|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 6.del
4.8.2011 21:05:51   
petarda
Uh....kakšno zatišje.... user posted image user posted image user posted image

Mene zdaj 10 dni ne bo...se kateri čveka danes? user posted image  Sicer imam za likat.....ampak vsak izgovor mi prav pride user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
4.8.2011 21:39:37   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Mene zdaj 10 dni ne bo...se kateri čveka danes? user posted image  Sicer imam za likat.....ampak vsak izgovor mi prav pride user posted image

ja, meni se tudi raje čveka kot lika user posted image user posted image user posted image

samo likalnik je že zagret, tak da bo treba.... imam še od morja komplet vse za zlikat user posted image  smo ta teden doma itak čisto drugo garderobo rabili user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
4.8.2011 21:40:40   
*bubi*
Uživajte na morju, Ada! user posted image
Ampak da ti dajo zadnji dan pred dopustom dnevno user posted image  bljak

Vi tudi uživajte, petarda! user posted image

Pa vsem veliko sončka!!!!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
5.8.2011 22:34:12   
NinaŠ
Ja, tko je.... ...jutri zvečer potujemo, pa še ne vemo kam user posted image user posted image user posted image Prišlo je do navzkrižja interesov... otroka hočeta tobogane, jaz pa miiiiir in čim manj šundra user posted image . Bomo vidli s kom bo user posted image potegnil user posted image ... ...ker: v prvem primeru se stacioniramo nekje pri Šibeniku (mogoče celo v Solarisu - ja saj vem daaaaaleč od vsakega mojega kriterija), v drugem pa pristanemo na Korčuli user posted image .

Nočko!  

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
5.8.2011 22:44:25   
ada2
nina a ti lahko predlagam vasico raslina pri šibeniku.....pri šibenskem mostu greš dol za zaton in tam se držiš desno za raslino. sprva je videt, ko da se nikamor ne pride, potem pa se naenkrat znajdeš v tej vasi. ni nekega turizma, plaža je lepa, morje čisto, gužve nikakršne....le nekaj minut vožnje pa je do šibenika ali do vodic kjer imaš vsega polno, tobogani, gužva, štanti....
za namestitev pa v raslini ni nekih problemov, vprašaš prvega, ki ga srečaš, pa te pošljejo do hiš, kjer oddajajo apartmaje. če pa ne najdeš nič, pa vprašaj za biserko alviž.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
6.8.2011 11:27:14   
NinaŠ
Hvala Ada za nasvet user posted image ...ampak smo šotoristi user posted image , tako da iščemo kamp.

Izid včerajšnjega družinskega posveta - neodločeno user posted image ... ... vsaj dogovorili smo se, da ostanemo na obali user posted image , tako da gremo do Šibenika, preverimo tamkajšnje kampe, peljemo se pa najdlje do Orebiča na Pelješcu user posted image user posted image user posted image Pač bo taka mal ciganska nedelja user posted image

Punce lepo se imejte in se tipkamo čez kake 14 dni user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
6.8.2011 11:34:01   
*bubi*
Vi tudi uživajte, Nina user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
8.8.2011 20:05:29   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Ja, tko je.... ...jutri zvečer potujemo, pa še ne vemo kam user posted image user posted image user posted image Prišlo je do navzkrižja interesov... otroka hočeta tobogane, jaz pa miiiiir in čim manj šundra user posted image . Bomo vidli s kom bo user posted image potegnil user posted image ... ...ker: v prvem primeru se stacioniramo nekje pri Šibeniku (mogoče celo v Solarisu - ja saj vem daaaaaleč od vsakega mojega kriterija), v drugem pa pristanemo na Korčuli user posted image .

Nočko!  

user posted image user posted image user posted image user posted image ....dokler nočeta Zrče, je še vse v redu! user posted image user posted image user posted image user posted image .... Drugače pa to pri nas sploh ni vprašanje...če ustrežemo otrokom imamo potem vsaj malo mir user posted image user posted image user posted image ....

pri nas pa tak mir...jaz bi pa TOBOGANE user posted image user posted image user posted image user posted image ....ampak tako, samo za kak vikend ali dva, drugače mi pa v KBG vse ustreza in ravno ugotavljamo, da je iz leta v leto več turistov, manj mira, večja gužva na plažah, primanjkljaj parkirnega prostora...ampak posledično tudi vedno sveže meso, riba....so + in - user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
8.8.2011 20:20:29   
Paštetka
Haj, a je že katera jedla poprov čips. BOžansko.

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
8.8.2011 20:26:28   
Paštetka
Nina, mi imamo družinske prijatelje v vasi Brodarica. To je 1. Vas iz Šibenika. Poleg tega poznava par ljudi tam tudi, ki oddajajo sbe. Če še niste našli česa in spite na prostem, lahko pokličem, če želiš. Meni je plaža super. Je cca. 50 m od obale. Oz hiša, mini cestica za pešce in kolesarje vmes, morje.

< Sporočilo je popravil Paštetka -- 8.8.2011 20:28:00 >

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
12.8.2011 9:39:39   
ada2
jap, brodarica.... tam imam strica...

drugače pa LEP POZDRAV IZ K. LUKŠIĆA!!!!

kjer je po zadnjih ugotovitvah tako kot pravi petarda za KBG.... vedno bolj glasno in živouser posted image

kaj tudi ne bo, ko pa imava z A. 5 otrok in je pravi čudež, če je 2 minui tišina. no, uživamo na polno, kopamo se tudi če veter piha(včeraj je, danes je pa vse mirno), zvečer igramo activity in se režimo 100 na uro. Split smo raziskali, posebej Dioklecijanovo palačo in prav fajn je, ko imamo velike šolarje, ki so si dejansko nekaj zapomnili iz pouka zgodovine.
tak, zdaj pa grem pogledat, če sta punci že vstali, da še njiju spravim v morje, fantje so prej budni in bolj aktivni.
slike sledijo, ko bomo doma....

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
12.8.2011 17:27:21   
petarda
Invazija novembrk na jadran user posted image user posted image user posted image ...smo se kar razporedile po obaliuser posted image ...evo jutri pričakujem eno novembrko na kavi . Upam le, da nam ne bo treba pakirat, ker mini ima že drugi dan vročino user posted image ...pa ZAKAJ se to vedno zgodi na dopustu? In tako vedrim sama na terasi, mini spi, ostali pa uživajo na čolnu...tolažim se le s tem, da vsaj oni uživajo in da imam vsaj malo miru in RR ob pogledu na morje user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
14.8.2011 22:59:51   
*bubi*
Kar uživajte user posted image ...... meni pa se je dopust iztekel user posted image
No, saj zdaj bo 14 dni bolj za ogrevanje, ampak me kar stisne, ko pomislim, koliko načrtov je ostalo nerealiziranih user posted image

Jutri se gremo še enkrat namočit, za piko na I user posted image

Smo pa v velikih pričakovanjih.... šole... velikega vrtca.... rojstnega dneva..... novega user posted image
iiiiiiiiiiiiii, veseli september prihaja user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
15.8.2011 7:17:47   
Teni_
Dobro jutro! Se malo javim spet.

Pri nas se že tudi veselimo šole in najbolj user posted image . Če se nič ne začne dogajat prej, gremo danes teden na sprožitev. Mi bodo dva tedna prej sprožili zaradi velikostiuser posted image . Me zanima koliko bo na koncu v resnici imel. V sredo je bilo izračunano 4100g.

Dopust....kaj je že to....že zdavnaj mimo, bomo drugo leto bolj nadoknadili.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
15.8.2011 19:42:42   
*bubi*
Jao, teni user posted image  Eh, itak so se zmotili, + - 500g.... pol pa že ni več tak hudo user posted image

Koliko pa sta pupi imeli ob rojstvu?

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
15.8.2011 19:52:23   
Teni_
Teja 2800 g, Nika pa 3940g.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
15.8.2011 19:56:00   
petarda
Če bi bil poba v sredini bi bilo ravno prav, ne? user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
15.8.2011 20:38:02   
Teni_
Pa dobro, lahko je tak kot Nika ali pa težji, če mi kdo zagotovi, da spet odnesem brez šivov, tak kot pri Niki. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
16.8.2011 11:04:17   
*bubi*

Mislim, da je nekje v sredini user posted image

Čestitke, teni user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
16.8.2011 19:51:31   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Čestitke, teni user posted image user posted image user posted image user posted image

Oooooooo a je že? Čestitke tudi od nas! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
16.8.2011 20:27:44   
petarda

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Oooooooo a je že? Čestitke tudi od nas! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Iiiiiiiiiiiiii kako lepo ime ima user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
16.8.2011 22:14:10   
ada2
mi smo doma

petarda ko sem drvela po AC mimo table za KBG sem skoraj zavila na desnouser posted image

teni čestitke tudi od nas

nina kam ste zavili? sem pozabila napisat, da imajo tudi manjši kamp v raslini.... tak čist na izi.

no, mi smo dali v tem tednu skozi pol obaleuser posted image  en dan smo bili v splitu, en dan v trogirju, en dan smo šli celo do biograda (tam je bil A. jev brat z družini), nazaj grede smo se pa ustavili v raslini in brodarici - koliko objemanja in solz je bilo pa ne rabim pravit, ne, glede na to, da smo se videli nenapovedano.

zdaj se grem pa v domačo posteljo zabubituser posted image

aja, če katera pozna koga, ki bi kupil aljaškega malamuta naj javiuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
17.8.2011 15:57:46   
kvaka
Sam toliko, da se javim in
zaželim dobrodošlico novemu članu user posted image  Tenijeve družine user posted image  user posted image  user posted image

ČESTITKE user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
18.8.2011 1:21:13   
Urša
Pridem po dolgem času malo pokukat, se spomnim, da bomo kmalu stiskali pesti za Teni, pa vidim, da je user posted image  že tu! ČESTITKE!!!!!!

user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
18.8.2011 1:23:21   
Urša
Kako mu je pa ime? user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Praznično voščilo
Zbirajte trenutke, ne stvari!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?