|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: DECEMBERKE 2011
16.5.2011 11:53:05   
lelo
Pozdravljene... Punce ogromno ste se razpisale, po dolgem času se vam tudi jaz javljam.sploh nisem nič na računalniku.10.5. sem imela pregled, videla pikico, srček bije in vse je okuser posted image naslednji pa mam 14.06.24.05.nuhalno,PDP 1.12. se meni dodaj Ljubljana pod kraj,vidim, da ste ustanovile tudi FB skupino - bi se pridružila grem,full mi je slaboooooo,lepo se mejteuser posted image

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 926
16.5.2011 12:49:54   
ursh_
hej hej srečke user posted image

a se še kateri to dogaja da bi samo jedla, non stop in da ni nikoli sita user posted image ...joj, se moram prov kontrolikat kdaj, kaj in koliko pojem da ne bom ko balonček kmalu user posted image

drugače pa imava tudi midva enega štirinožneža doma, je tudi višavski terierček, ki bo septembra dopolnil dve leti ...kar se malčka in kužka tiče me nič ne skrbi, saj je Kaj tak catrek in bi vsakega dojenčka in otroka ki ga vidi prelizal in poljubčkal če bi mu pustili user posted image ljubosumja tudi ne kaže, tako da upam da se to ne bo spremenilo ...drugače ima pa prepovedan vstop v spalnico, nekaj kar sem se na začetku zelo težko sprijaznila, ampak sedaj sem hvaležna mojmu da je tako vztrajal pri tem

v petek sem bila zadnjič pri mojemu G na pregledu, njegov odnos me samo še dodatno razočal ...nisem videla najinega malčka, ne srčka slišala, je imel tako monitor postavljen, da sem si skor vrat pretegnla pa še vedno nisem nič videla user posted image ...drugače pa smo bili v petek veliki 4.3 cm user posted image ...zelo težko ga je izmeril, saj je mali skoz nagajal in se obračal user posted image ...srček naj bi bil viden, posteljica naj bi bila OK ...v četrtek imamo pa NS pri genokologiji Bežigrajski dvor, komaj čakam da vidim najinega malčka na zaslonu user posted image

punce kako to pogledate spol po kitajskem horoskopu. Po tabelci na bambino.si mi pride punčka. Tukaj pa ko na RR vnesem podatke, pa mi napiše fantek, zraven pa starost po luninem koledarju 27, me kar postarajo za eno leto user posted image ...nič mi ni jasno
no sej jst pravim da važno da bo zdravo pa kar koli že bo ...fant si pa močno želi fantka in tudi ime za fantka je že izbrano, saj od kar ga poznam sanja o nekem določenem imenu za fatka user posted image ...od začetka mi ime ni potegnilo, sedaj sem se pa že nekako sprijaznila s tem ...rekel je da ima smo to željo in da o vsem ostalem odločam jaz user posted image

(odgovor članu lelo)
Neposredna povezava do sporočila: 927
16.5.2011 15:49:45   
LIJJA
Živjo, se vam še jaz pridružim. PDP imam 3. ali 6. 12, prva nosečnost, 33 let.
Zanima me, če ma še katera probleme z išjasom? Mene boli ko hudič, predvsem od ležanja in delanja vaj za hrbtenicouser posted image
Druga stvar pa je čez dva dni imam ns v dravljah, če štejem po ovulaciji sem takrat noseča 11t5d. Danes sem bila na uz pri moji ginekologinji (zaradi ciste na jajčniku), pa mi je rekla, da je otroček velik 4.1cm. Če zraste povprečno 2mm na dan, smo tam tam - kot vem mora biti za ns 4.5-->
A se kateri sanja, če ti zaračunajo tudi, če je plod premajhen?
lp

(odgovor članu ursh_)
Neposredna povezava do sporočila: 928
16.5.2011 15:50:39   
Medea10
Pa kje ste punce? user posted image Enih 10× sem prišla gledat če je kak nov post pa nič user posted image
Jaz sem polna kot sod. Sem si privoščila na kolobarčke narezano banano z čokoladnim in vanilijevim sladoledom in dooost smetane in sladkega greha gor. Njams...
Upam, da bo kakšen post več, ko pridem spet pogledat. user posted image

(odgovor članu ursh_)
Neposredna povezava do sporočila: 929
16.5.2011 16:28:44   
malabudra
Hojla punce,

še ena nova nosečka med vami, če me sprejmete user posted image
Stara sem 29 let, iz Ljubljane, to je moja 2. user posted image , prva se je žal decembra lani končala s ss. No, zdaj bom pa decembrka, če bo vse po sreči user posted image Rok imam za zdej po menstruaciji sicer 30.11., ampak ker je bila ovulacija kasneje (Klomifen), bo dete prijokalo na svet enkrat decembra. Za otroka sva se sicer kar namatrala, se mi zdi, da je trajalo celo večnost... Najprej moj dolgo ni bil za, ko sem ga končno prepričala, ni in ni šlo, na koncu smo pristali na Klomifenu. V tej nosečnosti sem na začetku spet krvavela, ampak na srečo izcedkov ni več, pikica raste in mami pridno matra s slabostmi user posted image Tudi to se počasi umirja, bolniške sem že močno naveličana in me pete srbijo, da bi šla počasi nazaj v službo. NS imam 24.5. pri dr. Strahovi in že komaj čakam, da spet vidim pikico... Z mojim se neskončno veseliva!

Staršem še nisva povedala, ravno zaradi slabe izkušnje s ss, se še zdaj malo bojim, da se ne bi obdržalo, ampak sem se odločila, da 2x zapored pa že ne bo nekaj narobe user posted image V službi vejo, ve nekaj mojih prijateljic, moj še ni povedal nikomur. Bova pa povedala po NS, če bo vse OK, jaz že komaj čakam, da povem mami, ker ne ve, da sva sploh delala na otročku in me je zadnjič tako preganjala po telefonu, kdaj bo babica, meni je šlo pa na smeh user posted image Sicer pa prav dolgo verjetno bušija tako ne bi mogla skrivat, zaradi slabosti sem ves čas nekaj jedla (pa še sladkosneda sem po vrhu) in sem uspela kar nabrat ene 2 kg, tako da trebušček se malo kaže, samo se še ne morem odločit, a je dejanski al je bolj špeh user posted image

Nisem še uspela prebrat vseh vaših postov, tistim, ki ste izgubile otročka, en velik user posted image , ostalim pa želim lepo, mirno in veselo nosečnost. Se beremo!

lp

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 930
16.5.2011 16:37:09   
Monstera
Zdravo punce.
Slabosti gredo na bolje. Poroko sem preživela brez bruhanja, je bilo super. Zdaj smo v 12. tednu, naj bi bil to zadni teden slabosti, komaj čakam, da bo mimo.
V sredo imamo pa nuhalno, komaj čakam da spet vidim bebija :D Baje lahko že spol se izve v 12. tednu?
Jaz sem ostala z branjem nekje na 32. strani, ostalo sem preletela, ne morem sledit XD Pa malo napišem o tem kar sem zasledila, da ste čebljale :D
No vi Kiku je bilo super, samo majčke so res za bolj joškate, kar je meni ustrezalo. Kupila sva 4 majčke, pajkice in pa kratke hlačke. Super za poletje. Počasi bom spet začela v šolo hodit, me zdaj ni bilo en mesec :S uf uf.
Kako imava midva. Sva v enosobnem stanovanju, v kuhinji imava še računalniško mizo, je nekak komplet kuhinja in delovna soba skupaj. Kopalnico imava ogromno, potem pa sobo, ki je dnevna in spalnica skupaj, pa kar soliden balkonček. Moj je zaposlen tako, da je on kupil to malo gnezdo za nas, jaz sem se pa po šolah iskala in zdaj na koncu pristala spet na srednji, delam prekvalifikacijo.
Imava pa 2 mucka, tka ful sladka in prijazna, sam je polno dlak po stanovanju :D Sta pa skoz doma. Zdaj se mi ful smilta, ker ju nič ne crkljam, nič jima ni jasno zakaj :( No ja, bomo že preživeli :D
Lepo se imejte, se slišimo po nuhalni.

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 931
16.5.2011 17:25:38   
nalia
OMG punce jaz samo jem!!!!user posted image Ne morem si pomagat!

danes je prvi,čisto prvi dan preživet brez slabostiuser posted image ,upam da se nisem spet prehitro pohvalila,pa da bom jutri umirala od slabostiuser posted image ,in seveda kaj počnem doma'?JEM,sladko,kislo,slano ni važno kaj...mislim da bo bolje če se spravim čimprej v službo nazajuser posted image

No pa še medea si mi lušte naredila zraven in itak sem jedla še sladoleduser posted image user posted image

Nove nosečke lepo nosečnost vam želim in čim manj slabosti.

Ursh upam da si kaj boljeuser posted image

medea tud jaz velikokrat prečekiram pa nič novega,pol pa naenkrat mam za brat 2 straniuser posted image

zdej pa grem po počivanju spet počivat od prenajedanja me še želodec boliuser posted image

(odgovor članu Monstera)
Neposredna povezava do sporočila: 932
16.5.2011 17:42:05   
buxl
Hej punce :)
Za mano je prvi pregled, naš otroček je velik 1,7 cm, PDP zaenkrat ostaja 23.12.2011. Res se ne da opisat, kakšni občutki te prevzamejo, ko prvič slišiš bitje srca svojega otroka, šele danes je moja nosečnost zares postala resnična. Raznežena sem že cel dan ful, bog ne daj, da me kdo prelepo pogleda, ker takoj jokcat začnem.
Naslednji pregled je čez 1 mesec, nuhalna 14.06., naslednji dan pa letim na dopust. Za dva tedna greva v Grčijo, dopust pa sem rezervirala ravno 2 dni preden sem izvedela, da sem noseča. Bova imela pa slepega potnika. user posted image Sem še mojo ginekologinjo vprašala, če lahko grem, pa letalo ipd, pa je rekla da brez problema, ampak ravno kajtat naj pa ne grem. user posted image
Slabosti nimam, odlično se počutim, samo napihnjena sem kot balon, pa že tko sem bolj pri trebuščkastih, zdej je pa tole sploh noro.
No punce, lepo se imejte, veliko dobrega počutja vam želim, pa se tipkamo!

(odgovor članu nalia)
Neposredna povezava do sporočila: 933
16.5.2011 17:47:35   
Béatrice
Evo, nas iz NS! user posted image
Veliki smo 6 cmuser posted image , srček je bil 156 na minuto... Sva vprašala za spol, če bo šlo tkole naprej, bo punčka! user posted image Ampak, na morfologiji bo bolj jasno, tako da je to zaenkrat še bolj z rezervo. Drugače sem najbolj vesela novice o nizkem tveganju za DS! Moževi bratje in sestra so že izvedeli in so veseli! user posted image Midva pa tud! Najboljš je bil mož, ko ga je dr. vprašala, kaj je delal pa sm rekla, da odvisn kaj je embriolog (ICSI) delal! Pa je rekel, da pa pomoje da punčko, jst sm pa za fantka pa je pol rekla, da zaenkrat tako kaže! No, zdaj se tudi sama zavedam, da nosim bitjece pod srcem in da komaj čakam, da ga spoznam! Datum poroda mi ni spremenil, tako da ga bodo pili za dan republike!
Prov happy, happy sem!!! user posted image

Punce, uživajte pa pridno božajte trebuščke!

(odgovor članu nalia)
Neposredna povezava do sporočila: 934
16.5.2011 18:32:53   
Laima
BUXL odgovor na nuhalno-če je otročiček premajhen, bo potreba še enkrat na nuhalno-reče se ji kontrolna. Če pa je otročiček prevelik se je ne da več opraviti. Upam, da sem ti pomagala z odgovorom.

Medea10 tudi jaz večkrat na dan prečekiram, če je kaj novega pa me potem preseneti, ko po nekaj uricah imam kar veliko za brati.

Čestitke za poroko, sem vesela da vam je bilo lepo, sploh, da si se ti dobro počutila glede na nosečnost in začetne mesece.(Nick sem pozabila) A mladoporočenka bo vedela, da je namenjeno njej.

V soboto grem na poroko, sem si pred nosečnostjo kupila en lep pajac z bolerom, si ga ne upam pomerit, čeprav sem najprej 2 kg zgubila, a sedaj sem kot hrček odkar ne bruham in se mi trebušček pozna. Bom mogla sprobat jutri. Upam, da mi bo prav, ker drugače nimam niti časa kaj novega nabavljat. Še k frizerki se moram naročit. Upam, da se bom počutila dobro.

No mi imamo dva hišna psa doma, ko smo dobili dojenčka je bil starejši kuža sam z nama 3 leta pred prihodom, a se je dojenčka razveselil-res pa je tak nežen kuža in s čudovitim karakterjem. Čuval ga je, ležal poleg zibke. Če je bil pokakan je z laježem opozoril na to. Mu pobiral dudo. Sta se pa tudi pitala, ko smo začeli s hrano. Sedaj ima mali zelo rad živali. Tudi sama sem kot mala deklica rastla z  nemškim ovčarjem in bilo je čudovito. Imam zelo lepe spomine na to obdobje, prav tako me je psička spremljala od rojstva. Pred letom in pol smo dobili še enega, ki pa je bolj, kot en Rambo-mora biti v vsem prvi in je precej bojevit. Bomo videli kako bo sprejel on dojenčka konec leta. Z možem sva pri njemu malce v dilemi, a upamo, da bo vzor starejšega 8 letnega gospoda psa prišel tokrat prav, saj se zgleduje po starejšem.

Nosečke imejte se lepo.
Ponavljam vprašanje od dopoldan, a imam kaka izkušnjo z zdravniškim potrdilom o prepovedi nočnega dela in priporočilo za delo dopoldan? Ga je delodajalec upošteval v vašem primeru? Hvala za odgovor.

LP

(odgovor članu Béatrice)
Neposredna povezava do sporočila: 935
16.5.2011 19:23:34   
Laima
buxl-oprosti, odgovor glede nuhalne je namenjen Lijje-upam, da se nisem zmotla. Bi rada vsem odgovorila, pol pa ko vse preberem ne vem več katera je kaj spraševala, al katere teme se je dotaknila.
Brez zamere.
LPuser posted image

(odgovor članu Laima)
Neposredna povezava do sporočila: 936
16.5.2011 19:33:32   
LIJJA
Hehe Laima, sem glih mislila vprašat, če misliš mene. Hvala za odgovor, ampak mogoče se v vprašanju nisem prav izrazila - zanima me, če ti potem dvakrat zaračunajo dnarce. Ker potem rata to drag špas in raje rečem, da mi za en teden preložijo..

(odgovor članu Laima)
Neposredna povezava do sporočila: 937
16.5.2011 19:41:52   
lilije
malabudra - tudi jaz imam 24.5. NS pri strahovi ob 12h. Ob kolkih pa ti?

Ravno smo prišli domov. Smo šli k mojim staršem in smo si zunaj pekli postrvi. Zraven smo jedli - blitvo s krompirjem, solato, pohane zrezke, na koncu še tortico, sedaj pa že pečem štrudl.

Pa kaj si ja nor. Men se zdi, da sam jem. Se tolažim, da je to zaradi tega, ker sem nehala kadit user posted image

(odgovor članu LIJJA)
Neposredna povezava do sporočila: 938
16.5.2011 20:13:18   
dspela

user posted image

PDP,
nick, starost, število user posted image , število user posted image , prvi pregled, naslednji pregled, NS, kraj  

27.11.
candi, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?, ?
nepovemše, 30, 2 user posted image ,1 user posted image , ?, 26.6, ?, Ljubljana
29.11.
Beatrice, 26, 1user posted image , 0user posted image , 18.4., ?, 16.5., Ljubljana
30.11
Malabudra, 29, 2user posted image ,? user posted image , ? ,?, 24.5, Ljubljana
1. 12.
sugababy, ?, 3user posted image , 1user posted image , 19.4. ?, 12.5., Ljubljana
lelo, 28, 2user posted image , 1user posted image , 10.5. ?, 14.6., ?
Agnes27, 28, 1user posted image , 0user posted image , 20.4., 25.5., 24.5., ?
2. 12. 
bobek05, 30, 2user posted image , 1user posted image , 8.4., 3.6., 23.5,?
lilije, 29 , 2user posted image , 1user posted image , 13.4., 25.5, 24.5., Celje
3. 12.
sashy, 23, 3user posted image , 2user posted image , 18.4., 18.5., ?, okolica Ljubljane
Lijja, 33, 1user posted image ,?user posted image , ?, ?, 18.5,?
Sizikaa, 29, 2user posted image , 1user posted image , 22.4., 17.5, ?, ?
4. 12.
Twixy , ?, 6user posted image , 1user posted image , 5.5., 6.6., ?, ?
5. 12.
helena08, 31, 3user posted image , 2user posted image , ?. ?, ?,?
Laima, 32, 2user posted image , 1user posted image , 21.4., 6.6., 31.5., ?
6.12.
hribovkati, 32, 1user posted image , 0user posted image , 19.4. ?, ?, Velenje
ursh_, 25, 1user posted image , 0user posted image , 22.4., ?, ?, Grosuplje
pamzika, 25, 1user posted image , 0user posted image , 19.4., 17.5., 24.5, ?
MAMI4, 34, 6user posted image , 4user posted image , 12.4., 24.5, 24.5, Koper
7.12.
Monstera, 24, 1user posted image , 0user posted image , 18.4., ?, ?, Ljubljana
flora1983, ?, 3user posted image , 2user posted image , 5.4. ?, ?, Velenje
mala81, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, 25.5, ?
AljaAn, 34, 2user posted image ,1user posted image ,21.4, 5.5, 31.5, ?
8.12.
9.12.
fortune, 30, 1user posted image , 0user posted image , 29.4, ?, ?, Ljubljana
10.12.
Anonimnauser posted image , ?,  ?user posted image , ?user posted image , 5.5., ?, ?, ?
morje2011, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, ?
11.12.
catt, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?, ?
12.12.
nalia, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, 1.6, 31.5, ?
sover, 388389, 391392user posted image , 0user posted image , 5.5. ?, ?,?
13.12. 
14.12.
Taddy78, 32, 3user posted image , 1user posted image , 4.5., ?, ?, ?
15.12.
Nutry, ?, 3user posted image , 0user posted image , 3.5., 13.5., 1.6, Ljubljana
mixi, 29, 2user posted image , 1user posted image , 26.4., 27.5., 6.6., Koper
neon, , 30, 2 user posted image , 0 user posted image ,  28.3, 20.5, ?, Okolica Šentjurja
tetka10, 22, 2user posted image , 0 user posted image , 11.5., ?, 30.5, Ljubljana
16.12.
evelin, ?, 3 , 1 , 21.4., 4.5., ?, ?
17.12.
Mufka, 33, 1user posted image , 0user posted image , 4.5., ?, ?, Brežice
sarar, 29, 4user posted image , 2user posted image , 25.5., ?, ?, Ljubljana
18.12.
Acitak, 27, 2 user posted image ,1user posted image ,3.5,21.5, ?, Velenje
19.12.
ketikat, 33, 2user posted image , 1user posted image , 13.5., ?, 1.6, tujina
20.12.
Medea10, 21, 2user posted image , 1user posted image , 9.5., 7.6, 2.6, Maribor
j.b., 25, 2user posted image ,1user posted image , ?, 7.6, 6.6, ?
21.12.
22.12.
23.12.
buxl, ?, 1user posted image , 0user posted image , 16.5., ?, 14.6., ?
24.12.
25.12.
kasija, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?, okolica Ljubljane 
26.12.
27.12.
Ursha666, 26, 2user posted image , 1user posted image , ?, 14.6, 1.6, Idrija
tasa3, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, ?, ?
28.12.
29.12.
30.12.
31.12.
x.12.

barbi18, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?. 6.5, 24.5,?
ema09, 31, 1user posted image , 0user posted image , 9.5., 17.5., ?, Žalec
Bibana, ?, 1user posted image , 0user posted image , 29.4., ?, ?, ?
Jassika, 36, 4user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, ?
naja81, ?, 2user posted image , 1user posted image , 11.5., ?, ?, ?
korinca, 37, 3user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, ?
dspela, 696697, 2user posted image , 0user posted image , 24.5, ?, ?, okolica Celja
Ajraz, 27, 1user posted image , 0user posted image , ?, 11.5., ?, Gorenjska
katy82, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, ?
Bethany, 740741, 2user posted image , 1user posted image , 31.5, ?, ?, Celje
kyl24, 24 , 0 user posted image  , 768769  user posted image  , 28.4, 31.5, 1.6okolica idrije 

SKUPAJ NAS JE : 55
NOSEČKE Z DVOJČKI: 791
792  

Z nami so pot začele:
aprilasemtuuser posted image
mala bejba user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net                          - mama.si
   - nosečnica.si                             - babybook.si
      - noseča.com                             - pregnancy.org
- bibaleze.si                               - bambino.si
                  - mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
- Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
- Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
- Priznanje očetovstva
- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 939
16.5.2011 21:18:19   
bobek05
Večer,

Danes sem prvič imela občutek, da se stanje glede slabosti izboljšuje. Če nisem po dveh urah takoj nekaj dala v usta, nisem takoj občutila slabosti. Tako da držim pesti, da sem na dobri poti in da bodo počasi ponehale.
Zakorala sem v 12i teden in v četrtek uradno končujem svoje prvo tromesečje user posted image

V ponedeljek imam nuhalno in tudi jaz se že zelo veselim, da bom spet videla svoje migeca user posted image
Sicer je vse postarem. Še vedno se širim  (čudno, ne? user posted image ) - jaz sem kar preskočila fazo, ko te ljudje gledajo in se sprašujejo če se je ženska zredila ali je dejansko noseča ... Zdi se mi, da sem en dan bila brez trebuha, naslednji dan pa je bil kar ogromen user posted image
Utrujena sem še vedno, a manj. Je pa res, da je z utrujenostjo verjetno povezana tudi služba.

Želim vam lep večer. Jaz se počasi odpravljam proti postelji.

< Sporočilo je popravil bobek05 -- 16.5.2011 21:20:09 >

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 940
17.5.2011 8:56:46   
sarar
dobro jutro punce! kje ste? pa ne, da še spite? user posted image
najprej dobrodošlica vsem novim srečkamuser posted image  
ooo, ta december pa že kar poka po šivih user posted image  bo pa res veseli december
zdaj vas grem pa malo prebrat

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 941
17.5.2011 9:01:28   
nalia
Dobro jutro!

Jaz sicer nevem še če je ravno dobro,sem na meji slabega počutja,jem,počivam in spet jem.

kako ste? Kako počutje?

Vauuu nekatere ste že imele nuhalno,jsz jo imam čez 14 dni in komaj čakam. Malo me firbec tudi zaradi spolauser posted image . Zunaj se je pa prav shladilo brrrr.

Se še javim kasnejeuser posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 942
17.5.2011 9:17:35   
MAMI 4
Jutro!

Jaz sem sicer že nekaj ur pokonci, ma bi šla kar nazaj ležat...Zvečer sem šla v posteljo že pred 21....Skratka spat grem pred otroci, zbudim se sicer z njimi in se malo pocartamo, vstanem pa za njimi, tako, da mi je pred njimi že malo nerodno. Bodo rekli kakšno leno mamo pa imamouser posted image ...

Počutim se že kot mala žogica in po moje se že lepo vidi, da sem noseča, samo upam, da me nihče ne vpraša kdaj pa bomo zibali, ker je december tako daleč...moj trebuh pa tako velik...Sem komaj v 12. tednu....V knjigi o nosečnosti piše...trebuh je tak kot običajno....ma to zame ne velja. Še dobro, da berem vas tukaj, ki me tolažite, da smo nekje na istem.

Nas je pa res že veliko- tistim, ki še nisem zaželela lepe nosečnosti seveda- Lepo nosite in vse dobro!!!user posted image

Mislim, da tudi danes ne bo nič iz mene. Razen, če si skuham eno user posted image .

Lep dan vsem!user posted image

(odgovor članu nalia)
Neposredna povezava do sporočila: 943
17.5.2011 9:26:38   
sarar
nalia, tudi moja nuhalna je še takoooo daleč. samo jo bom premaknila, je rekla naj pokličem po prvem pregledu da vsaj približno tedne potrdijo. joj, pregled pa šele drug teden... kaj se vleče... bom pa tudi jaz vprašala za spol, samo ne bom vzela za 100%. pri drugmu mulčku so mi rekli da je 95% da je punčka... še vso nosečnost punčko videli na uz... rodila pa fantka user posted image
mi bo pa svak z verižico pogledal... menda še ni zgrešil user posted image
mami 4, zdaj nam je vse dovoljeno, tako da si le privošči dooolg spanec in naj ti ne bo nerodno. kar se pa trebuha tiče... sem na istem. me v službi vprašajo vav, kak lep trebušček. kdaj pa je rok? pol pa povem, da decembra pa samo aha, super. pol imam pa slučajno prebavo ok par dni pa spet brez trebuščka user posted image  kr neki
kavico si pa le skuhaj, je dovoljeno če ne pretiravaš

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 944
17.5.2011 9:33:21   
lilije
Hello!
Jaz bedim že od 6-tih!
Je prišel tamali v mojo posteljo in začel skakat in naju prosil, da mu preberema knjigico in potem smo se že šli igrat z mehanično delavnico. Ja full fajn.user posted image

Jaz pa imam šele drugi teden v torek NS pri Strahovi - upam, da bo videla spol.

Trebuh se tudi meni že pozna. Doma nosim ohlapno trenirko, za ven pa imam nosečniške kavbojke - tak se najboljš počutim.

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 945
17.5.2011 9:35:08   
lilije
Drugače pa nobenih slabosti - vbistvu nobenih sprememb.
Lahko jem kar hočem, pijem kavo vsak dan,... grem na kak daljši sprehod.

(odgovor članu lilije)
Neposredna povezava do sporočila: 946
17.5.2011 9:46:49   
Mufka
Glede lekodola: tudi v lekarni mi je rekla, da če že, potem lahko vzamem lekadol. In sem kupila lekadol + C, ko sem prišla domov sem šla prebrat navodila in piše da načeloma lahko, vendar da v prvem trimesečju pa res ni priporočljivo. In ker smo še v prvem trimesečju ga raje nisem vzela. Dokler bom lahko prenašala bom raje brez. Čajčke, pa spanje, pa bo.

Zadnje čase sploh ne jem več toliko. OK, sedaj sem bolna, pa ne paše zaradi tega, vendar se mi je že tudi par dni pred tem ustavilo. Nekaj dni sem bila skoraj vsak dan na ogromnih skledah solate, potem pa so dozorele prve češnje in smo s ptiči tekmovali, kdo jih bo več pojedel. :) Trebušček se še sploh ne pozna, tudi napihnjena sem manj. Tako da počasi se umirjamo. Upam, da bo tudi ostalim slabost čimprej minila in da boste lahko začele uživati v nosečnosti.

(odgovor članu lilije)
Neposredna povezava do sporočila: 947
17.5.2011 9:59:32   
lilije
KJE MATE ČEŠNJE ?????
Tolk pa imam časa, da vam pridem pomagat - da jih ne pojejo ptiči user posted image

(odgovor članu Mufka)
Neposredna povezava do sporočila: 948
17.5.2011 10:09:46   
Agnes27
Men se pa borovnice luštajo. Njami. Sam zdaj še ni sezona in so drage fuuul.

Midva tut nestrpno odštevava dneve do NS. Imamo jo danes teden. Najverjetneje za spol ne bova vprašala.
Čeprav me po drugi strani ful matra firbec. Vedno sem govorila da bo moj otrok punčka, ampak bom tudi fantka enako vesela. Važno je da bo zdravuser posted image

(odgovor članu lilije)
Neposredna povezava do sporočila: 949
17.5.2011 10:13:12   
nalia
IZVIRNO SPOROČILO: lilije

KJE MATE ČEŠNJE ?????
Tolk pa imam časa, da vam pridem pomagat - da jih ne pojejo ptiči user posted image

jst tud pridem pomagat!!user posted image ..tu jih še v trgovini nimajouser posted image ..njami češnjeuser posted image

(odgovor članu lilije)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.