|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: DECEMBERKE 2011
24.5.2011 20:35:33   
*TEJČI*
Evo, da se vam še jaz malo javim. Še vedno sem na bolniški, krvavavitve so se ustavile, tako da upam da bo vse vredu. Naslednji teden imam kontrolni pregled, potem pa upam da grem zopet normalno na delo, sem že vsega naveličana. Na nuhalno se bom pa prijavila šele po pregledu in vam takrat sporočim datum.

Lilije naj te potolažim da se z NS raje ne obremenjuj preveč, ker ne glede na rezultat je to samo možnost. Moraš vedeti da tudi pri tistih ki imajo res super rezultat še vedno obstaja možnost da bo kaj narobe, in nažalost poznam kolegico, ki je imela res dober rezultat, celotno nosečnost je bilo vse vredu, pa ima otroček vseeno dawnov sindrom. Držim pesti da bo vse vredu, jaz bi mogoče se odločila še za krvni test, za test z iglo pa ne vem če bi šla. Pravijo tudi da obstaja tudi malo možnosti da zaradi tega testa pride do splava.

(odgovor članu Laima)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
24.5.2011 20:55:12   
Medea10
Beatrice- joj oprema user posted image mene tud že ima, da bi šla kupovat vse user posted image ampak bomo počakali. Vozičke imamo doma že 3 (samo enega smo kupili) ampak, nov dojenček dobi nov voziček user posted image jaz mam ful feeling da bo tokrat fant, skoraj 100% sem, tako da bo treba tudi oblačila nova kupit, nam ne bo kaj dost prav prišlo. Ne vem kdaj bomo šli v nabavo... Mogoče tokrat kaj prej, v 1. nosečnosti si je moj vzel blazno dost časa za vse, "saj se ne mudi" potem ko so me pa v 35. tednu obdržali not zarad popadkov pa je videl, da se ni splačalo čakat tako dolgo. user posted image

sarar- jah, ja, pa z fotrom tud ne. Z babico sem si blizu. Ampak, česar/kogar ne poznaš, te vsaj boli ne, ker ga ni. user posted image Sta kdaj imela stike s tvojim al ga sploh ne poznaš?

(odgovor članu *TEJČI*)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
24.5.2011 21:12:59   
Béatrice
Medea10 - no ja, jst ne mislim s trebuhom naokrog cele dneve hodit, tko da počakava, da se pri mojmu na šihtu mal umiri in da bo lahko čez teden kak dan frej. Me že zdej, če cel dan hodm po trgovinah križ boli, tko da si ne bom privoščila, da v tem nakupovanju ne bom uživala. Zdaj moram samo še ugotoviti, kdaj imajo v tej trgovini kakšne akcije, popuste, da se bo splačalo it. Če katera ve, naj nas razveseli!!!

Imava pa še sobo za zrihtat, tako da bo tale čas kar pasal, da sem doma, da se bo kej premaknilo!

sarar - čeprav nisem Ljubljančanka, mi ne bo problem pridit na kakšno kavo... Samo zmenit se mormo, da udarmo en hud pogovor!

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
24.5.2011 21:17:06   
malabudra
Ojla, danes tudi jaz z NS pri Strahovi. Z otrokom zgleda vse OK in tveganje za DS je majhno user posted image Sem pa dala vseeno hormone pogledat. Pač odvisno od vsake nosečnice/para, če bi šla delat splav, če bi bilo kaj narobe. Amniocenteza niti slučajno ni poceni, ampak jaz tvegat ne bi hotla... Je pa nemogoče komurkoli svetovat okol tega in je vsaka odločitev prava, otrok je pač tvoj. Tveganje za splav ob amnio je pa okol 2 %.

Sem bila pa vesela, da je bil moj z mano. Je bil čist raznežen in navdušen, se mi zdi, da je šele danes dojel, da bova imela res otroka. Ko sva prišla domov, je takoj rekel, sej zdej pa lahko poveva še drugim, ane? No, čez deset minut je že prišel sms, da je povedal kolegu user posted image

Glede služb in pogodb... Držim pesti za vse vas. Sem vsak dan posebej hvaležna, da sem za nedoločen čas. Se pa dajte res dobro pozanimat, kako je s podaljševanjem, bolniškimi in podobnim, ker človek sliši vse sorte. Bi rada pomagala, pa o tem žal nimam pojma.

korinca, držim pesti, da bo vse OK, pa da te bo spremljala samo blaga slabost.

hruškolinka, medea, upam, da slabosti minejo.

ursha, sožalje za tasta še z moje strani...

lilije, super za sina, pa res smola za NS... Močno držim pesti zate! Drži se! user posted image Upam, da bodo hormoni razmerje popravili.

bobek05, držim pesti tudi zate.

beatrice, jaz sem začela razmišljat o vozičkih, potem sem se pa v poplavi vsega možnega čisto zgubila in sploh ne vem, kaj je pametno in kaj ne. Prvi otrok pač user posted image So mi pa sicer svetovali, da se splača it v Italijo v nabavo. Ampak pred tem bi bilo fajn vsak okvirno vedet, kaj iščem. Uf, bo še zabavno user posted image

Še za seznamček, 0 user posted image in naslednji pregled pri G 31.5. Zdaj se pa začenja moja večerna slabost, tako da grem v horizontalo. Pa dobrodošle nove user posted image ! user posted image

(odgovor članu hruškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
24.5.2011 23:25:43   
Monstera
Ojla punce.
Žal vam moram sporočit, da je naša mamica učeraj zaspala, tako da do nadaljnega ne bom imela časa tukaj čičat. Vsi smo pri očitu, v petek imamo pogreb. Družina in prijatelji nam stojijo ob strani.
Mi je res žal, da ni dočakala, da bi postala babica, a vsaj vedela je in klicali smo jo babi, je rekla, da je to bila najlepša novica v njenem življenju.
Se slišimo dekleta, lepo se imejte.

(odgovor članu malabudra)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
25.5.2011 6:41:20   
Béatrice
Monstera - držite se! 

(odgovor članu Monstera)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
25.5.2011 8:29:35   
j.b.
monstera user posted image user posted image user posted image user posted image drži se! Iskreno sožalje!

(odgovor članu Béatrice)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
25.5.2011 9:02:24   
Mufka
Monstera: Sožalje. Mamica bo vedno z vami živela v lepih spominih.

Lilije: Mislim, da tveganje 1:800 glede na tvojo starost sploh ni tako veliko. Starejše kot smo, večje je tveganje. Zraven tega tveganja 1:800 so ti napisali tudi tveganje glede na tvojo starost. Če je tveganje glede na nuhalno manjše od tveganja glede na starost se jaz sploh ne bi sekirala. Poleg tega je pa 1: 800 tudi kar mala verjetnost, da boš ravno ti tista ta 800-ta. Tveganje za splav pri pregledu z iglo je veliko večje - najmanj 1 procent, kar pomeni da vsaka stota pri takšem pregledu splavi. Torej, dala boš 500€ in tvegala, da boš ena izmed stotih, ki bodo naredile splav, zato ker se bojiš, da boš ena izmed osemstotih, ki bodo imele otroka z Dawnovim sindomom. Nihče si ne želi imeti bolanega otroka, vendar vsega pa tudi ne moremo predvideti in včasih moramo tudi zaupati. Če ti je usojeno, da te to doleti imaš lahko rezultatat tudi 1:20000, pa boš ravno ti tista dvajsettisoča.

Moje ocenjeno tveganje glede na starost mislim da je nekje 1:350. Če bo nuhalna pokazala da je tveganje 1:400 bom čisto zadovoljna, ker bom vedela, da je boljše, kot pravi statistika za mojo starost. Če pa bo pod 300, bom pa šla na dodatne preiskave in če bi krvni test pokazal 99% verjetnost da gre za Dawnov sindom, bi verjetno naredila splav. O tem raje sploh ne razmišljam. Sem prepričana da bo vse vredu. Tako zame, kot zate Lilije.

Komaj že čakam, kdaj bom imela to nuhalno. Sestra me sploh še noče naročiti, ker pravi, da še nima terminov za takrat ko bom jaz v 12 tednu.

Imam pa v ponedeljek še en pregled pri ginekologu. V 11 tednu. Prvega sem imela v 6 tednu, ker je bil to pač moj prvi pregled pri novemu ginekologu, drugega sem imala v osmem tednu, da se je videlo, če je vse vredu, potem je bil laboratorij, vse B.P., sedaj pa še eden pregled pred nuhalno. Pri ostalih nisem zasledila, da bi imele še en ginekološki pregled pred nuhalno tam nekje 11 teden. Ali se motim? Saj nimam nič prosti, če me večkrat pregledajo, samo firbcam, kako je drugje. user posted image

Dokler ne bodo jasni rezultati nuhalne tudi ne bom povedala širši javnosti, da sem noseča. Sedaj vedo njegovi in moji domači pa moja najboljša prijateljica, ki me je itak pogruntala še preden sem bila na prvem pregledu. V službi torej povem po nuhalni, čeprav sem slišala govorice, da sem noseča še predem sem dejansko zanosila. Po njihovo (par zlobnih natolcevalcev v službi), bi sedaj morala že skoraj počasi rodit. To pa samo zato, ker so slišali, da se poročim in seveda so takoj pomislili, da se poročim zato ker sem noseča. Čeprav sem zanosila pol leta po tistem, ko sva določila datum poroke in se ne poročam, ker sem noseča, ampak sem noseča zato, ker se bom poročila. Pri mojih letih nimam več časa čakat še par let, da si bom ustvarila družino. Tudi pri meni v službi ne bodo najbolj veseli (predvsem šefi), ko bodo zvedeli, da sem noseča. Mislim, da bom morala delat do zadnjega: moj delovnik je sicer dopoldan osem do deset ur, vendar moram kar nekajkrat na mesec potegniti cez cel dan, kar pomeni, da sem lahko v službi tudi od 7 - 22h, ker je pač narava dela takšna. Upam, da me bodo vsaj med porodniško pustili pri miru. V nasprotnem primeru bom pač morala postaviti hude meje, ki lahko pomenijo tudi zgubo mojega položaja v službi ali pa višjo plačo. Pustimo se presenetiti. Za takšen denar kot delam sedaj sigurno ne bom več delala cele dneve in da te gnavijo kadar koli se jim zaljubi. Ko bo bebek, bom raje čas preživela z njim. Na mojem oddelku se še dve spravljajo v porodniško in ko sem direktorja vprašala, če bomo vzeli kakšno nadomeščanje za čas porodniških je rekel, da se naj kar med sabo zmenimo in iskoristimo rezerve, ki jih imamo. ??? Kakšne rezerve??? Kar pomeni, da si bomo njihovo delo lepo razdelili tisti, ki ostanemo. Oziroma, tisti, ko bodo ostali. user posted image  Ko bodo zvedeli, da še jaz grem, se zna še katera odločit, da ne bo delala za tri in bo po hitrem postopku zanosila. Me zanima če bo potem vzel kakšno nadomeščanje za čas porodniške, ali bo kar ukinil naš oddelek. Še vedno pa bo nekdo moral dokončati začete projekte. Ampak jaz na porodniški pač ne!

Ja v službi je povsod križ. Tko zdaj grem pa nazaj delat. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Béatrice)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
25.5.2011 9:02:56   
Kasija
monstera iskreno sožalje

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
25.5.2011 9:05:40   
Mufka
ohoho, sploh nisem vedla, da sem se takooo razpisala.

(odgovor članu Mufka)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
25.5.2011 9:16:29   
oranška
monstera, iskreno sožalje. Uf, kar solze so me oblile ko sem prebrala to za babi. Ampak verjemite, pikico bo gledala in spremljala od zgoraj.

korinica  se strinjam s tabo glede službe. pri nas tudi niso razumevajoči, vzdušje je tekmovalno, firma pa iz danes na jutri. Jaz pa se skozi nekaj sekiram user posted image Pa vem da je brezveze, ampa očitno rabim nekaj časa da pridem na to kjer si ti.

čestitke vsem za dobre rezultate na nuhalni. tudi jaz jo komaj čakam, potem pa poveva novico. čeprav moja mama že nekaj voha user posted image Šla bova pa po vsej verjetnosti k Pelkičevi.

nasplošno počutje je super, čeprav potim se pa kot slon. pa prej nikoli nisem imela težav z vročino user posted image

Glede nosečniških oblačil tudi jaz mislim inprovizirat. Nabavila sem si 2 taka pasa http://www.da-da.si/node/14    in bom kombinirala. to mi je res lepo, ker povdari trebuh.

uživajte

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
25.5.2011 9:34:03   
MAMI 4
Pozdravljene.

Že dolgo se nisem družila z vami, počutje, čas,...
Sem samo nahitro prebrala...

Monstera iskreno sožaljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Mamica vas bo vedno spremljala in tudi vnučka bo spoznala ko bo čas....

Urshi sožalje za tasta. Tudi v službi se bo uredilo, če ne drugo ko boš povedala, da si noseča.

Lilije- na tvojem mestu se ne bi prenaglila, saj so rezultati le približni. Če greš brati po netu, boš zasledila, da se je toliko zdravih otrok rodilo, pri veliko slabših rezultatih kot je tvoj. Odločitev je seveda tvoja, vendar ti povem, da splav ni kar tako in da življenje nikoli več ne bi bilo enako...
Sama sem imela SS in vem kaj pomeni izgubiti otroka...
Ne obupaj prehitro...Poglej koliko možnosti je, da bo z otrokom vse ok- veliko več možnosti, kot da ne bo.
In ta otrok, ki se bi lahko rodil zdrav, ne bo imel možnosti, da bi živel, zato, ker je njegovo tveganje 1:800. Pravzaprav pa zame že živi- čez 2-3. tedne bo že veselo brcal...Sedaj je že popolnoma razit, le rasti še more in dozoreti, vendar on je, on živi. Je del tebe in del človeka, ki ga verjetno ljubiš...
Oprosti, ker sem se raznežila, vendar je življenje zame sveto in velik dar...In naši mali otročki že živijo, že od trenutka, ko so bili spočeti. Moj mali Matej, ki sem ga izgubila v 18 tednu nosečnosti je bil moj sin, čeprav za nekatere le plod. In držala sem ga v rokah po splavu (porodu)- bil je človek.

Ne želim delati neke vojne na forumu, tako je pač moje mnenje, tako čutim. Zdaj veste zakaj me nuhalna ne zanima. Ne želim živčne vojne, če nekaj ne bo v redu, ker je moj otrok zaželjen in sem ga sprejela v svoje življenje, od trenutka ko je bil spočet.

Sožalje tudi tistim, ki ste izgubile vaše pikice...

Upam, da nisem preveč zamorila. Želim vam lep dan s čimmanj težavami.

Aja, včeraj sem bila na pregledu. Naredila mi je UZ na brzino. Zaenkrat kaže ok, sicer je spančkal, vendar smo zrasli, srček bil, zaenkrat to .
Naslednji pregled imam 21. 6. 2011

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
25.5.2011 9:52:50   
korinca
monstera iskreno sožalje user posted image

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
25.5.2011 9:59:08   
nalia
Pozdravljene.

Odkar delam sploh nimam več veliko časa,vas preberem,ampak sem potem preutrujena da bi še kaj napisala,ampak se spokam spatuser posted image

Monstera iskreno sožalje ob izgubi mamiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede nuhalne vidim da ste se zapisale,jaz tu nebom pametovala,ker se ne spoznam,vem samo iz prakse da je imel sodelavec zelo slabe rezultate in so šli skozi pekel otrok pa je čist ok,tako da...jaz grem zato da vidim malegauser posted image ,sem imela včeraj uz in smo veliki 5,58cm že,pa vidla sem kako migauser posted image .

Kako ste? Ste vredu? Počutje?
Moje slabosti so še zelo blage,pojenjajo hvala bogu,glede kil sem pa na +6 že..kap me je ko sem stopila na tetnico včeraj pri guser posted image

Se še kaj javim,pridne bodite

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
25.5.2011 9:59:23   
Medea10
Monstera- Iskreno sožalje. Tud mene so oblile solze, ko sem prebrala. user posted image

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
25.5.2011 10:26:39   
sarar
čaw punce! evo, prvi pregled za mano user posted image . tudi ta je bil vaginalni, za tisto k je spraševala. veliki smo 31 mm, je bil pa tok živahen da ga je komaj zmerila user posted image   zredila sem se pa za dobro kilo user posted image pdp je 19.12.2011... na nuhalni se mogoče še popravi. takrat ima pa moja svakinja roj. dan, jaz pa 11.12. dopolnim 30 let user posted image  ta pravi veseli dec. bo.... tudi datum nuh.svetline ostaja enak.aja, naslednji pregled pa je 22.6.2011 ok, zdaj pa komentarji-
medea 10-kako si danes? nisem še tok daleč, lepo po vrsti berem... z očetom sem v bistvu živela, mami me je pustila s sestro pri njemu ko sem imela 13 let... potem pa sem moža spoznala in je tako ljubosumen ratal da smo imeli stalno štalo. pa sem rekla da bolje da ga ni zraven kot da imam potem jaz uničene živce... ti očeta ne poznaš?
beatrice- ni panike... dejmo en dan določiti pa se dobimo na kafetu vse kandidatke ki bojo za.... jaz sem za stvar user posted image
monstera- moje iskreno sožalje user posted image  verjamem, da ti je hudo . vzemi si čas zase in družino, skupaj boste lažje prebrodili odhod mame...

< Sporočilo je popravil sarar -- 25.5.2011 10:28:26 >

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
25.5.2011 10:55:08   
Agnes27
Monstera iskreno sožalje tudi z moje strani. user posted image user posted image user posted image

Jaz sem bla danes na drugem pregledu. Kri je uredu, bejbi miga ko nor, pregled je bil čez trebušček, tko da se zgleda G vsak po svoje odloči.

lp

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
25.5.2011 11:48:46   
sashy
Monstera iskreno sožaljeuser posted image user posted image !

Moji sončki:
Anej 5.5.2008
Taja 23.11.2009
Brina 5.12.2011

(odgovor članu Agnes27)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
25.5.2011 12:06:40   
Anonimen
Monstera: iskreno sožalje...

Kasija: jaz sem se odločila za ta sok, ker mi je ginekologinja ob pregledu krvi svetovala, da naj bolj na prehrano gledam... ampak imam ne glede na to kaj naredim nizek hemoglobin, tako pač je. tudi če nisem noseča sem precej bleda in rado se mi vrti. pa tudi v prvi nosečnosti sem jemala tablete Ratafer. Sem jih ok prenašala. Ta sok je pa tudi ok. ga spiješ samo en "štamperle" in mi ni nič slabo. Se strinjam sicer, da je bolje načeloma teh zadev ne jemati, ampak žal nimam izbire. ali jem špinačo, lečo in ostalo in se trudim s sokom ali pa dobim tablete. tako pač je.

mufka: men so v prejšnji službi tud paniko zagnal k sem bila pa edina s tovrstno izobrazbo. pa so si delo razdelili in je bilo vse ok. se ne splača glede tega sekirat. se že znajdejo. res pa je, da ko prideš nazaj ni nikoli več isto. ampak tako pač je. nimaš kle kej dosti za narest.

(odgovor članu sashy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1169
25.5.2011 13:43:15   
lilije
Monstera iskreno sožalje !!! user posted image

Sem pa ravno prišal iz rednega pregleda pri G. Iz NS seveda nisem imela nobenih rezultatom - mi jih bodo poslali drug teden, ko bodo še rezultati krvnega testa (kri sem dala včeraj na NS - za 55 eur).
Danes an pregledu: Vse OK. Mali miga, srček veselo bije, velikost primerna starosti 13 tednov - tak, kot mora biti.
Zdej še samo čakam na krvne rezultate, ki bodo v petek. Držite pesti, jaz sem cela živčna.
Drugače pa mi je na NS določila nov datum - 1.12., naslednji pregled pri G, pa imam šele 11. 7. , ko mi bo delala morfologijo.

Uživajte na sončku, jaz pa moram it na fax

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
25.5.2011 17:40:13   
malabudra
monstera, iskreno sožalje, so se mi kar solze ulile. Drži se, verjamem, da bo mami od zgoraj pazila nate in na otročka, nekoč se pa tako spet srečate. En velik user posted image

Jaz sem pa danes ugotovila, da bi morala imet morfologijo ravno tam nekje, ko sva planirala it na morje. Bo treba malo popazit okoli datumov. In še vedno čakam odločbo o bolniški, da vidim, kdaj grem spet delat, pa je poštar kar noče prinest.

Upam, da ste sicer v redu, se še kaj oglasim.

(odgovor članu lilije)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
25.5.2011 17:59:43   
hruškolinka
Monstera, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Martin
2.8.2009

(odgovor članu malabudra)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
25.5.2011 20:20:10   
Laima
Monstera moje iskreno sožalje,
bom prižgala svečko za tvojo mami.
Bodite močni in v podporo očetu.

(odgovor članu hruškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
25.5.2011 21:02:27   
AljaAn
Monstera iskreno sožalje. user posted image user posted image Je pa vseeno lepo da ste jo kratek čas klicali babica. Zdaj te bo čuvala in bila s tabo na drugačen način. In v tebi je novo življenje, ki vam bo navkljub vsemu prineslo obilo veselja.

Moja deklica je rojena ravno na dan ko je umrla njena babi oz moja mami in zdaj pač dopoldan najprej prižgeva svečke na grobu, popoldan pa na torti od malčice. Takšno je življenje.

Drži se in bodi močna za dojenčka.

(odgovor članu Monstera)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
26.5.2011 1:18:57   
ursha666
J.B = Ja res je...v Postojni ko sem povedala datum 1 dan zadnje menstruacije mi je dala uro v 11 tednu... niti na kraj pameti mi ni prišlo,da bi šla zaradi velikosti otroka (dr.Knap pravi,da je teden kasneje) kaj kasneje...

Lilije : Upam,da bo z otročičkom vse ok!!

Hruškolinka : Vidim,da tudi tebi ni lahko glede službe... upam,da nam uspe...

Monstera : Sožalje!user posted image

No pri meni je pogreb mimo... sedaj pa namesto pop.izmene delam nočno... Jao! Jutri pa pop. (spali bomo nič!!!)

Bolijo me noge...slabosti skoraj ni več...sem pa hitro utrujena...in hitro se razpištoliram...

Ostanite fajn user posted image -ke!

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.