nalia
|
Evo mene nazaj,sem vas še prišla malo pokukat j.b.-ja men bi prekipelo no,nesramnost na višku. jst imam tko narejeno drugače,če te ni ko rečeš da prideš,potem drugič jaz naredim isto,je zlobno ampak naj vidijo kako je,ko je zunaj sonce ti pa čakaš obiske,namesto da bi šli na družinski izlet naprimer,pa doma pripravljaš ša greš v trgovino in zapravljaš za obiske..itak sem jezna potem,sem pa kolegici,ki mi je to naredila že tudi povedala svoje in od takrat ni tega več naredila..ljudje nasploh mislijo,da itak smo doma in samo obiske čakamo ,jaz bi na tvojem mestu pač povedala da ni blo lepo kar so naredili,nevem če bi lahko bila tiho. medea-kilogrami + 4,5 ,pa mi je ilo slabo vmes tudi,pa nisem nič zgubila,jem na 3 ure,sem šla v prejšno materinsko knjigo gledat in sem imela +3 kg v 13 t,zdej sem pa na + 4,5 pa sem v 11t 1dan. pričakujem da bom kaj kregana tud od g ,jem pa tudi sladke stvari,že zaradi okusa v ustih. Pa ne se sekirat glede pospravljanja,jst sem že navajena da imam bombo doma,je pa res,mi je pa kr nerodno,ko se kaki obiski napovedo pol pa vse brzinsko pospravim,pa nimam tok umazano,sam pol je že v glavi vse,itak pa če sem sama za vse je malo težje imet tipi topi, s tem se tolažim,mož pride šele zvečer,pa ni nek pomagač ravno no NS-je imel sodelavec slabe rezultate,so prestali vse živo enih preisklav,pa je mesec dni maljši od mojega sina,pa je bolje motorično razvit kot moj otrok,govori gladko,moj otrok še ne pa bo tri leta star,mu prav nič ne manjka..včasih se sprašujem če ima sploh kak smisel NS,ampak mi jo bomo imeli.. Danes me še ni nihče klical da bi prestavili datum NS pri strahovi..mi je hecno da je drugi teden nebi bilo,če smo mi naročeni..hm..lahko da še dobim klic,upam da ne. Lepo bodite,upam da vam ni preveč slabo,se tipkamo..papa
|