|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: DECEMBERKE 2011
24.5.2011 7:56:07   
Mufka
Dobro jutro user posted image .

Imam vprašanje za tiste, ki ste dale čez za več pregledov. Nekje sem prebrala, da je samo prvi pregled vaginalni, drugi naprej pa da so po trebuščku. Je to res? A potem se mi naslednjič ni treba slečt? Kako pa poteka nuhalna? Vaginalno ali po trebuščku?

Bobek05: če bom jaz imela na nuhalni rezultat, ki bo boljši od tistega, ki je predviden za mojo starost ne bom šla na noben pregled več. In mislim, da imaš ti super rezultat. Tveganje pri 30 letih je bistveno večje, kot ga imaš ti zračunanega na podlagi nuhalne.

Kako je s prekinitvijo pogodbe med nosečnostjo? ali se to sploh sme? jaz poznam kar nekaj primerov, ki so imele za določen čas, ko pa so povedale, da so noseče pa so jim dali za nedoločen čas. Moji prijateljici je pogodba potekla mesec dni pre porodniško, pa so ji sklenili za nedoločen čas. Ursha666: mogoče ti bodo pa dali za nedoločen čas, ko boš povedala, da si noseča. Drugo službo lahko iščeš tudi po poteku porodniške, verjetno pa bo ta višja, če boš dobivala plačo še nekaj mesecev, ne pa nadomestilo, ki ti samo niža višino porodniške. Jaz bi na tvojem mestu povedala, da sem noseča preden poteče pogodba.

(odgovor članu ursha666)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
24.5.2011 8:04:26   
ursha666
Rok imam če gledam po tabeli 21.12...po velikosti pa teden dni kasneje...
Do 3 meseca sem rekla, da razen bližnjim ne povem nobenemu...torej...

Opažam pa da naš šef postaja vedno bolj ne-človeški!!
Ne dobiš dopusta za smrt,ne dobiš dopusta 14dni skupaj,... user posted image  Ampak jaz sem mu povedala...da za en teden se mi ne splača niti pod razno..

Ja ali sem na bolovanju (ker nočnih pa res ne mislim delat do konca ali pa samo pop. zaradi enega ki je pač priviligiran) ali pa na nadomestilu... pride tam tam...pa tudi minimalna plača mi dosti ne bo pomagala... user posted image

(odgovor članu Mufka)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
24.5.2011 9:26:11   
nepovemše
IZVIRNO SPOROČILO: ursha666

Ja 1 novembra sem se zaposlila (prej sem delala pri Sintalu za nedoločen čas) pri Varnost Koper... So me povabili.
Z zagotovilom,da mi dajo v kratkem pog.za nedoločen čas...(največ 2 pogodbi) 1.pogodba je bila za 3 mes,2 pog. za 1 mesec,3.pogodba za mesec in sedaj zadnja 3 mesece... in mi poteče konec junija. Vmes ni nobenega dneva umes!

Kako bi človek z veseljem hodil v službo??
Res mene je vse minilo...user posted image

Ufff, Ursha666 to je pa res bedno... Iz meseca v mesec ne veš, kako bo.

Drugače pa ti iz lastne izkušnje lahko potrdim, da ob prenehanju pogodbe o zaposlitvi za določen čas si upravičena do nadomestila.
Meni se je namreč iztekla marca. Sem se prijavila na zavod in dobila nadomstilo. Imela sem že ponujeno novo pogodbo (v novi službi), pa sem prosila, če jo lahko sklenemo en mesec kasneje, da se malo distanciram od stare službe, ki je bila res adijo. Tako sem se za en mesec prijavila na zavod, potem pa služba in odjava. Za ta en mesec sem dobila nadomestilo.
Nadomestilo znaša pa 80% tvoje plače za prve 3 mesece, potem pa 60% tvoje plače, ne sme pa preseči 1050 EUR bruto.

NS - jaz sem imela 1:2500, pa je rekla da je tveganje nizko. Potem je previdno ponujala še ta dvojni hormonski test, pa je meni BV. Že na nuhalno sem šla bolj zato, da vidim otročka, pa še moj, ker nekako v sebi vem, da je vse ok.  Se mi zdi res škoda denarja, da potrdijo, da je tveganje nizko, kar mi je že zdaj povedala.
Nuhalno je mmeni delala obakrat čez trebuh.
Vaginalni UV delajo na začetku, ker je maternica še tako majhna, da je še vedno v mali medenici med kostmi in tako bolje vidijo. Ko dete raste, pa lahko vidijo že čez trebuh.

Meni se bo tudi iztekla pogodba med porodniško... tukaj sem ravno dobro začela delat, zanosila sem pa v tistem mesecu, ko sem bila doma - med obema službama, haha. Sem se tako sprostila, da je takoj ratalo. No, zdaj me sicer malo skrbi odziv, ampak, ker kaj dosti ne morem narediti, se poskušam čim manj sekirat. Kar bo, pač bo.

LP

(odgovor članu ursha666)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
24.5.2011 9:38:39   
ursha666
Ja sem se pozanimala o tem... In tudi če ne podaljšajo sem lahko na zavodu do porodniške...pa še mi ostane cca 1 mesec.

Vidim,da imamo vse probleme z tem!

(odgovor članu nepovemše)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
24.5.2011 10:09:39   
oranška
haj decemberke!

Ne morem da se ne prijavim v skupino, čeprav sem rekla da bom počakala nuhalno. PDP 28.12.2011. Nuhalno imam 15.6. Kooomaj čakam. Počutje je "noseče". Napihnjena kot balon, boleče in povečane joške user posted image . Pa zdi se mi da kar žarim od sreče odkar sem zagledala plusek. Z zanositvijo se ukvarjava že dobra tri leta. Doma še nimam otrok, je pa to 2. nosečnost. Pred letom dni sem dala skozi zgodnji ss.

Trenutno sem v službi, zvečer vas preberem da vas spoznam. Sem iz Maribora.

(odgovor članu ursha666)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
24.5.2011 10:17:45   
ursha666
Pozdravljena!user posted image

(odgovor članu oranška)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
24.5.2011 11:13:08   
Medea10
Pozdravljene Decemberke! Kako ste?
Jaz mam občutek, da bom umrla. Danes bom kar cel dan preležala, mi je kar konkretno slabo. user posted image
O, kar 2 novi user posted image Dobrodošli!
j.b.- včeraj sem pozabila- vse najboljše tvojemu škratku! user posted image
ursha666- sožalje..
NS- Še celih 9 dni me loči do takrat. user posted image Prvič so mi jo delali čez trebuh. Povsod jo delajo čez trebuh, ker se user posted image že vidi.
V prvi nosečnosti sem se morala nekaj krat slečt, da je G pogledala MV. Vaginalnih UZjev pa menda več ni.
Lilije- kako je tvoj sine?
monstera, LIJJA, Laima- kje ste? Vas malo pogrešam user posted image

Se tipkamo punce, grem v horizontalo.

(odgovor članu ursha666)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
24.5.2011 11:30:57   
ursha666
Madea10 - počival... in Hvala za izrečeno sožalje.

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
24.5.2011 11:58:54   
Kasija
pozdravljene tudi nove user posted image !

mufka praviloma je nuhalna preko trebuha. je pa meni pri prvem naredila tudi vaginalno. če se prav spomnim, je bilo nekaj v zvezi stem, da se ni dobro videlo zaradi položaja otroka oziroma maternice - se ne spomnim natančno.

sicer na nuhalno grem zaradi slikic. pojma nimam, kaj bi ob slabem rezultatu. ampak, če bo normalen, ne mislim hodit naprej na hormonski test ali kako se mu že reče.

ketikat sporoči, kako si prenesla sok za železo- se še dobro spomnim, kako mi je bilo slabo po tabletih. da se dobit tudi sirup, po katerem mi je bilo malo manj slabo. zaenkrat se škatlic z železovimi pripravki še izogibam.

(odgovor članu Mufka)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
24.5.2011 12:10:19   
Mufka
ŽELEZO: jaz sem pred leti bila zelo hudo slabokrvna in sem tudi dobila železove tablete. Mi je bilo po njih tako slabo, da ni šlo skozi. Sploh si ne predstavljam, da bi v času nosečnosti jedla kaj takega. Je itak že brez tega vse čudno. :) Jaz se takrat jemala sirup Floravital. Sedaj ko sem noseča sem šla v lekarno vprašat za Floravital in tablete Supradin, ki mi drugače tudi super pašejo, pa mi je gospa oboje prijazno odsvetovala. Priporoča le preparate, ki so nalašč za nosečnice. Tako da kakšnih drugih tablet ali sirupov, ki niso za nosečnice ne jemat. Meni je potem dala elevit, ki ima tudi železo. Celo pol kozarčka terana pri nedeljskem kosilu se bolj priporoča v nosečnosti kot pa razni sirupi in vitaminski pripravki. Teran ima tudi veliko železa. Kemija je pa le kemija.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
24.5.2011 12:18:25   
j.b.
Punce živjo!!!

ursha666, najprej sožalje možu za izgubo! Kot drugo, pa moram reči, da me spominjaš name med mojo prvo nosečnostjo, ker sem bila med službo tudi zelo ažurna na RR user posted image . Aja še to. Glede na to da imaš PDP en teden za mano (jest mam 20.12.), imaš NS en teden pred mano (jest mam 6.6.)? A maš ti zgodi al mam jaz pozno?user posted image Al sm kej zmežlala ...user posted image
Medea10, ja boga si tiuser posted image . Si ena skoz redkejših ki se borijo s takimi slabostmi. Upam da imaš vsaj pomoč pri varstu tamale. En par user posted image user posted image user posted image da se ti dobro počutje čimprej povrne!
Oranška, hruškolinka, welcome!!! Je super ta forum, ker lahko svoje počutje delimo z drugimi user posted image , brez da bi kdo vedel kdo si, in ta nosečnost pred domačimi še vedno ostaja skrivnost! Meni osebno ful pomaga pri tem da se zadržim, da ne zblebetam svoje nosečnosti najbližjim. Ker se tukaj pogovarjam o tem, in mi je lažje da se zadržim pred drugimi.
user posted image Punce, do kdaj imate cilj zadržati to skrivnost zase in za dragega? Meni je cilj nekje 16t ali več, če bom zdržalauser posted image Dokler se ne bo že konkretno videlo.user posted image
Mufka, vaginalni uz te lahko doleti še v primeru, da imaš kakšne probleme. Mene je v prejšnji user posted image v 19t. ful neki špikalo in mela sem grozne krče v trebuhu pod popkom. Takrat so me pregledali od A do Ž, pa vaginalni pregled, pa vaginalni in trebušni uz ... No, pa je blo vse ok. Je reku moj G. da je bla zih prebavauser posted image
bobek in nepovemše, ful sem vesela za vaju, da je bla NS ok. Tut sama grem bolj zarad firbca, pa da vidim tamalga, najbolj pomembno mi je pa to, da bo takrat dragi prvič in zadnjič vidil še nerojeno dete. Prejšnjič se je ob pogledu na ekran tako raznežil, da je komej vozu nazaj domovuser posted image
korinca, držim pesti, da bodo te slabosti v bolj blagi obliki prisotne še kakšen mesec, da boš tako vedela da je še skoz vse ok! Nemorem si predstavljat kako si nervozna in živčna, ker nisi sigurna kaj se dogaja. No, vsej jest bi blauser posted image
dspela, in ... kako je blo danes? Vse ok na pregledu? No, pa vse tiste ki imate preglede in NS, javite kako je blouser posted image

Paaaapaaa

(odgovor članu ursha666)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
24.5.2011 13:43:12   
dspela
Dobrodošle vse nove user posted image .

korinca. Jaz imam PDP 2.1.2012(sama sem izračunala ga 31.12). Prvi pregled bi morala imeti prejšni torek, če ne bi me sestra narobe razumela.Sedaj sem v 9 tednu, morala pa mi imeti v 8 tednu pregled.

ursha666, sožalje.

Sem zagledala user posted image . Sem čisto user posted image   user posted image user posted image user posted image . Moja G je bila tudi vesela, ko je videla, da sem pri pri njej 5.4(zaradi pregrade9, je rekla.. a je ratalo. sem rekla ja ratalo je. in je naredila user posted image . Nato je še rekla samo da bo vse ok.

Za vse ki imate naslednji teden NS pri Dr.Strah. Je ni naslednji teden, nadomeščala pa jo verjetno bo Dr. Geršak(če sem prav razumela.) Meni je sestra naročila, da naj pokličen naslednji teden,ker se še ne ve,če bo v začetku junija delala Dr. Strah

(odgovor članu Agnes27)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
24.5.2011 14:36:36   
sarar
živjo punce! sara je iz šihta user posted image
sem vas lepo prebrala in zraven pojedla kosilo user posted image
hruškolinka,seveda se lahk še kaka pridruži, sploh če je lublančanka k smo v manjšini user posted image  iz kerga konca pa si? hmm, nobene ni k bi bla bliz mene...
kar se tiče dvojnega hormonskega testa-tudi jaz, ko sem bila 2. user posted image  mi ga je moja gin. priporočala, ko pa sem naslednjič prišla h drugemu k moje ni bilo je pa rekel da brezveze-da ni 100% in bom ravno tako v dvomih. ker jaz sem imela drugače tudi dobre rezultate... tako da jaz ne bom šla delat... če bojo dobri rezultati seveda
mufka, nuhalnaje po trebuščku... za 2. pregled pa ne vem kako gre, ti jutri napišem ko bom fertik :)
oranška, tudi tebi izrekam/o dobrodošlico user posted image
medea, želim ti, da ti ta slabost mine.... zdj je pa že cajt. ah, še malo pa bo user posted image
nič, to bi bilo to zaenkrat... upam, da nisem kaj spustila user posted image
lepo se mejte user posted image

(odgovor članu hruškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
24.5.2011 14:40:20   
Agnes27
Živjo punce,

čestitke bobek05 in nepovemše za uspešno NS. Bobek jst se tut neb odločla za dodaten pegled ob normalnem izvidu, sam če boš pa nemirna
zarad tega pol pa kar.

Mufka, glede rednih pregledov ti povem jutri. Na prvem je blo vaginalno, kaj bo jutri pa bomo vidli. NS je pa po trebuščku.
Jaz sem bla danes na NS pri dr. Strahovi in me je blo kr strah kaj bom slišala. Pa je blo vse uredu, mali brca in rogovili z rokicami kot za stavo. Moj je bil čist navdušen.
Mali je velik 58 mm in vse se lepo razvija. Razmerje za DS je 1:14400, kar je menda uredu. Je pa tut mene opozorila da ti testi niso 100% sam kaj čmo.
Je pa moj vprašal če se že spol vidi (pa niti nisva mela namena) pa je rekla da kaže na punčko ampak da je prezgodaj, da bi bilo to ziher. Noseča sem malo manj kot smo najprej
mislili (12T in 1dan) tako da prosim popravite na seznamu PDP; ki je po tanovem 5.12.

Ursha666 ful bedno da maš take težave u službi. Nisem šla zdaj brat nekih zakonov ampak a ni po zakonu, da ti morjo enkrat pustit za 14 dni na dopust in da ti priprada za smrt v družini 1 dan letno??? Dobro bi blo preverit.

Korinca držim pesti zate in za pikico.

Lep dan še naprej punce.

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
24.5.2011 15:24:56   
Béatrice
Punce, tudi pri meni so problemi s službo... Od danes naprej sem doma (koristim dopust)in čakam, da mi sporočijo, ali mi bodo podaljšali pogodbo. Ker sem na antibiotikih, bo ravno prav, da se spočijem in spravim k sebi. Potem pa pranje in likanje!
V službi nisem povedala. Če mi že majo namen podaljšat, mi naj podaljšajo zaradi mojega znanja in sposobnosti, če mi pa ne bodo pa naj bo to zaradi nesposobnosti, neznanja in ne zaradi nosečnosti...Moje mnenje pač!

Zdaj pa na kavč s čajčkom v roki gledat Discovery channel.

(odgovor članu Agnes27)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
24.5.2011 16:17:20   
lilije
Helo!
IMAM DOBRO IN SLABO NOVICO:

DOBRA:
Danes sva bila s sinom na pregledu za nogo. Kost je lepo tam kjer mora biti in je dobil zaenkrat nepohodni gips za 2 tedna, potem pa naprej - mislim, da bo vredu.

SLABA:
NS bi morala imeti danes, vendar sem si jo uspela prestaviti na včeraj. KATASTROFA. Če gre nekaj narobe gre vse!
Vglavnem izmerila mi je 2,6 mm NS, rizik 1:800, plačala in vzela mi je kri (55eur), ter čakam na rezultate v petek.Rizik je tak, da še nobenih izvidov nisem dobila. Samo sliko, ki sem jo primerjala s sinovo sliko uz NS, pa ima sedanji otrok full bolj naprej čelo.
Mislim, da sem na konču z živci. Ne vem kaj bo. Pa rekla mi je, da še ta kri ni 100%. Za 100% rezultat bi mi morali narediti z iglo (da vzamejo plodovno vodo ali nekaj takega) - kar pa stane 500 eur !!! (če bi pa imela NS 1:300 bi pa bil ta test zastonj).
Zdej se lahko do petka samo jočem,... ma pa ka pa vem, če bo kej narobe, grem narediti splav, potem pa sem ravno prej rekla mojemu, da vprašanje, če bom še mela kakega otroka.

STRAHOVA dela drugi teden. Sem jo prašala. Je rekla sestra, da so tam, vendar imajo gromozansko gužvo.

(odgovor članu Béatrice)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
24.5.2011 17:28:26   
Agnes27
Joj joj ljilje, zelo mi je žal za slabši rezultat. Ful sočustvujem s tabouser posted image user posted image  Verjamem da mora bit zlo hudo, ampak
upam da ne obupaš prehitro. Če prav razumem razmerje pomeni, da je 799 x možnost da to ne doleti tvojega otroka in če
pogledaš s te perspektive še vedno ni tako ziher, da je lahko kaj narobe.

Močno bom držala pesti in navijala da se vse lepo reši.  Pošiljam ti enih par virtualnih user posted image user posted image user posted image user posted image  in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu lilije)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
24.5.2011 18:00:29   
Medea10
Hej punce, kako ste? Meni bo glavo razneslo, ne upam pa vzet nalgesina, lekadol pa itak ne pomaga- vsaj meni ne.

Lilije- Glavo gor, in pozitivne misli. Držim pesti da bo kri vredu. user posted image user posted image user posted image

Beatrice- moj user posted image tud gleda Discovery- NONSTOP. user posted image user posted image
Glede službe pa se strinjam- če bodo podaljšali naj to nardijo zarad tvojega znanja in ker so zadovoljni.

dspela- user posted image user posted image user posted image super za srček user posted image

j.b.- jaz sem govorila, da bom zase držala čim dlje. Kakšna dva tedna nazaj pa me je moj tako razkuril, da sem na fb kar objavila sliko (pa naj vedo). Tako da zdaj vedo VSI. No, moja mama ne ve, ker nimava stikov.

Železo- ne vem kako bi jaz to pila/jedla. Mi je bla muka že sam magnezij pit. Joj, kar dvigne mi. user posted image

(odgovor članu Agnes27)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
24.5.2011 18:19:47   
bobek05
lilije, test z iglo o katerem govoriš je amniocenteza in je 99,9% zanesljiv. Z iglo ti skozi trebuh vzamejo plodovnico in naredijo teste.
Lahko si predstavljam kako se počutiš user posted image . Meni je včeraj rekla, da je otrokov utrip nekoliko počasnejši, ampak še vedno v mejah normale (čeprav na spodnji meji), pa me je malo stisnilo. Menda ima 150. Če bi otrok imel utrip 130, bi me že definitivno pošiljala dalje na preiskave. Zdaj bom videla, če bo moj G kaj naslednji teden pokomentiral. Srčno upam, da se ti vse dobro izteče ... user posted image

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu lilije)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
24.5.2011 18:24:30   
korinca
Čao.
Počasi postajam totalno naveličana tega brezdelja doma. Čas negre nikamor, Tvja imam čez glavo, knjige se mi nej ljubi brat več kot uro na dan, še vedno mi je čez cel dan slabo in vidim, da je tale slabost zelo povezana z psiho.. Zdajle je bila pri meni kolegica, sva 3 ure čvekali in mo za trenutek ni bilo slabo. Čim je odšla se spet vlečem po stanoivanju kot megla.

Lilije, držim pesti, da bo vse ok, največkrat tako tudi je, tudi pri takih rezultatih. Napovedati sicer ne moremo, ti pa lahko dam za primer punco mojega brata. Imela je tako slab rezultat, da je bila opravičena brezplačne amniocinteze. No danes ji ta slab rezultat kravžlja živčke s svojo simpatično bistroumnostjo :). Ne vem točno kakšna je bila cifra, mislim pa da celo pod 100.

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
24.5.2011 19:46:34   
hruškolinka
Mufka, načeloma je prvi pregled vaginalen in pa tam nekje proti koncu nosečnosti, ko ti izmeri dolžino materničnega vratu. Meni je tudi nuhalno naredila vaginalno, ker se preko trebuha ni dobro videlo- imam malo več špeha gor).
Sarar, sem iz centra Lj. Drugače nisem Ljubljančanka, samo za dolečen čas živim tu. Sem dolenjka, mož Štajerc, samo tamali je ljubljančan, hi hi hi.
Beatrice, jaz tudi nimam namena povedat v službi še kak mesec (v prejšnji sem povedala v 6.mesecu, samo bližnje sodelavke so vedele, ker s šefi pa itak nimam pogostih stikov). Jaz tudi še ne bi povedala na tvojem mestu.
lilije, user posted image Če nameravaš narediti splav, če je z otrokom kaj narobe, potem ti svetujem., da plačaš amniocentezo, če pa ne, pa nikar. Samo jaz dvomim, da je s tvojim otrokom kaj narobe.

Glede podaljševanja pogodb imam pa jaz slabe izkušnje. Že v drugo mi zaradi nosečnosti  ne bodo podaljšali. V 4 letih sem tako zamenjala že 3 službe.user posted image nazaj v službo me pa tudi niso hoteli vzet, češ da imam malega otroka in bom veliko na bolniški....

Drugače je pa meni že od vsega začetka slabo za crknit. Zadnje 14 dni se dopoldne v redu počutim, slabo mi rata popoldne in se stopnjuje vse dokler ne grem spat. Počutim se tako, kot da bi fasala eno hudo gripo. Pa tudi v prvo mi je bilo slaboooo. user posted image user posted image user posted image

Martin
2.8.2009

(odgovor članu Mufka)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
24.5.2011 19:57:38   
lilije
Hello!
Ja sej pravim, če bi bila pod 300 bi imela to iglo zastonj. Tak, da če mi zdej povejo v petek, da bo 90% normalen, pol še plačam 500 eur za iglo pa sem 99,9%, če pa mi povejo, da 90% možnost, da ne bo, potem pa nimam kej študirat. Pol pa res ne dam toliko denarja. Sedaj niti ne vem kje ga bom sicer dobila (pač vsi prihranki). Sama sem namreč študentka, s fantovo službo je pa tudi bolj tako- tako, kar neki mu podaljšujejo.

(odgovor članu hruškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
24.5.2011 20:15:38   
Béatrice
Punce, ali že kaj razmišljate o nakuu vozička in ostalih stvari za novorojenčka???

Malo primerjam cene pa me zanima, če ima katera kakšne izkušnje s trgovino Tutti per Bambinodi se mi zdi (Monfalcone)?
Čez kakšen mesec bova z možem šla v nakupovanje, ker bo verjetno samo takrat čas...

(odgovor članu lilije)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
24.5.2011 20:18:28   
Laima
NOSEČKE MOJE POZDRAVČEK

JAZ DELAM NA VELIKO, VAS PA BEREM.

SOŽALJE OB IZGUBI TASTA.
LIJJE POGUMNO, VSE BO OK, BOŠ VIDELA.
MEDEA 10-LEPO, DA SI ME POGREŠALA-TUDI JAZ VAS.

SLUŽBA IN POGODBE ZA DOLOČEN ČAS-ČE SI V TRENUTKU, KO TI POTEČE POGODBA NA BOLNIŠKI TI AVTOMATSKO NE MORE DELODAJALEC PODALJŠATI POGODBE, KER NISI SPOSOBEN ZA DELO. V TISTEM ČASU JE DOBRO DELATI-JE PA VSE ODVISNO OD DELODAJALCEV.

SE MI MUDI, MALI ZA SPAT.
PIŠEM KAJ JUTRI
AJA-DOBRODOŠLE NOVE.
LP

(odgovor članu Mufka)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
24.5.2011 20:26:46   
sarar
lilije user posted image , ampak veš kaj, pogumno naprej! veliko je bilo že primerov, ko so rekli dohtarji da bo otrok bolan pa je bil zdrav, tako da se probaj (ja, saj vem da je lažje reči kot narediti) čim manj sekirati ker tudi s tem škodiš otročku. počakaj na rezultate, verjamem da bojo boljši in bo vse ok...
če pa povem po pravici, če meni reče dohtar da z otročkom ni vse ok bi tudi šla splav delat. keri se sliši to tako user posted image  ampak vsaka se ima zase pravico odločiti.. to zame ni isto kot npr če ima ženska splav ker se ji je pač ponesrečilo. tako kot si ti napisala v prejšnm postu pred mano
ampak, pozitivno naprej, sem 100% da bo vse ok! user posted image user posted image user posted image
MEDEA10, a ti nimaš stikov s svojo mamo če sem prav razumela.... žalostno, vem kako je... jaz pa z očetom ne... tak da sva na istem user posted image
hruškolinka, jaz pa sem iz lj-polje user posted image ... no, fajn bove šle lahk kdaj na kafe. če boš seveda hotla user posted image  pa še kako ljubljančanko dobiveuser posted image
beatrice, o nakupu še nič ne študiram, sem pa ogromno pofirbcala user posted image

< Sporočilo je popravil sarar -- 24.5.2011 20:29:30 >

(odgovor članu lilije)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.