Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 23.11.2010 17:00:00
|
|
|
|
malajka84
|
Evo mene..samo na hitro sporočim, da smo z Lino danes prišli domov...in da je prava razvajenka že zdej..tko d bi se ona sam crklala al pa u jok...no zdej pančka...po aprih urah je ratal to dosežt. Glede porodne zgodbe ap poroda pa kdaj drugič..je blo eh,...filmsko, pa mislm, d bo naša Lina edinka.:)
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 23.11.2010 17:23:11
|
|
|
|
škorpijonček_
|
Naša beba...nč od čepa...sej baje ni nujno, da je. Al pa še pride lahk čist na konc. Jst sem mela dans skoz feeling, da bom danes dobla menzes. Bolečina od dimelj po nogah še kar prisotna...se mi zdi, da bo kr padla kdaj, tko mi noge omrtvi. Mali se pa tud danes tak premika, kot še nkol. Sam drugih znakov šraufanja in hoje na WC pa nč. Pa nobenga špikanja po križu... Je pa tko včas, da se mi zdi, da bo v n padel, mi enmal prtiska dans dol. Malajka...počak še z zgodbo, da gremo vse rodit, ker če praviš, da verjetn ne boš več, ne bo tko optimistična za nas, ki še nismo šle v Rim . važno je, da si OK sedaj.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 23.11.2010 17:37:16
|
|
|
|
Majchi
|
Ajde babe, zdej pa dost! Nehite čvekat, pa rajš rodit, če že tok težko čakate . Madoniš, saj grem sam dojit, pa sta vmes že 2 strani napisane . Moj mali pa že skoraj cel dan spi. Pa ponoči je bil tud ful priden. Se je zbudil samo 2x, joške pa kot bombe zjutraj. Sem si šla hitro črpalko sterilizirat, potem se je pa k sreči zbudil in lakotnik hvalabogu pojedel obe . Simonmojca, saj mleko se kmalu umiri. Jaz sem pri Lani ene 3 mesece imela trde kot beton, če so ble polne, pa mleko je ven teklo. Potem pa so kljub polnemu dojenju naenkrat uplahnele. Mleka še vedno dovolj, edino tiste napetosti ni več bilo. No, in od takrat naprej je mogla fajn vlečt, da je mleko gor prišlo, včasih tudi minuto. Če si predstavljaš kot vodo iz štirne, ki jo je treba najprej "nacigat" (al kako se reče), da pride na površje. Je tamal bentila zraven . V glavnem, hotla sem rečt, da verjetno ne boš porabila tok blazinic, ker se vse skupaj umiri.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 23.11.2010 18:04:07
|
|
|
|
philadelphia
|
Škorpijonček sam mislim, da te bo ponoč poneslo v P. Kr na 1,2,3 boš tam in z malim v naročju. Mogoče pa je akupunktura res kaj pomagala. Držim pesti
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 23.11.2010 18:16:05
|
|
|
|
škorpijonček_
|
Hvala, sam nč ne kaže Pajacka je pa očitn res svojga klicala, še preden je pršel na šiht
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 23.11.2010 18:27:22
|
|
|
|
pajac
|
a nisem pred kratkim napisala kao zavohamo, da nas nekdo pogreša na forumu ne ne sem zaspala.. me je pa šraufalo eno uro na 15 minut, zdaj pa je mir.. Pa zgaga me daje.. no ni prehudo pa bomo preživeli... Ja jaz sem takoj za da gremo skupaj.. Aaa, kako bi pogledali v sprejemni, ko bi prišle pa rekle: me gremo skup not škorpijonček, a to te boli po nogi tako da omrtviči? No meni se to dogaja od tistega večera ko je potem severnica šla rodit.. se je spustil še nižje in res očitno pritiska na živec.. Me pa tudi zdaj 2 dni občasno bolijo noge kot tik pred menstruacijo, če katera ve o čem govorim.. kot en čuden musklfiber... Po moje se bejbiji pripravljajo.. Grem zdaj dat prat cote pa Petra pripravit za jutri... Moj mi je dal novega Housa dol, pa ga bom pol gledala, pa kak film ziher.. me zadnjih par dni razvaja... Se tipkamo, ko naše mamice gredo spat in nočna ekipa RR nastopi službo Samo birdy moramo še izvohat kje je
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 23.11.2010 18:30:44
|
|
|
|
aleksa83
|
Pozdravljene,... tako, pa bo pri meniob polnoči tudi rok mimo Sem imela danes ctg in je vse v najlepšem redu, tako, da imam naslednjo kontrolo 26.11, če zdržimo do takrat. Počutim se odlično. čestitam vsem novorojenčkom, srečnim očkom in mamicam Nič grem ajo, javim, če bo kaj novega Pozdravček
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 23.11.2010 18:48:06
|
|
|
|
škorpijonček_
|
Pajac...ja,ja točn te bolečine. Sam trenutn ni prisotnih. Ma prajvo, da full velikrat ponoč pride...bomo videl, jst bi tud raje zvečer in ponoči rojevala. Drgač pa zategne tle po dimljah, da bi lahk kr padla, nč ne čutm tist trenutek nog. Čepa pa ni in ni.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 23.11.2010 19:02:55
|
|
|
|
zori82
|
ooo babe čvekaste, si ni čudno da ni nobenih novih novic če pa vse visite za računalnikom sem vas komi prebrala, če bote dans tk nadaljevale bom jutri mela 20 strani za brat IZVIRNO SPOROČILO: pajac kaj se pa ti smeješ severnica77 je šla v rezerviran apartma - AI Lj porodnišnica.. greve za njo, ker nam sicer ne bodo vrnili denarja.. zori82 ni hotela plačati rizika odpovedi... go go... Ti sam res. A še enkrat pošljeva zori tja, da se zmeni? kajjjj nema ništa, apartma je rezerviran sam še ta teden, drugač bote kr na hodniku (pa še to sm se zmenla da vam ga prepleskajo ) aluap čestitke za Mojco in Ambroža aha vidim da sta škorpijonček in pajac pridne tk da še bo ta teden, library ti pa glej da ne boš zaostajala ampak kr z njima v Rim zdj grem pa našo princesko cartat, jo krčki matrajo in slabo spimo in jemo ...no smo vsaj končno kakali tako kot je treba, sam prdeki pa negrejo in ne grejo...po kopanju preden jo bom dala spat pa ji bom dala kapljice sab simplex , ki upam da bojo kaj pomagale...včeri sm ji dala te vetrovne (koroške) in so pomagale, ampak me moti to da so fulll sladke, tk da bomo pa dans te probali ajde punce šccc šcccc da ne bom mela jutri 20 strani za brat, ampak same lepe novičke o novih novembrčkih papa
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 23.11.2010 19:07:48
|
|
|
|
philadelphia
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac Ja jaz sem takoj za da gremo skupaj.. Aaa, kako bi pogledali v sprejemni, ko bi prišle pa rekle: me gremo skup not Moj mi je dal novega Housa dol, pa ga bom pol gledala, pa kak film ziher.. me zadnjih par dni razvaja... Se tipkamo, ko naše mamice gredo spat in nočna ekipa RR nastopi službo Samo birdy moramo še izvohat kje je To bi blo smešno, če bi vse prišle na enkrat . Tvoj že ve zakaj te razvaja, kar naj te. Moj bo pa zdele do konca zlikal in pomil posodo od kosilo. Mi ni treba, ker sem nosečka. (do zdej sem pa lahko ). Drugače pa sva bila prejle v trgovini, sva šla peš, zdej imam pa spet kamen namest trebuha. Pa spodaj me sramna kost spet boli, da se komaj obračam po postelji in grem komaj s postelje. Bom pa ležala . Nočna služba RR . Nas bodo mamice z RR-ja dol vrgle.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 23.11.2010 19:12:56
|
|
|
|
philadelphia
|
Birdy je tuki. Zori se je že pritožila čez nočno službo. Ampak se je dobr zmenila, kr za cel teden AI, tak da imava/mo še čas.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 23.11.2010 20:28:09
|
|
|
|
november2010
|
u pajac še dobr da si me spomnila, da je že nov del housa.... :) se že dol vleče :) Picerija je pa Melita če slučajn poznaš.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 23.11.2010 20:39:15
|
|
|
|
philadelphia
|
IZVIRNO SPOROČILO: november2010 Picerija je pa Melita če slučajn poznaš. zdej bomo pa vsi prišli v picerijo . Boste imeli ful gužve .
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 23.11.2010 20:42:51
|
|
|
|
november2010
|
hehe, mislim, da se ne bo nihče pritoževal :)
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 23.11.2010 20:46:26
|
|
|
|
philadelphia
|
IZVIRNO SPOROČILO: november2010 hehe, mislim, da se ne bo nihče pritoževal :) Verjamem . Še kak mesec nazaj sem sanjala pice, zdaj se je končno želja umirila, ampak bi bilo hecno, če bi se pojavile tam mamice z dojenčki (novemberke). Pa to bi blo noro. Vsi bi ven ušli
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 23.11.2010 20:49:34
|
|
|
|
pajac
|
:) a ta tukaj pri Metropolisu? Pod mojim blokom?? Sem že večkrat šla po pico za domov...evo kako je svet mali
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 23.11.2010 20:50:17
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: november2010 u pajac še dobr da si me spomnila, da je že nov del housa.... :) se že dol vleče :) a ti povem kaj je bilo?
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 23.11.2010 20:51:14
|
|
|
|
pajac
|
Moj čep in jaz sva se poslovila.. no vsaj del čepa... ampak zdaj pa nič novega Kje je Birdy??? no Birdyyyyyyyyy! Pakiraj kufre ta teden za AI.. še čisto sveže.. prepleskano :)
< Sporočilo je popravil pajac -- 23.11.2010 20:52:34 >
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 23.11.2010 20:52:46
|
|
|
|
philadelphia
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac Moj čep in jaz sva se poslovila.. no vsaj del čepa... ampak zdaj pa nič novega Vauuuuuu. Pajac
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 23.11.2010 20:54:12
|
|
|
|
philadelphia
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac Pakiraj kufre ta teden za AI.. še čisto sveže.. prepleskano :) V petek pleskajo
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 23.11.2010 20:56:27
|
|
|
|
pesjanarka
|
Tole zgodbico sem ravnokar dobila po mejlu: "Nekega dne je na naše dvorišče prišel vidno utrujen kuža. Po ovratnici in po tem, da je bil urejen in dobro hranjen sem sklepal, da ima dom in da dobro skrbijo zanj. Mirno in ljubeznivo je prišel do mene, pobožal sem ga po glavi, potem pa je kar šel za mano v hišo, v kotu pa se je zvil v klopčič in trdno zaspal. Pustil sem ga tam. Uro kasneje je prišel do vrat, spustil sem ga ven in je veselo odšel. Naslednji dan je ponovno prišel, me pozdravil, šel v hišo na svoje mesto in ponovno odspal okoli uro in pol. To se je ponavljalo kar nekaj časa potem pa sem postal radoveden, za ovratnido sem mu zataknil listič: -Prosim, da mi sporočite, kdo je lastnik tega čudovitega psa. Ali veste, da prihaja vsako popoldne k meni v hišo, kjer odspi kako urico? Naslednji dan je pes ponovno priše, za ovratnico pa je imel nov listek: -Oprostite za nadlegovanje. Očitno ste dober človek. Naš kuže živi v družini s tremi otroci, od tega sta dva mlajša od treh let, zato poišče miren kotiček, da se naspi. Če vam ne bi bilo odveč, bi lahko jutri prišel z njim?"
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 23.11.2010 21:01:50
|
|
|
|
kapesanta
|
uf, le zakaj mi ne porata vsaj vsak dan 1x tle gor prebrat kaj novega dugaja cveke cvekaste A mogoce katera iz izkusenj ve kateri slingi/trakovi so boljsi elasticni ali neelasticni, ker se se vedno odlocam...
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 23.11.2010 21:04:52
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapesanta uf, le zakaj mi ne porata vsaj vsak dan 1x tle gor prebrat kaj novega dugaja cveke cvekaste A mogoce katera iz izkusenj ve kateri slingi/trakovi so boljsi elasticni ali neelasticni, ker se se vedno odlocam... pojma nimam... ampak imam kolegico, ki bi ti znala pomagati in jo bom vprašala.. Jaz bom kupila d ene avgustovke sleepy wrapa, ker se mi je zdel kul, ko sem ga sprobala.. samo rabim ponovno vajo za zavezovanje...
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 23.11.2010 21:15:19
|
|
|
|
birdy
|
pajac, pa jst bi spakirala, rade volje pa mulc neče it, že zdej noče od bajte Kaj bo šele kasnej Sem se vama z library dons zjutri tok narežala... Dobre sta, a bo jutr ponovi vajo a se ti preveč mudi v all inclusive sveže prepleskan apartma? Sam ej, super, jst sem rekla da bi šla rada v četrtek ponoč rodit, ma glih prov...
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 23.11.2010 21:48:37
|
|
|
|
Majchi
|
Kapesanta, jaz tud glih kupujem. Glede na to, kar sem slišala, se bom verjetno odločila za navaden sling in ne za sleepy wrap. Fora je baje v tem, da je sleepy wrap malo elastičen in sem slišala komentarje, da maš feeling, da ti otrok lahko ven pade in potem skoz podpiraš z roko. Drugi minus je, da v teh materialih poleti ful švicajo notri. Če je pa iz navadnega bombaža ali celo organskega, pa teh minusov kao ni. Je bolj hladen za poleti in neelastičen, kar pa pomeni, da je otroka malce težje not zbasat kot v elastičnega. Evo, te informacije sem jaz dobila.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?