malabudra
|
Ojla, nosečke, komaj vas dohajam medea - moja mama je ponavadi dopoldan še trezna, popoldan oz. zvečer pa kakor kdaj. Za vikende je navadno trezna, ni pa nujno. Ko bo dojenček, bomo tako hodili na obisk za vikend ali bolj popoldan, pa če bom zraven... No, bomo videli, radar imam itak vedno naštiman. Si pa ful želi, da bi dojenčka tud pazila, ampak lahko na to kar pozabi. Zame je tudi moja babica nadomestila mamo, ker smo še živeli pri njej, ko sem bila majhna. In ja, verjamem, da bomo me za svoje otroke ustvarile boljše družine, kot so jih za nas naši starši. buxl, žal mi je, da si tudi ti med nami. Ampak vidim, da imamo druge, zlate člane družine, ki so zato še več vredni. laima - žal si ne izberejo vsi, ki so odraščali v družini z alkoholikom, partnerja brez takšnih težav. Nekateri, sploh ženske, ponavljajo isti vzorec, jih ni malo... lilije, super za izboljšanje rezultata NS oranška, če te kaj potolaži, jaz sem imela izcedek 10 dni in sem tudi samo čakala, kdaj se bo spet ulilo, ampak potem je pa izginil in od takrat ga ni več. Verjamem, da bo tudi pri tebi podobno. Držim pesti! Joooj, morje, kje je še to... Jutri gre moja kolegica na morje za 14 dni in bi se najraje kar nekam v njihov prtljažnik skrila Planiramo nekje konec junija/začetek julija, ampak se moram še vse v službi zmenit. Kam, še ne veva, verjetno Hrvaška, ker ne bi šla na avion, eden izmed otokov bo verjetno. Ponavadi sva hodila čimdlje na jug, da je bilo manj ljudi, noseči pa ne vem, če mi bo ravno pasalo 5-6 ur vožnje, pa še če se mi kaj zgodi, ne bi rada pol dneva do zdravnika/ginekologa lezla... Aja, pa voda mora bit čim toplejša, ker sem grozno zmrznjena ursha666 - a zakon si prebrala? Tisti list si podpisala, ko še nisi bila noseča, tako da ne velja. Riziko je pa, tako kot je napisala laima, tvoj. Dobro premisli, pa se poskušaj v službi nekako domenit, pa mogoče za mnenje zaprosi ginekologa. Kako ste s slabostmi? Mene večerna/nočna kar noče zapustit, pa bo prvo trimesečje vsak trenutek mimo. Me postaja strah, da bo to kar ostalo Nočko, -ke!
|