pamzika
|
oič oič punce! medea10 - tud js imam nuhalno pri dr. Miglarju in to 24.5 ob 17.15.. kdaj pa si ti naročena, mogoče se celo vidiva:).. drugače pa vse česitke za malo pikico.... drugače, pa sem dons za en drek, počutje je čudno, se mi sam neki obrača, poleg kašlja, ki pri meni traja že kar 3 mesece, sem dons, kr za nekam .. Moj je sitn, js sem sitna in dons je dan za spanje :) hehehe ampak nekje na samem, da si živčke pomirim ..... lol.... drugače, pa smo vikend preživeli kar obetavno in veselo.... razen ene novice ki sem jo izvedela, in sicer to, da kaj se je zgodilo mojemu bivšemu in njegovi izbranki, ona je bila noseča, in že v 38 tednu, pa je mogla it rodit, in je na žalost rodila mrtvo punčko, in to mi ej dalo ornk ornk mislit, kr obsedela sem, in sem se primla za trebušček, pa sem rekla, mali ti sam rasti, da boš vlki in zdravi, pa ni važno kaj si ...... drugače pa punce uživajte vsak dan z vašimi trebuški trebušček, mam pa res menda že tak, kot da sem v 5 mescu, ampak je fajn, ker noben tega ne opazi :) hhehehee :) lol .. lp