|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: DECEMBERKE 2011
12.5.2011 12:01:55   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: nalia

...
A se že kaj ubadate kam na morje it? Jst bi šla nekam blizu,res blizu na hrvaško,ne da se mi rinat nekam daleč s trebuhom,res mi ni no. A imate kak predlog? Kam it? Najraje bi videla,da bi imeli družbo,da nebi bil mož sam za vse (no za večino).

...

pa sej poleti še ne bo takega trebuha! user posted image user posted image Pred tremi leti, ko sem bila prvič noseča, sma šla z mojim v Grčijo za 14 dni, pa sploh ni bilo problema. Js v petem mesecu, poznalo se mi je čist malo, počutje super, taboljši čas v nosečnosti, da še kam greš, ane? Je pa res, da zdaj noseča in z 2,5 letnim otrokom ne bi hodla na letalo in tako daleč, tulk energije pa pomoje ne bom premogla, hehe.

Gremo kr kampirat v en miren kamp blizu zadra.

Sicer pa je moje počutje tud kr na psu... skoz neka butasta slabost v trebuhu, ampak ne za bruhat, samo da se počutim kot ožeta krpa. user posted image user posted image Danes in jutri bom kr doma, se na šihtu še slabše počutim, doma vsaj lahko ležim ali zunaj na sončku čepim, pa je že kar malo bolje. user posted image

(odgovor članu nalia)
Neposredna povezava do sporočila: 826
12.5.2011 12:08:15   
nalia
lilije jst se bom pa bazenom letos izognila,zaradi gljivic,jih je moja kolegica dobila v nosečnosti pa je mela samo sranje...

dspelauser posted image ,lep seznamček,lako še dodaš pri meni ns 31.5. in pregled 1.6. prosimuser posted image

jst kr poležavam,mi je slabo.

morje,sej fajn da greste nekatere malo dlje,dlje greš,lepše je. mi še nimamo ideje kamuser posted image

bethany trebuh že kr imam,sam ne tolk zarad trebuha da nebi šla daleč,nekak me ne vleče letos sploh,nevem mogoče tko zdaj študiram zarad teh slabosti. pa zdi se mi da sem slaba družba no-trenutno vsaj,se mi kr sin na momente smili k bi se igral pa ne razume zakaj mami ne moreuser posted image

< Sporočilo je popravil nalia -- 12.5.2011 12:11:46 >

(odgovor članu acitak)
Neposredna povezava do sporočila: 827
12.5.2011 12:41:02   
Anonimen
dan,
se spet malo oglašam. meni se je počutje končno popravilo. ni mi slabo, samo jest moram pa na 3 ure user posted image  
trebuh mi je pa zdej, ko me je nehalo napihovat, dejansko nazaj zlezel... tako da ga praktično nimam. veselim se prihoda "domov", da grem lahko v ponedeljek končno na prvi pregled k moji ginekologinji. Na nuhalno sem se pa tudi že prijavila in jo imam 1.6. Upam, da bo na pregledu vse ok.

(odgovor članu nalia)
  Neposredna povezava do sporočila: 828
12.5.2011 12:55:53   
sarar
punce, samo toliko za tiste k nočte da se še zve pa komentirate na naši skupini. sem šla zdj gor na fb, šla na domačo stran in se vidi moj komentar pod decemberkami in tudi ime skupine. tisti ki niso člani sicer not ne morejo, sam vidijo pa... meni je vseeno, ta domači in bolši prijatelji že itak vejo, samo pač hočem opozoriti ostale punce ki še fuul merkate...
na bazen tudi jaz ne hodim med nosečnostjo, je lahko hudo narobe tudi za plodek če glivice stakneš. moja sestra je šla in ji nič ni bilo med nosečnostjo, moja soseda je šla pa zaradi tega v bolnico zaradi glivic, ki jih je dobila na bazenu... je pa  odločitev vsake posebej...
ketikat, meni se je pa prebava končno za malo popravila in se tudi na trebuščku pozna user posted image
drugače pa kar se tiče kampiraja... joj, jaz bi šla tud, po moje da je ful zakon, samo moj noče, je raj bol ''komot''user posted image

< Sporočilo je popravil sarar -- 12.5.2011 12:57:11 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 829
12.5.2011 13:00:43   
Anonimen
jaz pridem na fb v skupino po nuhalni... ne da bi skrivala, ampak res ne čutim potrebe, da bi že takoj v štartu vsi vse vedeliuser posted image

(odgovor članu sarar)
  Neposredna povezava do sporočila: 830
12.5.2011 13:02:34   
ursha666
Nč se ne vidi...ti vidiš...
...če gre pa drug pogledat napr.tvoj mož z svojega računa pa 100°% ne vidi!Preverjeno!!!user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 831
12.5.2011 13:11:24   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: nalia

...
jst kr poležavam,mi je slabo.

...

bethany trebuh že kr imam,sam ne tolk zarad trebuha da nebi šla daleč,nekak me ne vleče letos sploh,nevem mogoče tko zdaj študiram zarad teh slabosti. pa zdi se mi da sem slaba družba no-trenutno vsaj,se mi kr sin na momente smili k bi se igral pa ne razume zakaj mami ne moreuser posted image

čist možno... tudi meni zdele ideja o kakem potovanju ni prijetna... bo pa čez dva meseca ziher čist drugače počutje in tudi razmišljanje! Mora bit! user posted image user posted image

Bazeni: js se jih tudi izogibam, že nasploh, med nosečnostjo pa toliko bolj... morje je pa nekaj drugega! user posted image user posted image

(odgovor članu nalia)
Neposredna povezava do sporočila: 832
12.5.2011 13:12:27   
Bethany
IZVIRNO SPOROČILO: ursha666

Nč se ne vidi...ti vidiš...
...če gre pa drug pogledat napr.tvoj mož z svojega računa pa 100°% ne vidi!Preverjeno!!!user posted image

FB: no, bom js pogledala, kako in kaj, ko nisem nikjer dodana in pridružena... sam povejte mi, kam naj pogledam. user posted image ...al ste skupino tak zaklenile, kot da ne obstaja?

< Sporočilo je popravil Bethany -- 12.5.2011 13:13:23 >

(odgovor članu ursha666)
Neposredna povezava do sporočila: 833
12.5.2011 13:32:12   
Medea10
Hej punce, ste pa postale prave čveke user posted image

Tamala je spala kako urco in pol, jaz sem se pa v tem času zdepilirala. Sicer sem še vsa rdeča ampak ni več nadležnih dlačic user posted image
Zdaj sva se še pa najedli.

sarar- glede na to da mi s slabostmi gre na bolje, ne bi menjala user posted image zaenkrat user posted image

ursh_- se boš morala preslit na morje, da bo skoz vredu. Upam, da bo kmalu rdečina zginila.

FB- ja, res se NIČ ne vidi. Sem tud v zaprti skupini Aprilčki 2010 in tud čvekamo/jo tam in objavljamo slike in nihče ne vidi NIČESAR.

glivično vnetje- sem imela v 1. user posted image , ijoooj, upam, da ga nimam nikoli več, to me je takooo srbelo. user posted image

ketikat- super da se ti je počutje popravilo (punce, tistim, ki vam je pa slabo cel dan pa pošiljam pozitivne misli, kmalu bo bolje user posted image )

Kako ste zlate punce, če bi svakinja vedla, kolk vas(nas) je držalo pesti za njo in malo user posted image bi ji od veselja počlo srce. user posted image user posted image user posted image

NS- a ima katera nuhalno pri Miglarju v Mb?

lilije- pa veš da sonček res pomaga. Sam ven moram iz z njo pa je že boljše volje. user posted image

dspela- super rihtaš seznam. user posted image user posted image user posted image

slabosti- so se meni ful popravle, upam, da se ne vrnejo. Mi je pa smešno, da so prisotne samo še zjutraj, ker v 1. user posted image mi je blo slabo od jutra do večera do nekje 20. tedna.
Zelo pa primerjam to in prejšnjo nosečnost. In glede na to kako se razlikujeta, se mi vedno bolj zdi, da bomo dobili fantka. No, pustimo se presenetit. user posted image
Boste povedale za spol, ko boste vedele ali boste to obdržali zase? Kaj pa ime? Nekateri pari se odločijo, da bodo vse te "zanimivosti" obdržali za sebe.

sarar- to sem pa jaz ista, ko se mi tamala tako angelsko nasmejčka, me vsa jeza mine in jo moram kar hitro pocartat, žabo malo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 834
12.5.2011 14:07:28   
Laima
user posted image ,

končno sem vse prebrala in marsi kaj tudi že pozabila-user posted image ,nosečnost.
No po kitajski tabeli in po kitjskem koledarju spolov mi je pokazalo za prvega otroka 2x, da bo fantek in pravilnouser posted image ,
sedaj sem poskusila še za to nosečnost in je prišlo enako 2x punčka. Lepo bi bilo, potem bi imeli parček. Bom videli, če bi primerjala to nosečnost s prejšnjo sta kot noč in dan. V prvi mi ni bilo nič-počutje super, energije polno,.... sedaj pa obratno, čeprav sem danes veliko bolje-brez user posted image , upam, da me zapuščajo. Mogoče bo res drugi spol. Čeprav mi na koncu ni važno, le da bo vse uredu.

Morje, ja mi gremo v Istro, da smo blizu, če se kaj zgodi. Malčk pa do Čateža-mali obožuje bazene in tobogane. Mami bo pa bolj v senčki in vse skupaj opazovala. V bazene me ne mika hodit, čeprav v termah vedno mrgoli nosečk, v Avstriji pa sploh-tja hodimo smučat - sem ena tistih bolj previdnih, ker si ne bi odpustila, če bi bilo potem kaj narobe. V morju pa bom plavala 100%.

V prvi nosečnosti sem bila prepričana, da nosim fantka in so mi šli na živce vsi, ki so mi govorili-o tu bo pa lepa punčka,... potem nuhalna in potrditev mojega čuta in ko so še naprej težili s to punčko je mož enkrat to presekal in rekel ne tam noter je fant in nehajte že, saj vam je že od začetka pravila, da se motite. Ne bi povedala drugače. Tokrat me mika izvedet spol in tudi, če ga izvem ne bom povedala. Ime je pa pri nas vedno skrivnost do rojstva. Izbiramo pa bolj proti koncu, za prvorojenca sva izbrala dan pred popadki, čeprav sva že prej dobila vsak svoje finaliste. Rezervno sva izbrala tudi za punčko, saj veste nikoli se ne ve.
Kako bo tokrat ne vem-vam sporočim.

Pa še to naslednji pregled imam 6.6. popoldan

LPuser posted image

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 835
12.5.2011 14:14:43   
ursha666
Punce skupina na Fb je DECEMBER 2011... na profilni slikci je nosečka v rumenem...user posted image

Mene pa danes naganja za izbiro imena user posted image user posted image

(odgovor članu Laima)
Neposredna povezava do sporočila: 836
12.5.2011 15:39:07   
neon
ursha666 ta je dobra

mene že skoz "naganja" user posted image

se greva pa igro, da, ko je komu od naju ime všeč, si ga napiševa

tako mi je bila zadnjič všeč radijska voditeljica user posted image  (seveda samo po glasu), in sem rekla, da bo pa po njej

kdo ve, po kom bomo dali pa "ta pravo ime" user posted image  user posted image

Imamo se radi

(odgovor članu ursha666)
Neposredna povezava do sporočila: 837
12.5.2011 15:44:06   
neon
pa na FBku je toliko skupin za DECEMBER 2011 ....

je še kakšna posebnost?

ne najdem "rumene nosečke" user posted image

Imamo se radi

(odgovor članu neon)
Neposredna povezava do sporočila: 838
12.5.2011 15:58:23   
ursha666
poslala zs...

(odgovor članu neon)
Neposredna povezava do sporočila: 839
12.5.2011 15:59:57   
Medea10
Vtipkaj DECEMBER 2011, desno klikni na "skupine" 3. po vrsti je naša. Rumeno ozadje, črna nosečka. http://www.shrani.si/f/2b/10u/dqbPVS7/zajeta-slika.png
tam kjer piše, da je 9 članov.

< Sporočilo je popravil Medea10 -- 12.5.2011 16:00:46 >

(odgovor članu neon)
Neposredna povezava do sporočila: 840
12.5.2011 16:12:33   
ursha666
Madea10 -si se pomatrala :) user posted image user posted image

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 841
12.5.2011 16:19:57   
Laima
Ne vem katera pred mano je že zapisala, da upa, da se ne boste vse preselile na FB, ker vse ga nimamo.
Sama že zaradi svoje narave dela ga nimam, ker si ne predstavljam po kakšnih kanalih bi lahko potem ljudje prišli v kontakt z mano, pa tudi zaradi varnosti. Sem res previdnejše sorte in ne zaupam vsemu/vsakomur popolnoma. Nimam pa nič proti tistim, ki pletete tovrstno socialno omrežje in v tem uživate-da ne bo pomote.
Upam, da boste še kaj počvekale tudi tu.

Kje iščete imena?-imate kak dober link, meni so osebNo zelo všeč galska imena. Za fantka imam pri sebi že finalista, za deklico pa sem v iskanju, rada imam nenavadna, unikatna imena, a imam še veliko časa. Kmalu po rojstvu prvorojenca sem si zapisala imena, ki so mi všeč-slučajno sem naletela enkrat na neko stran ne netu, ki je sedaj žal ni več in mojega listka tudi ne. user posted image

user posted image bodite še naprej zdrave, tiste, ki vas kaj teži, naj se razblinijo skrbi in naj breme odide stran-se še kaj javim.
LP

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 842
12.5.2011 16:21:08   
nalia
Slaaaaaabooooouser posted image

Berem pa nič ne morem kej velik pisatuser posted image

(odgovor članu ursha666)
Neposredna povezava do sporočila: 843
12.5.2011 16:35:42   
Medea10
Imena iščem tu; http://www.otroska-imena.si/
Se mi zdi da jih je malo več na izbiro. Naš malček bo imel 2 imeni, ker jih ima že taprva. Pa da ne bo noben "izvenserijski" user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nalia)
Neposredna povezava do sporočila: 844
12.5.2011 16:37:29   
Laima
Nalia poznam občutek,

zdrži-ni prijetno. Bo kmalu bolje. Jaz imam dober dan danes. Upam, da bo tudi jutri tak. Včeraj, ko so me stehtali pa je tehtnica pokazala kar 2 kg manj, kot pred nosečnostjo-to zaradi slabosti pa sem jedla-nisem stradala.
Upam, da ti bo čim prej bolje.

(odgovor članu nalia)
Neposredna povezava do sporočila: 845
12.5.2011 16:38:57   
Medea10
nalia- user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Laima)
Neposredna povezava do sporočila: 846
12.5.2011 16:41:17   
Laima
Hvala MEDEA10, bom pogledala gor, če mi pade, kaj zanimivega v očke. Dvojno ime-pa uporabljate obe imeni ali le eno? Kako to, da sta se odločila za dvojno ime? Imata ti dve imeni kak poseben pomen za vaju?
Malo sem radovedna. Hvala za odgovore.

(odgovor članu Laima)
Neposredna povezava do sporočila: 847
12.5.2011 16:46:45   
Medea10
Ne, nima posebnega pomena sam nisva se mogla zedinit. Njemu je blo všeč eno, meni drugo, potem je pa dobila obe. Uporabljamo pa sam prvo- Alja. Drugo pa je sam na papirju. user posted image

(odgovor članu Laima)
Neposredna povezava do sporočila: 848
12.5.2011 16:56:51   
evelin
Tudi jaz se vam pridružujem na FB-ju. Prosim če me sprejmete - Eva

27.10.2008 se je rodila naša pikica Maša :)
30.11.2011 se je rodila naša bibica Žana :)

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 849
12.5.2011 17:49:16   
korinca
Dobrodošla evelin, mislim, da se tebe tudi spomnim še iz upajmo skupajuser posted image

(odgovor članu evelin)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.