|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: DECEMBERKE 2011
13.5.2011 13:02:31   
Medea10
Danes pa niste tako zelo zgovorne user posted image
Sem ravno brala na otročarijah za 8. teden in seveda sem prebrala še vse ostale tedne tja do 20., naslednji teden bo pa spet isto. user posted image user posted image user posted image
Kje se skrivate punce?

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 876
13.5.2011 13:42:50   
MAMI 4
Jaz sem tudi brala razvoj ploda, sicer 11. teden (v katerem sem sedaj) in bila presenečena da bomo do konca tega tedna veliki 5 cm! Kar 2 cm več v 11. tednu. Me je pa že začela tiščati žogica v trebuhu, tako, da dobivam občutek da sem noseča...Lulat pa hodim itak na 1/2 ure...

Ima morda še katera terapijo za ščitnico? Namreč malo me je strah in komaj čakam, da mine 19. teden...
Če mi dajo previsoko dozo zdravil povzroči splav, premajhna količina hormonov pa škodi otroku. Zdaj sem sicer nekako v "normali" s terapijo, ampak v nosečnosti nikoli ne veš....zato poškušam biti čimbolj mirna in živeti zdravo. In res sem vesela, da sem lahko doma.

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 877
13.5.2011 14:48:11   
barbi81
po dolgem času se vam tudi jaz javljam. 6.5. sem imela pregled, videla pikico, srček bije user posted image , sem pa v 11t, nuhalno pa imam 24.5 pri Mujezinoviču v MB. Tudi jaz sem vaz dodala na FB, sem barbara....

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 878
13.5.2011 15:07:44   
Nutry
Pozdravljene!

Jaz še vedno brez nosečniških znakov, na pregledu sem bila vsa na trnih kaj bo. In se je lepo videl user posted image user posted image , veliki smo 24 mm, rok poroda imam prestavljen na 12.12. Uf, sem dobre volje, samo, da je vse ok.
NS naročena 1.6. pri dr Tul, Ljubljana.

Punce ogromno ste se razpisale, jaz nisem tako pridna. Nekatere razmišljate o imenih. Midva imava za punco že nekaj leto izbrano ime in bo verjetno kar ostalo pri Nini, za fanta pa še ne veva čisto točno. Včeč nama je redko ime, samo ne vem kako bi ga okolica sprejela (posebno tast user posted image ). V mislih imam ime, ki se enako imenuje kot prestižna filmska nagrada v ZDA user posted image . Malo uganke.

Drugače pa ne želiva vedeti spola in se bova pustila presenetiti. Kar bo samo, da bo, več kot dobrodošlo in sprejeto z ogromno ljubezni.

Želim vam lep dan,

Nutry

(odgovor članu barbi81)
Neposredna povezava do sporočila: 879
13.5.2011 15:09:23   
ursha666
IZVIRNO SPOROČILO: Béatrice

http://www.kofetek.com/index.php?option=com_content&task=view&id=48&Itemid=64

No meni po kitajskem kaže za sina, ki je že rojen pravilno...
Sedaj mi kaže punčko... bomo videli :)

Danes se počutim kar dobro...edino pri hrani mi nekaj obrača...
Upam,da ste ostale super...

Ste kaj vraževirne- petek 13-tega?? user posted image

(odgovor članu Béatrice)
Neposredna povezava do sporočila: 880
13.5.2011 15:10:14   
barbi81
a še to....:) jaz se ne skrivam pred mojimi, so vsi takoj na začetku zvedeli, da sem noseča ko se še prav vidlo nič ni... tak bi v vsakem primeru zvedli, moja mama bi še celo bila zeeeeelooooo jezna in žalostna, če ji ne bi povedala....glede spola komaj čakam, da izvem kaj bomo dobili, tudi v prviuser posted image  sem hotela takoj vedet, da sem lahko primerne stvari kupovala in tapravo ime izbrala. zdaj mi vsi napovedujejo fantka, bomo videla, upam, da že na nuhalni user posted image . na 3D pa tudi tokrat grem k Lukmanu na Ptuj! te slikice in filmček je re nekaj lepega in to moraš imet user posted image . je pa res da je zeeelooo drago.

Želim vam čim manj srečanj s wc školkami.....L.p.

(odgovor članu barbi81)
Neposredna povezava do sporočila: 881
13.5.2011 15:32:23   
nalia
hej hej

Nutry midve mava na enak dan rokuser posted image ,drgač pa Oskar (Oscar) je men prav luštno imeuser posted image user posted image

Meni danes za spremembo ni slabo,počivam veliko in jem na par ur.Sem pa zelo nejevoljna in sitna danes,kr pričkam se z mamo,me vsaka stvar spravi iz tirauser posted image ,danes ni moj najboljši danuser posted image

Mož mi je kupil danes ingverjeve piškote in bombončke,upam da bo kaj pomagalo oz.blažilo slabosti v prihodnje. O imenih že razmišljate??vauuu,st sem še brez idej,za pupo mi je eno ime všeč,za fantka sem čisto brez idej.

Grem še malo počivat,sem utrujena od počivanjauser posted image user posted image

(odgovor članu barbi81)
Neposredna povezava do sporočila: 882
13.5.2011 15:35:16   
dspela

user posted image

PDP,
nick, starost, število user posted image , število user posted image , prvi pregled, naslednji pregled, NS, kraj  

27.11.
candi, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?, ?
29.11.
Beatrice, 26, 1user posted image , 0user posted image , 18.4., ?, 16.5., Ljubljana
1. 12.
sugababy, ?, 3user posted image , 1user posted image , 19.4. ?, 12.5., Ljubljana
lelo, 28, 2user posted image , 1user posted image , 10.5. ?, 24.5., ?
Agnes27, 28, 1user posted image , 0user posted image , 20.4., 25.5., 24.5., ?
2. 12. 
bobek05, 30, 2user posted image , 1user posted image , 8.4., 3.6., 23.5,?
lilije, 29 , 2user posted image , 1user posted image , 13.4., 25.5, 24.5., Celje
3. 12.
sashy, 23, 3user posted image , 2user posted image , 18.4., 18.5., ?, okolica Ljubljane
Sizikaa, 29, 2user posted image , 1user posted image , 22.4., 17.5, ?, ?
4. 12.
Twixy , ?, 6user posted image , 1user posted image , 5.5., 6.6., ?, ?
5. 12.
helena08, 31, 3user posted image , 2user posted image , ?. ?, ?,?
Laima, 32, 2user posted image , 1user posted image , 21.4., 6.6., 31.5., ?
6.12.
hribovkati, 32, 1user posted image , 0user posted image , 19.4. ?, ?, Velenje
ursh_, 25, 1user posted image , 0user posted image , 22.4., ?, ?, Grosuplje
pamzika, 25, 1user posted image , 0user posted image , 19.4., 17.5., ?, ?
MAMI4, 34, 6user posted image , 4user posted image , 12.4., 24.5, ?, Koper
7.12.
Monstera, 24, 1user posted image , 0user posted image , 18.4., ?, ?, Ljubljana
flora1983, ?, 3user posted image , 2user posted image , 5.4. ?, ?, Velenje
mala81, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, 25.5, ?
AljaAn, 34, 2user posted image ,1user posted image ,21.4, 5.5, 31.5, ?
8.12.
9.12.
fortune, 30, 1user posted image , 0user posted image , 29.4, ?, ?, Ljubljana
10.12.
Anonimnauser posted image , ?,  ?user posted image , ?user posted image , 5.5., ?, ?, ?
morje2011, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, ?
11.12.
catt, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?, ?
12.12.
nalia, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, 1.6, 31.5, ?
sover, 360361 , 362363user posted image , 0user posted image , 5.5. ?, ?,?
13.12. 
14.12.
Taddy78, 32, 3user posted image , 1user posted image , 4.5., ?, ?, ?
15.12.
Nutry, ?, 3user posted image , 0user posted image , 3.5., 13.5., ?, Ljubljana
mixi, 29, 2user posted image , 1user posted image , 26.4., 27.5., 6.6., Koper
neon, , 30, 2 user posted image , 0 user posted image ,  28.3, 20.5, ?, Okolica Šentjurja
tetka10, 22, 2user posted image , 0 user posted image , 11.5., ?, 30.5, Ljubljana
16.12.
evelin, ?, 3 , 1 , 21.4., 4.5., ?, ?
17.12.
Mufka, 33, 1user posted image , 0user posted image , 4.5., ?, ?, Brežice
sarar, 29, 4user posted image , 2user posted image , 25.5., ?, ?, Ljubljana
18.12.
Acitak, 27, 2 user posted image ,1user posted image ,3.5,21.5, ?, Velenje
19.12.
ketikat, 33, 2user posted image , 1user posted image , 13.5., ?, 1.6, tujina
20.12.
Medea10, 21, 2user posted image , 1user posted image , 9.5., 7.6, 2.6, Maribor
j.b., 25, 2user posted image ,1user posted image , ?, 7.6, 6.6, ?
21.12.
22.12.
23.12.
buxl, ?, 1user posted image , 0user posted image , 16.5., ?, 14.6., ?
24.12.
25.12.
kasija, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?, okolica Ljubljane 
26.12.
27.12.
Ursha666, 26, 2user posted image , 1user posted image , ?, 14.6, 1.6, Idrija
tasa3, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, ?, ?
nepovemše, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?. 20.6, ?, Ljubljana
28.12.
29.12.
30.12.
31.12.x.12.
barbi18, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?. ?, ?,?
ema09, 31, 1user posted image , 0user posted image , 9.5., 17.5., ?, Žalec
Bibana, ?, 1user posted image , 0user posted image , 29.4., ?, ?, ?
Jassika, 36, 4user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, ?
naja81, ?, 2user posted image , 1user posted image , 11.5., ?, ?, ?
korinca, 37, 3user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, ?
dspela, 676677, 2user posted image , 0user posted image , 24.5, ?, ?, okolica Celja
Ajraz, 27, 1user posted image , 0user posted image , ?, 11.5., ?, Gorenjska
katy82, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, ?
Bethany, 721722, 2user posted image , 1user posted image , 31.5, ?, ?, Celje
kyl24, 24 , 0 user posted image  , 746747  user posted image  , 28.4, 31.5, 1.6okolica idrije 

SKUPAJ NAS JE : 55
NOSEČKE Z DVOJČKI:  

Z nami so pot začele:
aprilasemtuuser posted image
mala bejba user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net                          - mama.si
    - nosečnica.si                             - babybook.si
        - noseča.com                             - pregnancy.org
- bibaleze.si                               - bambino.si
                   - mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
- Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
- Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
- Priznanje očetovstva
- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 883
13.5.2011 15:46:21   
Mufka
pozdravljene punce,

jaz sem imela ta teden takšno gužvo, da vas še brati nisem utegnila. Prav tako mi ni uspelo priklicati ginekologa da bi se naročila na nuhalno. Kadar sem gegnila, je bilo zasedeno, cel dan pa nisem mogla dežurati na telefonu.

Malo sem pogledala za nazaj: facebook, ga imam in ga tudi uporabljam, ampak še ne razglašam, da pričakujemo, ker še nisva povedala vsem. V službi jih počasi pripravljam, da ne bo prehud šok. sem imala prav krizo par dni nazaj, ko sva šla vabit prijatlje za poroko in sta nama povedala nazaj, da pričakujeta otroka. Jee, ravno enako noseči sva, pa sem se morala ugriznit v jezik, ker sva rekla, da še ne bova povedala vsem. Ta vikend poveva mojim. Tast in tašča že vesta in sedaj me čuvata, kot da sem iz porcelana. Namreč zidamo in bi rada čim več pomagala. Pa kao ne smem to, pa ne ono. HALOOO? Vseskozi jih moram prepričevati, da nisem bolana, da se super počutim in da je gibanje zdravo. Se kar bojim, da se bom prehitro navadla na razvajanje. :)

Spol: jaz si želim zvedet prej, moj dragi pa pravi da ne. Mu pač ne bom povedala, če ne želi. :) Bo bolj zanimivo. Midva sva tudi pristaša lepih slovenskih imen in sva imela že zbrane, preden sem zanosila. Če bo punčka bo po moji sestri, ki je umrla, če bo fant bo pa po njegovem stricu, ki je tudi že umrl. Bi pa verjetno težko izdrala ime, ki bi se pogosto uporabljal v žlahti ali pri bližnjih prijateljih. Oba najina imena sta zelo redka in poznam malo ljudi s temi imeni, čeprav sta lepa.

Šla sem probat obleko in sploh ni panike, imam še par kil fore, da se zredim do poroke. Se mi je odvalil en kamen od srca. Zadnjo probo bom imela teden pred poroko, tako da bo vse super.

Tko, lep vikend vsem, jaz grem polagat ploščice. :)

(odgovor članu barbi81)
Neposredna povezava do sporočila: 884
   DECEMBERKE 2011
13.5.2011 17:36:54   
pomladpomlad
user posted image .....pa še ena nova članica, se vaj je pridružila.  Midva pa pričakujeva naraščaj prve dni decembra. Komaj čakam, da zvem kaj bo.....upam, da punčka.
Malce oziroma kar dosti me je strah, prva nosečnost pri 37. V ponedeljek imam pregled pa bomo videli. Srcek sva že slisala prejšni mesec in je veselo bil user posted image user posted image , utrujenost je na višku. Brez popoldanskega počitka ne dočakam večera. Hvala bogu pa nimam nobenih slabosti....

(odgovor članu AljaAn)
Neposredna povezava do sporočila: 885
13.5.2011 19:09:20   
korinca
pomladpomlad, pozdravljena in dobrodošla user posted image

Tudi jaz imam 37 let, doma imam sicer že pubertetnico in, ko sem se moji ginekologinji potožila, da me malo skrbi zaradi let me je hitro potolažila s tudi nekaj prednostmi malo poznejšega materinstva. user posted image

Želim ti čimmanj tegob in, da te utrujenost kmalu mine

(odgovor članu pomladpomlad)
Neposredna povezava do sporočila: 886
13.5.2011 19:23:55   
Bethany
Hojla,

vse, ki se pridružujete v FB skupino, samo v opozorilo, da se to dejanje vidi na zidu prijateljev, ko te dodajo v skupino... mene so že začeli spraševati o tem, hehe... user posted image

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 887
13.5.2011 19:45:51   
Béatrice
MAMI4 - jaz imam probleme s ščitnico - hipo. Bila na polikliniki in mi je zamenjala terapijo, vendar ne zaradi nosečnosti. Začela sem s TSH 2,88, v 10.tednu sem imela 3.0, zdej imam v začetku junija ponovni odvzem krvi. Naj te ne skrbi, saj ti bo telo samo povedalo, da je kaj narobe, sploh če imaš že dalj časa probleme. Drugače pa pejd do osebne zdravnice in te naj da na odvzem, da se pomiriš.  Kot sem pa že enkrat prej jemala pa jemlji folno kislino samo ELEVIT, ki je brez dodanega joda, ki je pri ščitnici zelo pomemben.

FB - šele, ko vsi prijatelji in sorodniki izvedo.

Tuš vabi in potem Minuta do zmage...

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 888
13.5.2011 20:11:46   
ursha666
Važno,da se vsebine ne vidi a ne??user posted image

(odgovor članu Béatrice)
Neposredna povezava do sporočila: 889
13.5.2011 20:41:13   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: ursha666

Važno,da se vsebine ne vidi a ne??user posted image

sej je vsakemu jasno, kaj je vsebina, ko vidi nosečko kot profilno sliko.... user posted image mogoče bi jo začasno zamenjale, v neki nedoločenega?

(odgovor članu ursha666)
Neposredna povezava do sporočila: 890
13.5.2011 21:05:34   
Medea10
Hej babe kako ste? Mi smo bli danes na enem obisku, kjer majo mesec in pol staro punčko. Mi jo je kolegica dala v roke in začela je jokat. Rekla mi je naj si jo obrnem na trebuščka in jaz si nisem upala. Tako me je blo strah da mi bo padla, če jo začnem obračat. Halo? Ne dolgo nazaj je naša Alja bla taka mičkena dojenčica jaz pa taka prpa. user posted image
Mogoče je krivo to, ker vem da ni "moja". Prav zbedirana sem. Zdaj pa grem v horizontalo.
Se tipkamo jutri. Nočko.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 891
13.5.2011 21:54:31   
sashy
hOJ

No pa se spet javljam po dolgem času.
Najprej:
dspela: najlepša hvala ker si prevzela skrb za seznam, jaz enostavno ne najdem časa, ker prenavljamo stanovanje in sploh nisem nič na računalniku.
Vidim, da ste ustanovile tudi FB skupino - bi se pridružilauser posted image

nekatere bi že imena izbirale. Jaz se tudi že tega veselim z izjemo, da tokrat ne bova vprašala za spol in bova imela pripravljeni dve imeni, vendar še nisva govorila o konkretnih imenih.

kitajski  koledar: meni za prvega sina kaže pravilno, za hčerko pa mi pokaže fantka, ampak je za enkrat še zmeraj punčkauser posted image . Tokrat pa mi kaže, da bomo imeli še eno punčko. Očka se je ne bi braniluser posted image

Tokrat obljubim, da se bom javljala malo pogostejeuser posted image

Nočka

Moji sončki:
Anej 5.5.2008
Taja 23.11.2009
Brina 5.12.2011

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 892
14.5.2011 6:04:31   
ursha666
Jutro!
Zamenjala sem prikazno sliko skupine na fb... user posted image

Drugače pa, komaj čakam da bom šla domov (služba).
Sem nakoncu z energijo...Včeraj pop.v službi danes pa dopoldan...

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 893
14.5.2011 8:22:40   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: ursha666

Jutro!
Zamenjala sem prikazno sliko skupine na fb... user posted image

Drugače pa, komaj čakam da bom šla domov (služba).
Sem nakoncu z energijo...Včeraj pop.v službi danes pa dopoldan...

hehe, kul! Zdaj je malo manj jasno, menda... user posted image user posted image

No, meni včeraj ena kolegica zvečer na msn napiše, ja, čestitke! Js pa, kaaaj? Seveda ji ni ušlo tisto kratko obvestilo, da sem bila dodana v to skupino in je takoj pogruntala zakaj se gre... Mah, kaj čmo... Tole nosečnost bo itak težje zadržat skrito kot prvo, sem se že sprijaznila s tem. user posted image user posted image

Ursha, naj ti šiht hitro mine! Mene je že zdaj groza ponedeljka, ko sem bila dva dni doma, kak se človek razvadi na komot, hehe...

(odgovor članu ursha666)
Neposredna povezava do sporočila: 894
14.5.2011 8:24:58   
ursha666
Ja se razvadimo takoj... user posted image
Uf kje je še dopust in tistih 14 dni user posted image  Komaj čakam 20 junij user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 895
14.5.2011 8:54:58   
Laima
Jutrčke user posted image ,

že dva dni sem brezuser posted image , sem prav user posted image .

Medea 10-odgovor na ebay china
ker je nizka vrednost ne bo carine, lahko pa ti pošljejo iz carinske pošte, da so pregledali paket in da jim pošlješ račun (ko to narediš) dobiš paketek takoj naslednji dan domov.
Iz kitajske sem samo parkrat nekaj naročila, največ paketkov na moj naslov priroma iz anglije, amerike in nemčije-manjše vrednosti iz amerike so brez carine, večje pa ja-nekatere zadeve se mi je splačalo naročit kljub dodatni carini, saj določenih artiklov pri nas sploh ni mogoče dobit.

Dobrodošle nove!

Za Majo Keuc sem tudi jaz vesela, ker ima res dober glas. Vokalno je prav osvežitev na naši glasbeni sceni. Pesem pa tako-tako(je dobra, a ne gre ravno v uho) Bomo videli kako bo evropa glasovala danes. Sploh naši sosedje, ki letos nimajo predstavnice v finalu. Sem evrovizijski fan. Vse dobro in čestitke že za finale user posted image user posted image user posted image

Danes se mi obeta še žur od moža. Praznuje user posted image in danes bodo izvedeli najini prijatelji za prihod novega družinskega člana/članice. Moram it spečt 2 parmezanovi ruladi za predjed, pripravit polnjene paprike in burek-pol pa mal počivat in popoldan prihod ljudi. Sfiniširat moram pa še torto.Sem že sedaj utrujena.

user posted image lepo se imejte in se še kaj javim-najbrž jutri-danes bo pestro.

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 896
14.5.2011 9:00:54   
ursha666
Laima - lepo praznujte!

(odgovor članu Laima)
Neposredna povezava do sporočila: 897
14.5.2011 9:18:33   
Medea10
Da se še jaz javim. Kako ste? Upam da super. Upam pa tudi da slabosti več ni, tako kot pri Laimi user posted image Naj čim dlje ostane tako.
Mi moramo ob 12h na krst user posted image . Ob 14h pa moramo bit v P, gremo na obisk user posted image sam pupe ne bomo mogli videt.
Popoldan naj bi pekla Pijano nevesto, sam ne vem kak bo to zgledalo. user posted image Mogoče se mi celo posreči. Sem totalni antitalent za peko. Drugače pa rada pečem, sam skoraj nikol ne rata user posted image user posted image user posted image
Moj je tamali včeraj oblekel majčko "VELIKA sestrica" in jo nesel k dediju. Prebral je, ni pa nič komentiral. Že pri Alji je rabil nekaj časa, da dojame. Upam, da bo tokrat dojel malo prej user posted image Zdaj bodo že skoraj vsi vedeli, razen moje familije.. Ampak oni bodo zvedli itak zadnji, ker si najbolj nismo. Babica s katero sem si najbližje pa že ve.
Laima- lepo praznujte! user posted image
Ursh666- naj ti čim prej mine na šihtu.
Lepo se imejte danes smo na vezi. user posted image

(odgovor članu ursha666)
Neposredna povezava do sporočila: 898
14.5.2011 21:03:15   
nepovemše
Sem videla na seznamu, da sem pod datumom 27.12.

Pravilno je pa 27.11.

Ne bom sicer še pobegnila med novembrke, bi pa prosila, da popraviteuser posted image
lepa hvala
in lp

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 899
15.5.2011 7:22:11   
nalia
Doro jutro!

Se vidi da je vikend,nobene nikjeruser posted image !
Kako ste? Kaj novega? Kako počutje?

Jaz sem kar solidno,slabosti so v mejah normale (trkam!!!), Zadnje čase pa čutim metuljčke v trebuhu,vem da je še prekmalu za premike,ampak kot da imam mehurčke v trebuhu in pokajouser posted image user posted image .

Moj mali zargrajač se je zbudil,torej odhajam. Se beremo.

(odgovor članu nepovemše)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.