla, le če sem se odpravila na obisk, pa še takrat niso imeli časa zame Sem pa kljub vsemu ponosna na njih, kar se kaže tudi na kg, čeprav pazim kaj jem se kg ne premaknejo No, pa da vam povem zakaj Še mesec nazaj, ko smo bili na morju nihče od dvojčkov ni hotel plavat brez rokavčkov, niti v moji prisotnosti ne. Sedaj ko sta bila na počitnicah, sta oba splavala in to tako dobro, da se upata tudi potapljat. Seveda so se veliko namakali v Krki. Pa da bi bila mera ponosa še toliko večja, me kliče moja mama in vsa ponosna pove, da J bere Res je, da oba poznata vse črke, male tiskane, velike, no razen pisane. Nikoli ju nismo pa z ničemer posiljevali ali da bi se namenoma spravili karkoli učit. Kar tako lepo sam od sebe je začel
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 27.8.2011 14:20:42
|
|
|
|
kvaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 joj vsi bodo imeli take prave torbe, naš adam pa bo imel malo torbico z omw-ja od tega medvedka, ki je bil zdaj v akciji. Naša dva tudi, pa tiste na kolesih Imamo že od začetka avgusta vse lepo zloženo v torbici in sta prav vesela in zadovoljna s torbico. Edino malo me skrbi, da bi mogoče zaradi ostalih, ki bodo imeli najverjetneje vsi torbice poslikane z različnimi motivi, potarnala, da jima njuna torba ni všeč. Ampak bomo to reševali septembra
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 27.8.2011 14:29:07
|
|
|
|
kvaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Jaz sem pa ravno par di nazaj ugotovila, da jebil na zadnje nekje 15. Junija v vrtcu in sploh ne bo več šel. Sva se pa pogovarjala, da po ßoli nesel vzgojiteljicam čokoladico, jih obiskal in povedal kako je v šoli. Saj se nismo niti redno poslovili. Sicer smo imeli zaključek, vendar to ni to. Vsaj zame Naši so doma pa od 23. junija in vsi trije. Sploh jih nisem izpisala iz vrtca, ker sem bila prepričana, da vseh treh pa, le ne moremo imet cel čas počitnic doma, le kdo jih bo pazil. Ampak so bili tak pridni, da mi je tašča rekla, da zakaj bi pa L imela v vrtcu med letom, da ga naj imam kar doma, ga bosta s tastom že pazila, saj je itak full priden Tako da 1. septembra bo noro pri nas . Razen če me spet presenetijo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 27.8.2011 14:58:18
|
|
|
|
kvaka
|
Pa še to, če ima katera nalepke za LEGO od spara viška, se priporočam
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 27.8.2011 16:49:03
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 eno vprašanje.... a se mora zdaj dati nova vloga za znižano plačilo vrtca, ko gre eden otrok v šolo, drugi, ki je pa bil zastonj v vrtcu pa ostane? ali se pač počaka do novembra, ko se dajejo te vloge? samo, kako potem obračunajo? meni je občina poleti že poslala novo odločbo, ki velja od 1.9. - 31.12. Verjetno na podlagi izpisnice, vrtec je to sam javil na občino.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 28.8.2011 7:37:25
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro Kvaka za pridne otroke.... naj tako tudi ostane Ada meni lani ni bilo potrebno vlagati nove vloge, so mi na občini rekli, naj jih le po mailu seznanim z novimi okoliščinami in so sami naredili nov izračun in odločbo. Mi gremo pa danes po doooolegm času spet na kolo (no, ne da se ne bi vozili, le tako "resno" se nismo ), bomo spet osvojili Belopeška jezera, potem se pa verjetno še ustavili v Kr.Gori v otroškem downhill parku (Anžetova želja).
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 28.8.2011 18:11:36
|
|
|
|
petarda
|
Vidim, da vsi uživamo na polno Petardito je tudi splaval ta vikend in se tudi že potaplja (z masko in brez nje) ....junior in mini pa sama plavata v šlaufku ....morje je imelo 27°! Zame kar malo preveč, za otroke je pa kar super, da je bilo tako...sploh za minija. Paštetka kdo je imel gips in kako si ga je zaslužil? Midva s petarditom bova tudi še odnesla kako čokolado, ker smo bili res ful, ful zadovoljni z vzgojiteljicami in se tudi moramo "orng" posloviti. Kvaka .... očitno bova imeli obe težave s špehom ...kako je službi? ....a Luka bo potem zdaj kar doma? Hmmmm...znižano plačilo vrtca....jaz sem tudi mislila, da bo občina to sama obračunala Najbolje, da jutri kar povprašam.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 28.8.2011 19:04:42
|
|
|
|
*bubi*
|
No, bubi pa se je danes končno malo bolj konkretno s kolesom peljal. Da še jaz moje kg upravičim sicer z bubikinim kolesom oz. svojim starim, ker je to bila še edina možnost, da se bo sploh hotel peljat. Potem je poskusil še z enim malo večjim in mu je tudi šlo. Predvsem tako, da je sam zaštartal in se sam ustavil. No, v naslednjih dneh je ponovno na vrsti poskus z njegovim novim kolesomm.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 28.8.2011 19:18:17
|
|
|
|
petarda
|
bubi!....zdaj se jim je pa očitno vsem vse odprlo ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 28.8.2011 19:20:15
|
|
|
|
petarda
|
jooooj kako meni počasi dela skener ....delam filmček za lubijevo teto, ki bo praznovala okrogli rojstni dan, pa mi slike nalaga in nalaga....po moje lahko kar celo noč skeniram .....jutri pa dan poln obveznosti...in cel teden tako....aaaaaaaaaaaaa...zakaj dan nima 48 ur
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 28.8.2011 21:17:25
|
|
|
|
NinaŠ
|
za vse mamice pa brez skrbi, konec poletja je, do naslednjega boste pa itak še tolk dodatnih centimetrov pridelale, da se vam teli zdaj sploh ne bojo več poznali Mi smo preživeli čudovit dan - s kolesom smo šli do Belopeških jezer, tam malo popiknikirali (ja s sendviči seveda ), nazaj se ustavili v Kr.Gori, kjer sta otroka sprobala kolesarski (otroški) park, nad katerim je bil predvsem Anže ful navdušen (nič ne bi imel proti še kakemu večjemu skoku ), šli na pozno kosilo in odkolesarili proti domu (vmes smo se ustavili še na sladoled, in namizni nogomet).
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 28.8.2011 21:27:25
|
|
|
|
petarda
|
Nina koliko km pa ste to prevozili? Mislim vsaka čast...petardito še ni šel na cesto.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 28.8.2011 21:38:10
|
|
|
|
NinaŠ
|
Petarda saj mi ne vozimo po cesti, gremo po kolesarski (no v Martuljku je ene 200 metrov po cesti in kak km vzpona do Belopeških). Prav po glavni cesti pa tudi jaz ne bi otrok peljala (ne da njej ne bi zaupala, ne zaupam pa voznikom ), no še sama se po glavni cesti ne vozim razen če ni res nujno. Prevozili smo pa dobrih 50 km... ...tole turco smo naredili letos že 3x, ker je res fletna
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 28.8.2011 21:41:37
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Petarda saj mi ne vozimo po cesti, gremo po kolesarski (no v Martuljku je ene 200 metrov po cesti in kak km vzpona do Belopeških). Prav po glavni cesti pa tudi jaz ne bi otrok peljala (ne da njej ne bi zaupala, ne zaupam pa voznikom ), no še sama se po glavni cesti ne vozim razen če ni res nujno. Prevozili smo pa dobrih 50 km... ...tole turco smo naredili letos že 3x, ker je res fletna
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 28.8.2011 21:43:40
|
|
|
|
petarda
|
Pri nas je pokritost s kolesarskimi stezami skoraj enaka nuli... nekaj po mestu in ob obvoznici, drugače pa nič...ceste pa itak vse zjahane v nulo, tak da me je še z avtom strah vozit po njih, kaj šele da bi šla z otroki in kolesi . Ah...jaz bi se kar k vam preselila
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 29.8.2011 11:32:38
|
|
|
|
Teni_
|
Jaz sem pa zdaj prav vesela, ko kg letijo dol. Se vidi, da sem se zredila v nosečnosti samo 3,5 kg. Zdaj imam dobrih 6 kg manj kot pred nosečnostjo, ampak še vedno ogromno viška. Drugače pa že komaj čakamo, da se začne šola. Jaz pomoje še najbolj.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?