|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: DECEMBERKE 2011
23.5.2011 8:22:52   
Agnes27
Dobro jutro punce,

ful ste tu mač pridne, saj pridem na vsake dva dni gor pa se čist zgubim v poplavi vaših postovuser posted image  Ne "prutam" vamuser posted image
V glavnem, jutri me čaka pregled NS in sem ravno tako kot ostale malo živčna kaj bo. Drugače sploh ne dopuščam
možnosti da bi blo kaj narobe in tudi ne razmišljam kaj bi naredila...kar se odločiš si v riti zato upam za vse nas
da bomo imele zdrave otročke. Nima veze spol, sam da bodo zdravi.user posted image

Lep dan vam želim.

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
23.5.2011 8:33:28   
Mufka
Tko kot je rekel kolega, ko je bila njegova noseča: "Ni važen kaj bo, če bo fantek ali pončka, vsega bomo vesel, sam da bo fant zdrav." user posted image

(odgovor članu Agnes27)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
23.5.2011 9:40:26   
nalia
Pozdravljene mamikeuser posted image

Danes grem delat po 14.dnehuser posted image ,se prav veselim,da grem malo ven se zamotituser posted image ,zoprno je če si v bolniški,pa še ven ne morešuser posted image

Kako ste? Kako počutje?
Meni je zaenkrat danes še ok. bila sem v two way-u,kupila 3 kapri hlače,2 majice in 2 topa in sem se olajšala za 72euser posted image ...kr drago za tako poceni trgovino,ene dolge lanene še imam željo kupit,pa niso imeli..

Tukaj dežujeuser posted image ,jst pa malega oblekla v kratke hlače za v vtrec,upam da ga bojo vsaj oblekle v dolge,ki jih ima v rukzaku,čeprav dvomim,so take "fajne" vzgojiteljiceuser posted image

Lepo bodite,se še tipkamo.

(odgovor članu Mufka)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
23.5.2011 10:52:41   
Medea10
Hej punce, kako ste preživele vikend?
Pri nas ni bilo nič posebnega...

Tiste, ki bruhate(mo) vam želim da se slabosti čimprej poslovijo in začnemo uživat na polno user posted image

j.b.- te razumem user posted image
Ne vem no, kot da je tako zelo težko magari sms napisat "ne bo nas". Če bi pa njim to kdo nardil pa bi bil ogenj v strehi. user posted image

Ravno sem razmišljala, da moram vprašat če se vse redite al je katera tud shujšala? Meni kg ne gredo gor. Ampak to mi je smešno, saj bruham "samo" zjutraj- na tešče. Čez dan normalno jem, ampak vsako jutro je enako kg. user posted image

Mi bomo jutri dopolnili 10. teden. Mi ni jasno kako, če sva pa z user posted image komaj zagledala user posted image zdaj pa še samo 2 tedna manjkata da smo čez prvo tromesečje. Prva nosečnost se je vlekla kot megla, zdaj pa gre čas brzinsko. user posted image

AljaAn- se trudim, se trudim, ampak prav živčna postanem ko pogledam okrog. Kak dan vmes se zgodi, da mi je vseeno. user posted image

NS- Jaz te rezultate jemljem z rezervo. To so na koncu koncev samo vrjetnosti. Lahko, da pokaže veliko vrjetnost za kromosomsko napako pa je ne bo, lahko pa pokaže blazno malo, pa kljub temu bo. Ne vem no.

sarar- to bi pa jaz tudi. Mora bit res super občutek, da lahko nekomu olajšaš življenje. Mogoče pa nekoč svojega varovanca tud spoznaš.

Mufka- user posted image user posted image user posted image

Nalia- user posted image super, da lahko greš delat. Uživaj user posted image

Nič babe lepo bodite, se javim kasneje. user posted image

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
23.5.2011 11:11:41   
nalia
Evo mene nazaj,sem vas še prišla malo pokukatuser posted image

j.b.-ja men bi prekipelo no,nesramnost na višku. jst imam tko narejeno drugače,če te ni ko rečeš da prideš,potem drugič jaz naredim isto,je zlobno ampak naj vidijo kako je,ko je zunaj sonce ti pa čakaš obiske,namesto da bi šli na družinski izlet naprimer,pa doma pripravljaš ša greš v trgovino in zapravljaš za obiske..itak sem jezna potem,sem pa kolegici,ki mi je to naredila že tudi povedala svoje in od takrat ni tega več naredila..ljudje nasploh mislijo,da itak smo doma in samo obiske čakamouser posted image ,jaz bi na tvojem mestu pač povedala da ni blo lepo kar so naredili,nevem če bi lahko bila tiho.

medea-kilogrami + 4,5user posted image ,pa mi je ilo slabo vmes tudi,pa nisem nič zgubila,jem na 3 ure,sem šla v prejšno materinsko knjigo gledat in sem imela +3 kg v 13 t,zdej sem pa na + 4,5  pa sem v 11t 1dan. pričakujem da bom kaj kregana tud od guser posted image ,jem pa tudi sladke stvari,že zaradi okusa v ustih.
Pa ne se sekirat glede pospravljanja,jst sem že navajena da imam bombo doma,je pa res,mi je pa kr nerodno,ko se kaki obiski napovedo pol pa vse brzinsko pospravim,pa nimam tok umazano,sam pol je že v glavi vse,itak pa če sem sama za vse je malo težje imet tipi topi, s tem se tolažim,mož pride šele zvečer,pa ni nek pomagač ravno nouser posted image

NS-je imel sodelavec slabe rezultate,so prestali vse živo enih preisklav,pa je mesec dni maljši od mojega sina,pa je bolje motorično razvit kot moj otrok,govori gladko,moj otrok še ne pa bo tri leta star,mu prav nič ne manjka..včasih se sprašujem če ima sploh kak smisel NS,ampak mi jo bomo imeli..

Danes me še ni nihče klical da bi prestavili datum NS pri strahovi..mi je hecno da je drugi teden nebi bilo,če smo mi naročeni..hm..lahko da še dobim klic,upam da ne.

Lepo bodite,upam da vam ni preveč slabo,se tipkamo..papa

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
23.5.2011 11:19:12   
Mufka
medea10:  Jaz sem se redila čisto na začetku, tko kot mi je ena že napisala - verjetno ne zaradi nosečnosti ampak zato, ker je moje telo delalo zalogo. Sem bila prej res suha. Potem sem pa spremenila prehrano - več sadnja in zelenjave - manjši obroki (ker so pogostejši) in se je to umirilo, tako da se od zadnjega pregleda, ki je bil 3.5 nisem nič več zredila. Saj mali je tako zelo še majhen, da se zaradi njega še nimam kaj rediti. Brala sem pa tudi, da nekatere na začetku shujšajo, predvsem če bruhajo, oziroma jim je slabo. Lahko pa tudi user posted image  malo več posrka hranilnih snovi, ker jih rabi za svojo rast in potem user posted image  shujša. Baje največ za 3 kg. Tako da nič se bat. Boš že dobila tiste kg gor, ko bo treba. Rediš se pa očitno ne zato, ker bruhaš in s tem še bolj izmučiš telo. Zaradi tega se ne preveč nažirati. Je baje bolj zdravo, da se manj zrediš kot preveč, predvsem zaradi sladkorne in prirojene prekomerne debelosti novorojenčka.
Obleke: bolj ko gledam po omari, bolj ugotavljam, da nosečniških oblek še nekaj časa ne bom rabila. Mogoče še kakšne pajkice in kavbolje na elastiko. K sreči imam že od prej nekaj tunik in  takšnih daljših majic, ki se lepo raztegnejo. So mi bile tunike, že prej praktične, ker so malo daljše in ne prenesem, kratkih majčk, ki zlezejo nad pas. Vejetno bo kakšna majčka po nosečnosti za vreč stran, ker bo preveč raztegnjena, ampak čez eno leto bo itak že stara in jih bom kar sedaj ponosila. Oblekce in krila so pa tudi zakon. V službi me že sprašujejo, zakaj sem vsak dan tako lepo oblečena. user posted image

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
23.5.2011 11:33:36   
sarar
čao punce!
še enkrat se danes oglasim...pol pa na šiht.
kaj trenutno delam... sem na forumu in jem kosilo... ne vem, kera mi je že dala idejo za segedin, ampak sem ga naredila in je fuuul dober. in mi paše, najbrž ker je kislo. ni sicer tak kot od moje tašče, ki božansko kuha, ampak je kar soliden, TAKO DA HVALA ZA IDEJO, katerakoli je že bilauser posted image  pa vsaj malo mesa pojem zraven, ki ga drugače ne morm vidt že 2 tedna user posted image
nalia, uživaj na šihtu... user posted image  meni bi pa pasalo doma bit, sem lena ko ****s. čeprav jaz, ko sem bila na zečetku sem pa lahko ven hodila...ne vem, zakaj si bila stalno notri? edino če ti je bilo slabo... uglavnem, naj ti lepo mine ''1.'' delovni dan...
ja, dinački pa hit grejo ko si v nabavi... no, pa saj si kar nekaj cunj dobila... jaz imam pa namen kake pajke še nabaviti in kako tuniko... pol pa dost za neki cajta user posted image
medea, bodi vesela da ti kile ne grejo gor. saj tako naj bi bilo, čeprav jaz imam že kar nekaj trebuščka user posted image . dobr da nimam vage doma, k se mi je pokvarla...
glede botrstva ja, je fajn zadeva. gre res za države, kjer je ogromno revščine. tako da se bom kar odločila. mislim, da greš otroka lahko tudi obiskati in letno dobiš sliko njegovo in poročilo, kako mu/ji gre v šoli. jaz sem šla po informacije na gugla in vtipkala misijonarsko središče slovenije-botrstvo
nič, zdaj se moram it pa že štimat za šiht... jooooj, kok se mi ne da user posted image
lep dan vsem skupaj!!!

(odgovor članu nalia)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
23.5.2011 14:21:16   
nepovemše
Jst mam pa dons nuhalno - čez manj kot dve urci, iiiiiiiiiii!
Komi čakam :)
Sem pa že v 14. tednu user posted image user posted image
Tokrat gre res hitro!

LP

P.S. Vas dosti berem, ni časa pisat.

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
23.5.2011 14:31:21   
Anonimen
dan,
se malo javljam. sem si po posvetu z ginekologinjo prestavila nuhalno na en teden kasneje, torej 8.6. Je rekla, da je bolje it po dopolnjenem 12 tednu ali pa celo 13. Sem upoštevala in sem prestavila na kasnejši termin.
Moram pa danes še enkrat na pregled k ginekologinji, ker imam nek čuden izcedek... kot bi imela kako vnetje. Ne vem točno kako bi rekla. Bomo videli popoldne.
Pa rahlo moteč pogovor sem imela z očetom... glede selitve v tujino... mah. vem, da jim je težko, ampak težko je pa tudi poslušat sogovornika, ki je orientiran bolj na videnje težav kot dolgoročnih pozitivnih efektov. bo že.
lepo bodite.

(odgovor članu nepovemše)
  Neposredna povezava do sporočila: 1109
23.5.2011 14:31:44   
malabudra
Ojla, upam, da ste imele lep vikend. Moje slabosti so bile včeraj boljše, preveč produktivna pa nisem bila. No, pa saj je bila nedelja. So me pa danes dočakala tudi okna in je prav super, kako je zdaj zunaj vse bolj jasno user posted image Sem pa tudi jaz ena izmed tistih, ki čakajo, da se začne obdobje z veliko energije. Danes vstopam v 13. teden, tako da upam, da je že kje pred vrati. Bo več kot dobrodošlo!

Glede pospravljanja... Moram rečt, da pri naju nikoli ni vse tipi topi, mojega večinoma ni doma in je potem vse to na meni, mi pa več pomeni, da se po službi spočijem ali pa da za vikend kam greva. Vsako pospravljanje počaka in kakorkoli pospraviš, je čez dve uri isto... No, za zdaj sva še sama, bomo videli, kako bo, ko bo svinjalo še eno bitje zraven user posted image

Jutri imam tudi jaz NS in je tudi mene malo strah. Sicer vem, da ni natančno in da so samo verjetnosti, ampak tega user posted image že tako dolgo čakam, da si ne predstavljam, da bi bilo kaj narobe, zato do zdej te možnosti sploh nisem dopuščala.

Tehtnice se še vedno izogibam user posted image Vem pa, da sem se zredila, ker imam šlaufek okoli trebuha. No, pa saj je ves tisti sladoled moral nekam it... Še dobro, da se začenja sezona sadja. Tehtnica me bo pa videla šele konec meseca pri ginekologu user posted image

Po NS se tudi jaz verjetno vračam v službo. Se veselim. Pa končno bom lahko šla malo po štacunah, v mesto na sladoled, za vikend spet na kakšen izlet... Še slabosti črtamo, pa smo na konju!

A ma še katera prepoved user posted image ? Sicer mi še vedno ni ful do tega, če mi je slabo, sploh ne, pa mi to kar prav pride user posted image Ampak počasi pa že pogrešam, moj pa sploh. Bomo videli, kaj bo rekla ginekologinja na naslednjem pregledu...

Tiste, ki ste v službi, naj vam dan čimprej mine, ostale se pa spočijte, potem pa uživat na sončka user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
23.5.2011 15:02:18   
ursha666
Živjo "bejbe" user posted image

Jao kok sem jaz zdj brala... user posted image

No jaz sem kar vredu glede na situacijo...kar se bruhanja tiče. Malo mi energije manjka..čudno saj sem celo dop.urejala zadeve...

Jezna sem kot ris na delodajalca... možu je umrl oče...Ne dobim dopusta ...moram menjat z sodelavcem izmeno (torej v sredo bom spet v nočni)...
na dan pokopa...user posted image

Čes vikend smo pa kar počivali...

(odgovor članu malabudra)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
23.5.2011 16:00:32   
jenny700
heeej nosečke user posted image

vabim vse iz Gorenjskega konca, da se nam pridružijo v debati/forumu GORENJSKE NOSEČKE..več nas je bol bo fajn ;)

lep pozdravuser posted image

(odgovor članu Agnes27)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
23.5.2011 19:21:38   
dspela
Kako je pa vam fajn user posted image  , ker imate juri že NS. Srečno na pregledu.

Jaz pa imam jutri šele prvi pregled. Me že malo stiska,če je vse ok. Čeprav verjamem, da je vse ok... obstaja nekje vseeno tisti dvom, da ni vse ok. Še dobro da ga imam, zutraj, da ne rabim do sred dneva čakat.

Ko bom konec pregleda, grem pa delat majčko, z napisom- 1+1=?( to pa bomo jutri videli,kakšna številka bo).

Držite pesti, da bo vse ok.

(odgovor članu jenny700)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
23.5.2011 20:04:41   
korinca
Živjo punce!
Se po nekaj dneh spet malo oglasim. Jaz sem še vedno doma, v četrtek imam uradni prvi pregled, čeprav sem bila zaradi krvavitev že pregledovana. Slabosti so še vedno prisotne, zakar sem v bistvu skoraj hvaležna, saj mi dajejo upanje, da pikica še vedno dela dr mr user posted image
Na hitro sem preletela, da govorite o porastu kg. Meni je prav groza in me že res vest peče, ko pomislim s čim se futram, pa ravno zdaj. Celo življenje sem bojkotirala razne mc donaldse in podobno, zdaj pa mi bodo kmalu titulo dali za najbolj zvestega odjemalca. Grozna sem. Samo džank food mi hodi po glavi.  ( no pa mi že spet tista slastna jabolčna pita lušte dela)

Ursha, sožalje za tasta. Mislim, da si tudi pojamrala zaradi slabega razumevanja v službi. Takole ti povem. Jaz delam v firmi 8 let. Vedno sem poskušala vse urediti tako, da je bilo za vse prav. Dostikrat kaj požrla in dala službo na prvo mesto. Zaradi tega je bila velikokrat prikrajšana moja starejša hči, tega sem se kasneje začela zavedati. Ne vem kaj se je zdaj tako zelo spremenilo,. ampak enostavno sem ratala popolnoma apatična do službe, šefov in sodelavcev. Ta trenutek sem pomembna samo jaz. Če sama sebe ne bom postavila na prvo mesto me ne bo nihče. Moja nosečnost in izostanek sta bila zeeelo slabo sprejeti. Še dva meseca nazaj bi o tem premlevala, klicarila sodelavse, šefa, imela 100 idej, kako bi se to najbolje rešilo.... danes pa me boli džoko. Se bojo že znajdli. Spomenika pri tej firmi mi ne bodo postavili, niti penzije tu ne bom dočakala. Zaradi vsega kar se mi je dogajalo sem mirno odšla na bolniško in edina moja skrb ta trrenutek je moja družinica... In, če me v bodoče ne bodo podprli, ko bom odšla nazaj delat in me tolerirali kot nosečko, bom šla mirno spet z lahkoto na bolniško...

Dspela, kdaj pa imaš ti predviden rok, da imaš šele zdaj 1. pregled?

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
23.5.2011 20:12:50   
ursha666
Korinca...Hvala za te besede.

Počakam do 20.6 potem grem na dopust...in ko pridem če ne bo pogodbe za stalno (povabili so me iz druge službe sem ...češ da dobim 1-2 pogodbe in potem za stalno...ku*** sedaj je do konca junija že 4-ta in to od 1-novembra dalje)
grem direkt na bolovanje...

Do konca jaz ne bom nočne delala...pa tudi samo pop.ne (kdaj bom pa sina vidla) zaradi nekoga ki ima privilegije...
Pozanimala sem se na zavodu...lahko sem pol leta doma...tako,da če ne podaljšajo grem lepo na zavod in potem na porodniško... skoraj raje bi videla...

Ful me boli na desni strani...nenormalno ko hodim...sej vem širi se maternica samo...user posted image  ni pa fajn...

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
23.5.2011 20:45:13   
nepovemše

IZVIRNO SPOROČILO: ursha666

Korinca...Hvala za te besede.

Počakam do 20.6 potem grem na dopust...in ko pridem če ne bo pogodbe za stalno (povabili so me iz druge službe sem ...češ da dobim 1-2 pogodbe in potem za stalno...ku*** sedaj je do konca junija že 4-ta in to od 1-novembra dalje)
grem direkt na bolovanje...

Do konca jaz ne bom nočne delala...pa tudi samo pop.ne (kdaj bom pa sina vidla) zaradi nekoga ki ima privilegije...
Pozanimala sem se na zavodu...lahko sem pol leta doma...tako,da če ne podaljšajo grem lepo na zavod in potem na porodniško... skoraj raje bi videla...

Ful me boli na desni strani...nenormalno ko hodim...sej vem širi se maternica samo...user posted image  ni pa fajn...

Ursha666 - tud če ti podaljšajo, pa tebi iz kateregakoli razloga ni do tega, da bi še tam delala, greš lahko na zavod in prejemaš svoje nadomestilo isto kot če ti ne podaljšajo. Je sicer res, da si po koncu porodniške brez službe, samo kdo ti pa garantira, da ti bodo sredi porodniške še enkrat podaljšali pogodbo?
LP

(odgovor članu ursha666)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
23.5.2011 20:52:05   
ursha666
Ja če dam odpoved...potem ne prejemam nadomestila...

Vse bi bilo vredu pa prou,če bi tale ki ima omejitve šel delat na invalidski oddelek... tako pa zaradi njega trpiva še 2...ki delava pop/nočno... pač delo naše varnosti smo sprejeli...vendar za 3 izmene...sedaj pa z tem gospodom j**** sistem!!

Neposredna povezava do sporočila: 1117
23.5.2011 20:52:18   
nepovemše
evo, mi smo bili danes na nuhalni - družinsko in tamali je bil čisto zaskrbljen, kaj se dogaja z mamouser posted image user posted image user posted image
skoz: mama, mama, mama...

No, pregled sam ni bil nič posebnega, nismo naročali CD, ker se meni zdi to BV. Z detetom je vse OK, velik je že 6,5 cm user posted image

Tveganje je nizko, 1:2500 ali nekaj takega, datum poroda pa potrjen na 27.11.

Prešteli smo prstke na obeh rokah, za spol nismo hoteli vedeti, čeprav je g. skoz nekaj namigovala: želite še kaj vprašati? Neeeee, hahahahaaa!

15 minut, 4 sprintane slike, 60 eur in smo bili zunaj.

To je to.

Zdaj pa čakamo na 20.6. in se nam sploh nikamor ne mudi. Je treba uživat dneve.
Slabosti skoraj ni več, utrujenost danes je, zaspanost je pa ni... še kar gre!

LP

Neposredna povezava do sporočila: 1118
23.5.2011 20:55:12   
nepovemše

IZVIRNO SPOROČILO: ursha666

Ja če dam odpoved...potem ne prejemam nadomestila...

Vse bi bilo vredu pa prou,če bi tale ki ima omejitve šel delat na invalidski oddelek... tako pa zaradi njega trpiva še 2...ki delava pop/nočno... pač delo naše varnosti smo sprejeli...vendar za 3 izmene...sedaj pa z tem gospodom j**** sistem!!

Če daš odpoved - potem nisi upravičena do nadomestila.
Sem pa razumela, da si zaposlena za določen čas.
Če ob izteku pogodbe za določen čas ne podpišeš ponujene pogodbe o zaposlitvi (običajno spet za določen čas), SI UPRAVIČENA do nadomestila.

(odgovor članu ursha666)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
23.5.2011 21:28:21   
ursha666
Hm...to morm pa jaz izvedet za 100%!!
Ker mi tole nategovanje prav nič ne diši!!

Neposredna povezava do sporočila: 1120
23.5.2011 22:08:58   
Anonimen
ursha ti točno povej kakšno imaš pogodbo pa ti bomo mi za 100 % povedal kakšne so možnosti - pa samo za zadnjo je to pomembno, ne kdo te je kam povabil pa koliko pogodb je bilo prej. kot je rekla nepovemše, če je pogodba za določen čas in ti poteče, potem si upravičena do nadomestila, če daš pa odpoved pa nisi. če ti pogodba poteče in ti ponudijo novo, pa je ne sprejmeš, to nima nobene veze z nadomestilom. to je isto kot če bi ti pogodba pač samo potekla.

jaz sem bila danes na pregledu, ker imam glivično obolenje. zoprna reč. na srečo bolj blage oblike. tako da ni panike. pa hemoglobin na spodnji meji. je rekla, da moram mal prehrano pazit. itak se trudim, pol sem pa včeraj popila šumečo tableto železovo mi je blo pa 2 ure slabo za znoret
tko da sem zdej nek sok kupila ki je bogat z železom...

(odgovor članu ursha666)
  Neposredna povezava do sporočila: 1121
23.5.2011 22:55:46   
bobek05
Večer dekleta,

na hitro se javim - ura je že katastrofalna (po mojih novih standardih user posted image ).

Najprej hvala vsem za nasvete glede prehlada in kako se izogniti bolečemu grlu. Nekako se še vedno držim, tu pa tam imam spet tisti "čuden občutek", pa poližem kak isla bonbon in čakam na naslednji dan, pa se pomiri. Držim pesti, da ta teden zguram - čeprav tudi potem ne bo kaj dosti časa za počitek, ker se v službi še veliko dogaja. Vesela sem predvsem, ker mi je kljub dodatnemu delu zaradi projekta uspelo narediti še oddelke za novo šolsko leto, kar zahteva precej zbranosti.

Še pomemebneje - danes sem bila na nuhalni pri dr. Pelkičevi v MB (cena: 60 eurov). Vse je ok - NS je 1: 11800, kar je baje dobro. Mi je pa razložila, da je NS "le" 80% zanesljiva in da mi, ker sem stara 30 let priporoča še dvojni hormonski test, (stane 50 eurov) ki je 95% zanesljiv pri ugotavljanju kromosomskih napak - tega opravijo z odvzemom krvi. Bom počakala do naslednjega tedna, ko imam pregled pri G in ga vprašala, če mi ga priporoča.
Najin sonček je velik kot mora biti, veselo je brcal, vmes nam kazal hrbet ... user posted image Seveda sva vprašala, če se mogoče že kaj vidi glede spola (baje se včasih pri NS že vidi) in se je res trudila, da bi ga dobila v mednožje pa je rekla, da je še prehitro in da ne bi mogla reči, je pa rekla, da bi po prvi oceni rekla, da je fantek (na podlagi 3 pikic, ki bi lahko nakazovale lulčka in moda), ampak da naj to vzameva za zelo zelo veliko rezervo ...  Sabo sva vzela tudi dvd-r in nama je naredila še nekaj filmčkov, dobila pa sva tudi 3 slikice user posted image Pri njej sva bila cca pol ure, si je vzela res čas in nama vse razložila - glede tega kje ima kaj otrok, pa tudi glede rezultatov izvidov. Te bom nesla naslednji teden sabo k mojemu G.

Torej, naslednji teden v petek imam spet pregled - se mi zdi, da čas kar nekam hitro beži ...

Lepo bodite.

< Sporočilo je popravil bobek05 -- 23.5.2011 23:03:13 >

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
24.5.2011 6:20:38   
ursha666
Ja 1 novembra sem se zaposlila (prej sem delala pri Sintalu za nedoločen čas) pri Varnost Koper... So me povabili.
Z zagotovilom,da mi dajo v kratkem pog.za nedoločen čas...(največ 2 pogodbi) 1.pogodba je bila za 3 mes,2 pog. za 1 mesec,3.pogodba za mesec in sedaj zadnja 3 mesece... in mi poteče konec junija. Vmes ni nobenega dneva umes!

Kako bi človek z veseljem hodil v službo??
Res mene je vse minilo...user posted image

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
24.5.2011 6:23:05   
ursha666
Drugače pa sem danes v dop.izmeni...zaspana za znort..kakšna pa naj bom?? Včeraj pop. danes dop...

No danes ne bom verjetno kaj zelo zgovorna, ker imam dokaj dela...

Pridne bodite! user posted image

(odgovor članu ursha666)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
24.5.2011 7:37:48   
hruškolinka
A se lahko še ena nosečka tu gor prijavi?
Že en čas vas berem, pa je čas, da tudi katero rečem, a ne?
Torej, PDP 6.12., stara sem 30 let, iz LJ, 2.nosečnost, doma imam še ne dve leti starega fantka, na NS pa je bilo videt, da bo tokrat tudi fant (ker sem videla jajčka in lulčka, pa mi je G potrdila, da je verjetno res. Hm, bomo videli.

Bobek05, jaz na tvojem mestu ne vidim nobene potrebe po hormonskem testu. Meni je na NS rekla, da če je tveganje manjše od 1:300, da priporoča, drugače pa nikakor. Jaz sem prvič imela rezultat 1: 3600, pa mi je že takrat rekla, da nima smisla denarja stran metat, ker hormonski test tudi ni 100 % in da tveganje še zdaleč ni tako visoko (to je bilo, ko sem imela 27 let, sedaj jih imam 30 in sem imela tveganje 1:18000).

Martin
2.8.2009

(odgovor članu ursha666)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.