|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: DECEMBERKE 2011
12.5.2011 18:18:34   
dspela
Zdaj pa si bom vzela čas in vas malo pokomentirala.

Seznam se ga hotela zdaj porihtat in mi noče ga objavit. Že 3 krat mi je to napisalo.
Microsoft VBScript runtime error '800a0009'
Subscript out of range: 'ik'
/forum/js/rteclass.asp, line 343

Bom ga jutri probala ga uredit.Očitno bo šlo samo 1 krat na dan ali pa je kje kakšna napaka.

Na morje midva ne bova šla.Bova pa šla v toplice, Čatez ali Moravske. Šla pa bova nekje septembra.

Takrat pa ne bo problemov zaradi kopanja,kajne? Ne bom dolgo v vroči vodi,ko bom prišla ven se bom preoblekla,...

medea10,čestitke teta user posted image

ursha666, prav imaš...iz drugega FB-ja se ne vidi nič!!

media10, midva nočeva vediti za spol..naj bo presenečenje. Imena pa tudi ne bova povedala.
Jaz sem mislila vprašat za mnjenje v prvi user posted image ,pa je reku moj da ne. Sem v dilemi tudi zdaj.

Prosim za mnjenje. Obema je všeč za fantka ime Aljaž. Mojemu je samo to ime najbolj všeč.
Problem pa je tu, da je v žlahti, že 2x to ime. Od mojega očeta ima teta vnuka Aljaža in od moje mame ima bratranec vnuka Aljaža.

Kaj bi ve naredile?

evelin, jaz te bom dodala.

Jaz pa imam še kr težave s prebavo. Danes me je že ob 3 zutraj začelo matrat, da sem komaj na wc prišla.
Ne vem, kaj naj pojem ali popijem, da bo boljše. Ima katera te težave?

(odgovor članu acitak)
Neposredna povezava do sporočila: 851
12.5.2011 19:49:19   
j.b.
Živjo punce,
za seznam: PDP 20.12, 25 let, 2 user posted image , mam že enega user posted image doma, np 7.6., NS 6.6.

dspela, tole z imeni se strinjam s tabo - glede pomislekov. Tudi midva sva, ko sva prejšnjič zbirala ime, zelo gledala na žlahto, ter na imena otrok prijateljev. Pomoje sva se preveč ozirala na to ... Mi je pa všeč, ker trenutno ni nobenega Matica okoluser posted image ga imamo sam miuser posted image

Morje, želim si it, ker že lansko poletje nismo šli, je bil Matic premajhen, ker je majček 2010. Tak da letos OBVEZNO!user posted image Nč važn kam!

fb, se vam pridružim v skupini čez kakšen mesec. A *ebi ga, tut jest mu ne zaupam prevčuser posted image

imena, meni osebno so všeč slovenska ter enojna imena. Nimam pa nič proti staršem ki svoje otroke poimenujejo drugače. Sej sm odprtega tipauser posted image Problem mava, ker mojmu nč ni všečuser posted image on je še bolj za starinska, jaz bi kaj bol modernega ala Tjan ... Mah imamo še 7 mescov za razmišljat. Aja, drgač mi je pa tut Aljaž všečuser posted image , bom predlagala naslednjič ko se bova pogovarjala o imenihuser posted image

kitajski horoskop, oz. tabela ... a bi bla ena tolk prjazna, pa bi prpopala gor linkuser posted image prosimuser posted image

Počutje je pa kokr kdaj. Zjutaj sem običajno paf, potem pridem počas k sebi, zvečer ko gre tamal spat, pa tut mene sam vrže na kavč ... Nemorem več ... Sem pa pomoje tut jest zgubila 2 kg, ker mi zvečer enostavno preveč slabi da bi jedla ... groza user posted image

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 852
12.5.2011 21:50:07   
Béatrice
http://www.kofetek.com/index.php?option=com_content&task=view&id=48&Itemid=64

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 853
12.5.2011 21:50:36   
Béatrice
kitajska tabela spolov... upam, da je prava.

(odgovor članu Béatrice)
Neposredna povezava do sporočila: 854
13.5.2011 6:59:58   
sarar
dobro jutro punce! kako ste? upam, da bo danes slabosti manj ali pa sploh objemanja s školjko...
dspela, ni važno a si user posted image  2 meseca ali 9 mesecev, riskiraš če greš v toplice. ampak, saj se sama vsaka odloči. jaz ne obsojam nobene, vem pa, kaj je meni rekla gin.v prvi user posted image . in tudi, ko smo šli pred nekaj leti v moravce, ker poleti dopusta nisva dobila, sva šla tja, da se je vsaj starejši nakopal. no, jaz sem bila pa takrat v 6. mes.user posted image . pa sem ju samo gledala, kako se kopata... jaz pa gledala zraven in se v vročini scvrla user posted image . samo svoje mnenje povem... obstajajo pa bazeni prav za nosečke, samo ti niso termalni, ker se tudi glivice tu hitreje razvijejo...
punce, za fb nisem preverjala z drugega rač, ker imava samo enega tako da se opravičujemuser posted image
link za kitajsko tabelo sem poskušala, pa mi ni šlo. bom pol probala še enkrat. mogoče pa keri drugi uspe? beatrice, a bi hotla pripopat link od kitajske tabele gor ki je na bambinu?

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 855
13.5.2011 8:52:32   
Bethany
http://www.bambino.si/spol_otroka_po_kitajski_karti

meni pokaže fantka, isto pri prvem, pa je punčka... torej bo zdaj tudi? Meni je prav. user posted image user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 856
13.5.2011 8:57:20   
nalia
dobro jutro!

Zaenkrat mi še za čuda ni slabouser posted image ,celo v trgovino sem uspela it,pa ne vprašajte kako se mi je mudilo nazajuser posted image ,sem se kr tresla,v smislu jooj kaj pa če mi bo zdaj slabouser posted image . Pa je blo treba it,je možek včeraj pozabil name,nabasala sem si kup jogurtov in bombončkov da mi malo okus spremenijo.

Glede tabele-men je v prvo zadelo,zdaj kaže pupouser posted image ,komaj čakam da zvem spoluser posted image ,mi bomo vprašali,ker morem vedet zaradi stvari,cunjic,ker imamo doma tipične fantovske stvari,itak da bi še kaj dokupila,tudi če bi bil še v drugo fantek,že zaradi lušt.

Glede toplic in kopanja v nosečnosti sem že povedala,jaz se ne nameravam namakat v bazenih,mož me je že včeraj začel spraševat kam na morje pa sem mu rekla da bi jst kr ne šla,oz,da se bomo o tem pogovarjali čez kak mesec,zaenkrat nimam nekih lušt še it kam.

Evrosong-juuuuupiiii!!!user posted image user posted image user posted image user posted image ste gledale? Jaz sem vesela za našo Majouser posted image ,sem šla že spat ,nisem čakala glasovanja,pa me je mož zbudil ko je v dnevni sobi kričal toooooooouser posted image user posted image

Prebava-jst imam pa ta problem da imam večkrat celo drisko,kot pa da sem zaprtauser posted image ,tehtnica pokazala danes +2,5kg,sploh ni tolk velik šeuser posted image

No kje ste da kako rečemo mamike?

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 857
13.5.2011 9:44:54   
Medea10
Dobro jutro babe, kako ste? Upam, da da boste danes vredu, da vam ta petek 13. odnese vse slabosti. user posted image Meni je moje jutranje srečanje z Gospo Školjko (če bom spoštljivo napisala se mogoče ne bo potrebno več srečat z njo- kaj veš) user posted image žal ostalo. Mogoče ga pa jutri ne bo. user posted image
Maja je v finalu user posted image user posted image user posted image Meni je prav všeč njen glas, pesem pa tudi. Stvar okusa pač.
Včeraj smo šli kupovat nekaj za tamalo nečakinjo user posted image user posted image user posted image in seveda sva morala še naši tamali nekaj kupit. Mojemu je v oči padla klaviatura in seveda smo jo kupili... Mi je žal. Zelo. Zdaj pa samo "igra" meni se pa lahko zmeša. user posted image Tamali smo pa kupli igračko-uspavanko. Mi je bla zelo všeč, pa še drugo melodijo ima (spi dete spi), ne tiste tipične uspavanke, ki mi že najeda. user posted image user posted image user posted image user posted image Mami dobi pa tako lično spominsko knjigico za vse spomine, ki jih drugače hitro pozabiš. Ati pa kar liter nekega dobrega vina. Bo kul? user posted image
Punce, sem vam na FB objavla sliko (v skupini) od tamale borke. user posted image
Toplice, bazeni, vnetja- baje obstajajo prav neki tamponi za nosečnice, da se lahko kopajo v bazenu. Vidla jih še nisem, sam slišala sem.
kg- meni se niso spremenili.

(odgovor članu nalia)
Neposredna povezava do sporočila: 858
13.5.2011 10:05:52   
korinca
dobro jutro punce!

Evo , zdaj, ko sem na bolniški doma, ko imam končno priložnost naspati se, zdaj že dva dni vstanem ob 7ih.user posted image
Enostavno ne morem spati. Tudi zvečer težko zaspim imam prav "mevlje v riti" user posted image

Dspela meni je bilo v prvo eno ime ful všeč. pa ga nisem dala samo zato, ker ga je imela soseda, prijateljica. Na koncu sem ugotovila, da se otroci niti mi kasneje nismo nič družili.Imam pa Ajdo staro 14 let in takrat je bilo to ime zares zelooo redko. Leto kasneje jih je bilo kolker si hotu. Tako, da, če ti je ime všeč, če ti zveni, če čutiš, da je pravo, potem se ne oziraj na druge. Popularnost in pogostost imena sta relativni. Zelo kmalu se lahko čisto spremeni.

Kar se kitajske tabele tiče mi v prvo kaže punco (ki jo imam) in zdaj mi tudi kaže pupo :)
Pri cunjicah in otroški robi mi nič ne pomaga, saj smo od taprve že pred leti vse raztalali in nimam prav ničesar več doma.

Prebava mene heca že od začetka. En dan tako, drug dan drugače. Od zaprtja do driske user posted image

Za našo Majo pa user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu nalia)
Neposredna povezava do sporočila: 859
13.5.2011 10:34:00   
MAMI 4
Pozdravljene!

Že nekaj časa ne pišem...utrujenost, pa še mož je na službenem že skoraj en teden...sem čisto zmozgna.

Sem samo nahitro prebrala, saj ste se razpisale....

Malabejba, žal mi je za tvojo pikico. Verjamem, da bo pazil na vas, ta mali angel. Vzami si čas za žalovanje...čeprav ne boš nikoli pozabila, saj je bil del tebe in še vedno je, bo posijalo sonce tudi zate. Sama sem po SS zanosila po 4, 5 mesecih- vmes so bile borbe, bi ne bi poskusili znova...saj ga ne bo nihče nadomestil...pa vendar je sedaj moje srce spet polno upanja in sem vesela, da sva se tako odločila. Tvoja pot je pa tvoja, na njej ti želim, da bi našla srečo in nasmehuser posted image .

Medea10- čestitke za nečakinjo, upam, da je vse ok. Želim vse dobro.
Skakanje na trampolinu pa raje prestavi za 1 leto in pol...

V torek sem bila na pregledu, noseča 10 ted. Moj mali pikec je bil velik malo manj kot 3 cm, srček šibal, zaenkrat vse ok (razen ščitnico moram kontrolirati, ker jemljem tablete in je nek hormon znižan).
Na nuhalno ne grem, kar sem povedala tudi G. Mi bo pa ona pri 12. tednih naredila UZ, tako, da imam pregled 24.5.2011..

Trebuh imam tak kot bi bila v 4.-5. mesecu...

Ne rabim se bati, da bi vsi zvedeli za nosečnost, ker se mi itak vidi (kot sem napisala imam taaak trebuh) in ko sem povedala mlajši hčerki (po pregledu), je povedala v vrtcu, tako, da sedaj vedo najbž že vsi....

Aja, še to. Sedaj sem 2-3 tedne na dopustu, potem pa na bolniški do porodniške (rizična nosečnost-zaradi ščitnice, predhodnega SS, itd...)

Lep pozdrav vsem in lepo se imejte!user posted image

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 860
13.5.2011 10:45:49   
MAMI 4
aja KORINCA, želim ti, da bi se dobro izteklo....počivaj

Glede kitajskih tabel pa žene- pustite stati-lari fari...
Saj vam bo G povedal če boste želele izvedeti za spol...še malo.

Ne bom pozabila, ko sem čakala prvega otroka so mi vsi napovedovali, da bom zagotovo rodila fantka (in to mi je rekel skoraj vsak, ki me je videl, tudi v kitajsko tabelo so gledali...)...in so me prepričali (G nisem vprašala za spol)... ko sem rodila so mi povedali, da imamo eno lepo punčkouser posted image -prvi trenutek šok, potem sva se z možem začela smejati in hitro tuhtala po imenu...saj sva bila pripravljena na fantka. Itak za naju spol ne igra vloge, vendar sva se takrat pustila prepričati... Za naslednje otročke sem pa raje vprašala G (niti enkrat se ni zmotil). Bom pa vprašala tudi tokrat, saj se mi zdi lepše, da se z otokom povežem tako, da ga kličem po imenu...

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 861
13.5.2011 10:46:37   
Bethany
IZVIRNO SPOROČILO: Medea10

...
Toplice, bazeni, vnetja- baje obstajajo prav neki tamponi za nosečnice, da se lahko kopajo v bazenu. Vidla jih še nisem, sam slišala sem.
kg- meni se niso spremenili.

niso glih za nosečnice ampak na sploh za ženske za v bazen, da preprečiš morebitne okužbe. Ampak meni jih je moja G odsvetovala, je le tampon, ki draži sluznico...

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 862
13.5.2011 10:49:40   
korinca
MAMI 4, si ti v službi povedala zakaj si na bolniški? Kar jaz imam prav paniko zdajle spet poklicat šefa in mu reči, da me še vsaj en teden ne bo. Ko sem ga klicala v torek, ko sem šla od g. sem mu rekla,  da me ta teden sigurno ne bo, naprej pa bom sporočila, pa mi je rekel a glih zdaj ko vas rabimo user posted image . In danes me je že sodelavec klical, da je šef rekel, da pridem v ponedeljek. Mislim kako obračanje besed user posted image  Prav grozno mi je klicati zdaj spet ... Ne vem ali bi kar povedala da sem noseča. ali kaj... po drugi strani pa nima kaj kdo spraševati zakaj je človek na bolniški....

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 863
13.5.2011 10:53:10   
Bethany
Spol: ja, js tud hočem obvezno vedet, če se bo le pustil pokazati. Tudi v prvo sma na morfologiji zvedla, da bo punčka in isti dan je dobila ime. Nekak mi ni, da bi do konca nosečnosti govorila o one-ju, ali skrivala spol, ko te itak vsi ful sprašujejo, kaj bo. Pa naj vejo, meni je vseeno. Pa tak kot je napisala MAMI4, se lahko že med nosečnostjo povežeš z otrokom tako da ga naslavljaš z njegovim imenom in seveda določenim spolom. user posted image user posted image

Poleg tega morate tiste, ki želite na koncu presenečenje, zelo paziti pri pregledu, da se G. ne zagovori. user posted image Kar se rado zgodi... Moja je sicer zelo diskretna in me je vedno pred UZ-jem vprašala, če vemo spol, preden je kaj začela razlagat.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 864
13.5.2011 10:55:13   
korinca
MAMI4, hvala za lepe želje user posted image . Danes se je krvavitev ustavila, samo še malo se paca...

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 865
13.5.2011 11:11:53   
MAMI 4
Draga korinca! Ti in tvoje dete sta zdaj prvo. Glede na težave, ki jih imaš...in kolikor sem prebrala si jih imela, boš ti najverjetneje doma še dolgo časa... Na tvojem mestu bi mislila samo na to, da narediš vse kar ti lahko, da se nosečnost obdrži, v službi bodo nadaljevali tudi brez tebe! Se bodo znašli, se bodo morali.

Jaz sem v službi povedala že preden sem šla na ta pregled (V torek), saj mi je že pred 1 mesecem G. omenila bolniško in sem morala poskrbeti za zamenjavo. Šef sicer ni bil navdušen ,vendar sem mu povedala, da imam zamenjavo in da bom v tej nosečnosti bolj previdna (bom pazila nase in na dete, ki ga nosim), potem je sprejel mirno.
Je pa po moje že nekaj slutil, saj sem imela pred tem že 2. pregleda in sem morala prej iz službe...

Jaz bi na tvojem mestu povedala, saj tako tudi ve, da boš dalj časa odsotna in ti bo nehal nergati....Morda bo lažje sprejel tvojo odsotnost in te bo pustil pri miru, ti pa boš bolj mirnauser posted image . Srečno!

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 866
13.5.2011 11:29:30   
MAMI 4
Mi je pa ušlo vse o FB ju. Najbrž ne morem najti skupine, če nisem prijavljena. Sicer tam nisem ravno dejavna, vendar če je ta skupina skrita pred radovedneži, mogoče...

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 867
13.5.2011 11:45:20   
Bethany
Js sem vas pa našla na FB, skupino, zdaj me pa zanima, če se priključim, se bo to pokazalo na mojem zidu?? Al lahko tisto tudi skrijem?

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 868
13.5.2011 11:46:13   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: MAMI 4

Draga korinca! Ti in tvoje dete sta zdaj prvo. Glede na težave, ki jih imaš...in kolikor sem prebrala si jih imela, boš ti najverjetneje doma še dolgo časa... Na tvojem mestu bi mislila samo na to, da narediš vse kar ti lahko, da se nosečnost obdrži, v službi bodo nadaljevali tudi brez tebe! Se bodo znašli, se bodo morali.

Jaz sem v službi povedala že preden sem šla na ta pregled (V torek), saj mi je že pred 1 mesecem G. omenila bolniško in sem morala poskrbeti za zamenjavo. Šef sicer ni bil navdušen ,vendar sem mu povedala, da imam zamenjavo in da bom v tej nosečnosti bolj previdna (bom pazila nase in na dete, ki ga nosim), potem je sprejel mirno.
Je pa po moje že nekaj slutil, saj sem imela pred tem že 2. pregleda in sem morala prej iz službe...

Jaz bi na tvojem mestu povedala, saj tako tudi ve, da boš dalj časa odsotna in ti bo nehal nergati....Morda bo lažje sprejel tvojo odsotnost in te bo pustil pri miru, ti pa boš bolj mirnauser posted image . Srečno!

se podpišem pod tole izjavo, sem popolnoma enakih misli! user posted image user posted image

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 869
13.5.2011 11:46:43   
lilije
Hello!
IME - še seveda nisem izbrala, ker še ne vem spola. Mojemu prvemu fantku je pa ime Aljaž.

SPOL - že prvič,(pri sinu)  ko se je fajn videlo je rekla G rekla nehote - Daj še enkrat mamici pokaži lulčeka, tako, kot si ga meni. Tako, da upam, da se bo tudi tokrat videlo, zdej me p aže firbec matra (ker po kitajskem mi kaže punčka - prvič mi je prav pokazal) - bom pa verjetno zvedla na NS.

Drugače pa še nisem povedala za nosečnost mojim in fantovim staršem.( vesta samo moji sestri, fantov brat in moja kolegica).
No fant je pa še l pred dvema dnevoma enemu kolegu nekaj pomagat. Po parih pivih pa mu je povedal, da pričakijamo. KATASTROFA - ja zdej pa morem čim prej povedat vsaj mojim, ker živimo v malem kraju, kjer se vse hitro razve.

< Sporočilo je popravil lilije -- 13.5.2011 11:48:01 >

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 870
13.5.2011 11:47:41   
Medea10
Punce imam eno (neprimerno temi) vprašanje za tiste, ki ste si blizu z Ebay-em.
Čez Ebay.com sem naročila neko malenkost. Skupaj me je stalo malo več kot 6$ (3$+ 3$ poštnine). Poslali bodo iz Kitajske. Bom morala plačat DDV in carino al se to dvoje plača pri višjih zneskih? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 871
13.5.2011 11:53:31   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Js sem vas pa našla na FB, skupino, zdaj me pa zanima, če se priključim, se bo to pokazalo na mojem zidu?? Al lahko tisto tudi skrijem?

Evo, sem kr stisnila Join the group, pa da vidimo, kaj bo! user posted image T.G. so moje začetnice imena in priimka. Se beremo! user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 872
13.5.2011 11:57:09   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: Medea10

Punce imam eno (neprimerno temi) vprašanje za tiste, ki ste si blizu z Ebay-em.
Čez Ebay.com sem naročila neko malenkost. Skupaj me je stalo malo več kot 6$ (3$+ 3$ poštnine). Poslali bodo iz Kitajske. Bom morala plačat DDV in carino al se to dvoje plača pri višjih zneskih? user posted image user posted image user posted image

carina se plačuje pri višjih zneskih, mislim da nekje nad 20 dolarjev... davek plačaš, če je vključen v ceno, da pa bi posebej še mogla davek obračunat, pa ne, ker nisi pravni subjekt... če seveda kupuješ kot fizična oseba.

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 873
13.5.2011 11:59:47   
Medea10
O, super. Hvala user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 874
13.5.2011 12:17:33   
sarar

IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: MAMI 4

se podpišem pod tole izjavo, sem popolnoma enakih misli! user posted image user posted image

jz tud, dobro napisano...
joj, punce to mate pa res zoprno za šiht. ni fer, da se moramo še za to sekirat. no, jaz imam srečo da delam v veliiiikem kolektivu in nisem tako nepogrešljiva user posted image . sem danes klicala kadrovnico da v ponedeljek pridem, pa me je vprašala -a že?. tak da ni panike, tud če bi še hotla bit doma... sam mi je pa kar malo dolgčas... mogoče mi bo v službi tudi manj slabo če ne bom mislila na to
glede imena- hmm, mi je starejši že rekel d ače bo punčka bo EVA (pa meni tudi ful lepo ime) za fantka mu je pa vseeno. z možem se še o tem nisva pogovarjala, ker še spola ne veva. tako da za fantka pojma nimam. morda dobim tu kako pametno idejo...
imam pa že dva mulca doma, imena pa so david in marcel
za spol bom tudi jaz hotela vedeti, če bo dete le pokazalo. v drugi user posted image  saj veste, so mi stalno kontra govorili. edin kitajska tabela je prav napovedovala user posted image . hotela bom pa vedeti zato, ker mi je že nekaj prijateljic reklo da mi dajo cunjice... pa da se pripravim na tapravo barvo user posted image
medea, za carino tudi jaz mislim da je samo pri višjih zneskih

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.