|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: DECEMBERKE 2011
17.5.2011 18:53:39   
Mufka
Pozdravljene še enkrat.

Tudi jaz slabo spim zaradi pogostega lulanja ponoči. Pa še mačke se zopet ženijo in nervirajo našega psa. Zjutraj navsezgodaj pa začne petelinček s svojo budnico. Prav lepo je res na deželi. :) Imamo pa zato češnje zastonj.

Jaz ne morem več spati na trebuhu, ker me prsi tako zelo bolijo in če pritiskam na njih, predvsem na bradavičke me grozno boli. Potem si pa podstavljam blazine in odejo pod sebe, da spis v pol bočnem položaju ali pa kar na hrbtu. Itak je tako najbolj zdravo.

Pridružujem se v klubu lenih debemberčic. Me imamo vsaj dober razlog.

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 976
17.5.2011 19:16:48   
Medea10
Lene decemberke user posted image user posted image user posted image dobro ste se spomnile. Meni se tud NIČ ne ljubi. Ampak osnovne zadeve je pač treba, a ne? user posted image
Repa- njami, moja babi ima zelo rada zabeljen luščen fižol s cvirki in repo zraven... Joj joj, sploh vas ne bom več brala, ker mi same "lušte" delate- packe. user posted image
Sam kaj ko bi se spravla nekaj kuhat, potem mi pa sploh ne bi blo več za jest. user posted image

(odgovor članu Mufka)
Neposredna povezava do sporočila: 977
17.5.2011 19:40:43   
Laima
mami4 si me prav osrečla jutri bom jedla mozzarelo. Super. Sem se je res bala jest, čeprav razmišljam, kot ti-da ni od kmeta in da je močno obdelana.
Medea10 ja apetit imamo kar vse, tudi meni najprej nekaj zapaše, potem se premislim, a če se okusim nečesa-se ne morem ustavit. Moram malo popazit na ta nekontroliran apetit volkulje.
Večerja je sedaj že za mano in upam, da me še kak naval lakote ne napade.
dspela zelo si pridna s tabelami, ki jih urejaš. user posted image user posted image user posted image prav lepo je videti, kako se širijo naše družinice in december bo res veseli. Pomislite koliko nosečk je še okoli, ki pa niso na tem forumu.user posted image v letu zajca je vedno veliko pravijo poznavalci kitajskega horoškopa-to naj bi bilo leto plodnosti. No zajčki in strelci ter kozorogi rastejo pod našimi srčki-le naj bodo zdravi. LP

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 978
17.5.2011 19:43:03   
Laima
Saj res pozdravljene nove user posted image in tiste, ki ste se nam pridružile po nekaj dnevni pavzi-vse dobro do konca!user posted image
Pa pišite kaj!

(odgovor članu Laima)
Neposredna povezava do sporočila: 979
17.5.2011 20:16:44   
bobek05
Rabim nujno nasvet !!

Nekaj me hoče grlo bolet - občutek je že tak. Ta mali že par dni šmrka, moj pa je v soboto na pol nagi letal okrog, pa je tudi ves prehlajen, pa sem se jezila, da bo joj, če bom kaj fasala, zdaj pa že nekaj "čutim" in me ful skrbi, ker niti pod razno ne morem obležat. Naslednji teden je najbolj pomemben teden v zadnjih dveh letih, ker imamo v službi tuje goste v okviru enega projekta in JAZ sem zadolžena za njih, ker sem koordinatorka projekta  ...

A ima morda katera kak nasvet kako ubežat prehladu oz. bolečemu grlo???? Kaj lahko vzamem? Kako lahko preprečim?? Ko se me bo enkrat prijelo je konec, sem pečena za vsaj 2-3 tedne, ker se ne smemo z ničim filat... Zdaj ližem isla "bonbončke", pa pijem čajčke z medom, ... lahko inhalim s kakšnimi kapljicami mete npr. ali katerega drugega zelišča???

Please, help user posted image user posted image

P.S.: Slabosti so res precej bolje, čisto se jih še nisem znebila, ni mi pa več treba jesti na 1,5-2 uri. Pa tudi brez kruha že preživim.. user posted image Sicer pa nosečniška oblačila nosim že od 8. ali 9. tedna, ker nisem več spravila nič svojega nase user posted image Jaz se ne hecam - imam res ogromen trebuh, pa to mi vsak reče, ko izve v katerem tednu sem .... Sem že prvega nosila čisto "zunaj", sedaj pa se mi zdi, da je še huje.
Eh, glavno, da bo dete zdravo ...

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu Laima)
Neposredna povezava do sporočila: 980
17.5.2011 20:48:41   
nalia
bobek čaj,med,limone in lekadol navadni ne +c! tukaj se pa žal neha,pa granobil lahko ližeš,mogoče pojdi pod fajn vroč tuš da boš malo v pari se ti bo nos ščistil,pa mogoče kaj inhaliraj s kamiličnim čajem,kaj več pa itak ne smeš. počivaj,druzga ti itak ne preostane,mislim da lahko 4 lekadole na dan največ vzameš v času nosečnosti,vprašaj v lekarni,sem bila v prvi nosečnosti tolk bolna sem že pozabila koliličinsko. Pa kak žajbelj grgraj,kak čaj prežgan sladkor si naredi...pa hektolitri čaja seveda vmes spit..kmalu okrevaj,namesto kakih vitaminskih tablet c vitamin pa kako sadje obogateno s c vitaminom pojej,kako pomarančo naprimer...kmalu okrevaj!

no jst sem se navečerjala sladoleda in malo kivija in banane,pravi požeruh sem..kmalu gresm spat,hodim s kuram spat,pol je pa moje spanje itak bolj na psu.

se beremo,tipkamo jutri,mirno noč vsem želim.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 981
17.5.2011 21:05:52   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: bobek05

Rabim nujno nasvet !!

Nekaj me hoče grlo bolet - občutek je že tak. Ta mali že par dni šmrka, moj pa je v soboto na pol nagi letal okrog, pa je tudi ves prehlajen, pa sem se jezila, da bo joj, če bom kaj fasala, zdaj pa že nekaj "čutim" in me ful skrbi, ker niti pod razno ne morem obležat. Naslednji teden je najbolj pomemben teden v zadnjih dveh letih, ker imamo v službi tuje goste v okviru enega projekta in JAZ sem zadolžena za njih, ker sem koordinatorka projekta  ...

A ima morda katera kak nasvet kako ubežat prehladu oz. bolečemu grlo???? Kaj lahko vzamem? Kako lahko preprečim?? Ko se me bo enkrat prijelo je konec, sem pečena za vsaj 2-3 tedne, ker se ne smemo z ničim filat... Zdaj ližem isla "bonbončke", pa pijem čajčke z medom, ... lahko inhalim s kakšnimi kapljicami mete npr. ali katerega drugega zelišča???

Please, help user posted image user posted image

...

jaah, če te je že "prijelo", bo težko ubežati... Takoj ko začutiš v grlu tisti smotan občutek, da neki ne štima, si naredi, toplo limono z medom in malo soli, pa to popij dvakrat dnevno. Islamint je tud kul, ja. Včasih se na tak način uspeš izognat, včasih pa je lahko že prepozno. Js bi se tudi lekadolu izogibala, ne toliko zaradi nosečnosti, kot zaradi ostalih negativnih učinkov prehitrega zatiranja prehlada... Lekadol plus C pa sploh ne! To je pa itak "strup"...

Veliko pit in počivat. Pit ali jest sveže pomaranče, da se nafilaš z vitaminom C, inhalacije s kamilicami in soljo, materina dušica pa se mi zdi, da ni najbolj priporočljiva v nosečnosti... Telo nam s prehladom pove, da rabi počitek in najslabše naredimo, če se našopamo z protiprehladnimi instant zadevami.

Pa hitro okrevanje želim. user posted image

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 982
17.5.2011 21:09:14   
Kasija
dobrodošle nove nosečke user posted image

vidim, da je nekatere že zapustila slabost in zdaj mislite na hrano user posted image  jaz moram vaše opise hrane kar preskočit, mi je slabo že ob misli nanjo user posted image  pa se pridružujem klubu utrujenih. samo počivala bi cele dneve. pa čustva mi nagajajo - od joka do sitnobe do jeze vse v enem user posted image

laima pri meni delodajalec upoštva prepoved nočnega dela. če se prav spomnim je tako, da ne smeš delati ponoči avtomatično, če si noseča ali mati malih otrok. razen, če podpišeš, da boš delala ponoči.

hlače imam že nosečniške in paaašššeeee. končno me nič ne veže in tišči. itak sem pa napihnjena, da sem videti noseča.

sarar a to so ti rekli tudi na morfologiji da bo deklica? a je bil šok potem?

(odgovor članu Laima)
Neposredna povezava do sporočila: 983
17.5.2011 21:10:50   
malabudra
bobek05 - se podpišem pod to, kar je napisala nalia. Če si se nalezla, preprečit itak več ne moreš, boš lahko več ali manj samo blažila. Ne pozabi na vitaminčke, če jemlješ Elevit, imaš že itak vse komplet, samo C vitamin še dodaj, najbolje s sadjem, sicer pa si vsaj začasno omisli kak vitaminski dodatek. Če te bo matral nos, lahko vzameš Operil (pač čim manj, lahko tudi otroškega), pa inhalacije vrela voda+žajbelj+kamilice+žlička soli so zakon. Držimo pesti!

Še katero prsi bolijo, kot je rekla Mufka? Jaz sploh ne zdržim brez modrca, pa vsi so mi ratali premali. Moj mi še glave ne sme več na prsi položit, vse neki boli in tišči. Nič, v nabavo bo treba...

neon - tamponov za plavanje nisem zasledila, ampak tud ne vem, če bi jih hotla uporabljat, sem nekako skeptična... Če nimaš nobenih izcedkov, krvavitev, sicer nimaš težav z belim tokom, če je bazen res čist (po tistem, ko sem vidla, kaj vse plava v bazenu na DIF-u, so me bazeni za zelo dolgo minili) in si takoj slečeš mokre kopalke bi mogoče šlo. Sicer pa vsi pravijo, da je to tako-tako... Jaz sem plavala v 5. tednu, zdaj si zaradi krvavitev v bazen ne upam več. Mogoče morje, če bo vse po sreči.

Lahko noč, nosečke! ;)

(odgovor članu nalia)
Neposredna povezava do sporočila: 984
17.5.2011 21:52:07   
AljaAn
Čer ... jaz bom čisto kratka. Sem prišla iz slbe čisto urujena in že likam kavč.

MAMI4 si me nasmejala s tem lulanjem. Ne ne vem kako je če samo preoblačiš, ker bo naša dama stara tri leta avgusta in kahlice še od daleč ne pogleda. Tako da tudi jaz upam na čudež, da se sama odloči oz, da bo še mičkeno topleje, pa bo kar nagica okoli hiše skakala. No niso samo fantje malo "poznejši" ampak je očitno tudi naša med njimi.
Je moj zadnjič rekel, če mislim, da nam bo do decembra uspelo biti kakšen mesec brez plenic ali bo vzel abonma v Mulerrju user posted image

Zdaj pa lep večer in mirno noč. Vsem želim lepe sanje in čimmanj zbujana.

(odgovor članu malabudra)
Neposredna povezava do sporočila: 985
17.5.2011 22:49:24   
sarar

IZVIRNO SPOROČILO: Medea10

sarar- kako že gre to z verižico? user posted image  

oj! ja ne vem, kako on dela ampak menda greš z verižico nad zapestjem in če kroži v eno smer je en spol, če pa v drugo pa kontra... ko mi naredi ti javim user posted image

kasija-ja, tudi na morfologiji so rekli da bo pupa. ja šok je itak bil, ampak ker si prepričan v nekaj, dobiš pa drugo. pa ne, da fantka ne bi hotela, ampak... saj razumeš ?

joj, grem spat... komi gledam, pa ste se tok razpisale, da sem komi prebrala user posted image  pridne... nočko

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 986
17.5.2011 22:50:27   
sarar
no, a vidte kaj delam... ker odgovor.. bol da grem spat user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 987
18.5.2011 8:06:07   
MAMI 4
bobek05- ne bomo odkrile tople vode...saj so jo že.
Kar delaš je ok, drugega pa nimaš kaj. Lekadol (ne +C!), čaj z medom, počitek. Jemlji redno Elevit, ali kar jemlješ,
Isla ali Granobil (v eni nosečnosti so mi dali še eno zadevo za grlo, ampak ne spomnim se imena), vroč tuš odpade, ker pregrevanje telesa škodi plodu, raje si v eno posodo daj vročo vodo. Pazi, da te ne zebe (dovolj bodi oblečena).
Eterična olja in kapljice po moje tudi niso dobre, vsaj pozanimaj se kaj je v nosečnosti dovoljeno.
Nos si lahko spiraš s fiziološko raztopino (če je nos lepo prehoden, je tudi manj težav z grlom)- majhne ampulce za otroke (ampak kar celo si zlij, da teče v grlo). To sem poskusila in mi je pomagalo (sicer sem ko je bilo prav hudo uporabljala tudi Operil kapljice za otoke- samo 1-2 kapljici).
Z vitaminskimi dodatki pa pazi, če greš v lekarno povej kaj že jemlješ (Elevit, Tifol, ...?), da ne bo česa preveč (saj pravijo, da preveč ravno tako ni dobro).
In srečno!!!user posted image

KIK- jaz sem bila, pa so bile res ogromne stvari za 6. mesec in dalje....Nisem med najbolj suhimi, ampak če si tite cunje oblečem bom kot tanker... Zaenkrat shajam z starimi oblačili-vsaj tistimi na elastiko...Upam, da še kaj dobijo.

Tamponi za plavat-enkrat sem jih nekje videla...morda v Mullerju? Sem pa bila v bazenih med nosečnostjo in nisem imela nobenih težav (brez tamponov).

Lep dan vsem vam!

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 988
18.5.2011 8:09:39   
MAMI 4
bobek05- prej sem skrajšala stavekuser posted image -v posodo daš vročo vodo (lahko slano) in inhaliraš.

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 989
18.5.2011 9:03:10   
sarar
dobro jutro punce... kako mirno in tiho je tukaj, zunaj pa tak sonček user posted image
včeraj sem šla pod plavo laguno v lj malo pofirbcat, če bom dobila kaj pajkic. ne boste verjele, ene niso ble normalne. al elastika ful zategne al so pa do kolen, jz bi mela pa 7/8-ke. v glavnem, pa sem šla v en butik pa ji rečem, da čem met pajkice ampak velko cifro k sm noseča, pa je rekla, a veste, da 1.6. odpiramo trgovino(mislm da pod emporiumom, se bom še enkrat pozanimala kje). in da bo ful robe prov za user posted image  ter da pričakuje gneeečo, ker bo imela smešno nizke cene. tako da une, k ste z lj., pa tud iz drugje, bi se mogoče dobile ob odprtju pa šle skupej v šoping? no, lahko greste pa tudi same, imenuje se pa špela boutique
a je kera k bi šla z mano?user posted image

< Sporočilo je popravil sarar -- 18.5.2011 9:04:19 >

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 990
18.5.2011 9:03:24   
pamzika
dobro jutro punce....

danes sem malo zaskrblejan, včeraj sem sicer imela pregled,pri g. in mi je rekel da je vse ok..tudi izvidi so super, razen vode. ampak da ni nobene panike.... dons zjutraj sem šla pa pogledat slikco, in tudi izvide... in sem videla, da je bilo za testiranje toxoplasme pozitivna, ampka je blo na meji, pa še tisti ko so me testirali, so napisali poleg, da je to vrjetno stara okužba ne pa sedaj na novo... ampak vseeno me zanima kako lahko oni vejo, da je res stara okužba, ker jaz nisem nikol vedla, da bi jo prebolela... ne vem a bi blo mogoče bolje, da grem še enkrat na testiranje al kaj??? full sem zbegana, sploh ne vem zakaj mi ni g. nič omenil....

hvala

kok pa divjamo po trebuščku:)

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 991
18.5.2011 9:06:24   
sarar
pamžika, kolikor se spomnim, če si jo že prebolela imaš v sebi protitelesca, ki varujejo tudi otroka in je to čisto ok. nevarno je, če zboliš med nosečnostjo. da boš pa bolj mirna, pa pokliči gin. ampak mislim, da bi ti kaj omenil, če ne bi bilo okuser posted image

(odgovor članu pamzika)
Neposredna povezava do sporočila: 992
18.5.2011 9:07:07   
nalia
Dobro jutro !

mami4 nisem mislila,(sem pa res napisala tko)naj gre bobek pod vroč tuš,ampak meni pomaga,ko sem prehlajena da pustim vročo vodo in sem v kopalnici malo notri v pari,me spucauser posted image

kako smo kaj danes? Kako počutje? nevem al se upam pohvalit,zaenkrat danes mi še ni slabouser posted image ,o spanju pa raje nebi,tolk slabo ko sem danes spala pa še nisem user posted image ,nevem kaj je to bilo ponoči,sploh nisem mogla zaspati,še ko sem spala se mi zdi da se vse slišala,kaj se dogaja okoli mene..milsim da bom popoldan šla kako kitico oddremat,trenutno me pa čaka projekt omara,morem narest selekcijo oblačil,tiste ki jih nebom nosila kako leto,leto in pol,morem pospravit,da sploh vidim kaj mi je še prav trenutno..poletno obutev,mi je moj že prinesel iz kleti,samo cunje bodo zdej pravi podvig.

Prsi morem rečit da me bolijo veliko manj,nabuhle so ful,tako da morem it v nabavo še za to. Pa spodnjice sem si kupila že večje,so me začele tiščati.

Punce kako kožo imate? jaz imam grozno mozoljasto,sploh ne morem dekoltejev nositi,si ne predstavljam kako bom poleti,nebom mogla nositi tope,majičke z naramnicami. Tolk sem mozoljasta da je jojuser posted image ,tudi po vratu in obrazuuser posted image

kaj boste počele danes? kaj boste kuhale? Danes je na vrsti špinačka z pirejem pri meni,njamiiiuser posted image

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 993
18.5.2011 9:10:29   
nalia
pamzika,jst mislim,če bi bilo kar koli bi ti ginekolog sam rekel,če nisi sigurna pa pokliči in vprašaj,boš tko rešena dvomov.user posted image

(odgovor članu nalia)
Neposredna povezava do sporočila: 994
18.5.2011 9:11:43   
pamzika
IZVIRNO SPOROČILO: sarar

pamžika, kolikor se spomnim, če si jo že prebolela imaš v sebi protitelesca, ki varujejo tudi otroka in je to čisto ok. nevarno je, če zboliš med nosečnostjo. da boš pa bolj mirna, pa pokliči gin. ampak mislim, da bi ti kaj omenil, če ne bi bilo okuser posted image

ja sj to ej glih problem ja ..... no sj gledam, tle ko te testirajo za toxoplasma igG ta je bil pozitiven, potem pa še za toxoplasmo igM ta pa je bil engativen, in čisto nizek in vrjetno po tme ugotavljajo, da je to stara okužba-.....

kok pa divjamo po trebuščku:)

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 995
18.5.2011 9:12:02   
nalia
vidiš mami4,.nisma same,tudi alja ima doma pleničarkouser posted image ,sej nam bo uspelo do decembra-upamuser posted image

(odgovor članu nalia)
Neposredna povezava do sporočila: 996
18.5.2011 9:18:46   
sarar
pamzika, sigurn je to ok. ti pa komot poklič gin in ga vprašaj, sej nav nč jezn. važn da si ti pomirjena...
zdaj grem pa pospravljat punce... fejst bodte!

(odgovor članu nalia)
Neposredna povezava do sporočila: 997
18.5.2011 9:34:26   
MAMI 4
Pamzika- G. bi ti sigurno kaj omenil, če bi bilo potrebno, da se sekiraš...Če gre za staro okužbo ni problem, če se pa mati okuži akutno med bi pa bil problem. Ampak glede na izvid gre verjetno za staro okužbo (če bi bila bolj mirna, lahko pokličeš tvojega G. kar po telefonu in ga prosiš za obrazložitev). Če si nekoč prebolela inf. s toksoplazmozo imaš protitelesa, ki preprečujejo ponovno infekcijo in je tako plod zaščiten- en +.user posted image

naila- super, bomo poročale kako nam je kej ratalo...user posted image

(odgovor članu nalia)
Neposredna povezava do sporočila: 998
18.5.2011 9:35:54   
MAMI 4
pamzika- dodajam...akutno med nosečnostjo....Danes nekaj spuščam besede...user posted image

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 999
18.5.2011 9:46:03   
AljaAn
Hey punce!

Ja nalia pleničarko ... se mi kar stemni, ko vidim, da je cela njena skupina že v gatkah, pa so samo mesec gor ali dol po starosti, naša in kahla user posted image kaj je že to?!
Jaz mislim, da nam bo uspelo, ampak računam, da bo potem ko bo dojenček tudi ona želela plenico in flaško nazaj ...jaz sem bila takšna pri treh letih in pol, ko sem dobila sestrico. Tako da se nič kaj ne veselim tega. user posted image Mah bo že.

pamzika tudi jaz sem bila v prejšnji nosečnosti pozitivna za toksoplazmo, pa se nisem preveč ukvarjala s tem. Če bi jo imela ta trenutek, bi ti ginekolog povedal in ukrepal, tako da jaz mislim, da je to čisto uredu in je okužba stara. Če jo preboliš kot otrok tega itak noben ne ve. Jaz sem pozitivna in mi zdaj niti testov ni delala, ker dvakrat pač ne moreš zboleti, je pa fino, ker ne rabim nič paziti pri hrani in lahko jem tudi tatarca.
Sem jo pa vprašala kako to, da sem jo jaz prebolela kot otrok, moja sestra pa ne ... pa me je lepo potolažila da sem bila očitno kot otrok malo večji "pujs".

Pokliči pa ti bojo povedali. Ampak sem skoraj prepričana da ni panike.

Selekcijo oblačil sem že naredila.Ostalo mi je malo oz skoraj nič ... no razen majčk s kratkimi rokavi, ko se lepo raztegnejo. Hlače in pajke še pridejo na vrsto, zdaj imam trenutno dvoje nosečniške od prijateljice. Pri meni je bil večji problem s čevlji, ker nosim samo 10 cm pete in mi trenutno na pamet ne pade da bi jih obula...pa sem morala lepo v šoping po moje druge supergice v dvajsetih letih. Prve sem imela v prvi nosečnosti user posted image

Mozolji ... Nalia jaz če se pogledam v ogledalo se lahko kar user posted image Dobro da obstaja puder in ga veselo koristim. Katastrofa!!! Se pa ne morem spomniti ali sem bila v prejšnji nosečnosti tudi takšna. Veš kako pravijo ... punčke poberejo lepoto mamici... potem bova pa videli decembra če so res deklice krive za najine mozolje.

Želim vsem lep dan .. jaz grem kuhat zelenjavno juho, da bojo moji imeli popoldan kaj za jest. Špinača ... edina hrana, ki je ne jem ... nikoli. Dobro da jo tamala obožuje, čeprav jo je meni že pripraviti težko.

Uživajte na sončku in brez slabosti. user posted image

(odgovor članu nalia)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.