malabudra
|
Čau punce, mene je slabost zjutraj pokonci vrgla, sem direkt Nutello napadla... Medea10 in ostale, ki bruhate, močno sočustvujem, jaz sicer nisem še niti enkrat (sem nekajkrat razmišljala, da bi šla vsaj probat, ko mi je bilo grozno slabo), ampak zelo nerada bruham... Držim pesti, da se to čimprej umiri! Laima - sicer zakona ne poznam prav dobro, ampak tudi jaz mislim, da se tiče nočnega dela, popoldanskega pa ne. Ti pa tudi jaz predlagam, da pokličeš na inšpektorat in vprašaš. ursha666, dobra si, da zdržiš nočne, si ne predstavljam. Tudi jaz delam turnuse in mi je popoldan težje delat kot dopoldan, ampak tako pač je, sploh ni možnosti, da bi delala samo dopoldanske. nalia - jaz se bojim stopit na tehtnico, nazadnje sem se tehtala tri tedne nazaj in je bilo nekje +1,5 kg, pa se mi nič ne mudi nazaj gor... no, sej oblačila pokažejo svoje... Pač, brez sladkarij ne zdržim, pa konec. flora1983 - najprej en , ne bom veliko pametovala, ker smo si ljudje pač različni, ampak moški v afektu pogosto rečejo nekaj, kar ne mislijo - vsaj moj. Pa ti si verjetno tudi bolj občutljiva kot prej. Malo se ohladita pa se pogovorita, saj bo še vse v redu. Me smo s tabo! naja81 - sem se tako nasmejala tvojemu porodnemu načrtu - preskočiti ta del, če se le da - se podpišem! Se tudi strinjam s korinco, naj me našopajo z vsem možnim... Priznam, da me je kar strah, to bo moj prvi porod. O nosečniških cunjah tudi še bolj razmišljam, pajkice bi sicer nosila, pa mi je ful bedno, ker imam ogromno in široko nogo, da nikoli ne dobim nobenih sandalov, balerink, ničesar... nosim samo superge... Pa mi to ne gre skupaj. Verjetno bom za začetek kupila kakšne nizke lanene hlače, so itak za zavezat, ko bodo pa tudi japanke aktualne, pa kiklce... Nekako se bo treba znajt. Bi se pa tudi jaz dobila na sladoledu, ampak sem brez avta, btc mi je pa daleč...
|