|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: DECEMBERKE 2011
27.5.2011 10:56:55   
Béatrice
Kako? Danes našega Filipa (psa) čaka izpit, zaključuje pasjo šolo. user posted image V tej vročini samo leži v pesjaku, v senci na hladnem.

Včeraj zvečer sem po TV gledala film Food inc.! Kaj vse Američani pojedo! No, verjetno nekaj stvari tudi mi! Uglavnem, primer družine. Ati je sladkorni bolnik, en hamburger stane 1 USD, zelenjava je pa ful dražja in gredo raje v Burger King, k pa da bi si naredili doma solato! Ker je to pač zanje ceneje! Kam smo prišli... Je potem kazal kako vzrejajo piščance in kako rejce velike korporacije držijo v krempljih. Njim pa ne preostane drugega, kot da sledijo njihovim navodilom in zahtevam, saj drugače lahko samo še bankrotirajo! Dobr, da je ravno čas SOLATE in da bom kr nekaj časa verjetno šla med "prežvekovalce"! user posted image Film imate, po delih, tudi na youtubu, če katero zanima.

Nič, oprane cote čakajo na likanje, tako da bo treba mal pomigat!

Taščo ubogam, je pa tud mož dojel, da sm res takoj zadihana, če sem na soncu in hodm. Tko da se zdej ven prikažem, tja ob ene petih, ko je že bolj znosno zunaj!

Bodite v cvetju!

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
27.5.2011 10:59:01   
oranška
grozen je ta alkoholizem, človeka čisto spremeniuser posted image Tudi jaz takim nebi zaupala otroka, četudi je mama.

Bravo vsem za dobre novice in preglede.

Medea
, ne sekiraj se za druge, delaj tako kot čutiš in ti paše. Če ti ni, ti pač ni. Jaz tudi na osnovnošolsko ne hodim, pa kaj. Predvsem pa ribičija res ni primeren plac sedaj zate user posted image user posted image

Čakam na nuhalno kot pes na kost. kajti izcedek je še vedno prisoten. Kar strah me je ko moram va vc, kajti en ss sem že dala skozi.

Drugače pa je počutje čisto nosečniško, to me tudi tolaži da je vse ok. Napihnjena sem kot žaba, joške take, da moram kar ohlapne stvari nosit, ker bodo v službi prehitro pokapirali. Bi pa rada vsaj nuhalno prej dala skoz prej.

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
27.5.2011 13:31:27   
Medea10
Hej babe, kako ste? Meni srce takoooo razbija, čist težko diham... Zakaj- ker mislim na MORJEEE! user posted image in kako daleč še je. Upam, da bo hitro minilo. Jaz bi šla kar zdaj user posted image
Mi gremo letos v Primošten (prvič kot družina- lani je bla Alja še premajhna) v apartmaje Nada- pozna katera?
Moram vas vprašat, da boste še ve komaj čakale user posted image user posted image user posted image Kam greste ve z svojimi družinami/partnerji?

(odgovor članu oranška)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
27.5.2011 13:38:10   
Anonimen
lilje: odlično, da je sedaj boljši rezultat.
madea: naš se že par dni namaka v lavorju pred hišo, sej je ja vroče kot poleti! Men se tud ne da vedno na obletnice user posted image

S kg je pa vedno težko. Sem pridobila v prvi nosečnosti samo zadnji mesec pred porodom 5kg, ampak se je pol izkazal, da je bila skor sama voda - sem bila čist zabuhla in zatečena in preživela 1 teden po porodu skoz na wcuser posted image  Sem imela pač srečo in je šlo hitr dol. Zdej v drugo sem se že zdej 3 kg zredila. Na srečo se bolje počutim in se je tudi lakota mal umirila. Bomo videli kako bo šlo. Bolj mi gre na živce, ker sem dobila (že v prvo) precej celulita zaradi hormonskih sprememb... Da ne omenjam, da so moji lasje po prvem porodu ratali valoviti in ful hitro rastočiuser posted image

(odgovor članu Medea10)
  Neposredna povezava do sporočila: 1204
27.5.2011 13:44:02   
Anonimen
Morje bo pri nas zaradi selitve v tujino bolj omejeno predvsem pa še ne vem kdaj bo dejansko dopust. Na srečo imam v Slo babico v Portorožu in grem lahko vedno tja. Pa v Stockholmu je precej plaž na voljo tako, da se bomo že znašli. Verjamem, da ob misli na Švedsko nihče ne pomisli na morje, je res bolj hladno najtopleje tam 19 - 21 stopinj, ampak plaže imajo pa lepe peščene. Na srečo moj sin ni tako zagret za plavanje, ampak je povsem zadovoljen, če se lahko igra na pesku in gre v vodo samo do gležnjev, ko polni kanglicouser posted image

Tako, da letos bolj na izi in brez konkretnih planov.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1205
27.5.2011 13:45:15   
Anonimen
19-21 stopnij sem mislila morje. ozračje je bilo lansko leto kar lep čas 30 stopinj! na splošno pa julij in avgust dnevna temperatura tam okoli 25

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1206
27.5.2011 14:49:55   
ursha666
Sarar :Ja počivat sem šla včerej ja...no samo spat sem šla pa 02,30 :((
Hruškolinka : Ursha666, a misliš, da boš po porodniški lahko dobila delo v dnevni izmeni al boš morala tudi nočne delat? Meni se kar stem ni pred očmi, da bi morala nočne delat po porodniški pa po zakonu se mi zdi, da ti itak ni treba?

Ne vem pomoje velja tis papir ki sem ga na začetku podpisala...da delam nočne :(

Drugače pa tudi jaz tuhtam samo na dopust...19.6.-3.7 :)))
Kam???
Še iščem lokacijo...nekje blizu morja,bazena (direkt vn mora bit) pa da ni plaža za miljon folka...mam raje tko da je bolj zasebno... Mir user posted image

Ima katera kak predlog??

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
27.5.2011 15:05:47   
dspela
sarar, prav imaš. ati ne ve, kaj bi rada povedala. Sem pa mu rekla, da prideva jutri domov, ker imama nekaj za oba. Od obeh starsi so 25.5 imeli obletnico poroke. Bova pa dala obema bombonero. Danes pa bova vrjetno povedala njegovim.
Danes sem pa spet user posted image user posted image
Je bila dopoldan soseda pri nam kavici in mi kar naenkrat poboža po trebušku in reče če je kaj notri,pa rečem ne. Soseda pa reče,ko sem te zadnjič..... nato je bila druga tema. In je neko pozvonil in je šla tašča ven, jaz pa se nagnem sosedi in rečem, je notri nekaj, samo še ne vedo,zato sem rekla ne. Je imela nasmeh do ušes. Pred kratkim me je na balkonu videla,ko sem se potrebušku pobožala.
Skoraj bi se(sama) /bi me (soseda) izdala. Bom tašči razložila, ko bosta vedela,da nisem mogla rečti ja.

lilije, bravo za dobre rezultate. user posted image

sarar, jaz sem tudi to rekla možu, naj proba. Pa mi je iz trebuha vzel verižico in mi je kazalo punčko. Pa sem mu rekla, jaz in verižica nisva istega mnjenja...on pa je reku,pa kaj verjameš v take stvari..jaz sem se pa smo smejala.user posted image

< Sporočilo je popravil dspela -- 27.5.2011 15:14:38 >

(odgovor članu Béatrice)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
27.5.2011 17:03:19   
Laima
Ojla user posted image ,

no pa je tudi za mano NS, bili smo vsi 4 - mož, sinček, jaz ter bodoča hčerkicauser posted image . No kitajska tabela spolov in kitajski lunarni koledar sta napovedla enako punčko. user posted image
Bilo je zelo lepo, predvsem zaradi tega, ker smo bili vsi, dr. Reševa pa je bila zeloooo prijazna in se posvetila še toliko bolj, ker je veliki bratec vse spremljal z velikim zanimanjem. Da bomo povprašali za spol pa smo se zmenili že po poti. ( Super, da obstaja risanka kjer je Čarli veliki brat in mala sestrica Lola)-si je želel bratca, a je vse na račun omenjene risanke cool.

Moram priznati, da mi je tudi moj 6 čut govoril, da je tokrat pod srčkom deklica.
Sem v 13 tednu-natančno 12t 3/7-rok je rekla naj obdržim 06.12.2011, čeprav je možnost, da bo 3 dni kasenje. No na tabeli obdržim PDP 6.12.2011. No pa še nekaj podatkov, srček bije 164 udarcev na minutko, tveganje je nizko 1:2963 DS, 1:21192 Trisonomy 18, 1:246462 Trisonomy 13, karioptipizacija ni indicirana-mala damica je velika 58,9mm, skoraj 6 cm.
Potem nisem delala krvnega testa-se prepuščam in sem optimistka, začetek decembra bo prišla na svet zdrava mala dojenčica.
Danes sem kupila mandljevo in jojobino olje, si bom privoščila malo masaže in crkljanja  zvečer.

No pa še o nočnem delu. Lahko delaš nočne po porodu, a moraš podpisati soglasje, v nasprotnem primeru pa si zakonsko ščitena do 3 leta starosti otroka. Če po preteku porodniške še vedno dojiš imaš tudi pravico do odmora za dojenje. Ursa 666 takega soglasja pred nastalo spremembo (nosečnostjo) nisi mogla niti podpisat, ker je proti zakonito. Nekatere nosečnice podpišejo soglasje, da bodo delale nočne tudi v času nosečnosti, vendar s tem prevzamejo ves riziko nase. Sama tega ne bi nikoli storila, moja vest bi bila potem preobremenjena. Postavi se za svojega otroka, če ne zase!!!

Lep dan, pri nas se pripravlja na nevihto.
Jutri pa delat.
Pozdravček vsem.

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
27.5.2011 17:14:56   
ursha666
IZVIRNO SPOROČILO: Laima

Ojla user posted image ,

no pa je tudi za mano NS, bili smo vsi 4 - mož, sinček, jaz ter bodoča hčerkicauser posted image . No kitajska tabela spolov in kitajski lunarni koledar sta napovedla enako punčko. user posted image
Bilo je zelo lepo, predvsem zaradi tega, ker smo bili vsi, dr. Reševa pa je bila zeloooo prijazna in se posvetila še toliko bolj, ker je veliki bratec vse spremljal z velikim zanimanjem. Da bomo povprašali za spol pa smo se zmenili že po poti. ( Super, da obstaja risanka kjer je Čarli veliki brat in mala sestrica Lola)-si je želel bratca, a je vse na račun omenjene risanke cool.

Moram priznati, da mi je tudi moj 6 čut govoril, da je tokrat pod srčkom deklica.
Sem v 13 tednu-natančno 12t 3/7-rok je rekla naj obdržim 06.12.2011, čeprav je možnost, da bo 3 dni kasenje. No na tabeli obdržim PDP 6.12.2011. No pa še nekaj podatkov, srček bije 164 udarcev na minutko, tveganje je nizko 1:2963 DS, 1:21192 Trisonomy 18, 1:246462 Trisonomy 13, karioptipizacija ni indicirana-mala damica je velika 58,9mm, skoraj 6 cm.
Potem nisem delala krvnega testa-se prepuščam in sem optimistka, začetek decembra bo prišla na svet zdrava mala dojenčica.
Danes sem kupila mandljevo in jojobino olje, si bom privoščila malo masaže in crkljanja  zvečer.

No pa še o nočnem delu. Lahko delaš nočne po porodu, a moraš podpisati soglasje, v nasprotnem primeru pa si zakonsko ščitena do 3 leta starosti otroka. Če po preteku porodniške še vedno dojiš imaš tudi pravico do odmora za dojenje. Ursa 666 takega soglasja pred nastalo spremembo (nosečnostjo) nisi mogla niti podpisat, ker je proti zakonito. Nekatere nosečnice podpišejo soglasje, da bodo delale nočne tudi v času nosečnosti, vendar s tem prevzamejo ves riziko nase. Sama tega ne bi nikoli storila, moja vest bi bila potem preobremenjena. Postavi se za svojega otroka, če ne zase!!!

Lep dan, pri nas se pripravlja na nevihto.
Jutri pa delat.
Pozdravček vsem.

Ko sem podpisala 1 pogodbo sem dobila en obrazec za podpisat... kao da pač nimam omejitev za nočno delo in da jih bom pač delala... verjetno pa to ne velja ko imaš otroka - vsaj upam!user posted image

(odgovor članu Laima)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
27.5.2011 18:27:41   
Laima
ursha666 si zaščitena, in tisto (tvoj podpis) velja le za stanje, ko ne prideš pod posebno zaščito. Nič bat, delodajalec je dolžan zaščititi tebe in tvojega še nerojenega otroka, isto pa tudi po porodniški. Delo ti mora omogočit dop. ali pop., če takega dela nima zakon veleva, da lahko za protiplačilo ostaneš doma.

Drugače ga lahko mirne vesti prijaviš delovni inšpekciji.

Pogumno, pa pogovori se.
Srečno

(odgovor članu ursha666)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
27.5.2011 18:30:16   
ursha666
Bomo videli zdaj konec junija...če gre res tale receptor stran...

Ker drugače mi lahko delodajalec omogoči le pop.delo... Kdaj bom potem videla sina???
user posted image

(odgovor članu Laima)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
27.5.2011 21:23:29   
Medea10
Hej babe, kako ste? Niste kaj dost natipkale. user posted image

Danes sem tamali zunaj postavila bazenček in ji je blo takoooo fajn čofotat. user posted image
Že cel dan sem žejna, spila sem že (...) vode pa še naprej bi jo lahko. Po soku je še slabše- kaj me bo odžejalo??? user posted image user posted image user posted image

ursha666- držim pesti da bo v službi tako kot MORA bit.

Laima- super za dobre rezultate NS (in VSEM ostalim, ki ste jo imele tudi) user posted image user posted image user posted image
Jaz jo komaj čakam (še 6 dni).

dspela- dobro si jo odnesla pred taščo. user posted image

Ketikat- se mi ne zdi pretirano hladno (ampak meni se sploh ni problem kopat v mrzlem) user posted image Je pa res da ob misli na Švedsko ljudje ne pomislijo na morje in sončenje... user posted image

oranška- ne misli na ss- vse bo dobro. user posted image user posted image user posted image

Kje ste pamzika, evelin, acitak, kyl24 in edina mamica z dvojčki- morje2011?

morje2011 javi se kaj, da nam poveš kako se počutiš in ali je kaj drugače, če pod srčkom nosiš dva user posted image .

Lepo in mirno noč želim, se tipkamo jutri. user posted image

(odgovor članu ursha666)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
27.5.2011 22:24:43   
malabudra
Ojla, nosečke, komaj vas dohajam user posted image

medea - moja mama je ponavadi dopoldan še trezna, popoldan oz. zvečer pa kakor kdaj. Za vikende je navadno trezna, ni pa nujno. Ko bo dojenček, bomo tako hodili na obisk za vikend ali bolj popoldan, pa če bom zraven... No, bomo videli, radar imam itak vedno naštiman. Si pa ful želi, da bi dojenčka tud pazila, ampak lahko na to kar pozabi. Zame je tudi moja babica nadomestila mamo, ker smo še živeli pri njej, ko sem bila majhna. In ja, verjamem, da bomo me za svoje otroke ustvarile boljše družine, kot so jih za nas naši starši. buxl, žal mi je, da si tudi ti med nami. Ampak vidim, da imamo druge, zlate člane družine, ki so zato še več vredni.
laima - žal si ne izberejo vsi, ki so odraščali v družini z alkoholikom, partnerja brez takšnih težav. Nekateri, sploh ženske, ponavljajo isti vzorec, jih ni malo...
lilije, super za izboljšanje rezultata NS user posted image user posted image user posted image

oranška, če te kaj potolaži, jaz sem imela izcedek 10 dni in sem tudi samo čakala, kdaj se bo spet ulilo, ampak potem je pa izginil in od takrat ga ni več. Verjamem, da bo tudi pri tebi podobno. Držim pesti!

Joooj, morje, kje je še to... Jutri gre moja kolegica na morje za 14 dni in bi se najraje kar nekam v njihov prtljažnik skrila user posted image Planiramo nekje konec junija/začetek julija, ampak se moram še vse v službi zmenit. Kam, še ne veva, verjetno Hrvaška, ker ne bi šla na avion, eden izmed otokov bo verjetno. Ponavadi sva hodila čimdlje na jug, da je bilo manj ljudi, noseči pa ne vem, če mi bo ravno pasalo 5-6 ur vožnje, pa še če se mi kaj zgodi, ne bi rada pol dneva do zdravnika/ginekologa lezla... Aja, pa voda mora bit čim toplejša, ker sem grozno zmrznjena user posted image

ursha666 - a zakon si prebrala? Tisti list si podpisala, ko še nisi bila noseča, tako da ne velja. Riziko je pa, tako kot je napisala laima, tvoj. Dobro premisli, pa se poskušaj v službi nekako domenit, pa mogoče za mnenje zaprosi ginekologa.

Kako ste s slabostmi? Mene večerna/nočna kar noče zapustit, pa bo prvo trimesečje vsak trenutek mimo. Me postaja strah, da bo to kar ostalo user posted image

Nočko, user posted image -ke!

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
27.5.2011 23:15:27   
sarar
čer punce! no, sem vas še prebrala na hitrco predn grem spat... danes smo imeli inventuro v službi in sem poznaaaa. sem šla pa rpej domov, ker imamo tam slab zrak in sem skup padla. me je šefica kar dam poslala...ah no, najbrž tudi zato, ker imam zelo nizek pritisk...
dspela, super da si danes bolj user posted image , prav je tako... no, saj nam je tudi slaba volja oproščena, ko nam pa tako hormoni divjajo user posted image . drugače pa kar se tiče verižice ne verjamem, je pa res, da ni še nikoli faliv... tako da bomo videli...
laima super za tako lepo ns user posted image  se pravi, da mogoče se pa dr.reševa bolj potrudi ko so še otroci zraven? user posted image  sam če pride zraven še moj mlajši mulc se ji bo kvečjem user posted image  začel user posted image .
kakorkoli, želja se ti bo pravgotovo izpolnila, če ne punčka, bo pa zdrav fantek user posted image
ursha666, vem da si že sita nasvetov, pa vseeno... ne dovoli delodajalcu, da te ''okoli'' prenese. imaš pravico do samo 2-izmenskega dela po porodniški. v bistvu, mislim da so tudi nosečke zaščitene pred nočnim delom... moj nasvet-malo omeni to ginekologinji pa ti bo napisala mnenje...da ne smeš ponoči delati...
zdaj grem pa spat... pridne bodite... nočko

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
28.5.2011 8:26:35   
ursha666
Jutro...
Jaz grem pop.malo v nabavo...
So kje kakšne akcije za otroško opremo?

Postelja,previjalna z banco,stajca,ležalnik,...

Gledam po bolhi pa je vse nekam 100km daleč...
Jaz bom nabavla neko barvo,ki je primerna za oba spola... pol bomo pa vidli...

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
28.5.2011 8:58:14   
hruškolinka
Ursha666, ne bo držalo, ker obstaja zakon o varstvu nosečih delavk in delavk po porodniški, pa pogodba gor al dol. Se mi zdi, da po porodniški ne rabiš nočnih delat, ampak bom vprašala mojo sestro, kako je s tem, ker dela na ministrstvu za delo, pa bo že vedela. Sicer pa vidim, da ti je že Laima nekaj povedala o tem.

Laima, na isti dan imava rok. Iz kje pa si? Mogoče se pa v kakšni porodnišnici srečava user posted image

Martin
2.8.2009

(odgovor članu ursha666)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
28.5.2011 10:00:53   
dspela
Na hitro napišem, potem pa me čaka veliko dela.

malabudra. Poskusi z Meliso. Sem v novicah prebrala, da je melisa,pomaga pri nosečniški slabosti. Najboljša je posušena.

Zdaj pa grem. Uživajte, na deževni dan.

(odgovor članu hruškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
28.5.2011 17:21:50   
sarar
živjo punce! ja kje pa ste vse skupaj? sem mislila, kok bom mela za brat ko je dež zunaj pa skoraj nič...user posted image
ursha666, me zanima če si kaj dobila?
punce, a kera ve kje se da ugodno najeti napihljiva igrala za zunaj? midva z mojim user posted image  praznujeva letos 30 in 40 let, pa bova žurko doma nardila... ker bo pa veliko otrok, sem pa še o tem razmišljala... za kerokol inf. bom hvaležna
jaz pa sem danes dopolnila 11 tedenuser posted image

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
28.5.2011 20:19:29   
Béatrice
sarar - probaj tole - http://www.firefly.si/

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
28.5.2011 21:27:29   
malabudra
Pa res, punce, kje pa ste? user posted image

Jaz sem danes v akciji, čuvam psa od kolegice, pa sva se najprej potepala, potem sem pospravila, šla v nabavo, če bom zdržala brez slabosti, pa še nekaj spečem, ker se dragi vrne user posted image

Sem hotela it malo gledat nosečniške obleke, pa je bila taka gužva povsod, sem samo na hitro skočila v H&M, mi na kraj pameti ni prišlo, da bi stala v vrsti za kabino. Bo treba kak drug dan.

ursha666, si kaj pametnega našla? Jaz nimam še nič user posted image No, kolegica mi je kupila enkrat tisto dolgo kačasto blazino za spat/dojit, ampak že dolgo stoji v omari, je še od prejšnje nosečnosti. Sicer počasi delam dizertacijo iz vozičkov, čeprav ga ne mislim nujno še nabavljat, ampak ker je prvi otrok, nimam pojma, kaj sploh rabim in kaj je fajn. Na hitro sem pogledala tudi previjalne in posteljice preko neta, ampak mislim, da tam z izbiranjem ni tak problem, pri vozičku se mi zatakne že pri vprašanju, a so boljša tri ali štiri kolesa user posted image

dspela, bom poskusila z meliso, hvala! Mi je sicer ginekologinja rekla, da pomaga tud vit. B6, ampak tega je že veliko v Elevitu, nisem pa nikjer zasledila, da bi obstajal sam kot tak. Razen B kompleks, ampak spet ne vem, kako je kombinacija z Elevitom...

Grem pečt. Lep preostanek vikenda!

(odgovor članu Béatrice)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
28.5.2011 21:44:50   
Laima
Predpočitkarski pozdravček user posted image ,

za mano je delovni dan in sem crknjena,
najprej vsem hvala za čestitke - tudi jaz vam želim, da bi bilo na vaših pregledih, NS vse uredu.

malabudra-prav zaradi začaranega kroga sem to zapisala, ker vem, da ženske pogosto, kljub vsem izkušnjam izberejo ravno takega partnerja, kot je oče. Najmočnejše pa tega nismo storile, ne? Lekcija doma je bila dovolj dobra izkušnja vsaj osebno zame. Imam ok moža, ki ima druge napake, a take z odvisnostjo ne. Pa tudi jaz nisem popolna, a to so zadeve, ki se jih da predelat. Upam, da tudi ve imate ok partnerje.

hruškolina sem iz primorskega konca, rodila bom v Postojni, kot prvič,

Ostalim nočko-le toliko, da sem odgovorila.
Se tipkamo kaj jutri sem fraj.

(odgovor članu malabudra)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
29.5.2011 6:44:20   
hruškolinka
Laima, o škoda, potem pa ne bova skupaj predihavale, jaz pa zagotovo ne grem v Postojno, ker je predaleš. Jaz stanujem 10 minut peš do porodnišnice, pa sem že prvič glih za glih prišla do nje, 7 cm odprta, tamali pa pripravljen na izstrel.  user posted image .....
Malabula, pri vozičkih pa je tako, da kupiš takega, kolikor denarja imaš na voljo, takega da ti je najbolj všeč in da ti gre v avto (in pomožnosti še v dvigalo v stanovanju -mi smo se tu ušteli in je bil pol mal problem).

Martin
2.8.2009

(odgovor članu Laima)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
29.5.2011 6:51:09   
sarar
punce dobro jutro! no, danes ko bi pa lahko spala pa ne morem user posted image  zbudila sem se s polnim mehurjem in morala vstati, zdaj pa bognedaj, da bi lahko zaspala nazaj user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Béatrice

sarar - probaj tole - http://www.firefly.si/

hvala ti, sem šla pogledat in so res fajn stvarce. un ta najdražji tobogan mi je itak najbolj v oči padu user posted image  

(odgovor članu Béatrice)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
29.5.2011 9:26:56   
ursha666
Ja včeraj sem mela akcijo...previjalno,stajco,ležalnik,posteljo,stolček za papcat sem pa le dobila(30+40+25+50+30€)=175€

No sedaj pa mi manjka samo še pranje cunj...oz pregledat moram kaj bo sploh ok... (če bo od mojega 5 letnika kaj ok) samo dokler spola ne vem nimam kej gledat...user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.