Laima
|
O , končno sem vse prebrala in marsi kaj tudi že pozabila- ,nosečnost. No po kitajski tabeli in po kitjskem koledarju spolov mi je pokazalo za prvega otroka 2x, da bo fantek in pravilno , sedaj sem poskusila še za to nosečnost in je prišlo enako 2x punčka. Lepo bi bilo, potem bi imeli parček. Bom videli, če bi primerjala to nosečnost s prejšnjo sta kot noč in dan. V prvi mi ni bilo nič-počutje super, energije polno,.... sedaj pa obratno, čeprav sem danes veliko bolje-brez , upam, da me zapuščajo. Mogoče bo res drugi spol. Čeprav mi na koncu ni važno, le da bo vse uredu. Morje, ja mi gremo v Istro, da smo blizu, če se kaj zgodi. Malčk pa do Čateža-mali obožuje bazene in tobogane. Mami bo pa bolj v senčki in vse skupaj opazovala. V bazene me ne mika hodit, čeprav v termah vedno mrgoli nosečk, v Avstriji pa sploh-tja hodimo smučat - sem ena tistih bolj previdnih, ker si ne bi odpustila, če bi bilo potem kaj narobe. V morju pa bom plavala 100%. V prvi nosečnosti sem bila prepričana, da nosim fantka in so mi šli na živce vsi, ki so mi govorili-o tu bo pa lepa punčka,... potem nuhalna in potrditev mojega čuta in ko so še naprej težili s to punčko je mož enkrat to presekal in rekel ne tam noter je fant in nehajte že, saj vam je že od začetka pravila, da se motite. Ne bi povedala drugače. Tokrat me mika izvedet spol in tudi, če ga izvem ne bom povedala. Ime je pa pri nas vedno skrivnost do rojstva. Izbiramo pa bolj proti koncu, za prvorojenca sva izbrala dan pred popadki, čeprav sva že prej dobila vsak svoje finaliste. Rezervno sva izbrala tudi za punčko, saj veste nikoli se ne ve. Kako bo tokrat ne vem-vam sporočim. Pa še to naslednji pregled imam 6.6. popoldan LP
|